Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από δώ η βανιλλογαμία μου κι από κεί το D/s-αίσθημά μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest000060256, στις 4 Μαρτίου 2008.

  1. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι μια BDSM σχέση προϋποθέτει την προσήλωση και των δύο μερών σε αυτήν. Στη σημερινή εποχή οι κοινωνικές και προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων είναι ιδιαίτερα πολύπλοκες και γίνονται ακόμη πιο πολύπλοκες προϊόντος του χρόνου.
    Και το ζήτημα είναι:

    Υποτεθίστω οτι κάποιος/α είναι νυμφευμένος/παντρεμένη και ο συγκεκριμένος γαμήλιος βίος ήταν, είναι και οι εκτιμήσεις δείχνουν οτι θα παραμείνει καραβανιλλικότερος του υποβρυχίου -τη δροσιά του να'χετε.

    Είναι δυνατόν κάποιος, ο οποίος έχει επιλέξει να ζει μέσα στα δεσμά του συγκεκριμένου γάμου και έχει επωμιστεί ως εκ τούτου και όλες τις αντίστοιχες υποχρεώσεις, να μπορέσει να αναζητήσει το πεδίο της ελευθερίας σε μια εξωσυζυγική D/s σχέση;

    Ή μήπως αυτό απλώς καταλήγει να είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να κάνει πιο πικάντικη τη συζυγική του ζωή;

    Μήπως τελικά τούτη η επιλογή δεν είναι παρά ένας τρόπος να απενοχοποιήσει κανείς την απιστία ονομάζοντας την lifestyle;
     
  2. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Από δώ η βανιλλογαμία μου κι από κεί το D/s-αίσθημά μου

    μια που η πιο συνηθισμένη απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι καταφατική, τα ερωτήματα:

    έχουν προβληματίσει και μένα πολλάκις...



    ΥΓ. υποψιάζομαι πως δύσκολα θα απαντηθούν με ειλικρίνεια... για ευνόητους λόγους
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    για άλλη μια φορά μιλάμε για βολέματα ...
     
  4. magda37

    magda37 Regular Member

    Απάντηση: Από δώ η βανιλλογαμία μου κι από κεί το D/s-αίσθημά μου

    Αν τον ενδιαφέρει στ' αλήθεια το D/s , το στοίχημα θα είναι να καταφέρει να μεταμορφώσει τον γλοιώδη-βανίλλα έγγαμμο βίο του σε D/s.
     
  5. anasia

    anasia Contributor

  6. zinnia

    zinnia Contributor

    Ναι..καλες οι ερωτήσεις.. Για απαντήσεις όμως..

    Νομίζω πως θα βρούμε χίλιες απαντήσεις. Οπως και δικαιολογίες (μερικές απόλυτα αληθοφανεις- πχ Τα παιδια, τα οικονομικά, δεν μπορω να χαλάσω ό,τι με τόσο κόπο έστησα, το βόλεμα, ο φόβος του άγνωστου, οι ενοχές μη με πουν "με περιεργα γούστα" κλπ).
    Ο κατάλογος είναι μακρύς. Το αδιέξοδο επίσης. Οσο και να τα έχουν φτιάξει έτσι στο μυαλό τους για να τα αντέχουν πρωτα και καλυτερα οι ίδιοι, πάντα σε μια άκρούλα, όσο και απωθημενα να είναι, ξέρουν πολύ καλά πως δεν ζουν πραγματικά. Πιστεύουν πως ζουν καλα. Εχουν κανει μεγαλες προσπάθειες να πείσουν τους εαυτους τους πρώτα απ ολα.
    Γιατί πως νοείται ζωη όταν κρύβεσαι; Τι ζωη είναι αυτή όταν τρέμεις να πας για καφε μη σε δει κανενα μάτι; Τι ζωη είναι αυτή όταν πηδας αγχωμενος 3-5 μπαινοντας σα τον κλεφτη σε μια πολυκατοικια η σ ενα ξενοδοχειο και μετά τρέχεις για να μη σε καταλάβουν; Τι ζωη ειναι αυτη οταν εχεις χαμηλωμένο το κινητό για να μην ακουγεται όταν σε παιρνει η γυναικα σου, τα παιδια σου και οταν το σηκώνεις η φωνη σου και μονο βγάζει όλη την ενταση, το αγχος και την αμυνα; Τι ζωή είναι αυτή όταν ξέρεις πως πουθενά δεν είσαι επαρκής , εκεί εξ ολοκληρου. Είσαι μισός εδω, μισος εκει, μισος και παραπέρα. Τι ζωή είναι αυτή όταν καταλαβαίνεις -ασχετο αν δε το παραδεχεσαι- πως ολοι οι εμπλεκομενοι (και με το δικιο τους) ζητουν απο εσενα την προσοχη σου και τη φροντιδα σου. Ποσα κομματια να γινεις πια.. Οσο και αν πεισεις την σκλαβα πως δεν εχει κανενα δικαιωμα παρα μονο το δικαιωμα να ειναι εκει οποτε τη χρειαστεις, πόσο θα κρατησει..
    Πως να ελεγξεις τη ζωη του άλλου όταν εσυ πρωτος δεν μπορεις να ελεγξεις τη δικη σου..
     
  7. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Είναι πολύ εύκολο να κατακεραυνώνεις κάποιον γιατί επέλεξε να ζήσει μία ζωή με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο ,όμως δύσκολο να αντιληφθείς τους λόγους που το έχει κάνει.Χωρίς παρεξήγηση αλλά η προσέγγιση zinnia με ενόχλησε πολύ.Είναι αδύνατο να γνωρίζεις την κάθε περίπτωση του κάθε ανθρώπου.Για ποιο λόγο επέλεξε να παντρευτεί μία vanilla γυναίκα.Για ποιο λόγο αναζητεί την υπόταγη έστω για κάποιες στιγμές.Κι όπως μου είχε πει και μία Domme που έχει σημαδέψει τη ζωή μου:αφού δεν μπορείς να έχεις το απόλυτο,ζήσε αυτές τις ''μικρές στιγμές ευτυχίας''.Αυτό κάνω.   zinnia μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ.Απλά με ενόχλησε λιγάκι...

    Υ.Γ.Πάντα υπάρχει κάποιος λόγος για οτιδήποτε συμβαίνει
     
  8. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Από δώ η βανιλλογαμία μου κι από κεί το D/s-αίσθημά μου

    ... αυτό απλώς καταλήγει να είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να κάνει πιο πικάντικη τη συζυγική του ζωή.

    ...τελικά τούτη η επιλογή δεν είναι παρά ένας τρόπος να απενοχοποιήσει κανείς την απιστία ονομάζοντας την lifestyle.
     
  9. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Από την δικη μου σκοπιά σε πρώτη φάση ναι... έχω μια αλλεργία να το πω... το σύνδρομο του "από μακριά κ αγαπημένοι" να το πω... πάντως κάτι το αρνητικό σίγουρα με πιάνει σε μια τέτοια περίπτωση! Μακριά από έναν που από την μια θα είναι το αρνάκι το καταπιεσμένο από την βανίλλα -φυσικά- γυναικούλα με την οποία είναι 20χρόνια... ο οποίος θα βγάλει τις Κυριαρχικές του τάσεις πάνω μου (π.χ) καθως του έχει μείνει το αποθυμένο του "να σκίσει την γάτα"....

    Απο την μια θα μπορουσε κανεις να το καταλαβει... προ 20ετιας αντε να πεις στην γυναικα σου, που ερωτευτηκες κ αγαπησες κ με την οποια απεκτησες κ παιδια πολυ πιθανως "Καρδια μου, εγω γουσταρω να σε δεσω, να σε μαστιγωσω, να σε ταπεινωσω κλπ κλπ κλπ" κ η αλλη να μην σου απαντησει "Βρε αμε στο διαολο!"... κ οκ το δεχομαι πως ειναι επιλογη του καθενα να εχει μια βανιλλα σχεση/γαμο/οτι θελει κ απο διπλα μια D/s, ΑΛΛΑ κ εδω υπαρχουν τα εξης θεματα...

    Αφου μοιράζεται κ η κύρια σχεση του δεν ειναι η D/s αλλά η βανιλλα, δεν ειναι αδυνατον να την βιωνει ως lifestyle κ ειτε ετσι ειτε με μια απλη βανιλλα ερωμενη κ παλι κερατο λεγεται στο χωριο μου αυτο που τρωει η γυναικα του!... Lifestyle θα ηταν αν με την γυναικα Του (ναι κ εδω θα βαλω το κεφαλαιο μου) εχει την D/s σχεση!!!
    Κ βασικα η εισαγωγη μερικων στοιχειων βλεπε μαστιγωμα κλπ στο κρεββατι του εγγαμου βιου τους αλλα στο κομματι πραγματικης σχεσης Κυριαρχιας/υποταγης να μην ξερουμε ποιος κανει κουμαντο κ οδηγει την σχεση, δεν νομιζω να εχουμε να κανουμε με αυτο... δεν ειναι ντροπη να παραδεχτει καποιος πως δεν ειναι Κυριαρχος κ ειναι απλα Vanilla με perv τασεις...
    Κ επειδη εγω ας πουμε θελω να το βιωνω ως lifestyle κατα μιαν εννοια... γι'αυτο κ η εν λογο αλλεργια που ανεφερα... δεν με καλυπτει, γιατι δεν θελω ο οποιοσδηποτε δηλωνει κ το παιζει Κυριαρχος (ή switch ιδιοτητα μου δεν πιανει αρσενικα στοιχεια αλλα θηλυκα στην ουσια) να βγαζει απλα αποθυμενα πανω μου... ειναι επιλογη... αλλες γυναικες δεν θα ειχαν τετοιο προβλημα κ ειναι επισης επιλογη τους... κ χαιρομαι που ανεβηκε αυτο το θεμα γιατι θα ηθελα να δω απο ατομα που πιστευουν πως το βδσμ το εχουν κανει μερος της ζωης τους κ το εχουν σαν lifestyle έχουν κ vanilla σχεσεις απο διπλα... τι πιστευουν κ πως το δικαιολογουν αυτο...
     
  10. zinnia

    zinnia Contributor

    Υπακουο μου, δε θυμωνω   γιατι να θυμωσω; Μπορω να καταλαβω και την ενόχληση σου. Καταλαβαινω πως υπαρχουν παντα χιλιοι λογοι απο κατω και πως καθε περιπτωση ειναι μοναδικη. Γι αυτο μιλησα και για αληθοφανεις δικαιολογιες. Ξερω πως ειναι δυσκολο. Δεν μιλαω για συνειδητες "ατιμιες". Μιλαω για τα μεσα μας αδιεξοδα. Ναι συμφωνω μαζι σου, παντα υπαρχει λογος για οτιδηποτε μας συμβαινει..


    ΥΓ. Λυπαμαι αν "ακούστηκα" επικριτικη, σε καμμια περιπτωση δεν ηταν ο σκοπος μου να φωτογραφισω και να μειωσω καποιον, πόσο μαλλον εσενα που δεν σε ξερω, όσο να γράψω δικές μου σκέψεις πανω σ αυτο το θεμα που βασανιζει παρα πολλους ανθρωπους , ανδρες και γυναικες.

    Αυτό που θελησα να γραψω -μαλλον ανεπιτυχως- ήταν δικες μου σκέψεις που εχω κανει και κανω, παρατηρώντας γυρω μου ζευγαρια με παρόμοια προβλήματα..
     
  11. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Εγω δεν μπορω να καταλαβω αλλο πραγμα.Γιατι να συμβιβαζεται να κανει ενα γαμο με ενα βανιλλα ατομο εφοσον δεν τον θελει?Υπαρχει καποιος λογος?Μου ακουγεται πολυ ασχημο να προσπαθησω να αλλαξω καποιον,για μενα σημαινει οτι θελω καποιον αλλον γιατι αυτος δεν μου κανει,δεν καλυπτει τα προτυπα μου.
     
  12. female

    female Contributor



    Διατηρώ την αντίθετη (αλλά συμπληρωματική) απορία -- Πόσοι γάμοι τελικά γίνονται μεταξύ bdsm ζευγαριών ;



     
    Last edited: 4 Μαρτίου 2008