Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυτοσχέδια παιχνίδια - Ξανά ( Γιανά ζεστάνουμε το θέμα)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος SD, στις 21 Απριλίου 2007.

 1. SD

  SD New Member

  Για να δώσουμε δυναμική στο θέμα του DIY , και γιατί μου αρέσει να γράφει στην "ούγια" SD ένα εργαλείο, σας παρουσιάζω δύο δικά μου κομμάτια όπου το "ωφέλιμο" ή "διδακτικό" άκρο τους είναι από nylon.
  Και τα δύο έχουν μήκος 65 cm ενώ το ένα έχει διάμετρο 10mm και το άλλο έχει διάμτερο 5mm. Η διαφορά τους είναι οτι το λεπτό χρησιμοποιείται με το σπάσιμο του καρπού ενώ το χοντρό ως πιο άκαμπτο χρειάζεται κίνηση όλου του χεριού.

  Και στα δύο εργαλεία το nylon στερεώνεται στη λαβή η οποία αποτελείται από ένα κομμάτι χαλκοσωλήνα ύδρευσης 12mm μήκους 20cm στον οποίο τύλιξα σπάγκο χαρταετού (2 στρώσεις πυκνό τύλιγμα περίπου 15m) και στη συνέχεια έβαλα θερμοσυστελλόμενο "μακαρόνι" που χρησιμοποιείται για grips εργαλείων ή ρακετών τέννις και έκλεισα τις άκρες με πλαστικές τάπες σωλήνων. Το θερμοσυστελλόμενο έχει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ υφή και κρατιέται σταθερά όσο ιδρωμένη να είναι η παλάμη του χειριστή.

  Γιανά φτιάξετε κάτι τέτοιο πέρα απο τα προαναφερόμενα χρειάζεστε ένα πριονάκι, ένα δράπανο και ένα πιστόλι θερμού αέρα. Οποιος επιθυμεί υπάρχουν και αναλυτικά σχέδια και φωτογραφίες κατασκευής. Τις φωτογραφίες τις έβγαλα με το τηλέφωνο είναι χάλια και τις έσκισα στο Photoshop γιανά μικρύνουν.

  Οπως πάντα τα εργαλεία μου είναι αφιερωμένα σε όλα τα γυναικεία αλγολάγνα κωλαράκια και μπουτάκια εκεί έξω...