Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασφάλεια, Σύνεση, Συναίνεση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 25 Αυγούστου 2010.

  1. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Ασφάλεια, Σύνεση, Συναίνεση

    Συναινώ! Δεν το χάνω με τίποτα κι αυτό το επεισόδιο!
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Ασφάλεια, Σύνεση, Συναίνεση

    /me ενώ περίμενε με πάθος, μια alnair κάθισε στο μπροστινό κάθισμα και άρχισε να μιλάει στο κινητό!
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θα ήθελα να καταθέσω κι εγώ my two pennies' worth για τα βαθυστόχαστα ερωτήματα που τέθηκαν. Ελπίζω να μην ισχύει ακόμη το από μηνών φίμωτρο της τελείας και παύλας.

    Ερώτηση: Τί γίνεται με τις υποτακτικές που δεν χύνουν;
    Απάντηση: Τζιζ. Go straight to jail. Do not pass go, do not collect whatever the fuck you collect these days. Οι υποτακτικές χύνουν, όλες, ποτάμια, πανεύκολα, γιατί η υποτακτικότητα είναι συνυφασμένη με την βουλιμία, την σπατάλη, την νυμφομανία, την σεξουαλικότητα, την έλλειψη αυτοελέγχου, που λίγο να σκάψει, ακόμη και ο πιο βλάκας Κυρίαρχος, πίσω από το πέπλο της ψυχρότητας, της επιθετικότητας και της άρνησης, θα βρει πλούσια κοιτάσματα υγρής καύλας να τον περιμένουν. Γι αυτό είμαστε όλοι εδώ, οι μεν στριμώχνονται για να βουτήξουν τα δάχτυλα στο μέλι και οι δε για να μπορέσουν να χειριστούν όλον αυτόν τον πακτωλό μέσα τους πριν τις τρελάνει.

    Ερώτηση: Είναι ο οργασμός στόχος του BDSM;
    Απάντηση: Φυσικά. Ο οργασμός είναι στόχος της ζωής (μην κοιτάτε που τα πολιτισμένα ζωντόβολα μετουσιώνουν τη λιμπίντο τους, φταίει ο γαμημένος ο πολιτισμός γι αυτό). Το BDSM είναι απλά ένας τρόπος να παρατείνουμε τη διάρκεια του οργασμού - της οργασμικής κατάστασης. Εγώ μπορώ και τον πάω μήνες τον δικό μου οργασμό και δεν κάνω διόλου πλάκα.

    Ερώτηση: Είναι η ευδαιμονία του υποτακτικού όντος στόχος του BDSM;
    Απάντηση: Όχι. Η ευδαιμονία και των δύο ανόητων είναι στόχος του BDSM. Μόνο που η ευδαιμονία είναι πολύ φτωχή λέξη γι αυτό που επιτυγχάνεται, όταν το BDSM πετύχει.

    Ερώτηση: Τί εστί Κυριαρχία;
    Απάντηση: Κυριαρχία εστί η πρώτη συνιστώσα ενός δυναμικού σχήματος του σχετίζεσθαι. Είναι αυτό που μόλις αρχίσει να παίρνει μορφή, το σκλαβί υποτάσσεται. Και μπορεί να λάβει οποιαδήποτε μορφή. Άλλοι μιλούν στη ψυχή μέσα απ' το σώμα. Άλλοι στο σώμα μέσω της ψυχής. Άλλοι και στα δυο ταυτόχρονα. Άλλοι το ζωγραφίζουν, άλλοι το χορεύουν. Και άλλοι ακόμα σκαλίζουν με νύχια γαμψά τα σωθικά του Υ, γιατί δεν τα καταφέρνουν πολύ καλά με την χαρακτική, οι καημένοι...
     
  4. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: Ασφάλεια, Σύνεση, Συναίνεση

    @MasterPerris

    Τις ερωτήσεις τις βάζω για τη χαρά του διαλόγου που ακολουθεί.

    Αν είναι να βάζω τις ερωτήσεις και να δίνω εγώ τις απαντήσεις, νομίζω πως πρέπει να ανέβει λίγο η συνδρομή στο φόρουμ )

    @MasterDO

    Το προσέξατε ότι δεν έδωσα την απάντηση, αλλά απλώς έθεσα την ερώτηση, έτσι δεν είναι;

    Φαίνεται πως μέσα στο δόγμα "βρε καλώς τα, τα πρωτάκια" που αναπτύχθηκε λόγω χυνοπώρου* κάποιος μαλάκας αναρωτήθηκε φωναχτά:

    "Σύνεση, Ασφάλεια, Συναίνεση, ώστε τί;"

    Οταν κάποιος διαλαλεί "εδώ η καλή σύνεση, εδώ η καλή ασφάλεια, εδώ η καλή συναίνεση - πάρε, πάρε - και νεχταρίνια έχω!" είναι καλό να ξέρουμε τί άρρητες υποσχέσεις δίνονται ή δεν δίνονται, ζητούνται ή δεν ζητούνται, από πίσω.

    Αλλέως πώς: "Τί δεν επιτυγχάνεται με τρέλα, ανασφάλεια και καταναγκασμό;"

    Θα μου πείτε: "Αγροφύλαξ είστε, και κυνηγάτε τον κάθε δοκανιάρη;"

    Οχι βέβαια. Αλλά δεν είμαι και μαλάκας. Τουλάχιστον, όχι όσο φαίνομαι.

    Dream


    * χυνόπωρο: η έκρηξη εγγραφών και δραστηριότητας σε dating sites τον Σεπτέμβρη ως υγιής (  αντίδραση στη θερινή σεξουαλική απογοήτευση. Συνήθως ατονεί εντός διμήνου, όχι όμως πριν προλάβουν μερικά "φρούτα" να χύσουν. Τα λεγόμενα " φρούτα εχω-χύσ' ".
     
  5. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Σε επίπεδο session (βανιλλιστί: αρπαχτής) είναι σημαντικό να τηρείται ευλαβικά το τρίπτυχο SSC καθώς ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει το πώς η δική του καύλα αντιστοιχίζεται με την τρέλα του άλλου και τούμπαλιν.

    Σε επίπεδο σχέσης, το SSC είναι μηχανιστικά φούμαρα γι’ αμερικανάκια. Όποιοι θέτουν τέτοιους όρους και δη με τέτοιους τρόπους απέχουν τόσο (μεταξύ τους, απ’ το μυαλό τους, απ’ το συναίσθημά τους) ώστε το τελευταίο πράγμα που μπορούν να έχουν είναι «σχέση». Σχετίζομαι σημαίνει πρωτίστως αναγνωρίζω (όχι απαραίτητα με την έννοια του αποδέχομαι, αλλά σίγουρα με την έννοια του ενθυμούμαι), κι όταν αναγνωρίζεις αισθάνεσαι συνετός (αποτέλεσμα της αλληλοκατανόησης της τρέλας), ασφαλής (στο φυσικό σου περιβάλλον, στην «πατρίδα» σου) και σε πλήρη συναίνεση για τα πάντα όλα. Μάρτυρες μου αυτοί που τραγουδούν “The limit of love is that of needin' always an accomplice”.

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014