Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απαγορευμένες στάσεις - πρακτικές?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος inlx, στις 2 Ιουλίου 2005.

  1. inlx

    inlx Regular Member

    Ας βάλω κι εγώ ένα θέμα που σκέφτηκα τώρα. Νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα εδώ αφού μπορούν να πάρουν θέση τόσο η MALEDOM όσο και η FEMDOM πλευρά.

    Και με την άδεια σας θα ήθελα να μιλήσουμε για σεξ με "γραφιικές" λεπτομέρειες. Δεν φαντάζομαι να σοκάρει κανέναν αυτό. Ιδού λοιπόν το ερώτημα. Θεωρείτε ότι στο BDSM υπάρχουν κάποιου είδους στάσεις, ή πρακτικές στο σεξ, που "απαγορεύονται"?

    Εξηγώ: Στα διάφορα FEMDOM σάιτ στο Ίντερνετ κυκλοφορεί η ιδέα ότι υπάρχουν κάποια πράγματα στο σεξ που δεν συνάδουν με το FEMDOM. Δηλαδή: Η αφέντρα δεν επιτρέπεται να κάνει στοματικό στο σκλάβο, όχι πρωκτικό από το σκλάβο στην αφέντρα ενώ το αντίθετο επιτρέπεται, σε περίπτωση που επιτρέπεται η διείσδυση αυτή γίνεται μόνο σε στάση με τη γυναίκα από πάνω ενώ κυκλοφορεί και η άποψη ότι γενικώς η διείσδυση απαγορεύεται ή έστω επιτρέπεται σε πολύ ειδικές περιπτώσεις (π.χ. επέτειος). Στα ίδια σάιτ φαίνεται να κυκλοφορεί η ιδέα ότι όταν ο σλάβος επιτρέπεται να έλθει σε οργασμό (κάτι το οποίο κι αυτό υπόκειται σε όρους, αλλά ας μην ανοίξουμε την συζήτηση για την λεγόμενη αγνότητα - chastity στα Αγγλικά) αυτό επιτυγχάνεται είτε με αυνανισμό είτε με το χέρι της αφέντρας.

    Τι γνώμη έχετε εσείς? Προσωπικά εγώ μάλλον συμφωνώ με τα παραπάνω με την αυτονόητη διευκρίνιση βέβαια ότι σε κάθε ζευγάρι είτε BDSM είτε και μη οι κανόνες λίγο ή πολύ γίνονται από τους ίδιους, χωρίς περιορισμούς σε κάτι που το απολαμβάνουν και οι δύο. Αλλά γενικά μιλώντας τα παραπάνω που ανέφερα για μένα συνάδουν με την έννοια FEMDOM. Ν΄ ακούσω όμως και τη γνώμη μου όποιου άλλου θέλει.
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Ναι αυτά που λες υπάρχουν αλλά σε pay sites με videos. Δηλαδή εκεί που βλέπεις Αφέντρες και σκλάβους χωρίς sex είναι επειδή όλοι αυτοί πληρώνονται για αυτά τα videos. Δεν σημένει πως δεν είναι ωραία τα videos αλλά το κάνουνε για να πουλάνε. Γιάτί αν βάζανε και sex θα έχανε το Bdsm περιεχόμενο και θα ήτανε τσοντοσίτε.
     
  3. inlx

    inlx Regular Member

    Όχι, όχι με παρεξήγησες... Δεν μιλάω για pay sites με videos. Γι΄ αυτά έχεις απόλυτο δίκιο, άλλωστε κάπου διάβασα ότι οι "επαγγελματίες" αποφεύγουν κάθε σεξουαλική επαφή με τον πελάτη γιατί έτσι δεν μπορούν να παραβούν τους νόμους που σε πολλές χώρες απαγορεύουν την πορνεία... Σε πολλές χώρες είναι παράνομο να πληρώνεις μία γυναίκα για να κάνει σεξ μαζί σου, ενώ δεν είναι παράνομο να την πληρώσεις για να σε μαστιγώσει! Τέλος πάντων...

    Αλλά το ερώτημα μου ξεκινάει από διάφορα "θεωρητικά" σάιτ του FEMDOM όπως ένα που έχω δώσει και στα λινκς, και είναι νομίζω σοβαρό. Υπάρχουν πράγματι "απαγορευμένες" σεξουαλικές πρακτικές σε μία BDSM σχέση ή αφού σε μαστιγώσει η αφέντρα επιτρέπεται μετά να την ρίξεις στο κρεβάτι και... να της πετάξεις τα μάτια έξω; Τι λέτε;
     
  4. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Να "την ριξεις" ναι, θα ελεγα οτι σε μια lifestyle σχεση απαγορευεται δια ροπαλου   Να υπαρξει σεξουαλικη επαφη ομως οπου ο υποτακτικος μπορει να φερθει με καποιους συγκεκριμενους τροπους που ισως να φεροτανε και με μια βανιλλα γυναικα, δεν απαγορευεται αυτη καθαυτη. Το αν θα γινει εξαρταται απο το αν ικανοποιει και επιθυμειται απο την Κυρια.
     
  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Phaedra. Υπάρχει κάποια διαφορά στην vanilla γυναίκα και στην Dominant γυναίκα όσον αφορά την ανατομία του σώματος και την διάθεση οργασμού ? Είναι αδύνατον μια Κυρίαρχος εκτός από τα sessions να της αρέσει το άγριο η και το πρωκτικό η και το ομαδικό sex η μήπως το θεωρούν υποτιμητικό ? και αν ναι γιατί ? Η μήπως δεν το κάνουν με τον υποτακτικό τους αλλά το κάνουν μόνο με άλλους άντρες με τους οποίους κάνουν μόνο αυτό αλλά όχι Bdsm ? Η δεν το κάνουνε καθόλου ?
     
  6. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Πολύ καλή η απορία σου Κων/νε θα με ενδιεφερε και εμένα να ακούσω απαντήσεις. Ευκαιρία να εκφράσω και εγώ μια απορία που έχω. Μπορεί ένας Top σε όποια κατηγορία κι αν ανήκει να είναι και μαζοχιστής; Όπως αντίστοιχα και ένας bottom να είναι και σαδιστής; Συμβαίνει ή είναι ενάντια στη φύση τους; Μήπως αν και όταν νιώθουν μια τέτοια ανάγκη την κρύβουν ή τη φανερώνουν σε πολύ λίγα πρόσωπα;

    Δεν θεωρώ πως να είναι ένα άτομο στο lifestyle σαδομαζοχιστής τον κάνει απαραίτητα και switch. Θα ήθελα να μάθω όμως αν υπάρχει κάποια διαφορετική άποψη.
     
  7. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Kωνσταντινε, για καποια απο τα ερωτηματα σου, δες την απαντηση μου στον MasteR PieR. Αν καταλαβαινω σωστα αυτο που ρωτησες για ανατομια και διαθεση οργασμου-η ανατομια ειναι (φυσικα) η ιδια, και δεν καταλαβαινω καν γιατι αυτο ρωταται. Για διαθεση οργασμου, αυτο δεν εξαρταται απο το αν καποια ειναι βανιλλα αλλα απο ορμονικους και συναισθηματικους παραγοντες που δεν νομιζω οτι καθοριζονται εκ των προτερων απο το αν καποια ειναι Κυριαρχικη η υποτακτικη. Για τα υπολοιπα που ρωταει ο inlx και ο Κωνσταντινος:

    Σιγουρα δεν μπορω να μιλησω εκ μερους ολων των Κυριαρχικων γυναικων, θα απαντησω ομως με βαση τις προσωπικες μου εμπειριες και αυτες απο Mistresses που γνωριζω και με τις οποιες εχω συζητησει τετοια θεματα. Ενδεχομενως απειρες Κυριες να ακολουθουν ΅επιταγες΅ sites για το τι θα κανουνε η οχι με τους σκλαβους τους καθως προσπαθουνε να μαθουνε και να αποκτησουνε το δικο τους στυλ κλπ. Εχω ακουσει ομως απο πιο εμπειρες Κυριες που ειναι χρονια στον χωρο οτι γενικα και κανουνε σεξ με τους σκλαβους τους οταν εχουνε καποιον σταθερο για καιρο. Δεν ξερω τι στασεις ακριβως προτιμουνται και αν υπαρχουνε αναστολες για το πως ακριβως θα γινει. Νομιζω ομως οτι μια Κυρια που νοιωθει ασφαλης στην ταυτοτητα της ως Αφεντρα δεν στηριζεται σε αποφυγη σεξουαλικης επαφης η σε αποφυγη συγκεκριμενων στασεων για να ΅πεισει΅ τον εαυτο της οτι ειναι πραγματικα Κυρια. Η ουσια ειναι το ποιος παιρνει τις αποφασεις, οχι ποιο ειναι το περιεχομενο τους.
    Πολλες Mistresses ειναι και polyamorous αλλα νομιζω οτι αυτο ειναι περισσοτερο χαρακτηριστικο της εδω κοινοτητας και δεν νομιζω να αφορα και στα Ελληνικα δεδομενα. Επισης οχι τοσο σχετικα ενδεχομενως με Ελληνικα δεδομενα, ειναι ενα αλλο πολυ ενδιαφερον θεμα που εχει τεθει (και για το οποιο εχουνε γραφει αρκετα σε εκδοσεις εδω, πχ. Prometheus Magazine της TES), ειναι οτι πολλες Κυριες οταν προσπαθουνε να εχουνε σεξουαλικη επαφη με τους υποτακτικους τους διαπιστωνουνε σοβαρα προβληματα στυσης.

    MasteR PieR-τα ερωτηματα σου ειναι πολυ σημαντικα και πιστευω οτι τα εχουνε περισσοτεροι απ οτι συζηταται ανοιχτα. Θα ανοιξω καινουργιο thread σχετικα με αυτο, με τιτλο:
    Master, dominant, top/slave, submissive, bottom; ξεκαθαριζοντας τους ορους.
     
  8. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Απ οτι ξερω οχι, δεν προτεινεται καποια εξηγηση.
    Οσον αφορα προβληματα στυσης λογω strap-on δεν το εχω ακουσει ποτε μου σε σεμιναρια η απο αλλες Κυριες, και δεν θα του εδινα μεγαλη βαρυτητα αν ημουνα στην θεση σου.
     
  9. inlx

    inlx Regular Member

    Για το ερώτημα του rolfo: Ίσως μπερδεύτηκες με κάτι το οποίο αναφέρεται συχνά, ότι ο άντρας, την ώρα που δέχεται διείσδυση από στραπ-ον, χάνει τη στύση του. Αυτό όμως σημαίνει πολύ απλά ότι ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ (και ίσως για όλη τη διάρκεια της επαφής με στραπ-ον) δεν έχει στύση, όχι ότι αποκτά μόνιμο πρόβλημα στύσης.
     
  10. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    inlx ίσως αυτό που λες να συμβαίνει απλά επειδή ο υποτακτίκός δεν απολαμβάνει την επαφή με strap on. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της ευχαρίστησης σε έναν άντρα είναι η στύση, άρα έλλειψη στύσης στη συγκεκριμένη πάντα περίπτωση σημαίνει και έλλειψη ικανοποίησης. Βέβαια δεν είμαι άντρας για να ξέρω  
     
  11. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    Το πρωκτικό σεξ μπορεί να επιφέρει στύση και οργασμό στον ανδρα αν κατά την διάρκεια της διείσδυσης ερεθιστεί
     
  12. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Εγώ δεν ακολουθώ κανέναν κανόνα από αυτούς, έχω τους δικούς μου κανόνες. Ούτε καν το σκέφτομαι να έχω σεξουαλική επαφή με τον εκάστοτε σκύλο, απλά παίζω μαζί του και ικανοποιείται εάν και εφόσον του το επιτρέψω, μόνος του. έρωτα θα κάνω με τον έναν και μοναδικό σκλάβο που έχω στην καρδιά μου και στο κρεβάτι μου.Με αυτόν κάνω τα πάντα χωρίς ενδιασμούς