Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απορίες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Kyra, στις 30 Ιουνίου 2024.

 1. Kyra

  Kyra New Member

  Έχω κάποιες σημαντικές απορίες έπειτα από λίγες ημέρες στην κοινότητα bdsm. Παρατήρησα από το τυχαίο δείγμα των ατόμων που μου έστειλαν και αυτοπροσδιορίζονται είτε ως Masters είτε ως Doms, πως υπάρχει μια κοινή μεθοδολογία.
  Η πλειονότητα αυτών θεωρεί το bdsm σχεδόν ταυτόσημο ενός δήθεν εξευγενισμού , μιας κουλτούρας και κοινότητας "μορφωμένων". Ακόμη, εντόπισα πολλά στοιχεία vanilla, τόσο στην επικοινωνία μου, όσο και στα κείμενα που διάβασα ,κάποια από τα οποία είναι σχεδόν αστεία.
  Θα ήθελα ειλικρινά και χωρίς καμία διάθεση κριτικής να μου πει κάποιος τι τελικά είναι το bdsm, χωρίς γενικολογίες και αναφορές στη λέξη 'εγκεφαλικό', καθώς αν και λίγες μέρες τώρα στην κοινότητα εδώ, μπορώ να πω πως είμαι στα πρόθυρά του.
  Μια απογοητευμένη,
  Ευχαριστώ.
   
 2. skia

  skia Contributor

  Ας αρχίσουμε με το τι θεωρείτε/θεωρούσατε/φαντάζεστε εσείς ότι είναι το bdsm.
   
 3. GreatA

  GreatA No life without a fall...

  όπως πολύ σωστά το ξεκίνησε @skia, τι είναι για εσάς το bdsm?
  είναι ένα ακρωνύμιο των λέξεων bondage dicipline sadism masochism. είναι μια ταμπέλα για να ανήκουμε κάπου όλοι εμείς που είμαστε "περίεργοι" και γουστάρουμε κάποια πράγματα πέρα απο τα συμβατικά πάνω στο σεξ.
  μπορείτε να "φτιάξετε" την ταμπέλα σύμφωνα με τα γούστα σας... το οτι κάποιος είναι υποτακτικός και του αρέσουν να τον δένουν στο κρεβάτι, δεν σημαίνει οτι είναι και μαζοχιστής ή σαδιστής ή οποιαδήποτε άλλη ταμπέλα περιλαμβάνει το bdsm.
  δυστυχώς υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία έχουν μια ταμπέλα χωρίς να γνωρίζουν και επειδή έχουν δέσει μια τύπισσα, παλιά στο τέξας, λένε οτι είναι αφέντες... υπάρχουν φυσικά και αυτοί που άλλα λένε και άλλα εννοούνε απλά για να συνεννοηθούν... απ' ολα υπάρχουν εδω μέσα
   
 4. Βρισηίδα

  Βρισηίδα To submit isn’t to be forced. Premium Member

  Είναι συμπέρασμα που έχει βγει από τις συζητήσεις σας το ότι οι Κ θεωρούν το bdsm αυτό ή σας το έχουν πει οι ιδιοι;
   
 5. Kyra

  Kyra New Member

  Ακριβώς. Είναι ένα συμπέρασμα που έχω εξάγει από την έως τώρα επικοινωνία μου. Ίδια μοτίβα, καθόλου φαντασία, πολλά λόγια για το τίποτε...
   
 6. Βρισηίδα

  Βρισηίδα To submit isn’t to be forced. Premium Member

  Δεν ξέρω με πόσους ή ποιους έχεις μιλήσει αλλά το έχεις γενικεύσει, οντως μερικοί να έχουν διαβάσει κάτι παραπάνω και θεωρητικά έχουν γνώση. Πρακτικά δεν ξέρω δεν μπορώ να σου απαντήσω. Πάντα υπάρχουν και οι πιο πάνω που αναφέρθηκαν οι δήθεν αφέντες, αλλά πίστεψε με θα τους καταλάβεις νωρίς και ευκολα .
  Τώρα τι είναι, όσο και να διαβάσεις όσα και να σου πουν μόνο όταν έχεις τον ρόλο σου μεσα σε αυτό θα το κατανοησεις. Και θα ξεκινήσει όταν σε εκπαιδευσουν, γιατί ψάχνεις τον ορισμό;
   
 7. Θρυαλλίς

  Θρυαλλίς Staff Member

  @Kyra
   
 8. Όνομα

  Όνομα Regular Member

  Θεωρώ πως αρχικά θα πρέπει να εξετάσετε το δικό σας μερίδιο ευθύνης για το πως διαμορφωνεται μια συζήτηση.
  Είναι δηλαδή πιθανότερο, ο κύριος λόγος που παρατηρείτε τα ίδια μοτίβο, να βασίζονται στον ένα παράγοντα που μένει σταθερός σε όλες τις περιπτώσεις και μετά σε αυτό που αναφέρεστε.

  Δεν λέω ότι απαραίτητα, αυτό συμβαίνει.
   
 9. margarita_nikolayevna

  margarita_nikolayevna owned Contributor

  Είναι γενικά ίδιον των ανθρώπων, όταν διαβάζουμε ή ακούμε πράγματα αποφασισμένοι να επιβεβαιώσουμε μια αρχική μας θεωρία/πεποίθηση/άποψη/εικασία ΚΟΚ να συγκρατουμε από αυτά μόνο όσα φαίνεται να την επιβεβαιώνουν...
   
 10. Seras Victoria

  Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

  Θέλει πολύ ψάξιμο και υπομονή πράγματι για να βρεις έναν Κ που θα σου "μιλήσει" μέσα σου, έναν Κ με φαντασία όπως σωστά νομίζω είπατε, είναι σημαντικό αυτό. Και δεν εννοώ μόνο στα σεξουαλικά, που κι εκεί φυσικά χρειαζεται. Πολλοί είναι πράγματι τα ίδια και τα ίδια. Σπανίζουν οι καλοί Κ, πολλές υποτακτικές ψάχνουν μέχρι και χρόνια να τον βρουν. Κρατήστε μικρό καλάθι και κάνετε υπομονή αν πράγματι σας ενδιαφέρει όλο αυτό.

  Υ.Γ. και οι σωστές υποτακτικές μπορώ να υποθέσω ότι σπανίζουν απλά απαντώ στον προβληματισμο σας.
   
 11. skia

  skia Contributor

  Πρώτα από όλα, είστε μέλος του forum από τη Δευτέρα μόνο. Υπάρχει μια κοινή μεθοδολογία στις συζητήσεις που έχετε κάνει έως τώρα σύμφωνα με τα λεγόμενά σας αλλά προφανώς δεν είναι μόνο αυτή. Δεν απορρίπτουμε κάτι από τη πρώτη μέρα και δεν απογοητευόμαστε. Το τυχαίο δείγμα δεν είναι το πιο αντιπροσωπευτικό.
  Η πλειονότητα μπορεί να θεωρεί αλλά το θέμα είναι τι θεωρείτε εσείς τελικά.
  Σίγουρα, έχει διαφορά το να κάνει κάποιος διάλογο με κάποιον που ξέρει το αντικείμενο για το οποίο συζητά, παρά με κάποιον που πάει όπου φυσά ο αέρας.
  Τα vanilla στοιχεία που εντοπίσατε, τι αφορούν; Γενικές συζητήσεις ;
  Τα αστεία κείμενα ; Ποιο ήταν το αντικείμενό τους;
  Kαι μια τελευταία ερώτηση… Θεωρείτε ότι από τη πρώτη λέξη θα πρέπει ο συνομιλητής να έχει την αντιμετώπιση τύπου ‘’ πέσε στα τέσσερα, σκύλα και λέγε με Αφέντη’’ ;
   
 12. Ariti

  Ariti Premium Member

  Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως η πρώτη επαφή με μια τόσο ποικιλόμορφη κοινότητα μπορεί να είναι μπερδεμένη και να μην αντικατοπτρίζει ακριβώς την πραγματικότητα. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να προσεγγίζουν το BDSM με περισσότερο "εγκεφαλικό" τρόπο, απολαμβάνοντας τη φαντασία, τον ρόλο και τη σύνδεση που έρχεται με την ανταλλαγή εξουσίας, ενώ άλλοι μπορεί να επικεντρώνονται περισσότερο στις σωματικές δραστηριότητες ή τις (ακραίες ή μη) εμπειρίες. Το γεγονός ότι κάποιοι παρουσιάζουν το BDSM με έναν πιο εξευγενισμένο τρόπο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι λιγότερο αυθεντικοί ή ειλικρινείς στις προθέσεις τους. Προφανώς και θα χρειαστεί να γνωρίσεις περισσότερα άτομα για να βρεις εκείνους που ευθυγραμμίζονται με τις προσδοκίες και τις επιθυμίες σου. Συζήτησε τις επιθυμίες σου, τις ανησυχίες σου και τα όριά σου με κάποιον άνθρωπο που θα νιώσεις άνετα. Μην απογοητεύεσαι. Η κοινότητα BDSM είναι μεγάλη και ποικιλόμορφη, και με υπομονή και ανοικτό πνεύμα, θα μπορέσεις να βρεις εκείνους που μοιράζονται κοινές αξίες και ενδιαφέροντα μαζί σου.