Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Amazona, στις 8 Μαρτίου 2006.

  1. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Και άντε λέμε, έχεις έναν/μία υποτακτικό/ή που μένει σε άλλη πόλη (αν όχι σε άλλη χώρα). Και άντε λέμε, ο/η υποτακτικός/ή να επιθυμεί να δωθεί σε εσένα και θέλει να υπάρχει και εξ’ αποστάσεως «σχέση». Θα ήθελα παρακαλώ να μου περιγράψεται λίγο το είδος αυτής της σχέσης. Μπορείς να Κυριαρχίσεις σε κάποιον που δεν έχεις;

    Αν πείς «κάθε φορά που μιλάμε στο τηλέφωνο θέλω να είσαι γυμνός/ή και στα τέσσερα» ποιός σου δίνει εγγύηση ότι αυτό θα γίνεται και δεν θα τρώς μούτζες από την άλλη μεριά του ακουστικού;

    Αν πείς «σήμερα δεν θα καπνίσεις καθόλου» ή «δεν θα φας το Χ» τί σε κάνει να πιστεύεις ότι ο/η υποτακτικός/ή θα το κάνει;

    Να περιπλέξω λίγο ακόμα τα πράγματα;
    Και αν σου πεί ότι όλες οι επιθυμίες σου έχουν εκπληρωθεί ενώ δεν έχει κάνει τίποτα;

    Να σας μπερδέψω λίγο ακόμα;
    Και άντε ο/η υποτακτικός/ή να είναι ένα εξαιρετικά ειλικρινές, τίμιο και υπάκουο πλάσμα και να μήν έχει αναστολές να σου δηλώσει ότι το Χ ζητούμενό σου δεν έχει εκτελεστεί. Για πείτε μου σας παρακαλώ, πώς τον/ην τιμωρείτε; «Πάρε το μαστίγιο και αυτομαστιγώσου»;

    Συνεδρίες υπάρχουν; Τηλεφωνικά; Μέσω messenger με κάμερα; Στο chat;

    Μήπως Κυριαρχούμε κατά φαντασίαν σε τέτοιες περιπτώσεις;

    Μήπως υποτάσσεστε κατά φαντασίαν σε τέτοιες περιπτώσεις;
     
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    ένας καλός λόγος που αποφεύγω τέτοιου είδους σχέσεις  

    με κάμερα ίσως υπάρχει μία λύση

    αλλά από την άλλη αν με τον/ην υποτακτίκο Σας Βρίσκεστε μία φορά τη βδομάδα
    τις υπόλοιπες μέρες πως Γνωρίζετε ότι Σας είναι υπάκουος/η και δε μιλώ για s/m καταστάσεις αλλά s/m
     
  3. subman11

    subman11 New Member

    αν δεν έχει προηγηθεί γνωριμία και εξακρίβωση της συμπεριφοράς του υποτακτικού ατόμου παρόντος Κυρίαρχου τότε δεν μπορεί να είναι παρά φαντασίαν s/m

    προσωπικά δεν θα μπορούσα να διανοηθώ να μη εκτελέσω εντολή Σας τη στιγμή που εσείς θα αφιερώνατε τον παραμικρό χρόνο Σας να με εκπαιδελυσετε


     
  4. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    Δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω σοβαρά τώρα αυτά Αμαζόνα, ότι γίνονται αυτα δηλαδή και να απαντήσω με σοβαρότητα που πιστεύω πως με διακρίνει . Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν Κυρίαρχο που να έκανε η να νόμιζε πως έκανε κάτι τέτοιο και κανέναν υποτακτικό που να έχει τόση ζωηρή φαντασία , ανοησία, που να πιστεύει πως εξ αποστάσεως είναι σκλάβος η εκπαιδεύετε , από την άλλη για να βάζεις κάτι τέτοιο σαν θέμα προς συζήτηση κάποιο λόγο η κάποιο παράδειγμα θα έχεις .
    Πιστεύω θα διευκόλυνε να μας έλεγες κατι πιο συγκεκριμένο, τι εννοείς η αν έχεις κάποιο παράδειγμα να μας το θέσεις, για να μπορούμε και εμείς να απαντήσουμε σωστά , γιατί έτσι όπως διαβάζω το ποστ μόνο γέλια μου προκαλεί ( μην παρεξηγηθώ ! όχι Εσύ φυσικά η το θέμα αλλά ότι υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν έτσι ) .
     
  5. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Όπως πολύ καλά είπες αγαπητέ DarkSide, για να θέσω τέτοιο θέμα φυσικά και θα υφίσταται. Ξέρω πολλά άτομα είτε Κυριαρχικά είτε υποτακτικά, που όχι μόνο αρέσκονται στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά διατηρούν και εξ αποστάσεως σχέσεις (κάτι σαν δια βίου μάθηση). Φυσικά, αναζητώ απαντήσεις κυρίως από αυτά τα άτομα, τον τρόπο που βιώνουν τις καταστάσεις αυτές, γιατί πραγματικά και εγώ, όπως κι εσύ δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο. Αλλά και απόψεις ατόμων που δεν το έχουν ζήσει, είναι αποδεκτές.
    Τώρα παράδειγμα συγκεκριμένο δεν μπορώ να δώσω, αλλά και εδώ μέσα υπάρχουν αρκετά άτομα που ασκούν κάτι τέτοιο.
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Από προσωπική μου εμπειρία καταθέτω την γνώμη μου....
    Παρόλο που είμαι θαμώνας σε chat rooms και μου έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες να «απολαύσω» τέτοιου τύπου σχέσεις cyber η και τηλεφωνικές δεν έχω ουδέποτε ασχοληθεί και δεν έχω ουδέποτε ανταποκριθεί - τουλάχιστον δεν τις έχω πάρει σοβαρά..

    Δεν τις θεωρώ έγκυρες και φυσικά ούτε λόγος να γίνετε για σοβαρές

    Τώρα αν τον υποτακτικό/η τον οποίο φυσικά θα πρέπει να γνωρίζω και προσωπικά, δηλαδή έχω τουλάχιστον σχηματίσει μια άποψη για τον χαρακτήρα του και το βαθμό υποτακτικότητας του ....τότε το πράγμα αλλάζει - αν και όχι πολύ - και επαφύομαι στην εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια, στο ένστικτο μου και καλή τη πίστη προχωρώ.

    Καμία εγγύηση, πολλές αμφιβολίες, πολλά τα κενά.

    Προσωπικά το θεωρώ ουτοπικό και μάταιο να συμβαίνει.
    Αφήνω μια μικρή πιθανότητα ότι μπορεί και να γίνετε αλλά αυτή πιστεύω ότι ανήκει στο 1%
     
  7. zinnia

    zinnia Contributor

    RE: RE: Ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Για μια ακομη φορα θα συμφωνησω με τα λεγομενα της Αμαζόνας. Μου εχει συμβει κι εμενα προσωπικα και οχι μια, οπότε μπορει κανεις να πει πως ετυχε, αλλα πολλες φορες να ειναι ενας π.χ. απο τη Θεσσαλονικη ή τα Γιαννενα ή την Κρητη ή τον Βολο και να θέλει (και να βλεπεις πως το πιστευει κιολας, να θελει να δημιουργησει τετοιες σχεσεις).. Ουσιαστικα βεβαια ετσι, οχι μονο σχεσεις δεν δημιουργεις αλλα φαντασιωνεσαι πως εχεις..εκτος απο ελαχιστων παραδειγματων που ευδοκιμησαν.. (γραφοντας αυτα, το μυαλο μου πηγε στην αγαπητη Λαρα που η σχεση της κρατησε , το εμποδιο της αποστασης δεν σταθηκε ικανο να χωρισει αυτους τους 2 ανθρωπους και βεβαια δεν συνεχιστηκε εσαει και στους αιωνες των αιωνων απο μακρυα, αλλα βρηκαν τους τροπους τους και καναν την αποσταση που τους χωριζε, παρελθον). Ελπιζω να εχω καταλαβει σωστα απ οσα εχω διαβασει απο την ιδια τη Λαρα και να μη γραφω ανακριβειες.. Αν συμβαινει κατι τετοιο, ζητω συγνωμη εκ των προτερων.. 

    Αλλα ας ξαναγυρισουμε στο αρχικο θεμα.. Πιστευω πως ειναι δυσκολο εως κι αδυνατο να σταθουν πραγματικα τετοιες σχεσεις, το μονο που εξυπηρετουν ειναι τροφη για το μυαλο και τη φαντασια, κι αυτο για περιορισμενο διαστημα, μετα η θελεις να συνεχισεις απο κοντα, γιατι πια δεν σε καλυπτει το φαντασιωτικο κομματι, η αναθεωρεις τις αποψεις σου και προσανατολιζεσαι σε πιο *χειροπιαστες* σχεσεις...
     
  8. LadyMargi

    LadyMargi New Member

    θα καταθεσω και Εγω την δικη Μου εμπειρια.Η συμφωνω με ολα τα παραπανω.
    Και Εγω πριν την αποκτηση σκλαβου r/l εκανα ή προσπαθησα να κανω online domination.Αλλα ποτε δεν ημουν σιγουρη οτι ο σκλαβος υπακουε εκτος της περιπτωσης που τον εβλεπα on cam.οπως πολυ σωστα λέει η Amazona στο Online domination,αν τελικα υφισταται,αν δεν τον εχεις on cam να βλεπεις οτι κανει αυτο διαταζεις δεν εισαι καθολου σιγουρη οτι το εκανε.Και αυτος ειναι ο λογος που Με "ξενερωσε"και το σταματησα.Τωρα online εχω μονο τον σκλαβο που συναντω.Κατα την δικη Μου αποψη(και πολλων αλλων εδω)το online domination βρισκεται καθαρα στον φαντασιακο κοσμο των ατομων.καλο σαββατοκυριακο σε ολους
     
  9. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Θα συμφωνήσω αφενός ότι δεν μπορεί να υπάρχει σχέση η οποία αποκλειστικά και μόνο θα είναι online ή μεσω τηλεφωνικών συνδιαλλέξεων.

    Οπως θα συμφωνήσω ότι για τους περισσότερους κάπως έτσι αρχίζουν τα πράγματα. Μέσω μιας ονλαιν γνωριμίας , μέσω chat και webcam. Βεβαίως και δεν μπορεί να διαρκέσει έτσι μια σχέση D/s όμως σαφώς και μπορεί να βάλει καλές βάσεις να κάνει μια καλή αρχή . Ιδιαιτερα αν οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε απόσταση.

    Τιποτε δεν συγκρίνεται σαφώς με τη live εμπειρία και για τους Κυρίαρχους και για τους υποτακτικους. Αλλωστε η προσωπική μου πειρα λέει ότι αν περάσουν περισσότερες απο 5-6 μέρες και δεν νιώσω την παρουσία του Αφέντη μου απο κοντα...με πιανει στερητικό... (όπως λέει και Εκεινος lol )

    Oμως καλό ειναι να λάβουμε υποψη μας ότι ιδίως Ε/εκεινοι που δεν εχουν αποκτήσει real time εμπειρία ειναι και επιφυλακτικοί και θέλουν να "δοκιμάσουν" λιγο εκ του ασφαλούς. ¨Οσο για την τήρηση των οδηγιών που δινει ο Κυρίαρχος , αν ειναι έμπειρος νομίζω οτι μπορεί να βρεί τρόπους και οδηγίες που να ειναι δυνατό να "ελεγχθουν" εστω και εξ αποστάσεως. (πχ δεν θα του/της πει μη φας το Χ αλλα θα πει... καθε 15' θα στέλνεις ενα μηνημα στο messanger ή θα φτιάξεις κατι που θα μου το δείξεις στην κάμερα ή κατι αναλογο...)

    Οσο για τις τιμωρίες ... Επίσης μπορεί να δοθούν και να ληφθούν εξαποστάσεως. Παντα στο βαθμό που επιτρέπει το μέσο βέβαια. Ομως γίνεται! (χα χα...ευκαιρία για τη συνδρομή Σ/σας στο thread ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!)

    Θα επαναλάβω βέβαια οτι τίποτε δεν συγκρίνεται με τη live εμπειρία και τα πάντα εχουν συνάρτηση με τους Ε/εμπλεκόμενους (ικανός και διαισθητικός Κυριαρχος/η και πρόθυμος και αληθινός υποτακτικός/η)

    Τα σέβη μου
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Kαλη μου tender lilly αν τα όσα γράφονται εδώ στεναχωρούν Κυρίαρχους και υποτακτικούς, και τους κάνουν ναι αισθάνονται ακόμα και αφελείς τότε να μη αναφερόμαστε στις αλήθειες μας και να παραμείνουμε στην εικονική μας πραγματικότητα.

    Μερικοί από εμάς από ότι βλέπω (και ξέρω) δεν είναι μόνο θεωρητικοί αλλά αντίθετα τους θεωρώ αυθεντικούς και ειλικρινείς.
    Αναφέρονται σε προσωπικές τους εμπειρίες είτε βασισμένες σε πρωτόκολλα, είτε παραμερίζοντας τα. Όσο και να διαφωνώ ορισμένες φορές μαζί τους σε διάφορα θέματα δεν παύω να εκτιμώ την ειλικρίνεια.

    Το θέμα που θίγετε αυτή την στιγμή από την αγαπητή Amazona είναι νομίζω προσωπική υπόθεση του καθενός για το πως θα το χειριστεί. Ετσι δεν μπορεί ούτε να οριοθετηθεί, ούτε και κάποιος μπορεί να δώσει οδηγίες για το πως θα γίνουν κάποια πράγματα σε μια τέτοια ιδιαίτερη σχέση.

    Βεβαίως μπορούν να κατατεθούν εδώ ιδέες , εμπειρίες και κάποιες συμβουλές προς "ναυτιλλόμενους" μέσα από βιώματα που μπορεί να έχουν τα μέλη.

    ...και φυσικά δεν είναι (για κάποιους)
     
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    άποψη μου είναι ότι Ό/όλοι Έ/έχουμε περάσει από μία τέτοια κατάσταση οπότε μην τη Χ/χλευάζετε γιατί πόσες φορές είναι που Έχετε να Δείτε το/η σκλάβο/α Σας για πολλές μέρες και Τους Δίνετε διαταγές Είστε Σίγουροι πως τις εκτελούν ; Έλληνες Ε/είμαστε πάνω απ'όλα  

    και πολλοί από τη νέα γενία τουάχιστον όσων ασχολούνται με BDSM τα πρώτα τους βήματα με έναν/μία σκλάβο/α τα Έκαναν μέσω του διαδυκτίου(και αντίστοιχα οι σκλάβοι/ες )


    από την άλλη όμως έχω δει άτομα που είναι Κυρίαρχοι μόνο μέσω του διαδυκτίου αυτοί πιστεύω πως καθαρά για λόγους αδύναμιας δεν δοκίμαζουν και ζωντανά αυτά που κάνουν εικονικά γιατί το εικονικό απέχει κατά το 95% από το ζωντανό...
     
  12. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    blindfold,

    Δεν νομίζω πως το θέμα εδώ είναι αν έχουμε περάσει από μια τέτοια κατάσταση αλλά το πως συνεχίζουμε την κατάσταση που έχουμε ξεκινήσει ,εάν και εφόσον , από το νετ.
    Και εγώ όπως και πολλοί άλλοι σίγουρα έχουμε ξεκινήσει σχέσεις μέσα από το νετ , αυτό δεν σημαίνει πως μείναμε στο νετ ούτε πως Κυριαρχήσαμε μέσα από το νετ η μπήκαμε στην διαδικασία να εκπαιδεύσουμε κάποιον από το νετ με μειλ η μεσσεντζερ η τηλεφωνικά .
    Αρχίζεις μια γνωριμία μέσα από το χώρο αυτό και μετά βγαίνεις από αυτόν για να λειτουργήσουν σωστά όλα αυτά και real .
    Η τελευταία σου παράγραφος κρύβει πολλές αλήθειες . Άνθρωποι αρέσκονται στο να παραπλανούν άλλους ανθρώπους η τον ίδιο τους τον εαυτό η είναι ανίκανοι σε real καταστάσεις το γνωρίζουν και μένουν σε μια εικονική κατάσταση .
    Δεν νομίζω όμως πως μιλάμε γι αυτή την μερίδα ανθρώπων που καμία σχέση δεν έχει για μένα με το bdsm αλλά σε εκείνους που θεωρούν όντως και είναι πεπεισμένοι μέσα τους πως μπορεί να υφίσταται μια τέτοια σχέση η εκπαίδευση .

    Το ερωτηματικό είναι , τι είναι αυτό που τους κάνει να πιστεύουν ότι μια φανταστική κατάσταση μπορεί να είναι και αληθινή !