Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απορία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Afentis_Epi8ymiwn, στις 13 Ιουλίου 2006.

 1. Afentis_Epi8ymiwn

  Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

  Κατά πόσο το παρουσιαστικό ενός Dom/Master (ή μιας Dome/Mistress) επηρεάζει για το αν το έτερο ήμισυ θα ενδώσει στις επιθυμίες Του/Της? (είτε ως αρχή σχέσης, είτε ως συνέχειάς της, είτε σε πιο «ιδιαίτερες» καταστάσεις).

  Και αντιστρόφως.

  Ισχύει αυτό που λένε «μην κοιτάς τα χοντρά μου πόδια αλλά κοίτα τα λεπτά μου αισθήματα»?
   
 2. sklava_epi8ymiwn

  sklava_epi8ymiwn Regular Member

  Κατά την άποψη μου κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ ανώριμο .... Δεν βασίζουμε την εξέλιξη μιας σχέσης στο παρουσιαστικό....
  Μου φαντάζει μια πολύ ρηχή κατάσταση χωρίς πιθανότητες ουσιαστικής εξέλιξης.

  Ίσως να παίζει κάποιο ρόλο τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας.... Αλλά αυτά που τελικά μας «κερδίζουν» σε έναν άθρωπο είναι οι αξίες του, τα πιστεύω του, η προσωπικότητά του, τι συναισθήματα γεννιούνται όταν είμαστε δίπλα του κλπ κλπ.

  Με πιο λίγα λόγια .... κατά πόσο βρίσκουν εκπλήρωση οι βασικές μας ανάγκες ( οι οποίες διαφέρουν σημαντικά απο ανθρωπο σε άνθρωπο).

  Δυστηχώς, όσοι αναζήτησαν ταίρι που να πληρεί προδιαγραφές τέλειου προτύπου όπως μας σερβίρεται απο τα προπαγανδιστικά μέσα ΜΜΕ, βρήκαν ανθρώπους απλά τέτοιους....τίποτα παραμέσα....το απόλυτο κενό, η απόλυτη ματαιοδοξία κλπ κλπ. Παίρνει κόπο, χρόνο, ψυχική ενέργεια να μοιάζει κανείς με τα «χάρτινα» είδωλα στα περιοδικά....

  Βασικό στοιχείο να έχουμε συμφιλιωθεί πρώτα εμείς με τον εαυτό μας ..... μετά έρχονται όλα ομαλά
   
 3. gaby

  gaby Guest

  Παίζει ρόλο το παρουσιαστικό του Κυρίαρχου γιατί με την έννοια παρουσιαστικό δεν εννοούμε μόνο την ερωτικά ελκυστική εμφάνιση, εννοούμε όλα εκείνα τα φανερά ή τα αδιόρατα σινιάλα που εκλαμβάνουμε για την προσωπικότητα του Άλλου και έχει σημασία για μία femsub το ποιός Είναι αυτός που θα την διαφεντέψει.

  Η γνώμη μου είναι ότι το παρουσιαστικό μετράει ως αρχή σχέσης και από κει και πέρα όχι.

  Υποθέτω ότι τα ανάλογα ισχύουν και στην απόφαση ενός Κυρίαρχου να Αναλάβει μία femsub, με την διαφορά ότι Αυτός έχει στην πράξη το δικαίωμα και τη δυνατότητα παρέμβασης σε αρκετά πράγματα που απαρτίζουν το παρουσιαστικό της. Π.χ. μπορεί, αν το επιθυμεί και αν είναι στη λογική Του στο πώς ασκεί κυριαρχία να κάνει παρέμβαση στην ομιλία, τη στάση, τη συμπεριφορά, το ντύσιμο, την "εικόνα" εν γένει της femsub. Και πολύ περισσότερο στα "πιό ιδιαίτερα", εκεί και αν κάνει παρέμβαση ο Κυρίαρχος.
   
 4. TheWildOne

  TheWildOne Regular Member

  Όντως περισσότερο ρόλο παίζει τι εκπέμπεις, εκτός αν είσαι ο κουασιμόδος (αν και έχει και αυτός γοητεία).

  Επίσης πολλές γυναίκες δε ξέρουν να σου πουν ακριβώς τι τις γοητεύει (έκτος να μιλάμε για πολύ ψαγμένες, σίγουρα υπάρχουν τέτοιες εδώ) γιαυτό μην πολύ ακούς άλλους. Το καλύτερο για μένα είναι να ψάχνεσαι μόνος σου και να μη δέχεσαι αυθεντίες. Θέλει δουλειά αλλά αξίζει...
   
 5. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Εγώ πάλι πιστεύω πως όλα παίζουν ρόλο.
  Δεν μιλάω για εξιδανικευμένες εικόνες, ούτε για τα γενικά πρότυπα.

  Αν γνωρίσω κάποιο, πριν του μιλήσω και η εμφάνιση του και η όλη παρουσία του μου είναι απεχθής, δεν κάνει τα πράγματα απίστευτα δύσκολα?
  Πιστεύω στην χημεία...
  Πιστεύω πως ένα άτομο μπορεί να μην είναι όμορφο με τα κοινά πρότυπα, αλλά να είναι απίστευτα γοητευτικό.
   
 6. TheWildOne

  TheWildOne Regular Member

  Αυτή η χημεία όπως την λέτε οι γυναίκες εξηγείτε με επιστημονικούς/εξελικτούς όρους. Αν νιώθεις alpha τα ψυχοσωματικά σου το εκπέμπουν. Έχουν μετρηθεί και ανάλογα εγκεφαλικά κύματα από τους επιστήμονες.

  Θα ήταν ενδιαφέρον κάποιος να κάνει εγκεφαλογραφήματα ατόμων under (bd)sm. Χμμμ.....
   
 7. Afentis_Epi8ymiwn

  Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

  Απάντηση: Re: Απορία


  Αφήστε τις επιστήμες και ας μιλήσει ο καθένας με αυτό που η ανθρωπότητα χρόνια επιβιώνει. Με την διαίσθηση, τα θέλω και τα πιστεύω της.
   
 8. sub

  sub Regular Member

  Ακριβώς, όλα έχουν το ρόλο τους και τη σημειολογία τους. Η εμφάνιση, οι τρόποι, το βλέμμα , η φωνή. Τίποτε δεν είναι περιττό και τίποτε δεν είναι ανευ σημασίας. Αυτό που αλλάζει απο άνθρωπο σε άνθρωπο είναι στο τι επικεντρώνεται περισσότερο, αναλόγως των βιωμάτων , της αισθητικής και της διαισθητικής του.

  Σημασία έχουν τα πάντα στο βαθμό που ορίζει ο καθεις για τις προσωπικές του ανάγκες. Ακόμα και το πως κινείται κανείς στο χώρο, πως περπατά ή πως παραγγέλνει ένα καφέ στο σερβιτόρο έχει τη σημειολογία του , που σαφώς για τον καθένα μας είναι διαφορετική.

  Γι'αυτο ακριβώς το λόγο νομίζω ότι διαφέρει και η 'εξουσιαστική ικανότητα' και πάντα έχει να κάνει με το : σε ποιόν /ποιάν απευθύνεται. Είναι διαφορετικές οι προσλαμβάνουσες και των υποτακτικών και των Κυριάρχων. Με λίγα λόγια δεν έχει τη δυνατότητα ο κάθε Κυρίαρχος να υποτάξει τον όποιον/α υποτακτικό Και αντίστροφα δεν ελκύει ο κάθε υποτακτικός τον οποιοδήποτε Κυρίαρχο.
   
 9. Photographer

  Photographer Regular Member

  Απάντηση: Απορία

  Όλοι μας οφείλουμε να προσέχουμε το σώμα μας γιατί είναι το όχημα που χρησιμοποιεί η ψυχή για να κατοικεί και να μετακινείτε στο χώρο, και είναι ενα όχημα που δεν μπορούμε να το στείλουμε για απόσυρση και να πάρουμε καινούργιο.

  Επίσης οφείλουμε να προσέχουμε την εμφανισή μας χωρίς φυσικά αυτό να γίνεται αυτοσκοπός.
  Όσο για τα πρότυπα που προβάλλονται ειναι ακριβώς αυτό. Πρότυπα.
  Είναι δηλαδή εξιδανικευμένες καταστάσεις οι οποίες προβάλλονται σαν υπόδειγμα, σαν μια φαντασίωση, και συνήθως για λόγους διαφήμησης ή προώθησης μιας συγκεκριμένης τάσης.

  Π.Χ. Τα υποδείγματα (models) που εμφανίζονται φορώντας διαφάνειες και μας επιδυκνείουν τα μικροσκοπικά στήθη τους προσπαθούν να μας προβάλλουν την τάση για διαφάνεια στα ρούχα.
  Αλλά στην καθημερινή τους / μας πραγματικότητα δεν θα εμφανιστούμε ποτέ χωρίς να συνοδεύσουμε την διαφάνεια με κάτι λιγότερο αποκαλυπτικό εσωτερικά.

  Δεν σημαίνει δηλαδή ότι πρέπει να αντιγράψουμε τα πρότυπα με κάθε λεπτομέρεια χωρίς να προσαρμόσουμε την τάση στη δική μας προσωπικότητα ή σωματότυπο διαφορετικά καταντάμε θύματα.

  Όπως έχω ξαναγράψει οι υπερβολές είναι εκείνες που ενοχλούν, τα λεγόμενα "παρατράγουδα".
  Είναι πιθανό μέσα σε ένα κέλυφος ασχήμιας να κατοικεί μια ψυχή διαμαντένια όπως ακριβώς τα διαμάντια βρίσκονται ανάμεσα στο κάρβουνο.
  Αλλά δεν θα μπορέσουμε να την ανακαλύψουμε αν μας απωθεί το παρουσιαστικό και φυσικά, κάποια πολύ ερεθιστικά και ηδονικά πράγματα γίνονται με το σώμα.
  Επίσης ένα σώμα παραμελημένο είναι μια ένδειξη για την προσωπικότητα όπως και να το κάνουμε.
   
 10. TheWildOne

  TheWildOne Regular Member

  Re: Απάντηση: Re: Απορία

  Δικαίωμα σου να ζείς στην άγνοια. Δικαίωμα μου να ψάχνω.
   
 11. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Σύμφωνη απόλυτα με βρίσκει το πιο πάνω...