Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απόσπασμα από «Το αστείο» - Milan Kundera, 1967

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 26 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Άφησα τα μάτια μου στο ταβάνι κι ακόμα μετά, όταν αισθάνθηκα τα δάκτυλα της κοπέλας στο λαιμό μου να τακτοποιούν μέσα απ’ το γιακά του πουκαμίσου μία άσπρη πετσετούλα. Η κοπέλα τραβήχτηκε ύστερα στο πλάι κι άκουγα μόνο το ακόνισμα του ξυραφιού πάνω στο πέτσινο λουρί βουλιάζοντας σε κάποια ευχάριστη ακινησία. Σε λίγο αισθάνθηκα στο πρόσωπό μου δάκτυλα υγρά και γλιστερά ν’ αλείφουν στην επιδερμίδα μου κρέμα ξυρίσματος κι ήρθε στο μυαλό μου η ασυνήθιστη και γελοία σκέψη πως τάχα κάποια ξένη γυναίκα, που τίποτα δε μας συνδέει, με χαϊδεύει τρυφερά. Η κοπέλα άρχισε έπειτα με το πινέλο να μαλακώνει τα γένια μου και μένα μου φάνηκε πως μάλλον δεν κάθομαι, αλλά χωρίς κανένα σκοπό υπάρχω στον κηλιδωμένο χώρο. Κι αυτή τη στιγμή ακριβώς φαντάστηκα (οι σκέψεις ακόμα και στις στιγμιαίες αναπαύσεις δεν παύουν το παιχνίδι τους), πως είμαι ένα ανυπεράσπιστο θύμα στη γυναίκα αυτή που ακονίζει το ξυράφι. Κι επειδή το σώμα μου ήταν διαλυμένο στο χώρο και το πρόσωπό μου μόνο αισθανόμουν με την αφή των δακτύλων, φαντάστηκα άνετα πως τα τρυφερά της χέρια που κρατούν το κεφάλι μου λες κι είναι τελείως ανεξάρτητο από το υπόλοιπο κορμί μου, έτσι που το κοφτερό ξυράφι, που περιμένει στο διπλανό τραπεζάκι, την ωραία αυτή ανεξαρτησία του κεφαλιού μου θα μπορέσει απλώς να τη συμπληρώσει.
    Η αφή των δακτύλων σε λίγο σταμάτησε κι άκουσα πως η κοπέλα κάνει ένα βήμα δίπλα και παίρνει στ’ αλήθεια το ξυράφι κι αυτή τη φορά είπα (ή μάλλον οι σκέψεις συνέχισαν το παιχνίδι τους) πως πρέπει να δω πώς είναι στην πραγματικότητα αυτή που κρατάει στα χέρια της το κεφάλι μου, ποιος είναι ο τρυφερός μου φονιάς.
     
  2. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Απόσπασμα από «Το αστείο» - Milan Kundera, 1967

    Πώς είναι η συνέχεια? Έγιναν οι σκέψεις πραγματικότητα?
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Απόσπασμα από «Το αστείο» - Milan Kundera, 1967

    Η αφήγηση του ήρωα αφορά επίσκεψή του σε κουρείο της γενέτειράς του. Η γυναίκα που τον ξύρισε πιθανώς θα επανέλθει στο προσκήνιο αργότερα καθώς υπήρξε ερωμένη του. Σήμερα ξεκίνησα να διαβάζω το βιβλίο και θα το τελειώσω αύριο, αν υπάρξει νεότερο επί του θέματος θα σας γράψω σχετικά, αν και δεν πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν σκηνές με razor play...
     
  4. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Eξαιρετική απόλαυση- θα (την) εμπιστευόμουν (σε) γυναίκα αν γνώριζε τον Pierre Thiers.
    Μάλλον.
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Γιατί φορεί συνεχώς εκείνα τα μαύρα ψηλοτάκουνα γοβάκια;

    Τους εξήγησα πως της τα αγόρασα να τα φοράει και να κυκλοφορεί στο δωμάτιο γυμνή, ντρέπονταν αλλά έκανε ό,τι της ζητούσα, εγώ ήμουν πάντα ντυμένος κι αυτή κυκλοφορούσε γυμνή, φορώντας εκείνα τα γοβάκια (αυτό μ’ άρεσε πάρα πολύ να’ναι αυτή γυμνή κι εγώ ντυμένος!), πήγαινε ως το κομοδίνο που ήταν το κρασί, κι έτσι γυμνή με κερνούσε...