Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναζητήσεις υποτακτικών. Ποιός ο σωστός τρόπος?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 26 Μαϊου 2006.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Διαβάζοντας το πιο πάνω ποστ, (το οποίο ομολογουμένως μου θύμισε τα λόγια Του Κυρίου μου), αναρωτήθηκα, ποιός είναι ο σωστός τρόπος για μια υποτακτική να γράψει γι΄ αυτό που ψάχνει?

    Αντιλαμβάνομαι πως διαφορετικά εκφράζεται μια υποτακτική, διαφορετικά μια σκλάβα.
    Αλλά προτού βρει κάποιο, δεν οφείλει να πει ποιες είναι οι ανάγκες της, αν τις γνωρίζει, ή ποιές νομίζει πως είναι οι ανάγκες τις και τα θέλω της?
     
  2. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Πάρε αγαπητή μου σαν παράδειγμα όλες τις ανθρώπινες σχέσεις. Όταν σε μία φιλική παρέα γνωρίζεις ένα άτομο και σε αυτό διακρίνεις κάποια χαρακτηριστικά που σου κινούν το ενδιαφέρον, τί κάνεις για να υπάρξει μία περαιτέρω προσέγγιση και ανάπτυξη γνωριμίας με σκοπό τη φιλία; χρησιμοποιώ το παράδειγμα αυτό, γιατί το θεωρώ ανώδυνο!
    Σίγουρα πάντως δεν τηλεφωνείς και λες : ξέρεις, εγώ ζητάω αυτό, εκείνο, το άλλο και προσφέρω αυτό, εκείνο, το άλλο.

    Αρχικά είναι η έλξη, η χημεία, η αναγνώριση στοιχείων που θεωρείς ότι "σου κάνουν".
    Στη συνέχεια είναι η επιδίωξη μίας πιό βαθιάς γνωριμίας. Στο στάδιο της γνωριμίας - φλερτ, θα είναι σε θέση και οι δύο να γνωρίσουν και να αποφασίσουν αν τελικά ενδιαφέροντε να προχωρήσουν. Εκτός φυσικά και αν μιλάμε για περιστασιακά σέσιον, όπου πραγματικά λες θέλω έτσι και τί προσφέρεις ή θέλεις αντίστοιχα κάτι σαν το ουάν νάιτ στάντ

    Γνωρίζεις άλλωστε, καλύτερα ίσως από εμένα, πως ο σωστός Κυρίαρχος, ενδιαφέρεται για τις ανάγκες της υποτακτικής/σκλάβας του και από μόνος του θα μπεί στη διαδικασία να την ρωτήσει ή να την "ψαρέψει" διακριτικά.

    Μία σκλάβα φυσικά και έχει το δικαίωμα να ζητήσει και να δηλώσει, φτάνει να ξέρει ότι ενδεχομένως αυτό να έχει κάποιες συνέπειες, αλλά και έχοντας υπ' όψη ότι κανείς Αφέντης δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει ή να την ακούσει.
     
  3. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Προσωπικά δεν ενιωσα ποτέ την ανάγκη να πω τι θελω , και ολα τα σχετικά. Θεωρώ προτιμοτερη και αν θελετε πιο έμεση τακτική , να πω ποιά ειμαι. Μέσα απο την περιγραφή του εαυτού σου (τι εισαι , τι αισθανεσαι , πως σκεφτεσαι) δινεις 'χωρο' προσέγγισης σ' Εκείνους που τους εκλύει αυτο που περιγράφεις ως εαυτον.

    Να το κανω λιγο πιο αναλυτικό? Αν χρειαζοταν να βάλω μια αγγελία (που ειμαι κατά...αλλα οκ προς χαριν της συζήτησης) Θα εγραφα
    "Ειμαι ετσι σκεπτομαι αυτό, μ'αρέσει να κάνω το άλλο , περνάω καλά εκεί, λατρεύω αυτό απεχθάνομαι εκείνο.....και ουτω καθ'εξής."

    Δεν θα έλεγα ποτέ ζητω... Εναν..ετσι ετσι ετσι... Και αυτό όχι λόγω υποτακτικοτητας. Αλλα γιατι απλά πιστεύω ότι δεν ειναι σωστό να βάζεις προϋποθέσεις και κριτήρια επιλογής στους ανθρώπους. Ψηλός...χοντρός...σαδιστής..αυταρχικός ή τρυφερός... Κάθε ανθρωπος συνδιαζει μοναδικά τα χαρακτηριστικά του και σ'αλους πανε σε άλλους όχι . Επομένως τουλαχιστον απο την πλευρά μου θεωρώ πιο "ευρηματικό" (αν θελετε) αυτόν τον τροπο και ΕΠΙΠΛΕΟΝ χρησιμότερο με την εννοια οτι θα σε προσεγγόσουν Ε/εκεινοι που βρισκουν ενδιαφέρουσα την περιγραφή , αποκλειοντας ενα μεγάλο ποσοστό που μπορεί να ανταποκρινεται μεν στα ζητουμενα (αν η αγγελία έλεγε : ζητω αυτο αυτο αυτό ) αλλα ταυτόχρονα καμμια σχέση δεν έχουν μ'αυτο που εκεινοι ζητουν απο μενα.

    Απο κει και μετά λειτουργεί ή δεν λειτουργεί η 'χημεία'
    Μια σκέψη... τη συζητάμε αν θελετε
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Αναζητήσεις υποτακτικών. Ποιός ο σωστός τρόπος?

    Nα επαναλάβω ,πως είναι θέμα πόσο into είσαι και πόσο το χεις το Αφεντιλίκι στο πετσί σου;Θα το κάνω..

    Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον Afenti .Ο Κυρίαρχος δε θα στείλει μήνυμα:γεια σου,ειμαι έτσι,έτσι και έτσι,πάρε το τηλέφωνο,το email μου,το msn,μου και αν αυτά αλλάξουν,κράτα και το ΑΦΜ μου που δε θα αλλάξει ποτέ για να με βρείς.."

    Αλλά ούτε και (εδώ υπάρχει η διαφωνία μας) :"Είμαι εδώ,έλα και πάρε μου την άδεια για να μιλήσουμε"..Και αυτή η διαφωνία δεν έχει κανένα παρονομαστή ορθότητας,ώστε να κριθεί ο σωστότερος.Απλά ο Afentis και ο κάθε Afentis,λόγω εμπειρίας πρώτιστα ,θα είναι πιο into και θα έχει διαμορφώσει τους ανάλογους κώδικες.Εγώ ,προσωπικά,θα ανταποκρινόμουν σε μια αγγελία με πολύ σύντομο χαιρετισμό και με κάποια σύντομη ερώτηση που θα απέρρεε ,από το μήνυμα ή το profile του υποτακτικού ..

    Το θέμα είναι πως στις αγγελίες κρίνονται και οι Κυρίαρχοι και οι υποτακτικοί,ανεξάρτητα τον αποστολέα..
     
    Last edited: 26 Μαϊου 2006
  5. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Αναζητήσεις υποτακτικών. Ποιός ο σωστός τρόπος?

    1ον. Καλως η κακως στο χωρο μας ειθισται και αυτο...και ειναι αποτελεσμα των κοινωνικών συνθηκων που ζουμε..με την ιδια λογική γιατι να δηλωνουμε τι ειμαστε ο καθενας?αρα κατι πρεσβευουμε, κατι ζηταμε απο τη δηλωση του status μας..

    2ον Πιστευω οτι αν δεν γνωριστουν δυο άνθρωποι και αποφασίσουν απο κοινου για κατι, κανενας δεν ειναι ουτε σκλαβος ουτε Κυριαρχος ουτε δεν ξερω τι άλλο..απλα το να δηλωνεις οτι ψαχνεις για Αφεντη πχ, ειναι ενας απλοϊκός τροπος να δειξεις τι θέλεις..αν θα το βρει, καποιος η καποια ειναι άλλο θέμα..
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Αναζητήσεις υποτακτικών. Ποιός ο σωστός τρόπος?

    Kαπετάνιο με μπερδεύεις.Και αν δε κυλήσει δηλαδή το νερό στο αυλάκι,τι είναι τα δυο τους;
     
  7. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Αλλο λέει ο Κύριος Μaley (αν καταλαβα σωστά ) αγαπητε incomplete. Kαι δεν θα διαφωνήσω καθόλου μαζί Του , ότι όντως είναι ένας απλοϊκος τρόπος να δωσεις το στίγμα του τι ψάχνεις.

    Μόνο που οι τόσο απλοϊκοι τρόποι , αντικατροπτίζουν αυτούς που τους χρησιμοποιούν και αντιστοιχα αυτούς που τους αποδέχονται... (λέω εγώ....)

    Και μια επισημανση, θεωρώ ότι ενέχουν και κινδύνους αυτός ο "απλοϊκος" τρόπος ισως ειναι και σημαδι αγνοιας. Και αυτος που θα απαντήσει σε ενα τέτοιο κάλεσμα ...χμμμ??? 50-50 το βλέπω!!
     
  8. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Αναζητήσεις υποτακτικών. Ποιός ο σωστός τρόπος?

    Η μεθοδος της αγγελιας ειναι κατι πολυ δημοφιλες ''εξω''. Ειναι μια μεθοδος που λεει ξεκαθα το τι εισαι και τι ψαχνεις... Ετσι τα παντα ξεκινανε απο μια βαση. Με την r/l γνωριμια τα πραματα πλεον ξεκαθαριζουν και ετσι η το προχωρανε ή το ξεκοβουν. Προσωπικα δεν το βρισκω κακο να λεει ο αλλος ''Ειμαι Μαστερ και ψαχνω σκλαβα'' διοτι με τον τροπο αυτο ειδικα στην συγχρονη κοινωνια που ζουμε και τα παντα μας επιρεαζουν (χρονος, δουλεια, σπιτι κτλ κτλ) κανει τα πραματα πιο απλοικα. Βεβαια ετσι εξαφανιζετε η γοητεια της αναζητησης αλλα πιστευετε πως ολοι εχουμε την πολυτελεια και τον χρονο για να ψαχνουμε??
    Παντως εγω αυτα τα βλεπω ως μοιραια στην ζωη μας. Αν ειναι να γινει θα γινει!!
     
  9. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Αναζητήσεις υποτακτικών. Ποιός ο σωστός τρόπος?

    Eίναι "αντε γεια"..φίλε Incomplete
     
  10. zinnia

    zinnia Contributor

    Ο σωστος τροπος, ειναι ο δικος μας τροπος, αυτος που μας κανει να νοιωθουμε ανετα και μεσα στο πετσί μας.
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Η άποψη της Mpslave πάνω κάτω, περιγράφει και το πως εγώ αντιλαμβάνομαι το συγκεκριμένο θέμα.
    Άλλο να έχεις ένα περίπου μέσα στο μυαλό σου, τι πάνω κάτι επιθυμείς και ποιές είναι οι ανάγκες σου τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ στιγμή κι άλλο να βάζεις προϋποθέσεις. Μάλιστα στα πρώτα σου βήματα, η θέση στεγανών προϋποθέσεων μάλλον θα αποδειχτεί λανθασμένη για τη συνέχεια.
    Θεωρώ κι εγώ πιο σωστή την τοποθέτηση, είμαι έτσι κι αλλιώς, παρά το ζητάω αυτό κι αυτό, επίσης όχι απο υποτακτικότητα, μια και όταν μπήκα στο χώρο δεν είχα ιδέα ούτε τι είναι αυτή η υποτακτικότητα, ούτε πως εκφράζεται.
    Κι από κει και πέρα, αν είναι νάρθει θε να ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει... 

    Απ΄την άλλη, αν μη γένοιτο, τώρα που γνωρίζω 5 βασικά πράγματα, έμενα μόνη και έπρεπε να ψάξω για Αφέντη, σίγουρα θα ήταν πιο συγκεκριμένες, οι "απαιτήσεις" μου ναι, γιατί όχι, για το τι είδους Αφέντη ψάχνω, το είδος εκείνο που θα καλύπτει τις ανάγκες μου(όχι τα θέλω μου), τις οποίες θα εξέφραζα μέσα στην περιγραφή του ποια είμαι.
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δηλαδή, αν κάποια νιώθει καλά με το να βγει και να πει, Ρε Αφέντες είμαι εδώ και θέλω από σας αυτό κι αυτό και τσακιστείτε όλοι να μου στείλετε πμ, θα θεωρείτω σωστός τρόπος από κάποια σκοπιά?