Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασύρματος δονητής σε δημόσιο μέρος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Spiros.93, στις 1 Φεβρουαρίου 2020.

1. Dark__Lord

Dark__Lord New Member

Κένταυρε, για περισσότερες γνώσεις κερνάω καφέ!! ....για τις κυρίες κερνάω και ποτό αν χτυπήσουν το καμπανάκι  

2. AlexSweetSub

AlexSweetSub New Member

100% θα το δοκιμαζα!

3. eeny-meeny-miny-moe

eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

Ωραία τα τουήνς, ντίτζιταλ και μη  

Κατά τ' άλλα.. lovelovelove it  

4. nikossub93

nikossub93 Contributor

Η τεχνολογία φταίει

5. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Πόσοι από εσάς έχετε δοκιμάσει με τον/την συντροφό σας βόλτα έξω έχοντας ο ένας από τους 2 φορεμένο ασύρματο δονητή κάτω από το εσώρουχο και ο άλλος να έχει το τηλεχειρηστήριο ???

6. Mayhew

Mayhew New Member

Εγώ το έχω δοκιμάσει σε ραντεβού (με δονούμενη πρωκτική σφήνα). Ήπιαμε καφέ και κάναμε βόλτα. Του άρεσε να με βλέπει να προσπαθώ να κρατηθώ ήρεμος και με στρωτό λόγο όσο συζητούσαμε για άσχετα πράγματα και δεν έχανε ευκαιρία όταν ερχόταν ο σερβιτόρος στο τραπέζι μας να την βάλει στο τέρμα. Πολύ ωραία περάσαμε αλλά δεν είχα ξαναφορέσει σφήνα για τόσες ώρες (και δεν ήταν και μικρή για μένα) και χρειάστηκα μερικές μέρες διάλειμμα μετά.

7. Brt

Brt #ολαπολυ

Το έχω κάνει. Ακούγεται το μπζζζζζζ. Απλά το λέω να ξέρετε ότι ακούγεται. Να πω την μαύρη αλήθεια, για εμένα είναι πιο πολυ τιμωρία, γιατί αλλιώς είναι να είσαι στην ανεσαρα σου, ξαπλωμένη, κι αλλιώς να πρέπει να περπατάς, μιλάς, παραγγέλνεις κλπ.

8. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Εμένα με ερεθιζει αυτο να προσπαθει η αλλη να μην την καταλαβουν

9. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

Το φίδι του Ιουνίου...

10. deppie_cd

deppie_cd Regular Member

Ίσως να ακούγεται μόνο σε αυτούς που το φοράνε... αλλά και μόνο με την ιδέα είναι αποτελεσματικότατο

11. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Έχεις χρησιμοποιήσει??

12. Lilium_Midnight

Lilium_Midnight New Member

Οχι απλά ακουγεται…. χαχα Και καλα να εισαι για ποτο και να εχει δυνατα μουσικη…. αν καθεσαι και στην καρεκλα με φορεμα καλοκαιρι για καφε και με τους γονεις σου….τεραστιο θεμα