Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απόκτηση ευλυγισίας για πρακτικές δεσίματος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Dark_Explorer, στις 24 Νοεμβρίου 2015.

  1. Dom_Apache

    Dom_Apache Regular Member

    Τα προγράμματα ευλυγισίας πρέπει να δημιουργούνται σύμφωνα με το αθλητικό ιστορικό κάποιου (αν υπάρχει αθλητικό ιστορικό).Γι'αυτον τον λόγο υπάρχουν εκατοντάδες είδη και τεχνικές.Ολα είναι ανάλογα με τον σκοπό και τον στόχο..
     
  2. Wild

    Wild Regular Member

    Συνήθως, από προσωπική εμπειρία, οι περισσότερες υ που λατρεύουν το δέσιμο έχουν αυτό εκπαιδευτεί στο να δίνουν το max των δυνατοτήτων τους στον Κύριο τους
     
  3. Brt

    Brt #ολαπολυ Premium Member

    Bikram yoga
     
  4. Wild

    Wild Regular Member

    Και αν ο Κ ξέρει yoni yoga θα είναι ένα πολύ καλό δώρο στην υ του
     
  5. Brt

    Brt #ολαπολυ Premium Member

    Γενικά super fan της bikram yoga (12 χρόνια practice) και του hiking/trekking/φαράγγια/καταρράκτες (από την σχολή). Βοηθούν παρά πολύ στην ευλυγισία από την μια και στην ανοχή στον πόνο. Όταν ανεβαίνεις καταρράκτες και ποτάμια ανάποδα...τα ανεβαίνεις με χοντρά σκοινια  . Αν έχετε υποτακτικά υπό εκπαίδευση, προτείνετε τα.

    Επιπλέον το hiking εξηγεί τις μελανιές και τα σημάδια από τα σκοινια...Και η bikram λέει «you will be hot, sweat and in pain after finishing a session” νταξ τι άλλο να πεις. Στην Ελλάδα έχει δυο studio Ζάκυνθο και Αθήνα. Άντε να ανοίξουν τα κορίτσια γιατί σκουριάσαμε.

    Το πιο ωραίο είναι όταν απαξιώνει κάποιος την bikram και τον πειθω να έρθει σε ένα μάθημα...μμμμ μετά μισή ώρα ούτε ανάσα δεν μπορεί να πάρει...τς τς τς τόσο δυνατός και όμως δεν αντέξατε στην γιόγκα. Μα γίνονται αυτά;  
     
    Last edited: 20 Μαϊου 2020
  6. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Έχει ντοκυμαντέρ με αυτόν τον τύπο στο νετφλιξ αν δεν το έχεις δει.
     
  7. Brt

    Brt #ολαπολυ Premium Member

    Προκαλωωωω τον @Sejanus σε ένα μάθημα Bikram yoga...ένα θα πω...απαγορεύεται να βγεις από το δωμάτιο. Μέσα κι ας είσαι ξάπλα στο πάτωμα για 90 λεπτά.

    @Seras Victoria είναι αληθινά πολύ δυσάρεστο ότι ο ιδρυτής έκανε όλες αυτές τις ασχήμιες. Παρόλα αυτά, μόλις ολοκληρώσω την camel pose δις, αισθάνομαι σαν να μου έχουν δώσει τον κόσμο. Θα πρότεινα μια δοκιμή. Για εμένα δουλεύει, είναι 90 λεπτά που δοκιμάζω τις αντοχές μου σε όλα. Συγκέντρωση, δύναμη, ευλυγισία, πόνο, αυτοπειθαρχία...είναι το φάρμακο μου για όλα. Οπως κι όταν τελειώνω μια ανάβαση. Αλλά ο καθένας μπορεί να διαλέξει τι του ταιριάζει.  
     
  8. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Χωρίς να είμαι ειδικός στην γιόγκα αλλά προερχόμενος από άθλημα θεωρώ πολύ λογικό εάν πάρεις ένα άτομο που δεν έχει καμία σχέση με κάτι , την πρώτη φορά να τα δει όλα πολύ δύσκολα.
     
  9. Dom_Apache

    Dom_Apache Regular Member

    Σαφέστατα
     
  10. Dimonius

    Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

    Η ευλιγισία και η ελαστικότητα έχουν τα κουμπιά τους. Είναι άρρηκτα συνδεμένες. Τα περισσότερα αθλήματα προσφέρουν ιδανική ευλιγισία. Επιλέξτε ένα από τα τόσα πολλά και απλά ζήστε το. Όμως δεν αρκεί μόνο ένα άθλημα για να αποκτήσεις ευλιγισία υπάρχουν τόσοι παράμετροι γύρω από αυτό που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος.. η γίογκα και όλες αυτές οι παρόμοιες ενασχολήσεις προφανώς και βοηθούν στην ευλιγισία. Αλλά και στο σπίτι μόνοι μας με λίγο χώρο μπορούμε να κάνουμε θαύματα.
     
  11. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Διατάσεις πολλές διατάσεις πρίν κατά τη διάρκεια της άθλησης και στο τέλος και με τον καιρό γίνεται το κορμί όλο και πιο ευλίγιστο.
     
  12. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Μπαλέτο, pole dancing, γυμναστική με σχοινιά και όργανα....

    Χωρίς πονηρές σκέψεις για τους απανταχού "σατανάδες"