Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυτοεκπαίδευση-Αυτοβελτίωση.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Queen87, στις 29 Σεπτεμβρίου 2016.

 1. Queen87

  Queen87 Contributor

  Γι αυτό δημιουργήθηκε αυτό το νήμα για να δούμε αν υπάρχει κάποιος σκελετός και αν υφίστατε κάτι τέτοιο...
  Προσωπικά νομίζω είναι στον άνθρωπο και συμφωνώ σε αυτό που λες με την αυτοβελτίωση.
  Σεβαστές και οι μεν απόψεις και οι δε.
   
 2. Dapom

  Dapom Contributor

  Ειχα στο μυαλό μου την εκπαίδευση ως γενική έννοια περι υποτακτικότητας.

  Δώσε link να κλαψουμε κι εμεις.

  Τα πας φιρι φιρι εσύ με τις καταγγελίες για τιμωρία  
   
 3. ellianna

  ellianna Regular Member

  @Queen87 φανταζομαι πως οταν μιλας για αυτοεκπαιδευση εννοεις καποια βασικα στοιχεια που θες να καλλιεργησεις μεσα σου ώστε να ορίζεις τον εαυτό σου ως υποτακτικη...
  Πιστεύω,και είναι καθαρά υποκειμενική η απάντηση μου,πως αυτοεκπαιδευση δεν μπορείς να κάνεις υπό την αυστηρή έννοια του όρου,καθώς οι σχέσεις όλες είναι κ θεμα αλληλεπίδρασης..
  Κάθε Κ και κάθε υπό λειτουργεί με τον δικό του τρόπο,έχει τις δικές του μεθόδους.Αλλά πράγματα του αρέσουν,άλλες καταστάσεις επιζητά κ αλλα πλαίσια επιθυμεί!οπότε εσυ μπαίνοντας σε μια σχέση εναρμονιζεσαι με αυτά που Αυτός επιθυμεί κ προχωράτε μαζί παρεα.
  Άσε που το κομμάτι της εκπαίδευσης είναι από τα παραγωγικότητα σημεία της σχέσης κ χανεις όλη την γλυκά αν του αφαιρέσεις το σημείο αυτό!Σε ποιόν Κ δεν αρέσει να πλάθει την υπό του όπως αυτός επιθυμεί?
  Τέλος,το μόνο που μπορώ να σκευτω ως αυτοεκπαιδευση,είναι το να έχεις γνώθι εαυτόν ως προς το ότι έτσι εκφράζεσαι,μέσα από την υποτακτικοτητα σου σε Αυτόν,και πως είσαι πρόθυμη να δουλέψεις πάνω σε αυτό. Μόνη σου να υποταχθεί σε τι κ σε ποιόν?

  Υ.Γ Αρκεί να βρεις κάποιον που θέλει πράγματι να δουλέψει μαζί σου κ όχι κάποιον δηθεν master που την κάνει με ελαφρά στην πρώτη στραβή γτ είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί να σου μεταδώσει αυτό που έχει στο μυαλο του 
   
 4. Queen87

  Queen87 Contributor

  Δεν μιλάω για κάποια sub που το παίζει.... δεν μπαίνω καν σε αυτό το κομμάτι.
  Κανώ μια σοβαρή ερώτηση για κάποια που θέλει να γίνει αλλά ο χαρακτήρας της είναι ακόμη τραχύς και δεν ξέρει ακριβώς που να κατευθυνθεί...
  ή για κάποια που θέλει να έχει μια βάση και προς το παρών να μείνει στο role play.
   
 5. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Εγώ όταν πρωτομπήκα είχα πέσει και στο Gor με την μία και έριξα περισσότερο διάβασμα, απ ότι έριξα ποτέ για τα πτυχία μου. λόλ
  Ταυτόχρονα αλληλεπιδρούσα με άτομα του χώρου, χωρίς όμως κάποιο πλαίσιο ή κάποιου είδους σχέσης, για να συζητώ αυτά που με απασχολούσαν, με Κάποιους των οποίων την εμπειρία και την άποψη έκρινα πως μπορεί να με βοηθήσει να βρω κάποιες απαντήσεις και να με κατευθύνουν, ανάλογα με τις απορίες που είχα τότε, στο να τις συγκεκριμενοποιώ και μου σύστηναν τι να διαβάσω.

  Όταν έγινα ιδιοκτησία Του @Master Electro-pain, πλέον διάβαζα και έκανα εκείνα τα τασκ που ο Ίδιος μου ζητούσε, αλλά πολλές φορές επαφιόταν σε μένα να βρω τι να διαβάσω και μετά να γράψω τις απόψεις μου και πως νιώθω πως αυτό μπορεί να σχετίζεται με μένα.
  Όσο για την αυτοβελτίωση, είμαι απ αυτές που την έχουν ανάγει σε στόχο ζωής, συνεπώς ασπάζομαι την πεποίθηση, πως ότι και να γίνεται γύρω μου, εγώ το μόνο που μπορώ να συνεχίζω να κάνω, είναι να εξελίσσω αυτά στα οποία υστερώ ακόμη.
   
 6. _voltage_

  _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

  Απλά wanna be λέμε κάποιον όταν το παίζει κάτι που δεν είναι   Γιαυτό δεν καταλάβαινα τι εννοείς στο νήμα. Κ μάλλον εκεί πήγαινε κ η απορία της Μαντλίν.
   
 7. Queen87

  Queen87 Contributor

  Α μάλιστα.... δυστυχώς δεν γνωρίζω τι έχετε ορίσει μέσα στο forum το wanna be sub.
  εγω το ταμπέλωσα έτσι όπως θα τα ταμπέλωνα και αλλή φράση στα αγγλικά...

  wanna be teacher κτλπ...
   
 8. _voltage_

  _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

  Βρε Queen, δεν έχουμε ορίσει κάτι εμείς στο φόρουμ! Αυτό σημαίνει η έκφραση! Και γιαυτό δεν καταλαβαινα κ τι εννοείς με το αυτοεκπαίδευση για κάποιον που το παίζει κάτι!
   
 9. Queen87

  Queen87 Contributor

  Δεκτόν απλά το ακούω πρωτη φορά... anyway θα διορθώσω το ποστ μου.
   
 10. _voltage_

  _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

  Απλά θα σε βοηθήσει να μην πάει το νήμα σου σε αυτές που το παίζουν! Αν θέλεις μπορείς να σβήσεις κ αυτές τις παρεμβάσεις - κανένα πρόβλημα   Καλή συνέχεια στο νήμα.
   
 11. lizard_

  lizard_ his only purpose is A's pleasure

  το αναποδο...

  σε καθε σχεση που μπαινεις δηλαδη πρεπει να εισαι οσο πιο new γινεται.
   
 12. espimain

  espimain Contributor

  Η αυτοεκπαίδευση είναι απλά ένα από τα μέσα εκπαίδευσης, όπως είναι η μάθηση στην πράξη, η αλληλοεκπαίδευση, η διδαχή, η διδασκαλία, η επίδειξη, η παραίνεση και άλλα.

  Όλες αυτές τις μεθόδους την προσδιορίζει και τις επιλέγει ο εκπαιδευτής ή τουλάχιστον αυτός ορίζει το αντικείμενο της εκπαίδευσης.

  Μια δήθεν υποτακτική που δεν έχει ιδέα για το τι τρέχει στο BDSM, δεν είναι εφικτό να προσδιοριστεί το αντικείμενο της εκπαίδευσης, της (ποια εκπαίδευση; ) οπότε δεν μπορεί και να αυτοεκπαιδευτεί.

  Μια υποτακτική όμως, έχοντας υπόψη το τι επιδιώκει, κάλλιστα μπορεί να θέσει στόχους αυτόβελτίωσης και να επιδιώξει την αυτοεκπαίδευση της, στο γνωστικό αντικείμενο που την αφορά.

  Η δήθεν όμως σε τι θα αυτοεκπαιδευτεί; Στο δήθεν;
   
  Last edited: 1 Οκτωβρίου 2016