Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυταρχικά Ζευγάρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος doulos, στις 20 Δεκεμβρίου 2006.

 1. doulos

  doulos Regular Member

  Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί στις φαντασιώσεις μου. Ξεκινώ από την ιδέα ότι σιγά σιγά εξελίσσοντας την προσωπικότητά μου ως υποτακτικός αισθάνομαι την ανάγκη να υπηρετώ Αφεντικά και των δύο φύλλων. Εκεί με οδηγεί ο δουλοπρεπής χαρακτήρας μου. Ίσως πάλι να είναι και το γεγονός ότι δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω έρωτα στη Βασίλισσά μου. Την προτιμώ απόμακρη και απρόσιτη  
  Το αισθάνομαι επίσης και ως άκρατη πράξη έρωτα, αφοσίωσης (και μαζοχισμού) να υπηρετώ τον εκλεκτό της Αφέντρας μου.

  Υπάρχουν μέλη με σχετικές εμπειρίες? Πόσο εύκολο είναι για έναν ετεροφυλλόφιλο σκλάβο ή μια ετεροφυλλόφιλη σκλάβα να υπηρετήσει κυρίαρχο του αντίθετου φύλου? Πόσο άνετα αισθάνονται Κυρίαρχοι να δεχονται τις υπηρεσίες υποτακτικού του ίδιου φύλλου? Είναι συχνή αυτή η μορφή σχέσης? Ποιές ιδιαιτερότητες έχει η αναζήτηση μιας τέτοιας μορφής σχέση? Υπάρχει κάποιο μέρος στο εξωτερικό που η πρακτική αυτή να είναι διαδεδομένη. Πολλές ερωτήσεις μιας και αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε ένα σημείο που είμαι έτοιμος να προχωρήσω ένα βήμα παραπέρα.
   
 2. doulos

  doulos Regular Member

  oups...ήθελα να το βάλω στο bdsm discussion...
   
 3. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Ικανοποιημένος ;
   
 4. doulos

  doulos Regular Member

  Όχι και τόσο ικανοποιημένος μιας και κανείς δεν ασχολήθηκε μετο θέμα   Ευχαριστώ πάντως. Ενδιαφέρουσα θα ήταν εδώ η άποψη των των Κυριών που δε θέλουν να έχουν ερωτική επαφή με τους σκλάβους τους.
   
 5. Syrah

  Syrah Contributor

  Ποιο είναι αυτό το μέρος αν επιτρέπεται;
   
 6. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το να δέχομαι υπηρεσίες από άτομο του ιδίου φύλου με εμένα, αλλά δεν μπορώ να πω οτι θα έκανα μια σχέση Dom/Domme ή Master/Mistress γιατί πολύ απλά δύσκολα θα βγάζαμε άκρη, αλλά δεν το αποκλείω στο μέλλον φυσικά να γίνει και κάτι τέτοιο. Όσο για το αν υπάρχει στο εξωτερικό μέρος που να είναι διαδεδομένο κάτι τέτοιο, δεν έχω ακούσει για κάποια χώρα συγκεκριμένα, αλλά πιστεύω οτι παντού υπάρχουν τέτοια παραδείγματα.
   
 7. Panacotta_of_Doom

  Panacotta_of_Doom Regular Member

  Δε μπορώ να μιλήσω για το θηλυκό ήμισυ του λογαριασμού μας (τυχαίνει να μην είμαστε στον ίδιο χώρο αυτή τη στιγμή), αλλά εγώ τουλάχιστον είχα αρκετές παρόμοιες εμπειρίες, σε δύο από τις τρεις θέσεις (κυριαρχικός-μέλος ζευγαριού, υποτακτικός σε ζευγάρι). Δεν είμαι κατάλληλος να απαντήσω στις ερωτήσεις που το βλέπουν από τη σκοπιά του ετεροφυλόφυλου υποτακτικού/σκλάβου γιατί δεν είμαι ετεροφυλόφιλος. Μπορώ όμως να σου πω ότι ακόμα και όταν «ψαχνόμουν» και πειραματιζόμουν, στα πλαίσια μιας BDSM σκηνής οι σεξουαλικές μου προτιμήσεις γίνονταν πιο εύπλαστες και ευέλικτες. Αυτό έχω δει ότι ισχύει σε αρκετούς υποτακτικούς και των δύο φύλων. Η πράξη της υποταγής μπορεί να γίνει πιο σημαντική από το φύλο του ατόμου που τη χαρίζεις.

  Πόσο άνετα αισθάνονται οι κυρίαρχοι να δέχονται τις υπηρεσίες ατόμων του ίδιου φύλου; Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ. Η υποταγή είναι υποταγή, και είναι υπέροχο δώρο όποιος και να σου το χαρίζει.

  Στατιστικά, και κρίνοντας από τα μηνύματα που έχουμε πάρει εδώ και στο Alt, δεν είναι ό,τι πιο συχνό έχεις δει! Aλλά δεν είναι και σπάνιο. Ένας στους δέκα άντρες είναι πρόθυμος (τουλάχιστον στα χαρτιά) να υποταχθεί και στα δύο μέλη ενός ζευγαριού. Δε μπορώ να εκφραστώ για γυναίκες γιατί ποτέ δε μας πλησίασε καμμία, και πολλές που έχουμε γνωρίσει ή πλησιάσει εμείς ήταν αμφιφυλόφιλες, και ήθελαν να υπηρετήσουν και τα δύο μισά του ζευγαριού.

  Ιδιαιτερότητες στην αναζήτηση υπάρχουν, προφανώς. Σε ένα ζευγάρι υπάρχει ζήτημα χημείας μεταξύ δύο ατόμων. Σε ένα τρίγωνο οποιουδήποτε είδους έχεις τρεις διαφορετικές χημείες, και τρία διαφορετικά κλικ που πρέπει να γίνουν. Οπότε μην απογοητεύεσαι αν δεν είναι εύκολο! Αυτό που χρειάζεσαι σίγουρα είναι απόλυτη ειλικρίνεια και επικοινωνία. Αλλά αυτά είναι βασικά σε κάθε είδους σχέση.

  Δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο «ειδικό» μέρος όπου αυτή η πρακτική είναι διαδεδομένη.

  Δεν ξέρω αν σε απασχολεί η ερώτηση που δεν έθεσες, αλλά είναι κάπως κοινή σε τέτοιες περιπτώσεις: αν είσαι ετεροφυλόφιλος υποτακτικός και χρησιμοποιηθείς από άτομο ιδίου φύλου, αυτό σε κάνει μη ετεροφυλόφιλο; Η απάντησή μου εδώ είναι «ίσως».   Εξαρτάται από το τι κάνεις, πώς το κάνεις, πόσο σου αρέσει, και πόσο πιστεύεις σε εύκολα ταμπελάκια. Προσωπικά δεν πιστεύω σ'αυτά. Αν σου κάνει κλικ και περνάς καλά, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν. Οι ταμπέλες είναι για τους δρόμους.
   
 8. JohnT4

  JohnT4 Regular Member

  Απάντηση: Αυταρχικά Ζευγάρια

  Άραγε... 2,5 μηνες μετά, προχωρησες παραπερα?
  Όπως και να έχει, θα πω και εγώ την ταπεινή γνώμη μου.
  νομίζω οτι δεν υπάρχει κάτι πιο εξευτελιστικό από έναν ετεροφυλόφιλο υποτακτικό, να υπηρετεί με οποιονδήποτε τρόπο έναν άνθρωπο του ίδιου φύλου. Αυτό όμως να γίνεται κάτω από τις διαταγές ενός ανθρώπου του αντίθετου φύλου! Το θεωρώ άκρως εξευτελιστικό, άρα άκρως ερεθιστικό!
  Όλα αυτά όμως... χωρίς και εγώ να έχω βιώσει κάτι τέτοιο!
  Οπότε... θα με ενδιέφερε η συνέχεια της φαντασίωσης σου!
   
 9. MasteR_PieR

  MasteR_PieR Regular Member

  Απάντηση: Αυταρχικά Ζευγάρια

  Πολη ενδιαφερον το 8εμα σου. Και σικονη σιζητηση . Θα επανελ8ο δριμητερος .  
   
 10. 4you

  4you Regular Member

  Απάντηση: Αυταρχικά Ζευγάρια

  ακουγεται ωραιο και θα ηθελα και εγω να ακουσω περισσοτερα
   
 11. camera_obscura

  camera_obscura Regular Member

  Μα για ποιο θέμα συζητάτε; Άλλο μυστήριο και τούτο! Ποια είναι τα δύο φύλλα; Υποπτεύομαι ότι είναι τα αειθαλή και φυλλοβόλα αλλά δεν είμαι και σίγουρη... Μήπως πρόκειται για την παράσταση "Υπηρέτης δυο αφεντάδων" σε διασκευή με οικολογικά μηνύματα;
   
 12. Mirella_trans_Domme

  Mirella_trans_Domme Contributor

  Θα παραθεσω εμπειρια που μου διηγηθηκε καλος φιλος λαγνος-υποτακτικος και φετιχιστης.
  Υπηρετουσε στην Αθηνα, καπου στα νοτια προαστεια, αυταρχικο ζευγαρι.
  Η επαφη του ηταν περισσοτερο με την Κυρια ενω ο Κυριος παρακολουθουσε περισσοτερο.
  Συχνα εκεινη τον εσερνε στα 4 μαστιγωνοντας τον απο την λαιμαρια σκυλου που του φορουσε και τον εξαναγκαζε να παρει πιπα στον Κυριο.
  Οταν λοιπον ο Κυριος ηταν να "τελειωσει", η Κυρια εφερνε 2 μπισκοτα πτι μπερ, ο Κυριος εχυνε πανω και τοτε εκεινη εκλεινε το σπερμα αναμεσα στα 2 μπισκοτα, (κατι σαν σαντουιτς), εξαναγκαζοντας τον σκλαβο να μασησει και να καταπιει το.....σκευασμα.
   
  Last edited: 6 Νοεμβρίου 2008