Ασυνήθιστο φετίχ;;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Vasilhs, στις 8 Αυγούστου 2018.

 1. Vasilhs

  Vasilhs New Member

  Παιδιά είμαι αγόρι,19 χρονών και από παλιά με ανάβουν πολύ στις κοπέλες τα μακριά φορέματα,οι μακριές ψηλομεσες φούστες και οι μακριες ολοσωμες παντελονες. Και μόνο που τα βλέπω μπορώ να τελειώσω. Θεωρείτε το φετίχ μου ασυνήθιστο; Ξέρει κανείς πως μου δημιουργήθηκε; Υπάρχει κανείς με παρόμοιο φετίχ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
   
  Last edited: 8 Αυγούστου 2018
 2. Alpha Wolf

  Alpha Wolf Contributor

  Βασιλη, ξερεις τι ειναι φετιχ (και τι δεν ειναι) ?
   
  Janus_sub, SIMONA and Lolipop like this.
 3. SIMONA

  SIMONA Regular Member

  Ως φετίχ μπορεί να θεωρηθεί η σεξουαλική διέγερση και οργασμική κορύφωση ως απόκριση σε ένα αντικείμενο ή μέρος του σώματος, το οποίο δεν είναι απαραίτητα σεξουαλικό, όπως τα ψηλοτάκουνα παπούτσια ή τα πόδια.


  Οι άνθρωποι που έχουν σεξουαλικά φετίχ θεωρούν απαραίτητη την ύπαρξη ή τη φαντασίωση του «αντικειμένου του πόθου τους», προκειμένου να διεγερθούν σεξουαλικά, να αποκτήσουν στύση και να φτάσουν σε οργασμό. Ένα άτομο με σεξουαλικό φετίχ μπορεί να αυνανίζεται ενώ αγγίζει, μυρίζει, κοιτάζει, ή «γεύεται» το αντικείμενο αυτό ή το μέρος του σώματος που τον ερεθίζει. Μπορεί επίσης να ζητήσει από τον ερωτικό του σύντροφο να το φορέσει ή να το χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.
   
  milgeo69, Candl, Alpha Wolf and 3 others like this.
 4. Vasilhs

  Vasilhs New Member

  Όλα αυτά τα παθαίνω.
   
 5. Vasilhs

  Vasilhs New Member

  ξέρω! με ανάβουν,μπορώ να τελειώσω και μόνο που τα βλέπω