Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Amazona, στις 8 Μαρτίου 2006.

  1. tease_me-deny_me

    tease_me-deny_me New Member

    Εξ'αποστάσεως εκπαίδευση λοιπόν...

    Συγχωρέστε με κατ' αρχάς που μιλάω από την οπτική γωνία του υποτακτικού άντρα. Πιθανόν να ισχύουν και για υποτακτικές γυναίκες.

    Η υποταγή είναι κυρίως εγκεφαλική για μένα (και για τους περισσότερους, σωστά .
    Από τη στιγμή λοιπόν που μια Κυρία 'μπει' στο μυαλό του σκλάβου και παίξει με αυτό, τότε λεξεις όπως online, real life κτλ κτλ, μικρή σημασία έχουν. Πρώτα κυριέυεται το μυαλό και μετά το σώμα.

    Ναι, πιστέυω πως είναι δυνατή η εκπαίδευση εξ'αποστάσεως.. Μάλιστα μου έχει συμβεί, ουκ ολίγες φορές.
    Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κάμερα. Όταν ο ένας βλέπει τον άλλον κατ'αρχήν λύνονται αμφιβολίες του στυλ: είναι γυναίκα;, μήπως είναι κανα ανήλικο;, κτλ κτλ..
    Και καλό θα ήταν να υπάρχει η προοπτική της κανονικής συνάντησης. Αν το θέμα μείνει πάρα πολύ στο εξάποστάσεως ίσως να χαθούν τα αισθήματα..

    Να σας ζητήσω συγγνώμη αν ακούγομαι απόλυτος, απλά εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις.
    Να είστε καλα, ευχαριστώ που με ακούσατε
     
  2. Annalenia

    Annalenia New Member

    Απάντηση: Ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    πιστεύω ότι μπορείς να κυριάρχήσεις και κάποιον εξ αποστάσεως αρκεί να είναι πρόθυμος και υπάκουος..
     
  3. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Έχω την εξής απορία...

    Πως μπορείτε κ έχετε εμπιστοσύνη σε ένα άνθρωπο που δεν ξέρετε; κ δεν έχετε ζήσει... ώστε να να σας εκπαιδεύσει... να σας Κυριαρχήσει...

    ίσως έχω υποτιμήσει εγώ τις ιντερνετικές σχέσεις κ να μην είμαι αρκετά ανοιχτόμυαλη ώστε να μπορώ να το αποδεχτώ, σε βαθμό να τις θεωρώ ρηχές... ή ίσως απλά δεν με εκφράζουν... τι να πω!
     
  4. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Re: Ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    τίποτα, γιατί συνήθως ό,τι κράζεις αργά ή γρήγορα το λούζεσαι
     
  5. τασος0

    τασος0 Regular Member

    Απάντηση: Ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    γιατι απο κοντα το ιδιο δεν ισχυει? μπορει να γινει κατι αν ο αλλος δεν ειναι προθυμος να υποταχθει?
     
  6. submissive

    submissive New Member

    Πιστευω πως ειναι μαλλον αδυνατη η ουσιαστικη εκπαιδευση εξ'αποστασεως.Διχως επαφη,και εννοω την ψυχικη επαφη που απορρεει ακομα και απο την απλη ανταλλαγη βλεμματων,ή απο ενα απλο αγγιγμα,δεν νομιζω πως ειναι δυνατη μια πραγματικη εκπαισευση.
     
  7. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Με την μονη διαφορα... (βλεπε λιγα ποστ πιο πανω) οτι την αποψη αυτη την απεκτησα εχοντας δοκιμασει ηδη κατι τετοιο... κ δεν εκραξα τπτ κ κανενα, απλος εξεφρασα μια απορια που εχω καθως την real life επαφη δεν μπορω με τπτ να την βαλω στο ιδιο επιπεδο με την ιντερνετικη. (no offense... I've got a life and I don't wanna lose it into the cyberworld   )
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αναρωτιέμαι τότε γιατί με τόση εμμονή επιμένεις στο συγκεκριμένο μέρος του cyberworld στην αποψη σου αν πια εισαι τοσο απασχολημενη με τα "real" και καλυτερα?
    Δεν βλεπω να λες κατι καινουριο απλα εμμενεις στα ιδια και τα ιδια. Προσπαθεις να πεισεις καποιο πως εσυ εισαι το μετρο βαση του οποιου οφειλουν να μετρουν και να ζυγιαζουν αν ειναι ή όχι εφικτη η εκπαιδυεση από απόσταση όλοι ανεξαιρέτως? Αν αυριο εσυ δεν στεριωσεις μια σχεση τι θα λες? Μην κανετε σχεσεις επειδη εγω δοκιμασα δεν πετυχε οποτε ειναι ανεφικτες?

    Με Συγχωρεις που καθυστερησα να απαντησω.

    Λογικά η εκπαίδευση είναι ευκολότερη να γίνει εξ αποστάσεως, από μια σχέση, τουλάχιστο μέρος αυτής. Εκείνο το μέρος που δεν αφορά καθημερινές συμπεριφορές και αντιδράσεις.

    Γιατί για μένα η συμπεριφοριακή(ειλικρινά δεν έχω ιδέα αν το μετάφρασα σωστά) εκπαίδευση είναι δευτερεύουσας σημασίας και πολλές φορές σε αρκετά σημεία αχρείαστη, όταν μια σκλάβα έχει εκπαιδευτεί με τη μέθοδο διαφοροποίησης των αντιλήψεων της, με τέτοιο τρόπο ώστε να βιώνει και να ζει τη σκλαβιά της αυθόρμητα με άνεση κι ευκολία χωρίς σκέψη βάση εκείνων των ικανοτήτων και αναγκών τις οποίες κουβαλά μέσα της - των πρώτων τις υλών. Η αλλαγή του τρόπου με τον οποίο μια σκλάβα εκλαμβάνει και αντιλαμβάνεται όλα όσα είχε μάθει, διδαχθεί προ της εκπαίδευσης δεν απαιτεί την φυσική παρουσία Του. Είναι μια καθαρά εγκεφαλική διεργασία, χρονοβόρα, οδυνηρή με απίστευτες αντιδράσεις και αντιστάσεις.
    Η άποψη μου λοιπόν είναι πως μια σκλάβα της οποίας Ο Ιδιοκτήτης επιλέγει να απαρνηθεί επιβαλλόμενες συμπεριφορές και με υπομονή εργάζεται πάνω στην διαφοροποίηση των αντιλήψεων, μπορεί και ωφεληθεί από την απόσταση, γιατί της δίνει περισσότερο χρόνο, και χώρο να επεξεργαστεί τις αλλαγές με τα παράγωγα τους. Αυτή η επιλογή σίγουρα δεν μπορεί να αφορά αυτούς τους οποίους οι αναγκες είναι για μια αμεση σχέση, με τις συνεδρείες και άμεση σεξουαλική ικανοποίηση, αλλά για την εκπαίδευση σε αρχικό τουλάχιστο στάδιο για χάρη της εκπαίδευσης, ώστε να δεις το ποιόν , την ουσία, την πρώτη αν θελεις ύλη από την οποία είναι φτιαγμένη.
     
  9. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    αϊ καλααααα...
    Σορυ κιολας, αλλα μα τη Παναγια... ΕΛΕΟΣ!
    Το οτι υποστηριζω τις πραγματικες κ οχι τις cyber σχεσεις/εκπαιδευσεις βδσμ επιπεδου σε ενα internetικο χωρο δεν βλεπω τι εχει το τοσο ασυνηθιστο που σε κανει να απορρησεις...

    Αφου τελικα δεν ειναι οπως το βλεπω... γιατι λοιπον δεν πηρα μια εμπεριστατωμενη απαντηση στις μικρες κ τοσο απλες ερωτησουλες που εκανα...

    Κ τελος παντων δεν ειμαι εγω αυτη που επιβαλλει τις αποψεις της, γιατι ειμαι η πρωτη που θα σεβαστω μια διαφορετικη αποψη, αρκει φυσικα να υπαρχει κ κανα τεκμηριο... αλλιως φυσικα κ θα συνεχισω να ζητω εξηγησεις... το επιθετικο υφακι αλλος το'χει με το που θα δει κατι που διαφερει απο το πως την εχει δει...

    Κ οσο για το last part... ευτυχως να λεμε που εσυ ειδικα δεν επιτηθεσαι οταν διαφωνεις!... Τουλαχιστον απο καποια με τα διπλα μου χρονια σχεδον, αν μη τι αλλο περιμενα κατι πιο εξυπνο απο μια απλα γελοια ειρωνικη ρητορικη ερωτηση...

    Με εκτιμηση,


    Αγγελικη
     
  10. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Εδώ και αρκετες μερες εχω ξεκινήσει να σας παρακολουθω ξανά και ομολογώ πως σε αυτό το νημα με βγάλατε εκτος εαυτού!!!
    Ναι να δεχτώ πως από απόσταση μπορουν να γινουν παιχνιδια υποταγης και δηθεν εκπαιδευσης. Να δεχτώ επισης πως γονατιζεις μπρος σε μια καμερα και υποσχεσαι αιωνια υποταγη..., χαμηλώνεις το κεφαλι ,τα ματακια (ξερω ξερω το εχετε κανει κι εσεις..), και εισαι ετοιμη να πατησεις τα κουμπια στο πληκτρολογιο ακομα και με τη μυτη αν στο ζητησει ο Αφεντης!!!
    Αλλα μην ακουω οτι αν ο σκλαβος/σκλαβα το θελει πραγματικα τοτε μπορει να γινει!
    Εεε με συγχωρειτε αλλα αυτο δεν ειναι υποταγη , ειναι ανοησια.....
    Με τα λογια μπορω να γινω κι εγω η Σουπερ Μιστρες 
    Ante filakiaaaaa
     
  11. welcome back zoyzoy_
     
  12. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Eυχαριστώ καλέ μου