Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανωτερότητα των Dom/me

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 19 Ιουλίου 2005.

  1. pilote

    pilote Lost in thoughts...

    Διάβασα με προσοχή όλα τα post. Και αν εξαιρέσω την τοποθέτηση της Κυρίας GreekMistress η οποία θεωρώ ότι ξέφυγε κάπως από το θέμα και όσο και αν τεκμηρίωσε την άποψη της δεν θα την δεχτώ, τα υπόλοιπα συγκλίνουν αρκετά μεταξύ τους και θα συμφωνήσω πλήρως με την τοποθέτηση της Κυρίας Avalonia.
    Η φιλοσοφία μου είναι ότι η ζωή και γενικά τα πράγματα είναι απλά και μάλλον εμείς τα κάνουμε περίπλοκα.
    Όλοι εμείς είμαστε σε έναν χώρο που ονομάζετε BDSM και ( για όσους αρέσκονται σε ταμπέλες ) άλλοι βιώνουν και άλλοι αναζητούν μία D/s ή μία M/s σχέση.
    Σε όλες αυτές τις…. ταμπέλες δεν βλέπω πουθενά τις λέξεις superior = ανώτερος και inferior = κατώτερος
    Πιστεύω λοιπόν ότι στο BDSM δεν υπάρχει σχέση ανώτερου και κατώτερου αλλά σχέση Κυρίαρχου και υποτακτικού.
    Όπως είπα και πριν τα πράγματα είναι απλά ( για εμένα τουλάχιστον   )
     
  2. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    "Αναλογιζόμενος δε το τι συνέβει την τελευταία φορά που τα μέλη μιας φυλής θεώρησαν εαυτούς βιολογικά και κληρονομικά ανώτερους όλων βρίσκω την προσέγγιση αυτή αρκετά (αν όχι ιδιαίτερα) φασιστική"

    Κι'αυτό το φαινόμενο,ήταν λανθασμένη ανδρική και όχι Γυναικεία άποψη masterp.
    Αυτό ίσως βοηθήσει να καταλάβεις πόσα κακά γίνονται όταν αποφασίζουν οι άνδρες.
    Σε επόμενο post θα γράψω τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουν οι άνδρες και θα δεις πόσες άσχημες καταστάσεις μπορούν να αποφευχθούν αν κάποια μέρα- με τη βοήθεια φυσικά της Γυναικείας Κυριαρχίας-επικρατήσει αυτό το status.

    Τα προβλήματα που υπάρχουν παγκοσμίως είναι αμέτρητα. Ένα μεγάλο ποσοστό του ανθρώπινου πληθυσμού ζει σε συνθήκες φτώχειας. Γίνονται πόλεμοι βασισμένοι στην τεχνολογία των όπλων και, μόνο κατά τον εικοστό αιώνα σκοτώθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι. Μεγάλο ποσοστό ζει σε κοινωνίες διαφθοράς και δικτατορίας.
    Οι άνθρωποι κατέχουν μεγάλη εξυπνάδα, δημιουργικότητα και τεχνολογία. Με αυτά τα αγαθά, θα έπρεπε να μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα των πολιτισμών αλλά αντ’αυτού τα κάνουμε χειρότερα. Αυτό συμβαίνει, επειδή οι άνδρες κυριαρχούν τον κόσμο δογματικά και, τα ανδρικά ένστικτα, σε αντίθεση με τα γυναικεία, είναι καταστροφικά.

    Επειδή οι άνδρες θεωρούν το σεξ δύναμη, το συνδέουν με τον ανταγωνισμό, την καταστροφή και την κυριαρχία.

    Τα ένστικτά μας, επηρρεάζουν ο,τι κάνουμε σε μεγάλο βαθμό.Το πιο δυνατό ένστικτο των ανδρών, τους οδηγεί στο να προσπαθούν να κάνουν σεξ με όσες περισσότερες γυναίκες είναι δυνατόν.Αυτό τους οδηγεί στο να ανταγωνίζονται, να παλεύουν και να λαχταράνε να μειώσουν τους άλλους άνδρες με το δικαίωμα της παραγωγής του είδους τους.
    Στο ζωικό βασίλειο καθώς και στο δικό μας , αυτό το ένστικτο ήταν και είναι θετικό διότι βοηθάει στο να κατοχυρωθεί η παραγωγή μόνο των δυνατότερων αρσενικών, ώστε να παραμείνουν υγιή τα είδη.

    Παρ’όλα αυτά, στα μοντέρνα αρσενικά αυτό το ένστικτο είναι πολύ αρνητικό.Οι άνδρες ακόμη οδηγούνται σε επιθετικότητα από τα ένστικτά τους, πράγμα επικίνδυνο καθώς κατέχουν την εξυπνάδα και την τεχνολογία ώστε να δημιουργήσουν καταστροφικά όπλα.Έτσι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τρομερούς και ατέλειωτους πολέμους σε όλη την υφήλιο.Πολέμους που σκοτώνουν εκατομμύρια και οδηγούν στη φτώχεια δισεκατομμύρια.

    Σχέσεις που βασίζονται στην αντίληψη της «Γυναικείας Ανωτερότητας» μπορούν να λύσουν αυτά τα αχανή προβλήματα.Η γυναικεία ανωτερότητα μπορεί να το πετύχει αυτό, διότι έχοντας τον έλεγχο του άνδρα, το ένστικτό του για το σεξ αλλάζει και επαναπροσανατολίζεται προς θετική κατεύθυνση.

    Οι άνδρες έχουν τον έλεγχο της κοινωνίας και το σεξουαλικό τους ένστικτο τους οδηγεί σε καταστροφικές αποφάσεις.Με το να μπει σε διαφορετικό κανάλι αυτό το ένστικτο, η γυναικεία ανωτερότητα έχει την ικανότητα να μειώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας.

    Όταν η σεξουαλικότητα και ο οργασμός του άνδρα βρεθεί κάτω από τον έλεγχο μίας ανώτερης γυναίκας, τα ένστικτά του θα ωθήσουν όλο του το είναι στο να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος σ’αυτήν, γιατί αυτή κρατάει το κλειδί της σεξουαλικής του ικανοποίησης.Με το να του αρνείται αυτήν την ικανοποίηση, οδηγεί την σεξουαλικότητα του μακρυά από επιθετικότητα και, μέσα από την εγκεφαλική και σωματική του υποτέλεια, συγκεντρώνει την σεξουαλικότητα του σε μία συνεχή διάθεση για να ικανοποιήσει τη σύντροφό του. Αλλάζοντας μ’αυτόν τον τρόπο το ανδρικό σεξουαλικό ένστικτο, οι γυναίκες μπορούν να αλλάξουν ολόκληρο τον κόσμο.

    Αυτή η αλλαγή ήδη είναι γεγονός όπως βλέπουμε από τις μαρτυρίες της απίστευτης επιτυχίας των γυναικών που έχουν επιλέξει σαν καριέρα τον «επαγγελματικό δογματισμό» (ProDom). Όσο η θηλυκή ανωτερότητα συνεχίζει να αναπτύσεται, συνεχίζεται και η ραγδαία αλλαγή του αρσενικού σεξουαλικού ενστίκτου που, με τη σειρά του συνεχίζει να αλλάζει την αρσενική συμπεριφορά και να την απομακρύνει από : τον υπέρ-ανταγωνισμό, την υπέρ-επιθετικότητα και τη βία.
    Αυτά τα αρνητικά στοιχεία, θα αντικατασταθούν από την υποτέλεια του άνδρα προς τη θηλυκή επιθυμία.
    Ο σημερινός άνδρας έχει από τη γέννησή του μία βαθιά και δυνατή ανάγκη να υποταχθεί στη γυναίκα.

    Η θηλυκή ανωτερότητα απαιτεί μεγάλη υπευθυνότητα.Όταν μία γυναίκα κατέχει έναν άνδρα, έχει την ευθύνη για την ψυχική και σωματική του ακεραιότητα στον ίδιο βαθμό που ο γονιός έχει την ευθύνη για την ψυχική και σωματική ακεραιότητα του παιδιού του.
    Από τον άνδρα, η θηλυκή ανωτερότητα απαιτεί να παραβλέψει όλα του τα θέλω,τις ανάγκες και τις επιθυμίες του και αντ’αυτού, να συγκεντρωθεί στην προσπάθεια για την εκπλήρωση των θέλω, των αναγκών και των επιθυμιών της συντρόφου του.

    Η υποτέλεια - μέσα από προσωπική επιθυμία - σε μία ανώτερη αρχή η εντολή, πάντα χαρακτηρίζοταν σαν κοινωνικό καλό και έχει διδαχθεί σε θρησκείες, στρατιωτικούς οργανισμούς και έθνη σε όλον τον κόσμο.

    GreekMistress
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    GreekMistress γιατί δεν κάνεις ένα νέο thread για να μιλήσουμε για την ανωτερώτητα των δύο φύλλων ? Όλα αυτά που λες εκτός από ότι δεν έχουν θέση στο συγκεκριμένο thread πρέπει να απαντηθούν και με τις δικές μας απόψεις. Θεωρώ δε πολύ κακό και ενοχλητικό παράδειγμα να προβάλεις τις Pro Domme ως κάτι το επιτυχημένο - ενώ ουσιαστικά είναι ένα "επάγγελμα" το οποίο αποφέρει εύκολο χρήμα στις κυρίες που θεωρούν πως BDSM είναι η εκμετάλευση των υποτακτικών για το δικό τους προσωπικό κέρδος. Κάθε τι στην ζωή έχει και την αρνητική του πλευρά. Οι Pro Dommes είναι η αρνητική πλευρά για το BDSM lifestyle. To BDSM lifestyle δεν έχει καμία σχέση με τις εππαγγελματίες τέτοιου τύπου. Κλείνοντας θα σου προτείνω να κάνεις ένα νέο thread και να συζητήσουμε εκεί για όλα οσα πιστεύεις χωρίς να βγάινουνε τα άλλα threads εκτός θέματος. Εκεί θα απαντήσω σε όλα αυτά που αναφέρεις παραπάνω.
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    GreekMistress: Το δόγμα της αρείας φυλής ακολουθήθηκε ισόποσα και απο τα δύο φύλλα και πολλές γυναίκες βρήκαν έκφραση μέσα από αυτό.

    Δεν θα απαντήσω στα υπόλοιπα που αναφέρεις για τους λόγους που ανέφερε ο Κωνσταντίνος και που σου έχω ήδη προτείνει.

    Παρεπιπτόντως το nick μου (όνομα για τις παρούσες συνθήκες) είναι MasterJp και όχι masterp  
     
  5. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Σοβαρά Κωνσταντίνε?Μόνο οι ProDommes κερδίζουν?Οι subs που πάνε σε αυτές και τις πληρώνουν για να πραγματοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους δεν παίρνουν αυτό που θέλουν?Η μήπως τους πάει εκεί κανείς με το ζόρι?
     
  6. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    GreekMistress σημασία δεν έχει πιος κερδίζει εκείνη την στιγμή. Αυτό είναι παροχή υπηρεσιών και όχι BDSM lifestyle. Όλη η προσπαθεία που γίνεται σε αυτό το site είναι για όσους ενδιαφέρονται για το BDSM lifestyle και όχι για αυτές που ενδιαφέρονται για το πως θα πλουτίσουν χρησιμοποιώντας το BDSM σαν πρόσχημα. Γι αυτό τον λόγο στο συγκεκριμένο site απαγορεύται η προβολή η η διαφήμιση η η ζήτηση παροχής υπηρεσιών επί πληρωμής.

    Ευχαριστώ για την κατανόηση.
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Ανωτερότητα των Dom/me

    Πολύ καλή τοποθέτηση, και πολύ καλά διατυπωμένη.
    Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.
     
  8. eros_hermes

    eros_hermes Regular Member

    RE: RE: Ανωτερότητα των Dom/me

    Το post της Avalonia με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.Εξ άλλου γιά ποιά ανωτερότητα μιλάμε; Πνευματική;Κοινωνική;Οικονομική;Σωματική;( Ανα-
    φέρω μερικές μόνο).Τόσο σε Κυρίαρχους/ες όσο και υποτακτικούς/ες συναντάμε άτομα από όλες τις βαθμίδες με αποτέλεσμα ο οποιοσδήποτε
    διαχωρισμός να είναι λάθος.
    Τόσο η Κυριαρχικότητα όσο και η υποτακτικότητα είναι κατά βάση επίκτητες και μάλιστα γεννιούνται όταν ολοκληρώνεται η προσωπικότητα του ατόμου
    και κάνει τις επιλογές του για τα περαιτέρω βιώματα του.
    Αν δεχτούμε την ανωτερότητα των Κυρίαρχων θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα:
    Ενα άτομο που χαρακτηρίζει το εαυτό του switch η Ανωτερότητά του συμ-
    βαδίζει με τον εκάστοτε ρόλο του;
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Προσωπικά, σε πλαίσιο BDSM θα έδινα στα κυρίαρχα στοιχεία ένα κάποιο προβάδισμα, εφόσον θα ήταν διατεθειμένα να αναλάβουν ευθύνες έστω και κατά ένα ποσοστό μόνο μεγαλύτερες από τα υποτακτικά στοιχεία.

    Αλλιώς, όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.

    Σχετικά με το θέμα που έθεσε η Greekmistress, ανοίγω τώρα νέο thread.
     
  10. xalakat

    xalakat Regular Member

    Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι από εσάς θεωρείτε τα posts της GreekMistress άσχετα με το παρόν θέμα.
    Το θέμα που τέθηκε ήταν:
    "Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε που και πως προσδιορίζεται η ανωτερότητα των Dom/me έναντι των submissive?"
    Και η GreekMistress σαν Domme έγραψε γιατί θεωρεί τον εαυτό Της ανώτερο από τους submissives. Επεκτάθηκε μάλιστα περισσότερο και έδωσε στοιχεία που υποδεικνύουν με πειστικό τρόπο ότι όλες οι γυναίκες είναι ανώτερες από τους άντρες λόγω βιολογικής τους κατασκευής.
    Που είναι το άσχετο σε αυτό; Εσείς που διαφωνείτε νομίζω πως παίζετε τον ρόλο του submissive ή του Dom ενώ στην πραγματικότητα αισθάνεστε πως δεν υστερείτε σε τίποτα από τον Κυρίαρχο που υπηρετείτε. Ίσως μάλιστα να πιστεύετε ότι είστε και ανώτεροί του. Η άποψη της GreekMistress όμως δεν είναι καθόλου έτσι. Η ίδια, απ' ότι καταλαβαίνω, δεν "παίζει" τον ρόλο της Κυριάρχου. ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ανώτερη και αυτό διπλασιάζει την αξία Της σαν Domme και την Τιμή όσων έχουν την ευκαιρία να Την υπηρετήσουν.
    Προσωπικά συμφωνώ μαζί της περί ανωτερότητα του Γυναικείου Φύλλου. Φαντάζομαι πως σε έναν κόσμο που κυβερνούν οι γυναίκες και εμείς οι άντρες απλώς τις υπηρετούμε, όλοι οι άνθρωποι θα ζούσαν πιο ευτυχισμένοι, γιατί οι γυναίκες εκτός όλων των άλλων πλεονεκτημάτων τους δεν έχουν αυτή την αρρωστημένη επιθετικότητα που έχουμε εμείς οι άντρες και που πολύ πιθανόν να σημάνει και το τέλος του πολιτισμού μας σαν ανθρώπινο είδος.
     
  11. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    "Εσείς που διαφωνείτε νομίζω πως παίζετε τον ρόλο του submissive ή του Dom ενώ στην πραγματικότητα αισθάνεστε πως δεν υστερείτε σε τίποτα από τον Κυρίαρχο που υπηρετείτε."
    Οσον αφορα τους Κυριαρχους δεν παιζουμε καποιο ρολο.Ρολους παιζουν μονο οι ηθοποιοι. Ειμαστε Κυριαρχοι . Και εσυ εισαι αγενης και προσβλητικος. Αν εσυ αισθανεσαι κατωτερος αυτο ειναι καθαρα δικο σου προβλημα.
    Αναθεωρησε τον τονο και το υφος των posts σου.
     
  12. xalakat

    xalakat Regular Member

    Dasade μπορεί να λες πως είσαι κυρίαρχος, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να αισθάνεσαι πως είσαι πνευματικά, κοινωνικά, κλπ., κατώτερος από αυτές που σε υπηρετούν.
    Ρόλους δεν παίζουν μόνο οι ηθοποιοί. Ρόλους παίζουν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι, οι οποίοι καθημερινά προσπαθούν να δείξουν κάτι διαφορετικό από αυτό που στην πραγματικότητα είναι.
    Όσον αφορά τον τόνο μου δεν βλέπω κάτι προσβλητικό. Είπα "νομίζω πως...". Μήπως δεν έχω δικαίωμα να εκφράζω τη γνώμη μου; Μήπως πρέπει να την κρύβω πίσω από προσχήματα και σχήματα λόγου; Μάλλον εσύ πρέπει να μάθεις να σέβεσαι τη γνώμη του άλλου...