Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντρική υποτακτικότητα και γνωριμίες.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος leuko25, στις 18 Σεπτεμβρίου 2022.

  1. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Καλημέρα σας.
    - Επειδή κάθε φορά που μπαίνω σε αυτό το φόρουμ βλέπω ότι υπάρχουν ανοιχτά θέματα που αφορούν το σχετικό ερώτημα το οποίο σε γενικές γραμμές είναι πως ένας "υπό" άντρας θα κάνει τις ανάλογες γνωριμίες.
    - Επειδή θεωρώ ότι οι απαντήσεις και οι συμβουλές που δίδονται στα σχετικά ερωτήματα είναι, κατά κανόνα από ρηχές-άσχετες-άκυρες εως και κακόβουλες σε κάποιες περιπτώσεις.
    - Τέλος, επειδή ετούτη την όμορφη Κυριακή δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω και διαθέτω χρόνο για χάσιμο αποφάσισα να δώσω τις δικές μου απαντήσεις τις οποίες όποιος θέλει και μπορεί τις ακολουθεί, όποιος θέλει τις πετά. Οι συμβουλές άλλωστε αξίζουν όσο κοστίζουν, δηλαδή το δίπολο κόστος-αξία τείνει στο 0, εκτός κι αν μιλάμε για συμβουλές ψυχολόγου όπου το κόστος είναι περίπου 50 ευρώ και η αξία τείνει και πάλι στο 0.
    Λοιπόν, φίλε υποτακτικέ που ψάχνεις

    1ον. Μην ρωτάς πως θα γνωρίσεις αφέντρες.
    Με την ερώτηση αυτή βάζεις αυτομάτως τον εαυτό σου σε μειονεκτική θέση και αυτό δεν είναι καλό για πολλούς λόγους ο κυριότερος εκ των οποίων είναι ότι δεν εξυπηρετεί τον στόχο σου. Δευτερευόντως, επιτρέπεις στον καθένα και την καθεμία να σου παριστάνει τον έξυπνο/η χωρίς να μπορεί να σου πει κάτι ουσιαστικό πέρα από το ότι δεν πρέπει να θες αυτό που θες επειδή σε αυτούς δεν αρέσει να το κάνουν.

    2ον. Με την καταληκτική παραδοχή της προηγούμενης παραγράφου μπαίνουμε σιγά σιγά στα πιο "βαθιά" τα οποία είναι ότι αυτό που θες, αυτό που φαντάζεσαι, αυτό που σε ικανοποιεί δεν ικανοποιεί τις γυναίκες όταν στο κάνουν και επομένως δεν έχεις ζήτηση. Ο λόγος που είναι δύσκολο να βρεις "αφέντρα" είναι βασικά αυτός. Τυχόν άλλοι λόγοι που μπορεί να συντρέχουν οι οποίοι αφορούν προσωπικότητα, συμπεριφορά, εμφάνιση, ύφος κλπ είναι λόγοι που ισχύουν για όλες τις σχέσεις και γι αυτό όσοι σου λένε πως δεν βρίσκεις αυτό που θες επειδή φταις εσύ είναι εκτός θέματος διότι δεν ρώτησες πως να βρεις γυναίκα αλλά πως να βρεις "αφέντρα".

    3ον. Αιτιάσεις και ερωτήσεις σχετικά με το αν θες να υπηρετήσεις η να ικανοποιήσεις το βίτσιο σου πέτα τις στα σκουπίδια διότι είναι παραδόπιστες και κακόβουλες. Καμιά "μπάνικη" κοπελίτσα με "υπό" στάτους δεν ρώτησαν ποτέ αν θέλει να υπηρετήσει η να ικανοποιήσει τα βίτσια της. Την βάζουν στις παρέες αμέσως και οι στρέιτ άντρες και οι λεσβίες γυναίκες και κανείς δεν την ρωτάει τέτοιες μπαρούφες. Το "μαδομούνι" για το ποιος θα την έχει είναι περίπου δεδομένο ειδικά να εκείνη είναι παίκτρια και τους παίζει λίγο.
    Οι λόγοι που σου κάνουν αυτή την ερώτηση σχετίζονται με το 2.
    Αν παρά ταύτα αποφασίσεις να απαντήσεις σε συμβουλεύω, όποιο υπό στάτους και να έχεις βάλει κατά την εγγραφή σου, να πεις πως θες να ικανοποιήσεις τα βίτσια σου ή με λίγα λόγια να μην εμφανιστείς απολογητικός.

    4ον. Αν έχεις ταλέντο στις γνωριμίες και το παίξεις σωστά θα γνωρίσεις διάφορες που ισχυρίζονται ότι είναι διάφορα πράγματα. Ενίοτε θα προσπαθήσουν να τα επιβεβαιώσουν σε εσένα, στον εαυτό τους και στον χώρο του bdsm. Τα κίνητρα τους είναι "από - εως" και δεν έχει το παραμικρό νόημα να ασχοληθείς με αυτά.
    Εσύ κράτα ότι αυτά που φαντάζεσαι δεν θα γίνουν όπως τα φαντάζεσαι.

    5ον. Στο χώρο της γυναικείας κυριαρχίας εκείνο που βασικά κυριαρχεί είναι οι επαγγελματίες, οι ημι-επαγγελματίες, οι "συλλέκτριες εμπειριών" (είδα φως και μπήκα) και κάποιες που για διάφορους λόγους δεν τις πλησιάζει άντρας.
    Επι της αρχής πιστεύω πως αφού τα έφερε έτσι η κατάρα και είσαι υποτακτικός το καλύτερο είναι η "επαγγελματική λύση" αποφεύγοντας οτιδήποτε άλλο ως χάσιμο χρόνου και υπερτίμηση υποτιμημένων εμπειριών και ανθρώπων. Το πρόβλημα ωστόσο με τις επαγγελματίες είναι πως λίγες κάνουν καλά την δουλειά τους και πρέπει να τις βρεις.

    6ον. Εδώ μέσα θα έχεις καλύτερες πιθανότητες αν δημιουργήσεις ένα καλό και προσεγμένο προφίλ, αν δεν στέλνεις μηνύματα και αν δεν πηγαίνεις σε συγκεντρώσεις στην αρχή της εγγραφής σου αλλά πολύ αργότερα, όταν θα σε έχουν γνωρίσει μέσω των γραπτών σου. Αυτό θα έκανα εγώ αν ήμουν ο ενδιαφερόμενος αλλά εδώ υπάρχει το πρόβλημα ότι οι περισσότεροι δεν μπορούν να βάλουν πέντε λέξεις στη σειρά και να πουν κάτι πρωτότυπο και ουσιαστικό ή να κάνουν κάποιο χιούμορ που φανερώνει μια σπίθα πνεύματος. Οπότε αυτή η συμβουλή είναι και λίγο άκυρη επειδή αν "το χεις" το κάνεις χωρίς να στο πει κάποιος και χωρίς να καταλαβαίνεις ότι το κάνεις.

    Θα μπορούσα να γράψω ακόμα πάρα πολλά. Ήδη αυτά που έγραψα μπορούν να χωριστούν σε πολλά ξεχωριστά θέματα αλλά επειδή βγαίνει "σεντόνι" και επειδή βαρέθηκα κιόλας θα σταματήσω σε αυτά προς το παρόν. Εκ του σύνεγγυς θα μπορούσα να πως περισσότερα και να μπω βαθύτερα στο θέμα αλλά εδώ ο χώρος και ο τρόπος δεν προσφέρεται.
    Επίσης, γνωρίζω πως πολλοί, οι οποίοι σε κάθε συζήτηση έχουν την τάση να πετούν την μπάλα στην εξέδρα, θα πουν ότι "γενικεύω".
    Η απάντηση μου είναι πως έχουν δίκιο, ασφαλώς γενικεύω. Από την στιγμή που δεν μιλάμε για την Μαρία, τον Γιώργο η την θεία μου την Ευτέρπη αλλά για Άνδρες, γυναίκες, φυλές, γκέυδες, υποτακτικούς, κυριαρχικούς κλπ, κάθε αναφορά και συζήτηση αποτελεί εξ ορισμού γενίκευση. Επομένως η συζήτηση μπορεί να στραφεί σε ένα γενικό πλαίσιο αλλά να είναι ουσιαστική η μπορούμε να μια-μιαρίζουμε ατελείωτα και να λέμε σε κάθε αποστροφή του λόγου μας πως υπάρχουν και εξαιρέσεις μη τυχόν και θίξουμε αυτόν που από μόνος του εξαιρεί τον εαυτό του από οτιδήποτε δεν του ακούγεται καλά η νιώθει πως δεν τον καθιστά αρκετά "γαμάτο".

    Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε.


     
    Last edited by a moderator: 18 Σεπτεμβρίου 2022
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Like. Συμφωνώ μαζί σας.
    Και σας διαβάζω πάντα, από παλιά.
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ναι, είναι ζητούμενο να κάνει η επαγγελματίας σωστά τη δουλειά της. Καλό είναι να προωθούνται οι λίστες με τις... καλές ώστε να μένουν όλα τα εμπλεκόμενα μέλη και καυλόλιστα, ικανοποιημένα.
     
  4. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Ευχαριστώ πολύ elfcat.
    Δεν πειράζει που προσπαθείς να με ειρωνευτείς. Εγώ το έχω κάνει πριν από σένα, καλύτερα από σένα και σε καλύτερους από μένα.
    Άλλωστε ο σαρκασμός δεν είναι από μόνος του καλός η κακός αλλά εμπνευσμένος η ανέμπνευστος.
    Επομένως από εμένα είσαι ελεύθερη να με σαρκάσεις εμπνευσμένα η να εκτεθείς.
    Πηγαίνοντας με τα νερά σου λοιπόν θα σου πω ότι "λίστες" δεν χρειάζονται διότι υπάρχουν οι ενδείξεις.
    Για παράδειγμα, όσο μια επαγγελματίας ή ήμι-επαγγελματίας αφέντρα πιστεύει ότι είναι παράλληλα πραγματική αφέντρα και κυριαρχικός χαρακτήρας, τόσο χειρότερη είναι στη δουλειά της.
    Αυτό φυσικά είναι μόνο ένδειξη, τις αποδείξεις τις φέρνει η δοκιμή και υποκειμενικός αξιολογητής εκείνος που θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της.
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Έτσι πάει, αμοιβαία είναι τουτανά.
    Αν ένας πελάτης πιστεύει ότι είναι παράλληλα πραγματικός υποτακτικός, τότε πάει το πελατολόγιο.
    Αυτό φυσικά είναι μόνο ένδειξη, τις αποδείξεις τις φέρνει η συντήρηση της βιομηχανίας των κατά παραγγελία πικραμένων.