Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποποίηση του δικαιώματος στην αποδέσμευση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 7 Ιουνίου 2017.

  1. masterlord

    masterlord https://youtu.be/9qbRHY1l0vc

    Moral hazard....
     
  2. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Κατανοώ το δραματουργικό της υπόθεσης, πλην όμως το πρακτικό σκέλος μιας τέτοιας δήλωσης είναι λιγάκι στον αέρα. Εκτός κι αν αναφέρεστε σε περιπτώσεις ατόμων με κληρονομικό χάρισμα.
     
  3. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    Πως δεν προκύπτει?Επειδή οπως είπατε διαμορφώνονται οι μαλακοπίτουρες, μπορεί απο εξωτερικά ερεθίσματα /αφορμές να αυξηθεί το επίπεδο μαλακοπιτουροσύνης τους ή να φέρονται με μαλακοπιτουρένιο τρόπο για κάποιο χρονικό διάστημα άρα μπορεί να προκύψει ένας γνήσιος μαλακοπίτουρας.
     
  4. Brand

    Brand The Most Successful Delete

    Διαβάζοντας το σύνολο των τοποθετήσεων, ένα πράγμα πιστεύω πως μπορώ να συμπληρώσω, κυρίως για perspective.

    Υπάρχει μια εμμονή με το Νόμο και τη θεώρησή του ως ανωτέρας δύναμης. Για αυτό και χρησιμοποιείται κυρίως ως δικαιολογία για τη διατύπωση αντίθεσης. Όχι μόνο στο παρόν ζήτημα. Το έχω δει και το έχετε δει και αλλού.

    Καλό είναι να θυμόμαστε πως ο Νόμος είναι δικό μας δημιούργημα, όχι ιδανικό, ποτέ σταθερό, πάντα άξιο μελέτης και μονίμως μεταλλασσόμενο με την ελπίδα να καλύπτει περισσότερο την πραγματικότητα στην οποία ζούμε καθημερινά. Είναι τόσο ατελής όσο κι εμείς. Με τη διαφορά ότι ο Νόμος δεν επιβιώνει χωρίς εμάς, ενώ εμείς μπορούμε να βρούμε τρόπο να επιβιώσουμε χωρίς το Νόμο. Απλά δεν το επιλέγουμε γιατί προτιμούμε να υπομείνουμε τα στραβά του (μας) για να απολαύσουμε και τα καλά του (μας). Άλλο αυτό, άλλο να τον έχουμε για θεότητα.

    Η επίκλησή του λοιπόν, σαν σε αυθεντία, όταν προσπαθούμε να προσεγγίσουμε ένα τέτοιο ζήτημα μου θυμίζει λίγο Αριστερά και Δεξιά στο πολιτικό τοπίο. Κι οι δύο βλέπουν ότι πρέπει να ασχοληθούν με ένα πρόβλημα. Κι αντί να ψάξουν την καλύτερη δυνατή λύση, ψάχνουν την πιο «αριστερή» και την πιο «δεξιά» για να έχουν να λένε ύστερα ότι έμειναν πιστή στην αγαπημένη τους καραμέλα.

    Η Φύση τα έχει γραμμένα όλα αυτά βέβαια. Και μαζί μ' αυτήν και η φύση μιας σχέσης.