Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αξιολόγηση ενός Κυρίαρχου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady in Corslet, στις 14 Απριλίου 2010.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ Κ(!)

    μα δεν τον προσλαμβανεις για μαγειρα τον ανθρωπο ....
    υποτιθεται οτι θελεις να εισαι μαζι του διοτι μοιραζεσαι συναισθηματα , σε κανει να νιωθεις ομορφα και περνατε καλα μαζι
    Προφανως λοιπον θα πρεπει να αρκει το πως εισαι μαζι του ...
    Εαν τωρα αυτο θελεις να εξελιχθει σε κατι με μελλον , με προοπτικη για οικογενια κτλ ... εκει νομιζω οτι καποιες πληροφοριες και λιγο ψαξιμο στο παρελθον , ισως να δωσουν χρησιμα δεδομενα για να αποφυγεις παγιδες στο μελλον ....
     
  2. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ Κ(!)

    Μερικες σκεψεις ετσι,off the top of my head (αγγλιστι καθοτι φοβαμαι τα ορθογραφικα μου)

    Διαδικτυακα--- Πρωτα απολα παρατηρεις τις αποψεις καποιου - Σε ενα χωρο απροσωπο σαν ενα δωματιο που ολοι φοραμε μασκες απο 0 και 1 ειναι πιο ευκολο να λεμε αυτο που πραγματικα θελουμε.
    Ετσι λοιπον,εδω, που ολοι εκφραζομαστε λιγο πολυ πιο ελευθερα αποτι θα εκφραζομασταν σε καποια καφετερια ειναι (θελω να πιστευω) εδω, που εννουμε αυτα που λεμε και λεμε αληθειες.
    Αν δεν σου αρεσει η γνωμη ή αποψεις Κ/καποιου, απλα μενεις μακρια Τ/του.

    Παρατηρεις τον τροπο που γραφει με τον ιδιο τροπο που παρατηρεις το προσωπο καποιου οταν μιλαει,με προσοχη,υπομονη.Ειναι πραγματικα απιστευτο ποσα μπορεις να μαθεις για Κ/καποιον απο τον τροπο που εκφραζετε. Ομοιως με το παραπανω, αν δεν σου αρεσει/ταιριαζει μενεις μακρια.

    ΔΕΝ εισαι απολυτος με κανεναν.Αφηνεις χρονο για να δεις και να κρινεις τις προθεσεις και τον κωδικα συμπεριφορας Τ/του ιντερνετικου συνομιλιτή.Υπομονη και παλι ειναι απαραιτητη.

    Ειλικρινεια, και απο τις δυο πλευρες ειναι απαραιτητη,αλλιως η εικονα που σχηματιζετε ειναι μη αληθης ή τουλαχιστον ελλειπης και καποια στιγμη θα καταρευσει.ΜΗΝ παραμυθιαζετε κανεναν και κυριως Τ/τον εαυτο σας.

    Τα ιδια ισχυουν πανω κατω και για τον τρισδιαστατο κοσμο με την μονη διαφορα οτι εκει, επειδη καποιος μπορει να πληγωθει ειτε σωματικα ειτε ψυχικα περισσοτερη προσοχη,κριτικη ικανοτητα και κοινη λογικη πρεπει να ειναι alert συνεχως προς αποφυγη πολυ,μα πολυ δυσαρεστων καταστασεων.
    O Master φροντισε να μου διηγηθει αρκετες,με πολυ ανατριχιαστικες λεπτομερειες προκειμενου να προσεχω,πολυ πριν περασω στην ιδιοκτησια Του.

    Τωρα, απο την θεωρια στην πραξη...το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι και θα ειναι ενα leap of faith.
    Οσα λιγοτερα "κουτακια" εχετε στο κεφαλι Σ/σας και οσο μικροτερη ειναι η λιστα με τις "προυποθεσεις" που πρεπει να πληρει Κ/καποιος, τοσο μεγαλυτερη ειναι η πιθανοτητα να Σ/σας εκπληξει ευχαριστα καποιος αλλος.

    (Προς Θεου δεν εννοω οτι κατσει οποιος κατσει οπου κατσει, αναφερομαι μονο σε εκφρασεις τυπου " ο τελειος Μαστερ ο Μαστερ ο σωστος" και λοιπα.Πανω απολα,να ειστε ασφαλεις)
     
  3. GRD

    GRD Great Red Dragon

    Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ Κ(!)

    Πολύ ωραίο post... και πάλι...  


    Ανδρ(ε)ας
     
  4. enchanted lady

    enchanted lady New Member

    Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ Κ(!)

    Καταρχήν εξαιρετικό ποστ και συμπνέω σε μεγάλο βαθμό με τον Agitator!!
    Κατά την άποψή μου και στο χώρο του BDSM κρίνεις τους ανθρώπους με τα μέτρα που γενικά κρίνεις έναν άνθρωπο, το εξής ένα δηλαδή: το ένστικτό!!!
    Το ένστικτό σου σου μιλάει πάντοτε για τους Ά/άλλους.
    Από εκεί και πέρα, ένας σωστός Κυριαρχικός πρέπει να εμπνέει 2 πράγματα: εμπιστοσύνη και σεβασμό. Και επειδή κάθε άνθρωπος εμπνέεται διαφορετικά να νιώσει έτσι, δεν υπάρχει ένα κριτήριο αλλά τόσα όσοι είναι οι άνθρωποι.
    Ένας Κυριαρχικός, ειδικά για να γίνει ο Κύριός σου, πρέπει να τον αισθάνεσαι Ανώτερό σου. Κι αυτό μπορεί -για μένα- να συμβεί μόνο αν σε αφήσει να Τον δεις στις πραγματικές Του διαστάσεις, χωρίς ωραιοποιήσεις και προσωπεία. Το να κρυβόμαστε πίσω από πρωτόκολλα είναι ίσως πολύ εύκολο και βολικό, είναι όμως δείγμα μεγάλης ανασφάλειας αν είναι απλά "αδειανά πουκάμισα". Πρώτα οι άνθρωποι και μετά τα πρωτόκολλα.
     
  5. Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ Κ(!)

    Και να τον θαυμάζεις, να προσθέσω...
     
  6. enchanted lady

    enchanted lady New Member

    Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ Κ(!)

    Ε,ναι λοιπόν sorriso, έχεις δίκιο, και να Τον θαυμάζεις!! Αλλά νομίζω ότι είναι έτσι κι αλλιώς στη φύση μας να θαυμάζουμε το Ανώτερο, να νιώθουμε δέος μπροστά του.
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ Κ(!)

    !!!!!

    (speechless)
     
  8. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Re: Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ Κ(!)

    Καμιά φορά το δέος δεν είναι αρκετό για να θαυμάσουμε το "ανώτερο" και ακριβώς λόγω της ανθρώπινης φθαρτής φύσης μας οδηγούμαστε σε καταστάσεις που οι Αρχαίοι Έλληνες ονόμασαν "ὕβριν".
     
  9. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ Κ(!)

    Πολύ σωστό, και διδακτικό  
     
  10. enchanted lady

    enchanted lady New Member

    Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ Κ(!)

    @ae1969:
    Η έννοια του δέους ενέχει τον θαυμασμό, αλλιώς ομιλούμε απλά για φόβο.
    Στο δεύτερο σκέλος της πρότασης είμαι απολύτως σύμφωνη. Νομίζω ότι πηγή κάθε "αμαρτίας", κάθε ύβρεως είναι η θνητή μας φύση και η αίσθηση ότι ο χρόνος δεν θα είναι ποτέ αρκετός (για τον Τζέιμς Μποντ ούτε ο κόσμος ήταν   ) οπότε μας πιάνει μια απίστευτη λαχτάρα να τα κάνουμε όλα, να προλάβουμε να τα βιώσουμε.
     
  11. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Σε κάποιες καταστάσεις το δέος μπορεί να εμπεριέχει και θαυμασμό και φόβο ταυτόχρονα. Άλλοτε μπορεί να υπάρχει ισορροπία μεταξύ τους και άλλοτε να υπερισχύει το ένα ή το άλλο. Από τα πανάρχαια χρόνια για παράδειγμα, οι άνθρωποι παρατηρούσαν τα διάφορα αστρονομικά και μετεωρολογικά φαινόμενα, τα θαύμαζαν και ταυτόχρονα τα φοβόνταν, με αποτελέσμα στο τέλος να τα θεοποιήσουν ή να τα δαιμονοποιήσουν ίσως και ανάλογα με το ποια πλευρά υπερίσχυε.

    Στην περίπτωση των σχέσεων «Κ-Υ», κάποια στιγμή μπορεί ο φόβος να υπερισχύσει του θαυμασμού από κάποια έκρηξη αλαζόνειας του «Κ» (καθόλου απίθανο αν κρίνω από διάφορα που έχω διαβάσει εδώ μέσα) ή από κάποια, ίσως και δικαιολογημένη, σκλήρυνσή της στάσης του που θα προέλθει από επανειλημένα λάθη και παραλείψεις του «Υ». Και αν ο «Υ» πάψει να εκφράζει θαυμασμό, αλλά διακατέχεται από φόβο, πιστεύω ότι η σχέση δεν θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και των δύο πλευρών και αργά ή γρήγορα θα σβήσει.
     
  12. enchanted lady

    enchanted lady New Member

    Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ Κ(!)

    @ae1969:μπορεί ο φόβος να υπερισχύσει του θαυμασμού από κάποια έκρηξη αλαζόνειας του «Κ» (καθόλου απίθανο αν κρίνω από διάφορα που έχω διαβάσει εδώ μέσα) ή από κάποια, ίσως και δικαιολογημένη, σκλήρυνσή της στάσης του που θα προέλθει από επανειλημένα λάθη και παραλείψεις του «Υ»

    ...every time you vent your spleen i seem to lose the power of speech, You're slipping slowly froma my reach...
    Placebo

    Εξαιρετικό κομμάτι και νομίζω αυτός ο στίχος περιγράφει απόλυτα τις "εκρήξεις" που αναφέρεις.