Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απο βανιλλα σε υποτακτικη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Μαύρη Ντάλια, στις 3 Ιουνίου 2017.

  1. Emily adams

    Emily adams New Member

    αποδεχεσαι την σεξουαλικοτητα σου ,ξεπερνας τους φοβους και αφηνεσαι στην μαγια ...με το περασμα του καιρου θα δεις ποσο οικεια θα αισθανεσαι και θα το αναζητας...η ηλικεια δεν παιζει ρολο ...απολαυσαι το!!!
     
  2. Amoreisa

    Amoreisa Regular Member

    Πόλεμος.
    Τόσο περιεκτικά.
    Με θύματα σχεδόν όλα όσα νόμιζες πως κατέχεις. Με πόνο ψυχικό, τόσο που καμιά φορά μοιάζει με σωματικό. Με μάχες που όποια έκβαση και να έχουν αλλάζουν τα δεδομένα σου.
    Με απώλειες που σε αφήνουν να αιωρείσαι για κάποιο διάστημα ανάμεσα στη χαρά της απελευθέρωσης και στη θλίψη για τον αποχωρισμό αγαπημένων συνηθειών.
    Μεγάλο ρόλο παίζει το ποιός είναι δίπλα σου στην συγκεκριμένη φάση για να σε καθοδηγεί και να σε βοηθάει να καταλαβαίνεις και να αποδέχεσαι. Τον εαυτό σου κυρίως.
    Όχι τον καινούριο,αλλά αυτόν που πάντα υπήρχε και απλά για χ,ψ λόγους παρέμενε στο παρασκήνιο. Ξέρεις,αυτόν που παραδίδεται και γουστάρει...
    Δεν πιστεύω πως όταν βγει στη σκηνή μπορεί να ξαναγίνει κομπάρσος.
    Το δοκίμασα. Αποτυχία. Τεράστια αποτυχία.

    "Πρέπει" για μένα δεν υπάρχει. Κι αν υπάρξει θα το ορίσω εγώ κι όχι οι άλλοι.
    Γιατί έχουμε χρέος στον εαυτό μας να είμαστε ειλικρινείς και καθαροί όταν τον κοιτάμε στον καθρέφτη. Με τα δικά μας τα μάτια. Όχι με των άλλων. Εκεί έγκειται για μένα η αξιοπρέπεια.
    Μας μεγαλώνουν μέσα σε στερεότυπα και "σωστές" εικόνες,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε.

    Νομίζω το μεγάλο άλμα το έκανα όταν σταμάτησα να υπεραναλύω (όπως έλεγε) και είπα "Δε γ@μιέται...Όπου βγει..."
    Κάπου εκεί ένιωσα ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη.
     
  3. Nikos_34_Thess

    Nikos_34_Thess Regular Member

    Μην απορρίπτεις τίποτα από οσα έζησες και ένιωθες τόσα χρονια,δέξου την υποτακτικότητα σου απλα σαν μια φυσική εξέλιξη αυτών που έζησες πριν .
     
  4. Μαύρη Ντάλια

    Μαύρη Ντάλια Η μόνη ανωμαλία είναι η ανικανότητα να ερωτευθείς.

    Δε θα μπορουσα παρα να Σ/σας ευχαριστησω ολους . Ολοι σας βοηθησατε στο να καταλαβω οτι ολα εξαρτώνται απο την εσωτερική δυναμη και τις αντοχες μας . Οτι πρεπει να αποδεχτω απλα τη νεα αυτη κατασταση γιατι ουτε θελω να γυρισω ουτε και μπορω πλεον. Οντως ειναι μια μαχη δυσκολη .Απο τις δυσκολοτερες που εχω δωσει μεχρι τωρα.
     
  5. Nikos_34_Thess

    Nikos_34_Thess Regular Member

    Να εισαι περήφανη που εισαι υποτακτική ,γιατί απλα έχεις τα κότσια να το αποδεχτείς και να ζήσεις όπως πραγματικά θες .Πραγματα που ελάχιστοι έχουν καταφέρει .
     
  6. ChristyLa

    ChristyLa New Member

    Πιστεύω δεν μπορείς να πας κόντρα στην φύση σου.Κάποια πράγματα απλά ισχύουν, πηγάζουν από μέσα μας.Άλλοι το ανακαλύπτουν στα 45 και άλλοι στα 18.Ιχύει αυτό που λένε πολλοί, πως όσο νωρίτερα ανακαλύπτεις την σεξουαλικότητά σου, τόσο καλύτερα.Όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τον λόγο που κάποιος το ανακάλυψε αργότερα.Μπορεί να μην είχε δεχθεί ανάλογα ερεθίσματα που να αφυπνίσουν αυτήν την πλευρά του εαυτού του, μπορεί οι καταστάσεις και η καθημερινότητα να τον εμπόδιζαν να δει τις πραγματικές του επιθυμίες, ή πολύ απλά μπορεί ο ίδιος να τις "έθαβε'' από άρνηση.Καμιά φορά συμβαίνει μια εσωτερική μάχη μέσα μας, ανάμεσα στα θέλω μας και στον καθωσπρεπισμό, συνοδευόμενη από άρνηση του να δούμε κάποια πράγματα που επιθυμούμε, ενοχοποιώντας μάλιστα συχνά τον εαυτό μας που τα θέλει.
    Δεύτερες σκέψεις, αμφιβολίες,άρνηση,ανασφάλεια,μεταπτώσεις στην ψυχολογία, πισωγυρίσματα καθώς και κατάρριψη διαφόρων στάνταρ που έχουμε στο μυαλό μας πάντα θα υπάρχει.Χωρίς αμιφισβήτηση, κανείς δεν ανακαλύπτει τον εαυτό του.Όσες φορές όμως και να προσπαθήσεις να παραβλέψεις τις ενδόμυχες επιθυμίες σου, άλλο τόσο θα τις βρίσκεις μπροστά σου σε ό,τι κάνεις.Το μόνο που θα καταφέρει κάποιος με το να αρνείται το τί του αρέσει, θα είναι να ξεγελάσει τον εαυτό του, και αυτό πάλι στιγμιαία, γιατί αργά ή γρήγορα θα αισθανθεί πως κάτι του λείπει.
    Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, έτσι πιστεύω και εγώ πως πρέπει να είσαι περήφανη που αισθάνεσαι έτσι μέσα σου.Όσο για την σύγχυση που ενδεχομένως αισθάνεσαι, είναι λογικό να υπάρχει.Μετά από αυτήν, ακολουθεί η συμφιλίωση με αυτό που πραγματικά είσαι.Και θεωρώ πως πρέπει να ''αγκαλιάσεις'' την υποτακτική σου φύση, να αρχίσεις να την ανακαλύπτεις, να επιδιώκεις εμπειρίες με σωστά πάντα άτομα.Μόνο εάν αφεθείς θα νιώσεις πραγματικά ελεύθερη..καμιά βανίλλα σχέση δεν θα αναπληρώσει το κενό που θα αισθάνεται κανείς ''θάβοντας'' ένα τόσο σημαντικό κομμάτι του εαυτού του.
    Σού εύχομαι ολόψυχα να ζήσεις στο έπακρο αυτό που αισθάνεσαι, να συναντήσεις άτομα που θα σε καθοδηγήσουν σωστά σε αυτό το ταξίδι σου, και ελπίζω πως μετά από καιρό αφού θα το έχεις βιώσει και απολαύσει, θα γυρίσεις να κοιτάξεις πίσω και να χαρείς που δεν είσαι εκεί που ήσουν, δεν δείλιασες και τόλμησες να κάνεις κατι που σε κανει χαρούμενη  ..
     
  7. rea..

    rea.. Contributor

    Είμαι ακόμα στα αρχικά στάδια, όπως και εσύ σε όλο αυτό. Οπότε δεν έχω να σου δώσω κάποια συμβουλή.

    Βιώνω τις ίδιες εσωτερικές συγκρούσεις και κατανοώ απόλυτα την φάση που περνάς.

    Το ηλικιακό μέρος της υπόθεσης με προβλημάτισε και εμένα κάποια στιγμή. Αποζήτησα το θράσος και την τόλμη της πιτσιρίκας που είχα κάποτε. Όμως τελικά, όχι.

    Ένα από τα "όπλα" μου είναι η εμπειρία μου. Συνειδητοποιώ - κατανοώ σε μεγαλύτερο βαθμό την εκάστοτε στιγμή. Εμβαθύνω σε ποιοτικότερο επίπεδο. Αναγνωρίζω το βήμα που κάνω, είτε μπρος- είτε πίσω. Αναζητώ, ερευνώ, μαθαίνω με άλλη ευθύνη απέναντι στον εαυτό μου. Αντιλαμβάνομαι τα στεγανά μου και την άρνησή μου. Αναγνωρίζω τις αντιστάσεις μου...

    Προσωπικά στα είκοσι κάτι μου, όλα αυτά δεν μπορούσα να τα κάνω. Πολλοί άλλοι πιθανόν να μπορούν.. εγώ σίγουρα όχι. Εξάλλου αν μπορούσα προφανώς και θα τα είχα κάνει.

    Και φτάνεις σ ένα σημείο, που ο χρόνος δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Ξεμωραίνεσαι! Έχω όλες τις ηλικίες, είμαι βρέφος- παιδί- έφηβη- πιτσιρίκα- γυναίκα .. Χάος!!

    There is no spoon..

    Καλή συνέχεια.
     
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    Έγραψες.....
     
  9. Iagos

    Iagos Contributor

    @Μαύρη Ντάλια όπως είπε και ο @Ηλίας να δίνεις βάση σε αυτά που λένε τα κορίτσια...

    Για να το λέει κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος...

    Μικρή μου @rea.. ως κορίτσι μια χαρά τα είπες...
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest


    Τότε για να βοηθήσω περισσότερο, ας κάνω μία ερώτηση.



    Μαύρη Ντάλια, τι ήταν αυτό που σε έκανε να σκεφτείς να γίνεις υποτακτική, τώρα, όταν δεν υπήρχαν τέτοιες ενδείξεις, από πριν;

    Υπήρχαν ποτέ οικείες φαντασιώσεις με την υποτακτικότητα στο παρελθόν;
     
  11. rea..

    rea.. Contributor

    Ω Σαφώς...
    Έχω την τύχη και την Τιμή να απολαμβάνω πρωτοκλασάτη εκπαίδευση!! ..Μακράν η καλύτερη αντιγηραντική!! 
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    thank you