Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απλές προσωπικές σκέψεις: Τι είναι Kinky...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος BOY-SUB, στις 12 Αυγούστου 2019.

  1. "Τι είναι Kinky; Είναι βασική προϋπόθεση στο σεξ ακόμη και για το απλό σεξ - vanilla; Αντίθετο από το να "το κάνεις" στην ίδια θέση συνέχεια για μία ή δύο το πολύ φορές το μήνα! H/Ο Kinkster έχει συγκεκριμένο γούστο αλλά και αναπτυσσόμενο παράλληλα και είναι υπέροχα "βρώμικος"! Αν όμως το Kinky είναι το "καρύκευμα" στην γεύση της σεξουαλικής σχέσης, το Bdsm τότε είναι η καυτερότερη σάλτσα Tabasco!
     
    Last edited: 13 Αυγούστου 2019
  2. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    α)Πίστευεις ότι δεν φθείρουν οι bdsmικες σχέσεις;
    β)Τι ειναι το απλο σεξ- vanilla?
     
  3. Όλα στην ζωή μας είναι φθαρτά, αλλά ο τρόπος που χρησιμοποιούμε για να μην φθαρεί σύντομα κάτι, αυτός είναι που μετράει. Από προσωπική πείρα ναι δεν φθείρονται σύντομα.. Φυσικά απαιτεί κοινή συναινέσει.
    Vanilla είναι η κλασική σεξουαλική σχέση, χωρίς τα καρυκεύματα που προανέφερα.
     
  4. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Που παρόλα αυτά θα μπορούσε να μη φθαρεί αν χρησιμοποιηθεί σωστά από τους συμμετέχοντες όπως και η κινκι σχέση που περιγράφεις;
     
  5. Necrotik

    Necrotik Dead Member

    Kink = βίτσιο = ιδιόρρυθμη ή παράξενη συνήθεια.
    Φαντάζομαι πως οτιδήποτε ξεφεύγει από το πλαίσιο "φιλιά-αγκαλιές-χάδια-στοματικό-διείσδυση" μπορεί να θεωρηθεί βίτσιο. Στην τελική είναι θέμα στατιστικής το τι εντάσσεται στις ιδιόρρυθμες συνήθειες και τι στις συνηθισμένες. Αν όλοι έμπαζαν το spanking (π.χ.) στις συνήθεις σεξουαλικές τους δραστηριότητες, τότε - φαντάζομαι - θα έπαυε να θεωρείται kink.

    Πάντως, διακρίνω από πλευράς σου μία αγωνία να χρησιμοποιήσεις την ταμπέλα "kinky" για να ξεχωρίσεις από τις μάζες των vanilla. Το να είσαι kinky είναι κάτι που σου βγαίνει φυσικά και αυθόρμητα ως σεξουαλική ανάγκη, δεν είναι μέσο ετεροπροσδιορισμού για να ξεχωρίσουμε από τους "κοινούς θνητούς" που "το κάνουν στην ίδια θέση συνέχεια" όπως λες. Στην τελική αν αυτό νιώθουν την ανάγκη να κάνουν, αυτό κάνουν, γουστάρουν, ξεκαυλώνουν και δε χάνουν τίποτα.
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    To BDSM είναι kinky.
    To kinky δεν είναι BDSM.
     
  7. N A I για εμένα! Πες με ρομαντικό, πες με ό,τι θέλεις, αλλά είναι δυνατόν να μην φθαρεί
     
  8. Ken Jackson

    Ken Jackson Imperious, choleric, irascible

    Φαντάζομαι να εισαι 20 χρονων και να πηγαίνεις στο σπίτι 30 άρας και να σου σκάει στη κρεβάτοκάμαρα με ζαρτιέρες, χαμηλό φωτισμό, και έναν δοννητήσ το στόμα, είναι κίνκι, δεν είναι ;
     
  9. Καμμία αγωνία απολύτως! ίσως ο τίτλος δεν είναι επιτυχημένος (τι είναι Kinky). Έγραψα τις σκέψεις μου, απλά και μόνο για να διαχωρίσω το kinky από το BDSM... αλλά παράλληλα να εκθειάσω τον συνδυασμό τους. Συμφωνώ σε πολλά που λες, αλλά με τίποτα στο σημείο που αναφέρεις: "Στην τελική αν αυτό νιώθουν την ανάγκη να κάνουν, αυτό κάνουν, γουστάρουν, ξεκαυλώνουν και δε χάνουν τίποτα". Το είπες πάνω στο: "το κάνουν στην ίδια θέση συνέχεια". Όχι ΟΥΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.... (τα κεφαλαία δεν είναι για ένταση μεταξύ μας εννοείται) . Οι περισσότεροι τρελλαίνονται από ηδονή, στην ιδέα και μόνο τoυ "απαγορευμένου όρου για εκείνους bdsm" και απλά όπως σοφά είπες ξεκαυλώνουν. Αυτό δεν είναι η ουσία, όπως πιστεύω θα συμφωνήσεις... αλλά το ταξίδι για να φτάσεις στον προορισμό! και όσο πιο πιπεράτο το ταξίδι, τόσο πιο ωραιο. Το θέλουν και δεν τολμούν! Δεν δέχομαι το ανοίξτε πόδια περάστε τελειώσατε, Προτιμώ τον αυνανισμό και πάλι με ονειρώξεις bdsm
     
  10. Yeap σωστός, αν είσαι 20 όμως... και αναλόγως το πόσο μπασμένος σε πρακτικό πλέον μέρος είσαι στο bdsm. Βέβαια μπορεί να είσαι και 50άρης και να θεωρείς kinky τα κρεμασμένα στο σχοινάκι σεξυ εσώρουχα της απέναντι... και ας είναι μπάζο. Πάντως θεωρώ σωστό τον espimain που είπε: "To BDSM είναι kinky.
    To kinky δεν είναι BDSM"
     
  11. Necrotik

    Necrotik Dead Member

    Εσύ μπορεί να προτιμάς τον αυνανισμό από το "σεξ των κοινών θνητών", αλλά αυτούς δεν τους νοιάζει και πολύ το πιπεράτο, όπως λες. Σιγά ρε μεγάλε, όλος ο μη BDSM πληθυσμός της οικουμένης λιώνει για το BDSM και δεν τολμάει να το προσεγγίσει; Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι είναι (και ίσως δε χρειάζεται και να μάθουν εδώ που τα λέμε). Κάνουν απλά αυτό που θέλουν, vanilla sex και, ναι, το ευχαριστιούνται, νιώθοντας την απαραίτητη αίσθηση πληρότητας που τους προσφέρει. Ο καθένας προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες του και αυτό κάνει. Αν είχαν ανάγκη για BDSM θα το έκαναν ήδη από μόνοι τους.
     
  12. "Δεν χρειάζεται να μάθουν" είπες; ...τι κάνεις εδώ στο bdsm community τότε εσύ; ήρθες να ψυχολογήσεις εμένα προσωπικά και να μού πεις ότι θέλω να ξεχωρίσω από τους vanilla? Με ξέρεις από χθες; Είδες ότι ήμουν ευγενέστατος και δεν σου ανέφερα τίποτα πριν. Τι ξέρεις εσύ για εμένα και το bdsm που δηλώνεις και vanilla στο πιο γνωστό forum στην Ελλάδα. Δεν θέλουμε εμείς να μάθεις εσύ τι είναι bdsm. Μιλάς πολύ στο δεύτερο και στο τρίτο πρόσωπο ως υπερασπιστής υπέρμαχος των vanilla, αλλά για εσένα δεν μίλησες. Εγώ ξεκαθάρισα από την αρχή ότι είναι προσωπικές σκέψεις και δεν χρειάζομαι κανέναν να με κρίνει. "Σιγά ρε μεγάλε" μού είπες; Φάε ένα παγωτό βανίλια να ξεκαυλώσεις εσύ τώρα και πολύ σου είναι