Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Amazona, στις 8 Μαρτίου 2006.

  1. Guest05

    Guest05 Guest

    Κάτι σαν το Ε.Α.Π* να υποθέσω .
    Χμ! Δεν είν' κακό .


    *ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Πειράζει που δεν ξέρω τι είναι το Ε.Α.Π?
    Κάποια καινούρια τεχνική μήπως?
    Ας μου εξηγήσει κάποιος  
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Εύα <s>, υποθέτω πως σε αυτό αναφέρεται ο Heinrich.
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Eυχαριστώ MasterJp!!!  
    ...που να φανταστώ τέτοιο παραλληλισμό!  
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Τις προσωπικές μου απόψεις κι εμπειρίες για τις σχέσεις αυτού του είδους, τις είχα εκφράσει στο Σχέσεις εξ΄ αποστάσεων (Long Distance Relationships)

    Πιστεύω πως πρέπει να γίνει μια διαφοροποίηση ανάμεσα στα είδη σχέσεων που μπορούν να αναπτυχθούν με τέτοιες συνθήκες.
    Κάποιες σχέσεις,
    Αλλά,
    Ανέλυσα τις βασικές προϋποθέσεις στο άλλο Thread και έτσι εδώ θα πω μόνο επιγραμματικά, πως ανάμεσα σ΄ αυτές είναι η ειλικρίνια, οι ξεκάθαρες και εκφρασμένες προσδοκίες και των δύο, η διάθεση να επενδύσουν ειλικρινά στη σχέση, να ασχοληθούν σοβαρά και να είναι παρών ο ένας για τον άλλο και βέβαια η εμπιστοσύνη.

    Αν ένας εκ των δύο, το κάνει απλά από διάθεση να παίξει, κοροϊδεύει άμεσα ή έμμεσα, τότε είναι καταδικασμένο σε αποτυχία.

    Και επειδή πάντοτε έχουμε την τάση να βλέπουμε τα αρνητικά, και μια σχέση εξ αποστάσεως έχει αναμφισβήτητα πολλά μειονεκτήματα και δυσκολίες, έχει και τα θετικά της.
    Οπότε το σημαντικότερο είναι η ειλικρίνια και η ντοπροσύνη, κάτι που πολλοί που αρέσκονται να παίζουν εξ αποστάσεως δεν έχουν και απλά χρησιμοποιούν όσο γουστάρουν τον άλλο, χωρίς ουσιαστικά να νοιάζονται για τα συναισθήματα και τις προσδοκίες που δημιουργούν με τη στάση τους, για να την κάνουν με ελαφρια πηδηματάκια και πολλές φορές χωρίς καμμιά εξήγηση μόλις βαρεθούν ή τους γυαλίσει κάτι άλλο.

    Και όταν υπάρχει ειλικρίνια, τότε και τρόποι Κυριαρχίας εξ αποστάσεως υπάρχουν και τρόποι τιμωρίας, και τρόποι ελέγχου και ειλικρινή βαθιά συναισθήματα και προοπτικές πολύ πραγματικά και ουδεμία σχέση με την κατα φαντασία Κυριαρχία και υποταγή δεν έχουν.
     
  6. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Άγαπητή μου lara[E-P],
    Δεν μίλησα για σχέσεις εξ αποστάσεως, αλλά για εκπαίδευση εξ αποστάσεως, που είναι πολύ διαφορετικό. Επίσης δεν αναφέρομαι σε αυτούς που (όπως εσύ με τον Ε-Ρ) είναι κάποιο διάστημα χώρια και κάποιο διάστημα μαζί, αλλά σε αυτούς που είναι πολύ χώρια και ελάχιστο μαζί.
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Σύμφωνοι, αλλά μέσα σε μια σχέση εξ αποστάσεως γίνεται και η εκπαίδευση.
    Βέβαια οταν δεν βρίσκεσαι σχεδόν καθόλου με τον άλλο, αυτό κάνει πιο δύσκολα τα πάντα, αλλά εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι αν μιλάμε για άτομα που ποτέ δεν λογαριάζουν καν να είναι μαζί και ζουν τη σχέση virtual, ή αν π.χ. Κάποιος εκπαιδεύει κάποιο άλλο άτομο, ώστε κάποια στιγμή να βρει κάποιο άλλο r/t.

    Στο νετ υπάρχουν κάποια προγράμματα βοηθητικά για εκπαίδευση και έλεγχο εξ αποστάσεως, ένα λινκ είναι το: http://www.downonmyknees.com/archives/reference/bdsm_software.php
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: RE: Ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Tι καλά που θα ήταν να τα διαβάζαμε και στα Ελληνικά!
     
     
  9. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    D/s διαδυκτιακές σχέσεις : Προσοχή, κρύβουν παγίδες

    Ο παντρεμένος αλλά δυστιχισμένος : Το άτομο είναι παντρεμένο αλλά βαριέται το σύντροφό του, ή είναι δυστιχισμένο γιατί το έτερον ήμιση δεν καλύπτει τις ανάγκες του. Συχνά δεν έχουν συνειδητοποιήσει την D/s υπόστασή του όταν επιλέγει το σύντροφό του, και παραμένει σε έναν γάμο όπου είναι αδύνατο να εκφραστεί και να ζήσει ως BDSM lifestyler.

    Θα ήθελα να είμαι κάποιος/α άλλος/η: Συχνά άνθρωποι που λένε ψέματα για το ύψος, βάρος, ηλικία, οικογενειακή κατάσταση, φύλο, κ.α. Δυστιχισμένοι με αυτό που είναι, προσπαθούν να ζήσουν την ονειρεμένη ζωή on-line. Ο ηλικιωμένος που θα ήθελε να ήταν νέος, η υπέρβαρη γυναίκα που θα ήθελε να είναι ποθητή και σέξι, ο παντρεμένος που νοστάλγησε την εργένικη ζωή – έτσι για πλάκα. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές 24χρονες ξανθές στα BDSM κανάλια και αναρωτιέμαι : κανείς πάνω από τα 50, κάτω από το 1.60 και πάνω από 80 κιλά δεν κάνει chat;

    Η αλλαγή φύλου : Πολλοί άντρες θα ήθελαν να δούν πώς είναι να είσαι γυναίκα, και το αντίστροφο. Να έχετε υπ’ όψη σας, ότι η τόσο πρόθυμη υποτακτική που γονατίζει τόσο γλυκά μπροστά σας, μπορεί να είναι ένας οδηγός νταλίκας 150 κιλών, που πληκτρολογεί φορώντας μποξεράκι, λιγδωμένη μάλλινη φανέλα και πίνοντας μπύρα.

    Η ακμή: Αυτό κι άν είναι παγίδα. Κι εκεί που έχεις βρεί τον/ην ιδανικό/ή σκλάβο/α ή τον/ην τέλειο/α Αφέντη/ρα, αναρωτιέσαι πώς και δείχνουν να έχουν τόσο λίγες γνώσεις. Εσύ μιλάς για κολάρο, κι άλλος μιλάει για το Clearasil. Προσοχή : μπορεί να μιλάς με ένα άτομο που άνετα θα μπορούσε να σε αποκαλέσει Μαμά ή Μπαμπά. Είτε το πιστεύεται είτε όχι, οι έφηβοι αρέσκονται πολύ σε αυτά τα on-line παιχνίδια. Αυτό μπορεί φυσικά να σας οδηγήσει σε μία σχέση ζωής με την στρουφίτα (ή μπαμπαστρούφ)............... τον νέο συγκρατούμενό σου.

    Η γιαγιά σκόνταψε στο Flogger: Το άλλο άκρο : μήπως ο/η 25χρονος/η σκλάβος/α μιλούν πολύ για τον Frank Sinatra και τον Fred Astair; Όποιος είναι τόσο ανασφαλής για να είναι ειλικρινής με την ηλικία του, είναι ανασφαλής για οποιουδήποτε είδους σχέση, είτε On-line είτε real life.

    Οι ξαναμένοι: Αυτοί βρίσκονται εδώ για έναν και μόνο λόγο : περιστασιακό σεξ. Αναζητούν ένα πρόθυμο θύμα να ικανοποιήσει την επιθυμία τους για ιντερνετικό σεξ. Αλλάζουν συνέχεια nicks, καμιά φορά επιμένουν να κρατούν για λίγο καιρό ένα από αυτά για να κερδίσουν αξιοπιστία και γνωριμίες. Ζητούν να έχεις msn και κάμερα, αλλά αυτοί ποτέ δεν έχουν ή είναι χαλασμένη. Συνηθισμένη ατάκα : θα σου στείλω email, το οποίο ποτέ δεν έρχεται. Και αν αποφασίσεις να στείλεις εσύ για να δείς πού χάθηκε, θα λάβεις απάντηση "unknown user address.

    The Castle Realm's
    Soapbox Series
    Copyright©1998 Castle Realm All rights are reserved by the author
     
  10. τασος0

    τασος0 Regular Member

    θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω με αρκετες αποψεις που διαβασα και αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με
    νομιζω το θεμα ειναι εκπαιδευση απο αποσταση κ οχι σχεση απο αποσταση..γιατι εχω την εντυπωση οτι αρκετοι μιλατε για σχεση
    σχετικα με το αν μπορει να γνωριζει ενας κυριαρχος αν αυτα ζηταει να γινουν τα κανει ο υποτακτικος εχω να πω το εξης.. οτι ενας κυριαρχος μπορει να ειναι σιγουρος οσο κ με εναν υποτακτικο που εχει κοντα του για τα διαστηματα που δεν ειναι κοντα του .πως ειναι σιγουρος λοιπον για μια εβδομαδα που λειπει? γιατι να μην ειναι σιγουρος και για την απο αποσταση εκπαιδευση?αν μονο οταν ειναι πανω απο το κεφαλι του υποτακτικου ειναι σιγουρος για ολα τοτε σιγουρα θα αποτυχει ακομη κ αν δεν ειναι απο αποσταση
    επισης νομιζω οτι εχετε δωσει λιγοτερο βαρος στο θεωρητικο μερος που ειναι αρκετα σημαντικο.πιστευω οτι δεν διαφερει πολυ μια συζητηση απο κοντα με μια μεσω τηλ η μαιλ.γιατι περισσοτερα θα μεταδοθουν και θα κατανοηθουν με συζητηση κ οχι με το μαστιγιο η το αυτομαστιγωμα
    ενας Κυριαρχος που πραγματικα θελει να δωσει μπορει να δωσει κ ενας υποτακτικος που πραγματικα θελει να παρει ..που θελει να μαθει εχει , και μπορει να κερδισει πολλα , ακομη και απο αποσταση ..αρκει να το θελει κ να μην κοροιδευει
    κ αν δεν εφαρμοζει αυτα που πρεπει κ δεν ειναι ειλικρινης το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο με εκεινο που θα ειχε αν ηταν κ απο κοντα ..δηλαδη αποτυχια γιατι πρωτα πρωτα θα κοροιδευει τον εαυτο του κ ισως μονο τον εαυτο του κ κανεναν αλλο
    σιγουρα απο κοντα κ οχι απο αποσταση ειναι πολυ καλυτερα ..ομως πιστευω οτι και απο αποσταση με καποιες συναντησεις θα πλησιαζε πολυ ..το απο κοντα
    μιλαω παντα για εκπαιδευση κ οχι για σχεση
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Γενική ερώτιση και προς Κυρίαρχους και προς υποτακτικούς:

    Πόσο εμπιστεύεστε και πόσο πιστεύετε πως σας εμπιστεύονται;
     
  12. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    Αγαπητέ MasterJp

    Να μου επιτρέψεις εδώ να διαφωνήσω με την ερώτηση σου στο συγκεκριμένο θέμα και με την ‘’επιθυμία σου’’ ίσως να ταυτίσεις για κάποιο λόγο το θέμα της εμπιστοσύνης με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση , και ο λόγος είναι μόνο ένας , ότι όσο και να εμπιστεύεσαι την σκλάβα σου και εκείνη Εσένα , η εκπαίδευση , γνώμη μου , δεν δίνατε να είναι λεκτική η μόνο λεκτική αν θες . Η εκπαίδευση , πάλι γνώμη μου, υφίσταται μόνο με φυσική παρουσία , είναι συνεχής , και η επαφή αν όχι καθημερινή , υπερβολικά συχνή .
    Θα σεβαστώ φυσικά οποιαδήποτε άλλη άποψη που να λέει πως γίνεται εκπαίδευση εξ αποστάσεως , εφόσον εξηγήσει και το τρόπο και τις τεχνικές που αυτό μπορεί να επιτευχθεί , και η σκλάβα να έχει πλήρη αντίληψη μεταγενέστερα εάν και όταν κάποτε αυτοί οι δυο άνθρωποι βρεθούν από κοντά στο τι ακριβως και πως εγινε οτι εγινε εαν εγινε.
    Γνωρίζουμε πολύ καλά πιστεύω οι περισσότεροι πως η θεωρία από την πράξη διαφέρει τραγικά . Η σκλάβα σε αυτή λοιπόν την περίπτωση θα έχει μια και μόνο αντίληψη , εκείνη της θεωρίας και το πιο πιθανό είναι πως όταν θα έρθει η ώρα της πρακτικής , της πραξης δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει .