Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασφάλεια και Εξευτελισμός.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 10 Οκτωβρίου 2008.

  1. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Πολύ κουβέντα έχει γίνει στο παρελθόν αλλά και τις τελευταίες μέρες σχετικά με το παιχνίδι του εξευτελισμού. Το πρώτο που καταλαβαίνουμε είναι πως, το να παίζεις με τον εξευτελισμό του άλλου, χωρίς να ξέρεις τι κάνεις είναι επικίνδυνο. Δεν εννοώ πως τα άλλα παιχνίδια είναι λιγότερο επικίνδυνα αλλά σαφώς τα σημάδια στο μυαλό χρειάζονται περισσότερο καιρό να εξαφανιστούν σε σχέση με αυτά του σώματος.
    Με τι τρόπο λοιπόν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα όσο το δυνατό πιο «ασφαλές» παιχνίδι εξευτελισμού; Με τι τρόπο μπορούμε να ακουμπήσουμε τον τρόπο που βλέπει κάποιος άνθρωπος διάφορες καταστάσεις, ιδέες και αξίες;
    Έστω ότι έχουμε δύο επίπεδα.
    Στο πρώτο επίπεδο κατατάσσουμε τμήματα του παιχνιδιού του εξευτελισμού που οι προβολές τους στον ψυχικό κόσμο του υποτακτικού μπορούν να τον οδηγήσουν στον ψυχολόγο με την πάροδο του χρόνου.
    Στο δεύτερο επίπεδο είναι όλα αυτά τα τμήματα του παιχνιδιού που μπορούμε να τα ακουμπήσουμε και σε συνδυασμό με την συχνή επαφή μας με τον υποτακτικό να οδηγήσουν σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι.
    Από το πρώτο σημείο καταλαβαίνουμε πως τα παιχνίδια που εντάσσουμε σε κάθε επίπεδο είναι διαφορετικά από υποτακτικό σε υποτακτικό. Κάτι άλλο που σίγουρα φαίνεται είναι πως ο εξευτελισμός σε αρχικά στάδια γνωριμίας είναι δίκοπο μαχαίρι. Ίσως περισσότερο απ’ όλα το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού χρειάζεται τον χρόνο του.
    Υπάρχει άραγε κάποια μέθοδος, για τον τρόπο που μπορεί να διακρίνει κάποιος τα στοιχεία του ψυχισμού του υποτακτικού που πάνω τους μπορεί να βασιστεί ένα παιχνίδι εξευτελισμού;
    Με τι τρόπο μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα όσο το δυνατόν πιο «ασφαλές» humiliation;
     
  2. cider

    cider Kitchen master

    Εμένα με κάλυψες με αυτό. Βέβαια δεν είμαι το πιο χαρακτηριστικό δείγμα, μιας και για μένα* η σχέση Κ/Υ αποτελεί την κορωνίδα μιας μακρόχρονης ερωτικής σχέσης, ο δε εξευτελισμός έρχεται όταν πλέον αυτό έχει επιτευχθεί.

    *όπου "για μένα" σημαίνει "στη δική μου εμπειρία".
     
  3. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    παιχνίδια εξευτελισμού με ασφάλεια, μπορεί να "παίξει" ο Κ, όταν πλέον θα έχει μάθει το υ του. όταν θα γνωρίζει τις αδυναμίες,τους φόβους,τις φοβίες και τις πληγές του. θα ξέρει λοιπόν που επιτρέπεται να "χτυπήσει" και που οχι. που μπορεί να το τεντώσει όσο πάει, και που πρέπει να το ακουμπήσει ελάχιστα.

    αυτό βέβαια δεν μπορεί ποτέ να είναι απόλυτο και ακίνδυνο, καθώς κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει τις ανάποδες στροφές που μπορεί να πάρει ο ψυχισμός και το μυαλό ενός ανθρώπου.


    υγ: δεν είχα σκεφτεί ποτέ οτι μπορεί ο εξευτελισμός του υ από τον Κ να φτάσει σε τέτοια σημεία
     
  4. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Στο συγκεκριμένο θέμα μας ενδιαφέρει το πώς θα τα γνωρίσει όλα αυτά.
     
  5. Emma

    Emma Contributor

    Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του και κάνοντας το έτσι να αφεθεί/ανοιχτεί πλήρως.

    Και μη με ρωτήσεις πώς θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του, γιατί αν δεν ξέρει ο ίδιος, κακώς αυτοαποκαλείται Κυρίαρχος  
     
  6. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    από την στιγμή που υπάρχει μια σχέση d/s που μετράει αρκετό καιρό, και κατά συνέπεια το υ νιώθει ασφάλεια και εμπιστοσύνη, τότε είναι εύκολο να "ανοιχτεί" στον Κ και να του εκμυστηρευτεί από μόνο του αυτά που έχει μέσα του.

    αν ο Κ έχει φορέσει παρωπίδες και στοχεύει στο να μάθει τα αδύνατα σημεία του υ, θα το βρει πανεύκολο και ενδιαφέρον,ειδικά αν μπορεί να διαβάσει μέσα απο τις λέξεις, αν μπορεί να "πιάσει" αυτά που δεν ειπώθηκαν και αν μπορεί να αναλύσει την γλώσσα του σώματος.

    γνώμη μου είναι πως μπορεί απλά να ρωτήσει. θα μάθει τουλάχιστον αυτά που γνωρίζει και το ίδιο το υ. αν και τότε το υ θα ξέρει τι να περιμένει.

    αλλά γενικά αυτό το νήμα ζητά τρόπους για να γνωρίσει ο Κ το υ. δεν υπάρχει κάποια πεπατημένη. είναι κάθε φορά θέμα ανθρώπων. αυτό που πιστεύω οτι είναι η απάντηση, είναι ο χρόνος.
     
  7. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Τι διασφαλίζει η εμπιστοσύνη που σου δείχνει κάποιος την επιτυχία ενός όσο το δυνατόν πιο "ασφαλούς" humiliation;
    Δεν μιλάμε σε αυτό το thread για το πως θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη κάποιου αλλά για το πώς θα γνωρίσεις τον άλλο σχετικά με το humiliation.
     
  8. Emma

    Emma Contributor

    Aπάντησα καθαρά βάσει της απάντησής σου στο quote του post #4. Μήπως αντί για "γνωρίσει" εννοούσες "αντιμετωπίσει"/χειριστεί/χρησιμοποιήσει με ασφάλεια (ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων), καθώς το "γνωρίσει" παραπέμπει σε εντοπισμό.
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    step by step
     
  10. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Τόσο το
    όσο και τα
    προαπαιτούν να έχει εντοπιστεί κάτι. Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος-μέθοδος ώστε να εντοπιστεί αυτό το κάτι.




    Και αν αυτό το
    μονοπάτι μετά από κάποιο καιρό αποδειχθεί λάθος ή ξεκινήσει να βγάζει προβλήματα;
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    ...δια της δοκιμής και της πλάνης...
     
  12. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Το να προσφέρετε κάποιος για πειραματόζωο είναι μια λύση. (αστειεύομαι)