Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ας μιλήσουμε για τον Ερωτα σε D/s σχέσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 4 Αυγούστου 2005.

  1. dark_light_f

    dark_light_f New Member

    Δε 8α μπορουσα ποτε να κανω σχεση..ακομα και D/s αν δεν ημουν ερωτευμένη. Μπορεί ο έρωτας να μην ειναι με την πρώτη ματια...αλλά οταν αφήνεσαι..οταν ξεδιπλώνεις την ψυχή σου, οταν προσφερεις απλοχερα ολο σου το ειναι,οταν δινεις χωρις να περιμενεις, οταν..οταν..οταν..Αν αυτο δεν ειναι ερωτας, τοτε τι ειναι?
    Αυτα από τη σκοπια μιας slave που δεν εχει τις εμπειριες σας.
     
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Είναι μερικοί από τους λόγους που τα συναισθήματα στο D/s και υπάρχουν και είναι ιδιαίτερα δυνατά dark_light_f άσχετα αν εκφράζονται με διαφορετικό από τον καθιερωμένο τρόπο, όπως και μερικοί από τους λόγους που ο έρωτας εμφανίζεται αργά ή γρήγορα στην σχέση, όπως είπα πρίν, ταυτόχρονα όμως είναι καλό να εμφανιστεί όταν πλέον υπάρχει αρκετή επίγνωση ωστε να μην συγχέεται με την υποταγή
     
  3. lorelai

    lorelai Guest

    Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να διασφαλίσει ένας Κυρίαρχος/η το ότι η υποτακτική/ός υποτάσσεται επειδή έτσι εκφράζεται ή από αγάπη. Δεν ξέρω το πότε είναι καλό να εμφανιστούν συναισθήματα. Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να εμφανιστούν όταν εμφανιστούν  . Είναι τόσο ιδιαίτερη η D/s σχέση που δεν μπορώ να φανταστώ να μην υπάρχουν κάποια συναισθήματα όχι απαραίτητα αγάπη η οποία θα συμφωνήσω ότι μάλλον προκύπτει στις περισσότερες των περιπτώσεων.
     
  4. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Δεν ξέρω αν υπάρχει συνταγή σ'αυτό το θέμα.Εξαρτάται από το χαρακτήρα των ατόμων που είναι σε D/s σχέση.Προσωπικά, είμαι πολύ ερωτευμένη με τον slave μου.Όταν πρωτοσυζητήσαμε για το lifestyle και ειδικά για τους πολύ ακραίους τρόπους έκφρασής του,καταλήξαμε και οι δύο στο συμπέρασμα πως για να μπορέσει να λειτουργήσει το D/s πρέπει να υπάρχει απόλυτη αγάπη και εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι.
    Στο D/s, δίνεις συναισθήματα και εισπράτεις συναισθήματα απλόχερα.
    Νομίζω πως κάποιος,δεν μπορεί ούτε να πάρει ούτε να δώσει σε τέτοιο βαθμό αν δεν αγαπάει και δεν αγαπιέται πραγματικά.
     
  5. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Φοβερή η άποψη της GreekMistress. Αυτης της γνώμης είμαι κι εγώ.

    Όσον αφορά την ερώτηση σου lorelai πίστεψε με φαίνεται όταν ένας υποτακτικός έχει πραγματική ανάγκη να υποταχτεί και όταν το κάνει απλά γιατί είναι ο μόνος τρόπος να είναι με Αυτόν που αγαπάει.
     
  6. dark_light_f

    dark_light_f New Member

    Δε νομιζω ΜasterJp πως μπορεις να ελεγξεις ποτε θα νιωσεις για να μην προκυψει μπλεξιμο με την υποταγη.Η αφηνεσαι και νιωθεις ή κανεις κατι ..για να λες οτι το κανεις, και αυτο ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη. Καταρχήν το να εισαι ερωτευμενη/ος σου δίνει δυναμη για να συνεχίσεις μεχρι εκει που δεν φανταζοσουν ποτε..ξεπερνας καθε οριο και προσδοκια.

    Συμφωνω απόλυτα με την GreekMistress:Στο D/s, δίνεις συναισθήματα και εισπράτεις συναισθήματα απλόχερα.
    Νομίζω πως κάποιος,δεν μπορεί ούτε να πάρει ούτε να δώσει σε τέτοιο βαθμό αν δεν αγαπάει και δεν αγαπιέται πραγματικά.
     
  7. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Δεν είναι συνηθισμένη η σκέψη μιας σκλάβας ή σκλάβου να εκπαιδεύεται χωρίς έντονα συναισθήματα αλλά απλά με την βεβαιότητα πως ο Κυρίαρχος που την/τον εκπαιδεύει έχει την ικανότητα να της προσφέρει αυτό και μόνο αυτό. Την εκπαίδευση. Σε μια επιτυχημένη εκπαίδευση η υποταγή είναι δεδομένη. Δεν χρειάζεται ο έρωτας για αυτό. Ίσως σε κάποιους να μοιάζει μια στεγνή συμφωνία. Πιστέψτε με όμως πως δεν είναι γιατί στην πορία πράγματι γεννιούνται συναισθηματα και δέσιμο, ακόμα και έρωτας, αλλά όχι πάντα.
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Ας μιλήσουμε για τον Ερωτα σε D/s σχέσεις

    Ακριβώς.

    η κάθε ερωτευμένη γυναίκα μπορεί να συμπεριφερθεί υποτακτικά, όσο κρατάει ο έρωτας.
    Αυτό όμως δεν την κάνει υποτακτική.
     
  9. timandra

    timandra Regular Member

    Οταν ξεκινησα να εξερευνω το χωρο του bdsm συνειδητα επελεξα να εκπαιδευτω απο εναν Master για τον οποιο δε θα ετρεφα κανενα αλλο συναισθημα περα του σεβασμου. Ηθελα να ειμαι σιγουρη για αυτην μου και κινηση και οχι να λειτουργησω κατω απο τη συναισθηματικη φορτιση της ερωτευμενης γυναικας που μονο σκποπο εχει να ευχαριστει τον αγαπημενο της.
    Μετα απο λιγο καιρο ομως βρεθηκε στο δρομο μου Εκεινος που Κυριευσε το μυαλο μου... την υπαρξη μου. Δεν ηξερα τι να κανω. Αποφασισα να ζητησω release απο τον Master που με εκπαιδευε και να ακολουθησω... αναρωτιεμαι τι αραγε; την καρδια μου... την ψυχη μου... την αναγκη μου... το μυαλο μου... το θελω μου...
    Ακομα και τωρα δεν μπορω να το ερμηνευσω... το μονο που ξερω ειναι οτι μου Ελεγε “γελα” κι εγω γελουσα με την ψυχη μου... μου Εδωσε εντολη να ειμαι υγρη, παντα ετοιμη να Τον υποδεχτω και ημουν ακομα και οταν κοιμομουν... ενα Του βλεμμα ηταν αρκετο να για να μου Επιτρεψει ή να μου Απαγορεψει κατι.
    Ομως ταυτοχρονα ολα αυτα με εκαναν να μην ειμαι η σκλαβα Του. Πανω απ ολα ημουν μια βαθια ερωτευμενη γυναικα με τις ανασφαλεις και τις φοβιες της που διεκδικουσε τον αγαπημενο της, πολλες φορες με λαθος τροπους.

    Υ.Γ. Το σημαντικοτερο απ ολα τα συστατικα σε μια D/s σχεση ειναι η εμπιστοσυνη... χωρις αυτη δεν Ε/εχουμε τιποτα απολυτως... ουτε καν τον εαυτο Μ/μας.
     
  10. sklavin

    sklavin Guest

    Είναι τόσο μπερδεμένο όλο αυτό !
    Και έχει να κάνει με την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου ,
    αλλά πάνω από όλα με το πως θα μπορέσουν να λειτουργήσουν τα ‘’θέλω του ‘’ και να γίνουν πράξεις !
    Κάποιος αν δεν έχει πολύ έντονα συναισθήματα ( έρωτα , αγάπη ) δεν μπορεί να βουτήξει μέσα στις επιθυμίες του Κυρίου / ας του ,
    αλλά και αντίστροφα ένας Κύριος/ α να μην μπορεί να λειτουργήσει αν διακατέχεται από αυτά ,
    και πάλι όλα αντίστροφα ....
    Και τελικά αναρωτιέμαι πάντα σε κάτι τέτοιες ερωτήσεις ....
    Ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος ?
    Χμ ! και πάντα καταλήγω να λέω στον εαυτό μου ...
    ‘’ όλα είναι σωστά και όλα είναι λάθος ‘’

    Λόγο της διαφορετικότητας των ανθρώπων αυτό που θα ήταν το απόλυτο σωστό για μένα , έξω από τυπικούς κανόνες ,
    είναι να είσαι με κάποιον που να βλέπει τα πράγματα και να θέλει να τα βιώσει όπως εσύ .
    Αν αυτό δεν μπορεί να γίνει και είναι μάλλον και το πιο σύνηθες να βρίσκουμε απόλυτα αυτό που θέλουμε ,
    τότε κάποιος πρέπει να λειτουργήσει σβήνοντας από το μυαλό του πράγματα και προσαρμόζοντας τα καινούργια δεδομένα στα ‘’θέλω του ‘’ .
    Μόνο το έντονο συναίσθημα τότε μπορεί να το καταφέρει αυτό !
     
  11. skia

    skia Contributor

    Δεν έχω καταλήξει αν είναι απαραίτητος ή όχι .
    Μπορεί να ναι κινητήριος μοχλός όσο και καταστροφικός. Είναι παγίδα.
     
  12. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Επειδή τα βαθιά συναισθήματα είναι όμορφο να υπάρχουν και είναι ικανά να δώσουν πιο πολλά απ' ό,τι να σου πάρουν,είναι σωστό να είναι πάντα καλοδεχούμενα και να κρατάμε μια ανοιχτή στάση απέναντι τους κι όχι επιφυλακτική.
    Κι αν ποτέ γίνονται λάθη δεν είναι εξαιτίας των συναισθημάτων αλλά του χειρισμού των συναισθημάτων.
    Ας τα βλέπουμε σαν ευκαιρία βελτίωσης του εαυτού μας και του χειρισμού μας κι όχι σα κάτι που μας δυσκολεύει κι άρα καλύτερο να αποφευχθεί.