Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απόλυτη υποταγή , ναι ! αλλά από που προέρχεται ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος sklavin, στις 28 Οκτωβρίου 2005.

  1. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Η συνταγή είναι απλή:
    Παίρνετε μια υποτακτική (ό) με βαθιά ανάγκη υποταγής και Έναν Κυρίαρχο (η) με βαθιά ανάγκη Κυριαρχίας, (οι δύο πρώτες ύλες πρέπει να είναι συμβατές). Τους βάζεις στο μπλέντερ (D/s σχέση) για 3 με 8 μήνες (ή μέχρι να δέσει το μίγμα και να γίνει ομοιογενές) και καλή σας όρεξη.

    Εάν σας φάνηκε πως το διακωμωδώ έχετε δίκιο, αλλά δεν βρήκα πιο απλό τρόπο να το εξηγήσω ώστε να γίνει εύκολα κατανοητό.  
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: RE: Απόλυτη υποταγή , ναι ! αλλά από που προέρχεται ?

    Υπαρχουν δύο καταστάσεις. Η μία είναι να μπλοκάρει γιατί δεν είναι ακόμα έτοιμη να αφεθεί. Ενας Κυριαρχος με πολλή υπομονή και μεγάλη προσοχή και γνώση μπορεί να καταφέρει να την "ετοιμάσει". Αυτό όμως σημαίνει οτι τη θέλει πάρα πολύ, γιατί μπορεί να πάρει και χρόνια.

    Η αλλη κατασταση είναι απλά να μη γίνεται. Δηλαδή η ψυχολογική της δομή να είναι ασύμβατη με βασικές απαιτήσεις του bdsm. Μπορεί να είναι "κλειδωμένη" σ' εκείνον, ακόμα και πολλά χρόνια μετά το "αδιέξοδο", να ζητά να ξαναγυρίσει "με τους όρους του- αρκει να είναι κοντά του", αλλα κάτι απλό (π.χ. ένα χαστούκι, μια δημόσια προσβολή) να την αποσυντονίζει σε τέτοιο βαθμό και να την κάνει να το βάζει τρομαγμένη στα πόδια.

    Eχω πεισθεί πως μόνο αυτοί που το'χουν μεσα τους μπορουν να ζήσουν το M/s. Και φυσικά, δε φτάνει μονο να το ΄χεις μέσα σου. Πρέπει να το βάλεις και στο μπλεντερ 
     
  3. wildslave

    wildslave Regular Member

    Παρολο που νόμιζα οτι ήμουνα έτοιμος για μια S/m σχεση οταν έφαγα το πρωτο δημόσιο χαστούκι ημουνα έτοιμος να το βαλω στα ποδια. Με αρκετη συζητηση απο την Κυρια μου κατάλαβα το λαθος μου και δεν με πειραζει πλεον (σχεδόν) τιποτα. Στην περίπτωση μου το μπλεντερ -και να με Συγχωρει για την εκφραση-ήταν η Αφεντρα μου και μάλιστα γερμανικών προδιαγραφών.Καταλήγω οτι η απόλυτη υποταγή προερχεται απο Τον/Την Dom. Aυτος/η και μόνο με τον τρόπο τους μπορούν να την επιβαλλουν...
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Απόλυτη υποταγή , ναι ! αλλά από που προέρχεται ?

    Αν δεν το έχεις μέσα σου πως μπορεί να βγεί? Όσο Καλος κι αν είναι ο Κυριαρχος αν το υλικο απ το οποιο ειναι φτιαγμενος ο αλλος δεν ειναι υλικο σκλαβου, πως ειναι δυνατό να σου επιβληθεί?
    Εκτός κι αν εννοεις να σου επιβληθει δια της βιας, ή να σε κυνηγά να γίνεις σκλάβος!
     
  5. Striker

    Striker Regular Member

    RE: RE: Απόλυτη υποταγή , ναι ! αλλά από που προέρχεται ?

    Στο μπλεντερ ε?...Συμφωνω και επαυξανω οταν προκειται για D/s σχεση.
    Τωρα στην περιπτωση Vanilla σχεσης να υποθεσω οτι χρησιμοποιειται απλο σεικερ?...Ιδιο χρονικο διαστημα ή περισσοτερο?

    Συνεχιζοντας με την ιδια διαθεση διακωμωδησης για χαρη απλουστευσης 



    Striker

    ΥΓ: Σε καθε περιπτωση δεν περιλαμβανει παγο υποθετω 
     
  6. Striker

    Striker Regular Member

    Οπως χαρακτηριστικα υποννοω και σε σχολιο μου στην πετυχημενη περιγραφη της carissa, παιζουν ρολο ενας αριθμος παραγοντων που ηδη διαθετουν και οι δυο για μια τετοια σχεση, αρκει να βρεθουν (οι δυο τους) και να υπαρχουν οι καταλληλες συνθηκες γυρω τους (ή να τις δημιουργησουν, περισσοτερο ο Κυριαρχος βασικα).


    Striker
     
  7. wildslave

    wildslave Regular Member

    Αυτονοητο εινια οτι το υλικο υπαρχει lara [E-p]..και το παλθει καταλληλα Ο/Η Κυριάρχος..με το ζορι δεν γινεται παντρεια...
     
  8. sklavin

    sklavin Guest

    RE: RE: RE: Απόλυτη υποταγή , ναι ! αλλά από που προέρχεται ?

    .... να υποθέσω πως πιστεύεις πως είναι μια κατάσταση η οποία πηγάζει λοιπόν από την γέννηση ? οι ρίζες είναι εκεί ?
    και αν ναι ,
    είναι για όλους νομίζεις τους ανθρώπους ?
    και απλά σε κάποιους βγαίνει στην πορεία της ζωής τους η υπάρχει Κάποιος που βοηθά στο να βγει ?
    η υπάρχει σε μεμονωμένο ποσοστό ?

    πολλές ερωτήσεις ε ?
    sorry αλλα βγηκαν αυθόρμητα !
     
     
  9. gaby

    gaby Guest

    RE: RE: RE: RE: Απόλυτη υποταγή , ναι ! αλλά από που προέρχεται ?

    Οι παλιοί συνήθιζαν να λένε ότι "η μόρφωση και η καλλιέργεια αυξάνουν το φυσικώς υπάρχον".

    Στα ερωτήματα που θέτεις ο καθένας μπορεί να απαντήσει για τον εαυτό του.

    Για μένα νομίζω ότι είναι από τη γέννησή μου, για τους άλλους υποτακτικούς δεν μπορώ να γνωρίζω, μου φαίνεται όμως εξαιρετικά δύσκολο να γίνει κάποιος/α σκλάβος/α αν δεν το έχει μέσα του.

    Αν μη τι άλλο θα είναι πολύ πιό κοπιαστικό και ίσως λιγότερο ικανοποιητικό.

    Ότι θα υπάρξει και κάποιος Καταλύτης {ας Τον πούμε έτσι  } στη διαδικασία συνειδητοποίησης, θα υπάρξει.

    Ότι Αυτός είναι μία αναγκαία συνθήκη για τη διαμόρφωση του/της σκλάβου/ας, σίγουρα είναι.

    Ικανή συνθήκη όμως, από Μόνος Του, δύσκολο δεν είναι;
     
  10. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Είμαι της ατεκμηρίωτης άποψης πως γεννιέσαι και αυτό που γεννιέσαι πλάθεται, αναπτύσεται ή χαντακώνεται.

    Γιατί είμαι αυτής της άποψης? Ίσως γιατί υποσυνείδητα ανατρέχω σε εκείνο το πρώτο πολύ stimulating πυγοράπισμα από τον γιατρό που με έβγαλε στον κόσμο  

    Για να πώ την αλήθεια, δεν ψαχνόμουν με το BDSM, μου προέκυψε στα 28 από έναν πολύ kinky σύντροφο. Έως τότε έκρυβα επιμελώς από τον εαυτό μου τις οποιεσδήποτε φαντασιώσεις μου. Στην πορία ανάγκασα τον εαυτό μου να ψαχτεί. Να πάει πίσω, όσο πιο πίσω γινόταν. (όχι στο ανωτέρω πυγοράπισμα φυσικά). Τι να πώ? Όλες οι ενδείξεις ήταν εκεί.
     
  11. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: RE: RE: Απόλυτη υποταγή , ναι ! αλλά από που προέρχεται ?

    Είναι πλέον ξεκαθαρισμένο οτι το "σχέδιο ζωής" δηλαδή το βασικά χαρακτηριστικά της ψυχοσύνθεσης έχουν διαμορφωθεί κυρίως στο πρώτο έτος της ζωής και εξακολουθούν να διαμορφώνονται στα επόμενα λίγα χρόνια με μειούμενη σημασία. Δεν είναι γνωστό το σε ποιό βαθμό συμμετέχουν στη διαδικασία αυτή τα γονίδια και σε ποιο βαθμό η μητέρα (κυρίως) και το υπόλοιπο περιβάλλον.

    Αυτή όμως η κατάσταση δεν δημιουργεί "νομοτέλεια" ως προς την πορεία του ατόμου. Εξαρτάται, από το περιβάλλον, την καλλιέργεια, τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσει.

    Σίγουρο είναι οτι το άτομο δεν μπορεί να κινηθεί "εκτός σχεδίου" ή αν αναγκασθεί να κινηθεί θα παρουσιάσει σοβαρές διαταραχές προσωπικότητας. Δηλαδή δεν μπορεί π.χ. να γίνει σκλάβα αν αυτό δεν είναι στη βασική δομή της ψυχοσύνθεσής της. Από την άλλη, ενα άτομο υποτακτικό, δε θα γίνει αναγκαστικά σκλάβα. Μπορεί να γίνει καταθλιπτική (αν δε συμφιλιωθεί με τη φύση της ή δεν βρεί άλλη διέξοδο), καλλιτέχνης, καλόγρια, νοσοκόμα, εθελόντρια, ....κάπου που να βγάζει αυτή την διάθεση προσφοράς και αφιέρωσης (η οποία κρύβει και μια μορφή επιθετικότητας ... αλλά αυτό δεν το 'γραψα- το σκέφτηκα μόνο).

    Η καλλιέργεια, η δουλειά μέσα μας, δε μας αλλάζει ως χαρακτήρες. Μας βοηθάει στο να διαχειριζόμαστε καλύτερα, να πραγματώνουμε, αυτό που είμαστε, να δίνουμε δημιουργικές και θετικές διεξόδους στα προβληματικά μας κομματια.

    Ενας Κυρίαρχος παίζει αυτόν τον καταλυτικό ρόλο. Σας βοηθάει, σας διευκολύνει, να συμφιλιωθήτε με τον εαυτό σας και πραγματώσετε την εσωτερική σας υπόσταση.
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: RE: RE: RE: Απόλυτη υποταγή , ναι ! αλλά από που προέρχεται ?

    Με κάλυψε Ο KyriosG  

    Θα συμφωνήσω πως η προδιάθεση κατά την άποψη μου υπάρχει. Οι συνθήκες...ίσως οι συνθήκες να διαμορφώνονται έτσι επειδή το άτομο τις εκλαμβάνει με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο.

    Κάπου είχε αναφερθεί για το μεγάλο ποσοστό κακοποίησης των υποτακτικών στην παιδική ηλικία και είχε τεθεί το ερώτημα..μήπως ακριβώς σαν υποτακτικές ψυχοσυνθέσεις γινόντουσαν ευκολότερα θύματα?

    Δεν μπορώ να το ξέρω.

    Εκείνο που ξέρω είναι πως ενώ άργησα πολύ να ανακαλύψω το Bdsm σαν χώρο, κοιτώντας πίσω, όλα τα σημάδια όπως είπε και η carissa ήταν εκεί.
    Οι σημαντικές σχέσεις μου πάντα με Κυριαρχικής φύσης άτομα, η επιθυμία μου να ευχαριστώ, ο θυμός για να μπορέσω να αντιδράσω και πολλά άλλα.

    Οπότε ναι πιστεύω πως αν δεν υπάρχει προδιάθεση, άντε να φτάσεις μέχρι το kinky play.
    σκλάβος όμως δεν γίνεσαι....