Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος KloKlo, στις 7 Ιουνίου 2011.

  1. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    Θα ηθελα να ζητησω απο τις κυριες που εγραψαν τα δυο τελευταια posts,να μην τα χαραμισουν ως δυο ακομη off-topic.Μπορουν να αποτελεσουν εξαιρετικες εισαγωγες σε ενα καινουριο νημα και αφορμη για μια ενδιαφερουσα συζητηση,πολυ πιο περιεκτικη απο οσες αποσπασματικες εχουν γινει κατα καιρους περι φλερτ,κολλαρων,κλπ,οι οποιες,για τους γνωστους λογους,εξελιχτηκαν σε κοκκορομαχιες που αποπροσανατολισαν και κουρασαν.
    Θα σας προτεινα να πρωτοτυπησετε και να το ανοιξετε τροπον τινα,απο κοινου,αλλα σε καθε περιπτωση να υπαρξει αυστηρη επιτηρηση,χωρις μπηχτες,υπονοουμενα,προσωπικες επιθεσεις.Αλλιως καλυτερα να μεινουν ολα ως εχουν.Καλυτερα το γνωστο εμπριμε τιποτα,παρα ενα ακομα αξιολογο νημα μεταλλαγμενο σε σκυλοκαβγα και πεδιο εκτονωσης προσωπικων απωθημενων.Αλλα αυτο ειναι πριν απο ολα υποθεση ολων μας.
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    @stalker, δεν βλέπω τον λόγο να ανοίξει εκ νέου το θέμα περί βασικών αρχών του BDSM. Το έχουμε συζητήσει αρκετά στο παρελθόν και τοποθετήθηκα εδώ μόνο ως απάντηση στον MasterAndreas. Οι αντιρρήσεις της Λάρας σχετικά με αυτό που είπα στον Ανδρέα έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα θέματα, τα οποία ήδη ανέλυσε και είναι νομίζω προφανής ο άξονας της σκέψης της. Συμφωνώ μαζί της σε μεγάλο βαθμό, πράγμα που είναι φανερό και στις τοποθετήσεις μου.

    @Λάρα, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν έγραψα ποτέ Μανιφέστα και κανόνες του BDSM. Το Dogme D είναι μία κάπως χιουμοριστική απάντηση στις απαιτήσεις για ένα στερεοτυπικό BDSM το οποίο με κάνει και βγάζω σπυριά. Προκειμένου να έχω σπυριά λοιπόν, δανείστηκα από το μανιφέστο του Λαρς και έκανα μία (επιτυχημένη θαρρώ) αναλογία με ένα είδος αιρετικού BDSM, όπως αιρετικός είναι και ο low-budget Δανέζικος κινηματογράφος. Πού νάξερα ότι θα το έπαιρνες τοις μετρητοίς;

    Ακόμη και το Safe, Sane and Consensual του Stein έχει πέσει σε δυσμένεια, πόσο μάλλον ένα χιουμοριστικό κειμενάκι μίας σιτεμένης μαζόχας από τη Σαλονίκη...(ωωω, νάτη η ταπεινότητα, τρέχει από τα μπατζάκια μου...)

    Και δεν είπα εγώ ούτε για καθολικότητες ούτε για το χάος που ήρθα να συμμαζέψω, άλλη όρεξη δεν είχα. Και δεν νιώθω καμία ανάγκη να κανονικοποιήσω τις επιθυμίες μου, πάντα ήμουν αντικομφορμίστρια εξάλλου. Απλά θα ήθελα να μοιραστώ 5-6 πράγματα που έχω μάθει, λέγοντάς τα με χαριτωμένο τρόπο. Πιστεύω ότι μπορώ και ότι θα είναι μια χαρά βιβλιαράκι.

    Εσείς που με μάθατε και παραβλέπετε τόσο μεγαλόψυχα το στυλάκι μου, δεν πάτε να τα πείτε και στη μάνα μου, που ακόμη δεν έχει συλλάβει την πολυπλοκότητά μου και χαϊβάνι με ανεβάζει, χαϊβάνι με κατεβάζει;... 
     
  3. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    Πάλι ακκίζεσαι;
    Η μάνα που σ' έχει γεννήσει ξέρει..
    Τι να της πούμε δηλαδή της γυναίκας;
    Όχι, πες μας.
    Ισχυρίζεσαι ότι δεν είσαι ευκολόπιστη;
    Ότι δεν ψοφάς για παραμύθα;
    Πες το ντε!

    Γι' αυτό σε λέει χαϊβάνι.

    Μωρέ, έχε χάρη που είσαι καλόψυχη... άντε τώρα, βραδυάτικα..... (χαϊβάνι)
     
  4. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.


    Lara συμφωνώ απόλυτα με τη άποψη, οτι δεν υπάρχουν στεγανά και απόλυτοι κανόνες, αλλά ένα άτομο όπως η Dora, που αποδεδειγμένα τυνχάνει αρκετής αποδοχής στο χώρο, και έχει και έναν πολύ όμορφο τρόπο να λέει αυτό που θέλει, πρέπει να ενθαρύνεται και να στηρίζεται σε αυτήν την κατάθεση ψυχής που κάνει. Έστω και άν αποτελούν προσωπικές της απόψεις (και εγώ δεν συμφωνώ σε όλα όσα λέει) μου αρέσει πολύ αυτό που κάνει, και μακάρι να εύρισκε και άλλους μιμητές. Ο άνθρωπος διαθέτει κρίση και μπορεί να κρατήσει τα στοιχεία που εκείνος θέλει. Θα εύρισκα εξαιρετικό ενδιαφέρον και σε κάποια παρόμοια προσπάθεια, που μπορεί να έκανε και κάποιος κυρίαρχος από την δικιά του σκοπιά. Μια παράκληση μόνο...όποιος αποπειραθεί να το κάνει με απλό κατανοητό τρόπο. Η πολύ κουλτούρα και το σοφιστικέ ύφος μου πέφτει λίγο βαρύ....Εδώ οφείλω να παραδεχτώ πως η Dora έχει το χάρισμα του λόγου...και την ικανότητα να γίνεται συμπαθής. 
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    @MasterAndreas θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ, όταν θες να εκφράσεις τη συμπάθεια σου προς οποιονδήποτε, να το κάνεις χρησιμοποιώντας ένα ποστ που κατανοείς αν μη τι άλλο σε τι ύφος είναι γραμμένο και τι ακριβώς λέει.
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

     
     
  7. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.



    Αχάριστη κορασίδα.!!!...φαντάσου και να μην συμφωνούσα μαζί σου, τι θα με περίμενε:rollinglaugh:
    Θα υπερασπιζόμουν με τον ίδιο τρόπο και εσένα, αν κάποιος ήθελε να σε σφάξει με ένα τριαντάφυλλο. Επειδή ούτε εσύ όμως, φαίνεται πως κατάλαβες....Πιστεύω, πως δεν είναι δυνατόν να υπάρζει ένα "βιβλίο", που θα αποτελεί το ευαγγέλιο του BDSM και οι πιστοί σε αυτό, θα είναι καλλίτεροι από εκείνους, που θα παρεκλίνουν από τις αρχές του. Το δικό μου ευαγγέλιο είναι η "δημιουργική φαντασία". Το άγνωστο και το απρόβλεπτο είναι πάντα πιό διεγερτικό και πιό συναρπαστικό, από το αναμενόμενο και προβλέψιμο. 
    Όσο για τις συμπάθειες....ναι δεν θα έπρεπε να το εκθέσω το κορίτσι, υπόσχομαι να συγρατώ, τον ενθουσιώδη χαρακτήρα μου δεσποσύνη. Μου είστε ιδιαίτερα συμπαθής και εσείς, αλλά μάλλον δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή να το εκφράσω...επιφυλάσομαι για το μέλλον. 
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Απορία σκλάβας ίσως που δεν βρήκε ακόμη απάντηση.

    Γκρρρρρ δεν μπορώ να δώσω πραγματικό rep οπότε το δίνω εδώ!

    REP REP REP