Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανταγωνισμοι και ανωτεροτητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 12 Μαρτίου 2009.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Διαβαζοντας σε διαφορα bdsm sιte, καθως κι ενα προσφατο νημα περι ιεραρχιας εδω, μου γεννηθηκε το εξης ερωτημα: Γιατι παρατηρειται το φαινομενο του ανταγωνισμου μεταξυ Κυριαρχων, η μεταξυ υποτακτικων? Προκειται για αναγκη καποιων να δειχνουν πως ειναι καλυτεροι των αλλων?Τι εχει να κερδισει καποιος μπαινοντας σ' εναν τετοιο ανταγωνισμο με ατομα που εχουν το ιδιο status? Να ανεβει στα ματια υποψηφιων ερωτικων συντροφων? Να ικανοποιησει το Ε/εγω του?
     
  2. Ανασφάλεια, ανασφάλεια, ανασφάλεια...
     
  3. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    χωρίς να αποκλείω την ανασφάλεια (τρις) που αναφέρει η ss, εγώ θα επικεντρωθώ στην πιθικίσια μας ορμή να χαρακτηριστούμε από την κοινότητα ως alpha (fe)males, διότι ως γνωστό στις κοινοτητες των πιθικών τα alpha (fe)males πηγαίνουν με το 40-50% των εκπροσώπων του αντίθετου φύλου.

    στη δική μου φυλή πάντως, τα μπονόμπος απλά κάνουμε παρτούζες (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τραβάς το πόδι κάποιου για να γελασετε που εφαγε την τούμπα)  
     
  4. blindfold

    blindfold Contributor

    οι άνδρες είναι ανταγωνιστικά πλάσματα ,οπότε και γυναίκες οι οποίες έχουν ανδρικά χαρακτηριστικά ,δεν θέλω να ξέρω σε ποιό επίπεδο είναι ικανές να φτάσουν για να ικανοποιήσουν τους εκάστοτε ανταγωνισμούς ...

    όσο αφορά τις σκλάβες γυναίκες ,είναι σκλάβες δεν έχουν άποψη ..! (πλάκα κάνω ,ίσως εδώ αναγκαστικά περιοριστώ στο κομμάτι ανάγκη για επιβεβαίωση/ανασφάλειες ... )
     
  5. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Θα διαφωνήσω, εν μέρει, με τον αποπάνω μου. Δε νομίζω πως ο ανταγωνισμός είναι χαρακτηριστικό κάποιου συγκεκριμένου φύλου, αλλά γενικότερα των ανθρώπων (όπως φυσικά και των άλλων ζώων). Όσον αφορά το λόγο που κάποιος θα έμπαινε σ' αυτή τη διαδικασία να αποδείξει πως είναι ανώτερος, συνήθως μέσω μιας προσπάθειας υποβάθμισης των υπολοίπων, υποθέτω πως οφείλεται στην αίσθηση που μπορεί να έχει πως μέσω αυτού θα αποκτήσει την εκτίμηση, το σεβασμό, το θαυμασμό, ίσως και το φόβο των άλλων. Προσπαθεί, μέσω τέτοιων μεθόδων να ικανοποιήσει το, συνήθως υπερβολικά μεγάλο Εγώ του. Το αποτέλεσμα, όμως, στις περισσότερες των περιπτώσεων, είναι αντίθετο από τις επιδιώξεις του, καθώς όχι μόνο δεν κερδίζει την εκτίμηση και την προσοχή των άλλων, αλλά συχνά φτάνει στο σημείο να γελιοποιείται.
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Ανταγωνισμοι και ανωτεροτητα



    Μόνο το πόδι;



    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

     
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Ειναι κλασικο γνωρισμα του Ελληνα και συνοδευεται απο την φραση "Ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε?"
    Θεωρω τουλαχιστον αστειο να ειναι καποιος ανασφαλης και να θελει να λεγεται Κυριαρχος.Επισης αστειο θεωρω το γεγονος να θεωρουνται οι αντρες περισοτερο ανασφαλεις απο τις γυναικες.
    Οσον αφορα το ερωτημα του νηματος καλο θα ηταν να τους ρωτησεις και να μαθεις την απαντηση απο τους ιδιους.Οι υπολοιποι το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υποθεσεις
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor



     

    … Όλοι ανταγωνίζονται όλους.

    - Είναι προφανές ότι γίνεται ακόμα και τώρα σύγχυση μεταξύ Κυρίαρχων και υποτακτικών.
    Υποπτεύεται χωρίς επαρκή βάση ότι οι άλλοι τον εκμεταλλεύονται, τον βλάπτουν ή τον εξαπατούν. Οι υποτακτικοί/ες δε είναι ''επικίνδυνοι'' και ικανοί για όλα.

    Ο ανταγωνισμός δεν είναι αναγκαστικά κάτι το αρνητικό, αρκεί να τον Χρησιμοποιήσεις σωστά, ..ζούμε το θρίαμβο της ατομικότητας, του εγωκεντρισμού, της μυθοποίηση της πρωτιάς. Όλα είναι «ντοπαρισμένα», στο όνομα της υπεροχής.

    Γιατί οι άνθρωποι φθονούν και γίνονται ανταγωνιστικοί με τους γύρω τους;
    Γιατί όμως οι γυναίκες ζηλεύουν και ποια μορφή μπορεί να πάρει αυτή η αντιζηλία;

     
  9. Γιατι ετσι εχουμε διαμορφωθει.
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Με αποτέλεσμα σε έναν υπόγειο και συνεχή ανταγωνισμό.
     
  11. Yφίσταται, ακόμα κι από άτομα που διατυμπανίζουν πως είναι υπεράνω - αλλά πάντα υπόγεια και ύπουλα τουλάχιστον στον χώρο μας.
    ΄Οσοι είμαστε παλιοί γνωρίζουμε και ... χαμογελάμε ειρωνικά.
     
  12. Είναι και το ερωτικό στοιχείο στη μέση...