Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απόκτηση ευλυγισίας για πρακτικές δεσίματος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Dark_Explorer, στις 24 Νοεμβρίου 2015.

  1. conner

    conner Contributor

    Να προσθέσω: στο ελλειπτικό να μην κάνουμε προγραμμα με υπερβολικό διασκελισμό
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ακολουθειστε τον κανονα του specificity και αφηστε τα γυρω γυρω... αν θελετε ευλυγισια σε καποια σημεια καντε ασκησεις ευλυγισιας γι αυτα τα σημεια και τιποτα αλλο.
     
  3. conner

    conner Contributor

    Ναι αλλά κάποιος που δεν θέλει να γίνει λάστιχο, ας κάνει 5-6 βασικά πραγματάκια

    Διατροφή: θα έλεγα ότι καλό είναι να έχουμε φάει τουλάχιστον 2 ώρες πριν τα δεσίματα, όχι βαριά φαγητά...
    Επίσης όχι τοξικές τροφές ή ποτά γιατί θα έχουμε ενοχλήσεις στο στομάχι
    Μπανάνες, από προσωπική εμπειρία καλο είναι να τρώμε κάθε μέρα 1 γιατί καταρχάς βοηθάει στο να μην ποάθουμε καμιά κράμπα κατα τη διάρκεια των "ακροβατικών". Περιέχει κάλιο βιταμίνες κλπ
     
  4. conner

    conner Contributor

    Κ'άτι πολύ σημαντικό για να μην γίνει ενοχλητικό το session δεσίματος. Αν αισθανόμαστε καούρες στο στομάχι, 1 ώρα περίπου πριν μπορούμε να πιούμε σόδα (διαλύουμε μισό κουταλάκι μαγειρική σόδα σκόνη σε 1 ποτήρι νερό). Αλλά να την πιούμέ σιγά σιγά για να μην δημιουργηθεί συφορία με τα αέρια που θα δημιουργηθουν στο στομάχι.

    Όταν αισθανόμαστε καούρα στο στομάχι, έχουμε όξινο περιεχόμενο
    Η σόδα είναι βάση (το αντίθετο του όξινου)
    Χημεία: Οξ'ύ + Βάση δίνει άλας και νερό .... και ξαλαφρώνουμε σε 5 λεπτά!!!!
     
  5. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    η κατεβαζουμε ενα ζαντακ και ξαλαφρωνουμε σε 2
     
  6. conner

    conner Contributor

    Γενικά θα έλεγα για BDSM δραστηριότητες όπως δεσίματα, καλο είναι να δίνουμε βάση στο σώμα μας και ανάλογα με τις δυνατότητές μας να αθλούμαστε όσο μπορούμε

    Ένα σετ με βαράκια πχ να υπάρχει στο σπίτι μας... το πρωί πριν πάμε στη δουλεια να κάνουμε λίγο δικέφαλους, λίγο πρόταση για τους ώμους, λίγες γαλλικές για τους τρικέφαλους και φυσικά να περπατάμε 1 ώρα την ημέρα
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Όλα αυτά για να κατατεθεί από μερικές (ευτυχώς) κακομαθημένες, βοσκοπουλοπριγκήπισες, μεδουλορουφήχτρες, αράχνες, κλασομπανιέρες το αίτημα..:
    "Δεν υπάρχει ένας κιαρατάς τόπης, ντόμης, μάστουρας, κάποιος τεσπά, να με αναγκάσει με ξύλο, φάπα και σφαλιάρα να χάσω κανά κιλό η μουλάρα, η τεμπέλα, η χανούμ-μπουρέκ"..?
     
  8. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    Εγώ έχω ευλυγισία εκ του φυσικού μου δεν ξέρω γιατί ισως επειδή μικρή η ζωή μου ήταν συνέχεια μες στην θάλασσα..."λύθηκε" το σώμα μου?...πολύ κολύμπι ! πλέον η μόνη μορφή άσκησης που έχω είναι περπάτημα και ασκήσεις μόνη μου σπίτι αλλά καμία σχέση με ευλυγισία δεν έχουν...η γιόγκα κάπως με εκνευρίζει που την δοκίμασα :Ρ
    Μπορεί κάποιος να βάλει εικόνες με απλές ασκήσεις ευλυγίας ή βίντεο?
     
  9. conner

    conner Contributor

     
  10. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

     

    Λοιπόν, εκεί με δέσιμο στους αστραγάλους-καρπούς. Και στη Φύση.
    Ονειρικό.
     
  11. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

     

    Βλέπω ότι στο εξωτερικό, όλο και περισσότεροι άνδρες χρησιμοποιούν αυτή τη μορφή εκγύμνασης (το λεγόμενο pole dancing). Αναρωτιέμαι αν κι εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν άνδρες που γυμνάζουν το σώμα τους βάσει αυτής της μορφής άσκησης και κατά συνέπεια, αν τους έχει φανεί χρήσιμη στα σχιμπαρο-ανασκαλέματα.
     
  12. GreenGorilla

    GreenGorilla Rope-swinging picture-taking man of science.

    H δική μου φιλοσοφία είναι ότι θέλω να προσαρμόζω το σχοινί στον άνθρωπο και όχι τον άνθρωπο στο σχοινί. Επομένως θα χρησιμοποιήσω τα σωματικά χαρακτηριστικά που η παρτενέρ μου έχει ήδη και θα "παίξω" με αυτά - δεν θα ζητήσω να αλλάξει κάτι, ούτε θα θεωρήσω ότι θα δένονταν καλύτερα αν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικά. Εν πάση περιπτώσει, η ευλυγισία που αναφέρθηκε, η αντοχή ή η δύναμη του μοντέλου μπορεί να βοηθούν ή και να δυσκολεύουν τον δέτη ανάλογα με αυτό που θέλει να πετύχει: Είναι πολύ πιο δύσκολο να κουράσεις κάποιον που έχει μεγάλη αντοχή, να φέρεις σε άβολη θέση κάποιον που έχει μεγάλη ευλυγισία και ούτω καθ' εξής.

    Έχοντας αναφέρει αυτά, θα ξεκαθαρίσω ότι σέβομαι και θαυμάζω την προσπάθεια και την αφοσίωση όσων θέλουν να επιτύχουν ένα στόχο σαν μοντέλα στο σχοινί και ασκούνται συστηματικά για αυτό. Η αθλητικότητα, ο έλεγχος και η χάρη που έχουν κάποια μοντέλα είναι πραγματικά απίστευτα και μπορείς να κάνεις μαζί τους εξωφρενικά πράγματα. Αυτό όμως δεν το θεωρώ απαραίτητο για όλους, ούτε πιστεύω πως η χαρά του σχοινιού είναι απαραίτητα ανάλογη με τις ώρες που επενδύσαμε στη γιόγκα ή στο μπαλέτο. Ενθαρρύνω γενικά την άσκηση, αλλά κυρίως γιατί προσφέρει στη υγεία και την ευεξία.
     
    Last edited: 24 Μαρτίου 2019