Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποφύγετέ την

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος ludwig, στις 10 Νοεμβρίου 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. ludwig

  ludwig Guest

  Αποφύγετέ την

  Στις αρχές Οκτωβρίου μου έστειλε pm για πρώτη φορά το μέλος Sphinx. Μου είπε ότι θέλει να μιλήσουμε online. Από την πρώτη μας συνομιλία με έβαλε να αλλάξω το προφίλ μου και να γράψω owned. Ξεκινήσαμε να επικοινωνούμε για ελάχιστες μέρες online και τηλεφωνικά. Αρχικά μιλώντας στο τηλέφωνο φοβήθηκα ότι ήταν απλά μια φαντασίωσή της γιατί μου φάνηκε σαν να ζητούσε τηλεφωνικό σεξ, κάτι που δεν το βρίσκω καθόλου ενδιαφέρον. Τονίζω ότι αυτά που έλεγε ήταν λίγο έως πολύ τα ίδια, επαναλάμβανε δηλαδή περίπου τα ίδια λόγια. Αρχικά με τρέλλανε στα τηλεφωνήματα και στα μηνύματα. 'Ηδη από την πρώτη μέρα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο με είχε ''ανακυρήξει'' σκλάβο της, κάτι που μου φάνηκε πολύ περίεργο, γιατί από λίγες εμπειρίες μου, ξέρω ότι πολύ δύσκολα σε ''χρίζει'' από την πρώτη μέρα σκλάβο της μια Κυρία και πολύ περισσότερο πολύ δύσκολα σου βάζει τον τίτλο ''ιδιοκτησία'' της.

  Από την πρώτη συνομιλία μας κιόλας μου είχε πει ότι αν όλα πάνε καλά θα κρατήσουμε το σπίτι που ζω μόνος μου και θα το συντηρούμε μαζί, αφήνοντας το δικό της. Μου είπε επίσης μετά από κάποιες μέρες ότι θα με υποστηρίξει και επαγγελματικά προτείνοντάς μου κάποιον οργανισμό που θα μπορούσα να απασχοληθώ παράλληλα με ό,τι κάνω τώρα, καθώς και ότι θα ταξιδεύαμε μελλοντικά στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Ρώτησε πάρα πολλά πράγματα για το σπίτι που ζω, και έδειξε τόσο πολύ ενδιαφέρον να αλλάξει πολλά πράγματα σε αυτό. 'Ολα αυτά με έκαναν από την μια να απορώ σκεπτόμενος ''πολύ ωραιό για να είναι αληθινό'', από την άλλη να δέχομαι αυτά που μου έλεγε γιατί ρίσκαρα κάτι που το ήθελα πολύ. Κάποια στιγμή την ρώτησα ''το σπίτι που έχετε είναι δικό σας ?'' και μου απάντησε θετικά και όταν την ρώτησα ''τότε πως θέλετε να έρθετε να μείνετε μαζί μου σε κάποιο που είναι πολύ μικρότερο και το πληρώνω'' ? Μου είπε ότι δεν την ενδιαφέρει ότι είναι μικρό, να αφήσω το μεγάλο σπίτι που ζω τον περισσότερο καιρό, και να εγκατασταθούμε οριστικά στο μικρό. Μάλιστα είπε ότι θα ερχόταν να το έβλεπε μέσα στις επόμενες μέρες και να μεταφερθώ από την επόμενη εβδομάδα σε αυτό.

  Τώρα θυμάμαι ότι από το τηλέφωνο προσπαθούσε να μου εκμαιεύσει με ποιό τρόπο μου αρέσει να χρησιμοποιεί η αφέντρα το μαστίγιο και τι μου αρέσει να κάνω κυρίως σε ένα session. Ρώταγε πολλά, και πολλές φορές ένοιωθα ότι εγώ την κατευθύνω τι να κάνει και τι να πει κι όχι εκείνη.
  Πέρασαν λίγες μέρες τηλεφωνικής επικοινωνίας - ούτε μια εβδομάδα - και δώσαμε ραντεβού στο σπίτι της. Το ραντεβού ήταν την Παρασκευή 14/10/05. Ετοιμάστηκα και περίμενα ως αργά μήνυμά της στο τηλέφωνο μου με την διεύθυνση της ώστε να παω όπως μου είχε πει. Δεν έστειλε κανένα μήνυμα. Της έστειλα μήνυμα εγώ για να δω τι συμβαίνει και ματαιώσαμε το ραντεβού λόγω σοβαρού οικογενειακού της προβλήματος όπως μου είπε. Την επόμενη μέρα, Σάββατο, ως το βράδυ δεν της έστειλα παρά μόνο ένα μήνυμα. Πρέπει να τονίσω ότι κατά την διάρκεια της επικοινωνίας μας όλο τον Οκτώβριο, τα μηνύματα μου δεν ήταν καθόλου πιεστικά, ούτε πολλά, ακριβώς επειδή είχα την εμπειρία από το παρελθόν ότι αυτό κουράζει όσο καλή πρόθεση και να έχεις. Παρά το ότι η ίδια μου είχε πει ότι απολαμβάνει την εξάρτησή μου. Μου έστειλε μήνυμα πολύ αργά το βράδυ του Σαββάτου ζητώντας να με δει στο σπίτι της. Είπε ότι παρά το πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα θέλει να με δει. Την ρώτησα ''ζείτε μόνη σας ?'' '' Και εκείνη μου απάντησε ''θα είμαι μόνη μου σήμερα'', αποφεύγοντας καθαρή απάντηση και αυτό το θυμάμαι σαν να είναι χθες.

  Συναντηθήκαμε λοιπόν αργά το βράδυ. Είχαμε καλή χημεία αλλά υπήρξε κανονική επαφή χωρίς πολλές εισαγωγές και πολλά λόγια. Απλά μου είπε ότι της αρέσω εμφανισιακά. Ακολούθησε ένα κανονικό session, αλλά με πολύ πάθος από την πλευρά μου και πολλές εξομολογήσεις. Κάποια στιγμή, όπως ήμουν γονατιστός μου ζήτησε να ξεπεράσω το όριο μου. Την παρακάλεσα θερμά - σχεδόν την ικέτευσα - να μην το κάνει αυτό αν είναι να σταματήσει η επαφή μας αυτή την νύχτα. Της είπα ότι αυτό θα το παραχωρήσω μόνο σε κάποια Κυρία που σκοπεύει να με κρατήσει παραπάνω από μια νύχτα κοντά της και αν δεν υπάρξει σχέση, αυτό δεν μπορώ να το κάνω. Μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην συνεχίσουμε πέρα από μια νύχτα γιατί αλλιώς θα ήταν πουτάνα και όχι αληθινή αφέντρα. Αυτός ήταν και ο λόγος που δέχτηκα και ''της έδωσα το σώμα μου'', και ήξερε πολύ καλά πόσο θα με καταράκωνε ψυχολογικά μια τέτοια σεξουαλική πράξη, ήξερε ότι αυτό θα το βίωνα ως βιασμό αν χανόταν την επόμενη μέρα.
  Κάποια στιγμή είχα φορτιστεί πολύ ψυχολογικά και της είπα ότι ερχόμενος να την επισκεφτώ σκεφτόμουν να γυρίσω πίσω στο σπίτι μου γιατί μου έρχονταν στο μυαλό όλες οι εικόνες από το παρελθόν όπου διάφορες πόρνες μου παρουσιάζονταν ως αφέντρες και μου πούλαγαν σχέση για οικονομικά οφέλη. Είπαμε πολλά, μίλησε αληθινά και με ευαισθησία, κοιταζόμασταν στα μάτια, την ευχαριστούσα, της φίλαγα τα χέρια και κάποια στιγμή μου ήρθαν κλάμματα από την φόρτιση. Της ζήτησα συγνώμη, πρώτη φορά μου έρχονταν δάκρυα σε τέτοια σκηνή, και εκείνη μου είπε ''ποιός σου είπε να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου ? Θα σεβαστώ την ψυχή σου περισσότερο από το σώμα σου''. Ποιός σου είπε ότι όλες είμαστε οι ίδιες ? Μίλαγε πολύ ζεστά εκείνη την ώρα, της ζήτησα νερό , ένοιωσα την στοργή της μετά από την δύναμη και την εξουσία της. 'Οταν τελειώσαμε μου είπε μερικά λόγια περί ανέμων και υδάτων και ότι την Δευτέρα θα ερχόταν με την σειρά της στο δικό μου σπίτι. Μου είπε επίσης ότι θα μου δίνει κάποιες δουλειές να κάνω μέσα στην εβδομάδα, και μόλις φτάσω στο σπίτι να της στείλω μήνυμα. 'Ημουν πραγματικά ευτυχισμένος αυτή την νύχτα. Της έστειλα μήνυμα όπως μου ζήτησε όταν έφτασα στο σπίτι. Την ευχαρίστησα και της είπα δυο ζεστά λόγια. Μου ζήτησε να γράψω για αυτή την νύχτα στο site. (φυσικά έγραψα θετικά λόγια για εκείνη γιατί έτσι ένοιωθα τότε, μπορείτε να το δείτε στο personal experiences 16/10/2005. Είναι το ίδιο θετικό συναίσθημα που έχει κανείς όταν βγαίνει από μια καλή θεατρική παράσταση).

  Την επόμενη μέρα δεν μου έστειλε κανένα μήνυμα όπως μου είχε πει. Κυριακή ήταν. Την Δευτέρα μου έστειλε ένα μήνυμα λέγοντάς μου ότι η κατασταση του συγγενικού προσώπου επιδεινώθηκε και έτσι το δεύτερο ραντεβού μας αναβάλλεται. 'Οπως θέλετε Κυρία, καταλαβαίνω αφέντρα μου. Ακολουθεί ελάχιστη επικοινωνία πλέον και μόνο online. Τέλος τα μηνύματα στο τηλέφωνο, τέλος τα ζωντανά τηλεφωνήματα. Στο εξής επκοινωνούμε μόνο μέσα από έναν υπολογιστή και αυτό ελάχιστα. Είμαι πάντα πολύ διακριτικός και καθόλου πιεστικός προσπαθώντας να μην ζητάω πιεστικά αλλο ραντεβού. Η ίδια μου ανανεώνει για την Παρασκευή το ραντεβού της Δευτέρας που αναβλήθηκε. Από το πρώτο ραντεβού και μετά δεν έχω ξανακούσει την φωνή της ζωντανά παρά μόνο 1 φορά για μισό λεπτό.
  Πηγαίνω σπίτι μου λοιπόν την Παρακευή να την περιμένω. Περιμένω ώρα πολύ. Δεν έρχεται, δεν μου αφήνει μήνυμα, απλά στέλνω εγώ ένα ευγενικό μήνυμα στον τηλφωνητή του κινητού της και χωρίς να πάρω ούτε μια απάντηση και χωρίς να ξέρω τι έγινε, φεύγω απο το σπίτι μου. Την επόμενη μέρα μαθαίνω - online πάντα η επικοινωνία - ότι το πρόβλημα με το συγγενικό της πρόσωπο επιδεινώθηκε. Μου ανανεώνει το ραντεβού για την επομενη μερα, Σαββατο. Μου λέει να πάω το βράδυ και ότι θα έρθει γύρω στις 9.00 μμ.

  Ετοιμάζω το σπίτι, ετοιμάζω μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, ετοιμάζω ένα σπίτι που ειχα εγκαταλειψει καιρο. 'Οταν φτάνει η ώρα που ήταν να έρθει στο σπίτι, δεν έρχεται. Περιμένω αρκετή ώρα για να μην την πιέσω, επειδή νοιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά, στέλνω μόνο ένα μήνυμα και μετά από λίγο αφήνω μήνυμα στον τηλεφωνητή. Είχαν περάσει πολλές ώρες απο την ώρα του προκαθορισμένου ραντεβού και κάποια στιγμή ,πολύ αργά μου λέει ότι συνέβη κάτι πολύ άσχημο οικογενειακό, ένας θάνατος, και γι'αυτό δεν ήρθε. Μου τηλεφωνεί μετά τα μεσάνυχτα και μου λέει ''σε νοιάζομαι, μην κοιμάσαι πολύ αργά, θα τα πούμε αύριο, θα σου τηλεφωνησω''. Νοιώθω ξανά ευτυχισμένος οταν ακούω την φωνή της μετά από τόσες μέρες. Από εκείνη την μέρα δεν την έχω ακούσει ξανά).

  Φτάνει η δεύτερη Κυριακή, δεν τηλεφωνεί ξανά, περνούν οι μέρες, στοιχειώδης επικοινωνία πάλι μέσα απο υπολογιστή. Κάπου στην μέση της εβδομάδας μου δίνει το τρίτο ραντεβού. Λίγο μετά μέσα στην ίδια μέρα μου ζητάει να κάνω μια δουλειά, να πληρώσω με δικά μου χρήματα ένα λογαριασμό της και μου λέει να είμαι από το πρωί στο σπίτι και ότι θα έρθει το βράδυ να μείνει στο σπίτι και θα μου δώσει και τα χρήματα. 'Εχοντας στο μυαλό μου το τηλεφωνικό ''σε νοιάζομαι'' της προηγούμενης νύχτας και όλα αυτά που έδειξε και είπε στην μοναδική μας συνάντηση, την εμπιστεύομαι και κάνω την δουλειά που μου ζητάει ρισκάροντας και ομολογώ με αρκετή καχυποψία, και όταν είμαι έτοιμος της στέλνω μήνυμα ότι έκανα αυτό που ήθελε. Μετά από λίγη ώρα πάω να επικοινωνήσω μαζί της online και μου λέει ''θα κλείσει ο υπολογιστής και δεν θα μιλήσουμε καθόλου γιατί έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα το δίκτυο σήμερα. Εξαφανίζεται ξανά.

  Το πρωί της Κυριακής με μεγάλη δυσκολία όπως πάντα μου δίνει ένα τρίτο ραντεβού. Πηγαίνω λοιπόν από το πρωί της Κυριακής στο σπίτι και ετοιμάζω όλες τις λεπτομέρειες για τρίτη φορά, αγοράζω μέχρι και λουλούδια (βλέπετε είμαι και ρομαντικός). Φτάνει η ώρα του ραντεβού, εκείνη πάλι δεν έρχεται. Στέλνω ένα μήνυμα και μου απαντάει ''σε λίγο έρχομαι''. Περνάνε πολλές ώρες, παγωμένος εγώ, στέλνω μόνο δυο μηνύματα και αυτά πολύ αργότερα - ώρες μετά από το προκαθορισμένο ραντεβού.
  Το ένα μήνυμά μου : ''Ανησυχώ πολύ, αν δεν θέλετε, μπορώ να σας περιμένω, αν δεν είστε έτοιμη σε αυτή την φάση της ζωής σας για κάτι τέτοιο. Είμαι απο το πρωί εδώ και έχω ετοιμάσει τόσα πράγματα. Επίσης ένοιωσα την ανάγκη και σας πήρα ένα δώρο και θέλω να σας το δώσω. Σας παρακαλώ επικοινωνήστε γιατί δεν ξέρω τι να κάνω, αν θα φύγω ή όχι''. Στέλνω μόνο ακόμα ένα μήνυμα και αργότερα τηλεφωνώ στο σπίτι της, στο τηλέφωνο που μου είχε δώσει η ίδια. Σηκώνει το τηλέφωνο η ίδια και θα έπαιρνα όρκο εκείνη την στιγμή ότι είναι η ίδια που πάλευε να μιμηθεί κάποιο άλλο πρόσωπο (ήταν τόσο γελοίο σαν τις φάρσες που κάναμε παιδιά στο τηλέφωνο, αλλά συγκρατήθηκα ακόμα για μια φορά και δεν της το είπα). Ζητάω την κυρία τάδε. Η γυναίκα με την αλλοιωμένη φωνή μου λέει ''έχουμε σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, έχει φύγει. Πάρτε την στο κινητό''. Το κινητό όμως ήταν σε τηλεφωνητή από την πρώτη μέρα που μιλήσαμε, δέκα μέρες συνέχεια.
  Την επόμενη μέρα τηλεφωνώ στο γραφείο της που η ίδια μου είχε δώσει και το τηλέφωνο είναι εκτός λειτουργίας. Τηλεφωνώ μετά από ώρες ξανά στο γραφείο και λέω στην γραμματέα της ''την κυρία τάδε''. ''Απουσιάζει'' μου λέει. Της λέω ''Φοβάμαι μήπως έχει πάθει κάτι, είμαι ένα φιλικό άτομο, γνωστός της και από χθες δεν έχω νεα της, μου είπε ότι ήταν καθοδόν και φοβάμαι πολύ γιατί χάθηκε από τότε ''. ''Μου απαντά ''μην φοβάστε, αν ήταν κάτι σοβαρό θα το είχα μάθει πρωτη, τηλεφωνήστε μου ξανά αργότερα''. Μετά από δυο ώρες περίπου της τηλεφωνώ και μου λέει ''της συνέβη κάτι πολύ σοβαρό με την φίλη της Alexia.

  <Σημειώνω ότι η Ms Alexia είναι το ίδιο πρόσωπο με την Sphinx και αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο που μου έχει γράψει δυο φορές όταν είχα άλλο προφίλ το οποίο είναι ''away'' εδώ και μήνες. Η Alexia όπως και η Sphinx χρησιμοποιούν πάρα πολύ τα αποσιωπητικά στα γράμματά τους, και έχουν την νεύρωση να χρησιμοποιούν σχεδόν σε κάθε πρότασή τους το θαυμαστικό, καθώς και αρκετά συχνά την φράση ''το δικό μου τίποτα (ενοούν τον σκλάβο ή υποτακτικό)'', δηλώνουν και οι δυο ότι ζουν στην ίδια περιοχή και στέλνοντάς στην Alexia τελευταία ένα καθαρά φιλικό γράμμα δεν μου απαντήσει ούτε ένα από τα ερωτήματα που της έθεσα υπονοώντας καθαρά την σχέση της με την Sphinx. Για κακή της τύχη μάλιστα είχα γράψει την ίδια μέρα στο forum το ποίημα ''το δικό σου κάτι'' χρησιμοποιώντας την φράση που και τα δυο προφίλ χρησιμοποιούν κατά κόρον, και την επόμενη μέρα μου είπε ''με υποπτεύεσαι, δεν με εμπιστεύεσαι !!!'' όταν δεν υπήρχε ήδη κανένας λόγος να το πει. Μου είπε επίσης ''2 απώλειες - θάνατοι είναι πολύ για να τους αντέξω, αυτός είναι ο λόγος που ματαιώνω τα ραντεβού.
  Δεν νομίζετε ότι είναι λίγο απίθανο να πεθαίνει και από ένας άνθρωπος της λίγη ώρα πριν από κάθε ραντεβού μας και μάλιστα ο δεύτερος που πεθαίνει ή παθαίνει κάτι να έχει το ίδιο όνομα με το άτομο που από καιρό είμαι σίγουρος και το έχω γράψει στον Κωνσταντίνο ότι είναι το ίδιο άτομο με την Sphinx ? Αφήστε που η ίδια μου είπε ''θάνατος'' και μετά από μέρες μου είπε ''συνέβη κάτι σοβαρό στην φίλη μου''.

  Μετά από αυτό το δεύτερο θάνατο ή ατύχημα ή δεν ξέρω και γω τι ήταν και αν έγινε και ποτέ, προσπαθώ να την βρω να μιλήσουμε και τίποτα. Κάποια στιγμή με βρίσκει η ίδια online φανερά χάνοντας την ψυχραιμία της και βλέποντας ότι την έχω καταλάβει και παρά την ιώβεια υπομονή και ευγένεια μου, μου λέει τα εξής χωρίς να προλάβω να της πω ούτε καλημερα ''Λοιπόν, σκασμός, πρώτα θα μιλήσω και ύστερα εσύ. Δώσμου ενα λογαριασμό τραπέζης να σου βάλω τα λεφτά που ξόδεψες και τελειώνουμε εδώ για 3 λογους :
  1) γιατί δεν φαντάστηκες ότι για να μην σηκώνω το τηλέφωνο κάτι πολύ σοβαρό πρέπει να μου συμβαίνει, δεν με εμπιστεύεσαι.
  (το τηλέφωνο ας σημειωθεί ότι είναι μονίμως κλειστό από τις 9 Οκτωβρίου)
  2) γιατι πήρες τηλέφωνο την ''μητέρα'' μου και δεν μπόρεσε να κοιμηθεί από την αγωνία λέγοντάς της ότι φοβάσαι μην συμβαίνει κάτι σοβαρό
  (ενώ εγώ είπα - στην ίδια και όχι στην μητέρα της φυσικά - πολύ ήρεμος ''είναι κάτι σοβαρό, ένα σοβαρό θέμα, και θα την ήθελα να μιλήσουμε'')
  3) γιατι δεν ανέχομαι το ειρωνικό χαμογελάκι της γραμματέως μου που μου είπε ότι σε πήρε κάποιος και κακάριζε σαν κλώσσα επειδή τον έστησες !!!
  (ενώ εγώ είπα επί λέξη στην γραμματέα της με χαμηλούς τόνους ''σας παρακαλώ, ανησυχώ, πείτε μου, γιατί χθες μου έστειλε μήνυμα ''σε λίγο έρχομαι'' και από τότε δεν ξέρω τί έπαθε για σχεδόν 1 μέρα δεν μπορώ να την βρω πουθενά).

  Πείτε μου, στα αλήθεια πιστεύετε ότι μια αληθινή Κυρία θα είχε επιτεθεί τόσο άσχημα και θα είχε απειλήσει τον σκλάβο της με το τέλος της επικοινωνίας για τέτοιους ηλίθιους λόγους ?
  (''Λοιπόν, σκασμός, πρώτα θα μιλήσω και ύστερα εσύ. Δώσμου ενα λογαριασμό τραπέζης να σου βάλω τα λεφτά που ξόδεψες και τελειώνουμε γιατί με υποπτεύεσαι).

  Μετά από αυτήν την επίθεσή της, προσπάθησα να την ηρεμήσω λέγοντάς της ότι δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, γιατί ακόμα φοβούμουν μήπως μία στο εκατομύριο κάνω λάθος και πράγματι δεν νοιάζεται για αυτά. Οπότε της λέω ξανά ότι πραγματικά θέλω να δώσω τον εαυτό μου και την παρακαλώ να με εμπιστευτεί. Μου στέλνει μήνυμα αμέσως μετά από λίγα λεπτά και μου λέει ''καλώς, έχω ηρεμήσει αρκετά, θα μιλήσουμε, πάω να ξεκουραστώ λίγο και θα μιλήσουμε μετά''. Από τότε χάνεται πάλι. Περνάει άλλη μια εβδομάδα και δεν ακούω τίποτα, στέλνω μόνο 2 μηνύματα πολύ ευγενικά για να ευχηθώ καλό μήνα. Φυσικά καμμία απάντηση.

  Μετά από λίγες μέρες της έστειλα ένα γράμμα πολύ ευγενικό, ουσιαστικά θέλοντας να ξεκαθαρίσουμε, καμμία απάντηση πάλι. Φυσικά καμμιά κουβέντα από την πλευρά μου αλλά και από την πλευρά της για τα χρήματα, τα οποία είναι οριστική απόφασή μου να μην τα ζητήσω πίσω ξανά.

  Περνάει όλη η επόμενη εβδομάδα πάλι μέσα στην σιωπή. 'Εχει κλείσει μήνας πια. Ούτε ένα μήνυμα, ούτε ένα τηλέφωνο, καμμία απάντηση της σε δυο πολύ ευγενικά μου γράμματα. Κάποια στιγμή μέσα σε αυτή την εβομάδα παρά το ότι ήμουν τελείως σιωπηλός όλη την εβδομάδα, την βλέπω online και της λέω καλημέρα και το κλείνει. Δεν ξαναπροσπαθώ φυσικά να την πλησιάσω. Και τότε με πλησιάζει και πάλι εκείνη από μόνη της την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου. Με τρελλαίνει στα μηνύματα μετά από τόση σιωπή. Λέει την τέταρτη δικαιολογία, ότι ήταν στο νοσοκομείο. Περίεργο δεν είναι ένας σοβαρά άρρωστος να είναι κάθε μέρα online ? Αρχίζει πάλι να λέει τα ίδια που έλεγε και στην αρχή, για ταξίδια, για επαγγελματική στήριξη, για συγκατοίκηση κλπ. Σχεδόν βέβαιος ότι θα μου ζητήσει πάλι κάτι, της μιλάω ευγενικά σαν μην συνέβη τίποτα.
  Την επόμενη μέρα μου ζητάει πάλι να κάνω μια πληρωμή αφού είχε προηγηθεί ένας χίμαρος από υποσχέσεις περί συγκατοίκησης, ταξιδιών, επαγγελματικής στήριξης κλπ. Αρνούμαι ευγενικά να κάνω ξανά αυτήν την πληρωμή και το κλείνει ευγενικά λέγοντάς μου ότι θα μου δώσει ραντεβού τις επόμενες μέρες. Την επόμενη μέρα ακολουθεί πάλι σιωπή. Δεν έχει πει φυσικά λέξη για επιστροφή των χρημάτων σχεδόν ένα μήνα τώρα.
  Να πω επίσης ότι τηλεφωνώντας στην επιχείρηση που μου είχε πει ότι με είχε συστήσει και είχε κλείσει ραντεβού για να βρω αυτήν την παράλληλη εργασία που ζητάω, μου είπαν ότι για την μέρα που μου είπε η κυρία, δεν έχει κανονιστεί από κανέναν ραντεβού. ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Το σενάριο είναι το εξής : την πρώτη φορά : χίμαρος υποσχέσεων πριν να ζητήσει κάτι, σιωπή και κρυφτούλι αφού βλέπεις ότι ΚΑΝΕΙΣ αυτό που θέλει. Την δεύτερη φορά : ξανά χίμαρος υποσχέσεων πριν ζητήσει πάλι, σιωπή και κρυφτούλι όταν βλέπει ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ αυτό που θέλει, πάντα οικονομικό αίτημα καμουφλαρισμένο σαν ''δουλειά''. Πάντα καμουφλαρισμένη πίσω από λόγια ενδιαφέροντος και αγάπης. Είναι μια γυναίκα που απολαμβάνει τον εκβιασμό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Το ζήτημά της είναι : ''Πληρώνεις και μένω, δεν πληρώνεις, φεύγω''. Στην τελευταία μας κουβέντα όταν της είπα ότι το οικονομικό δεν θα πρέπει να το μπλέξουμε σε μια τέτοια σχέση, είπε ''αυτό δεν μου άρεσε καθόλου''.

  Δεν έχει δείξει ποτέ δείγματα γραφής, ποτέ δεν είχε απόψεις για τίποτα, ήταν ένας βουβός παρατηρητής που μόνο για αρπαχτές ενδιαφέρεται.
  'Ισως έτσι εξηγείται γιατί ακόμα ψάχνει τον ''σκλάβο'' των ονείρων της στέλνοντας ακόμα pm ως Μs Alexia. Μπήκε τον Απρίλιο στο site μαζί μου, και από τότε δεν έχει βρει μέσα από τόσους πολλούς ούτε έναν σκλάβο, ακριβώς γιατί δεν ψάχνει σκλάβο και ούτε έχει ιδέα τί σημαίνει σκλάβος με συναισθήματα, προσωπικότητα και θέληση. Ζητάει μαριονέτες, όχι αληθινούς σκλάβους.

  Λυπάμαι για την πνευματική σου φτώχεια. Η διαδρομή που πρέπει να διανύσεις μέχρι να μπορέσεις να φέρεις τον τίτλο Κυρία είναι τεράστια. Θα πεθάνεις στην διαδρομή από το κενό. Λυπάμαι για την ευπιστία μου, την γενναιοδωρία, το πάθος και τον παρορμητισμό μου.

  ΥΓ : Δεν αναφέρω προσωπικά ονόματα ή προσωπικά δεδομένα οπότε θα παρακαλούσα τον διαχειριστή να μην διαγραφεί το post μου.
  Σε καμμία περίπτωση δεν κατηγορώ ούτε θεωρώ υπεύθυνο το site για αυτό που μου συνέβη παρά κυρίως τον εαυτό μου.
  Δεν θα απαντήσω σε τυχόν ''κατινιές'' ή ψευτιές που πιθανόν να ακολουθήσουν αυτό το post μου. Μου φτάνει ότι ξέρω την αλήθεια, δεν νοιάζομαι να πείσω κανέναν. Μπορεί και να διαβάσετε τερατώδη ψέμματα μετά από αυτό το post μου, αλλά δεν θα είχα κανένα λόγο να γράψω ό,τι έγραψα αν δεν ήμουν απόλυτα βέβαιος. Δεν θα ρίσκαρα ποτέ την ευτυχία μου μένοντας μόνος.

  Πριν από λίγη ώρα μου επιτέθηκε ξανά για μια ηλίθια αφορμή και επειδή ξερει την βρωμιά είπε να μου δώσει τα λεφτά που μου χρωστάει και μετά από λίγο μου έστειλε με το άλλο προφίλ (ως Alexia) pm απάντησή σε pm μου πριν από σχεδόν 20 μέρες !!!! για να καλύψει ότι είναι το ίδιο πρόσωπο.
   
 2. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  Ενδιαφέρον ποστ. Φυσικά ενδιαφέρον θα έχει να ακούσουμε και την άλλη πλευρά και να δούμε ποιά είναι η άποψη της Sphinx γι αυτό το θέμα
   
 3. Ms Alexia

  Ms Alexia New Member

  Επειδη με ανεφερες δυο φορες να ενημερωθεις απο τους Moderators για το account μου και την σχεση μου με την χρηστη Sphinx.
  Και να αφαιρεσεις καθε αναφορα σου σε εμενα!
  Και ελπιζω να ειμαι ΣΑΦΗΣ!
   
 4. ludwig

  ludwig Guest

  RE: RE: Αποφύγετέ την

  Πολύ δύσκολο, εφόσον αυτη τη στιγμη ειναι online ως ALEXIA. Αλλη μια απόδειξη. Ψάξε τωρα ''Κυρία'' κάποιον φίλο/η να κανει login από αλλο pc ταυτόχρονα Sphinx και Alexia για να μας ρίξεις σταχτη στα μάτια.
   
 5. ludwig

  ludwig Guest

  RE: RE: Αποφύγετέ την

  Χρυσό μου, πάλι αυτό το θαυμαστικό !!! ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ. Ακομα κι αν κρυφτεις από όλους από τον ίδιο τον καθρεφτη που θα κοιτας δεν θα κρυφτεις ποτε. Αντιο
   
 6. ludwig

  ludwig Guest

  Πάνω από 20 λεπτα και η Sphinx ειχε αναμενο το pc οταν της ειπα οτι θα τα πω όλα. Που είστε...Κυρία ? χαχα. Καντε log out ως Alexia και μπειτε ως Sphinx. Μπορείτε να ειστε και οι δυο μαζι online ταυτοχρονα όλα λύνονται.
   
 7. Ms Alexia

  Ms Alexia New Member

  Θα μπορουσα να σου μιλησω πολυ ασχημα και δεν θα το κανω, επιλογη μου!
  Θα μπορουσα να πω ολα οσα ξερω μεσω της Sphinx για εσενα και δεν θα το κανω, επιλογη μου!
  Θα μπορουσα να σου πω ακομα και για πια απωλεια σου μιλησε αλλα δεν θα το κανω, επιλογη μου!
  Επιλογη σου το να πλαθεις ιστοριες οταν δεν μπορεις να αντεξεις μια απορριψη, επιλογη μου η αξιοπρεπεια!
  Οτι εχετε με την Sphinx να το λυσετε μονοι σας, αλλα εμενα αφησε με απ'εξω!
  Και ναι, μου αρεσουν πολυ τα θαυμαστηκα, δινουν εμφαση στον λογο!
   
 8. ludwig

  ludwig Guest

  RE: RE: Αποφύγετέ την

  Μα εμένα μου είπε η ΜΑΝΤΑΜ Spinx οτι έχεις πεθάνει. χα χα, άξιζε το κλάμμα μου και ο πόνος μου τόσες μέρες ? Οχι. Θα κάνει καλό και στους δυο μας αυτο. Λυπάμαι αλλά δεν ηθελα να φτασω εδώ.
   
 9. Ms Alexia

  Ms Alexia New Member

  Εισαι αρρωστος!
  Και δεν θα πω σε μια δημοσια κοινοτητα τι μου συνεβη αλλα πολυ ευχαριστως να σου τριψω στη μουρη το τι συνεβη!
  Χριζεις αμεσης ψυχολογικης υποστηριξης!
  Στην αρχη θυμωσα που με ανακατεψες ομως, τελικα απλα σε λυπαμαι!
   
 10. ludwig

  ludwig Guest

  Μάλιστα Κυρία, χα χα
   
 11. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Συγνώμη εγώ δεν βρήκα κανένα μέλος ως "Sphnix". Μήπως έκανα λάθος;
   
 12. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  ludwig λυπάμαι ειλικρινά για το χάος που αισθάνεσαι αλλά όπως σου έχω ξαναπεί μόνο εσύ μπορείς να το χειριστείς και σίγουρα δεν θα λυθεί αν το κρατήσεις σαν σαράκι να σε τρώει. Βρες την δύναμη και προχώρα.

  Η θέση μου είναι πως το forum δεν είναι reality show, σέβομαι όμως την απόφαση Του Admin να ακουστούν οι απόψεις και θέσεις αυτών που τους αφορά άμεσα το θέμα.
   
Thread Status:
Not open for further replies.