Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυτο ειναι το ελληνικο bdsm για εσας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elvira, στις 5 Μαϊου 2007.

Tags:
  1. Elvira

    Elvira Regular Member

    Θυμαμαι τα πρωτα μου βηματα στη πρωσοπικη αναζητηση πριν καποια χρονια. Ερωτηματα που ισως μου ηρθαν αργα αλλα ολα μαζεμενα. Γιατι να μην μπορω να νιωσω ικανοποιηση μεσα σε μια σχεση; Γιατι οσο καλα και να πηγαινουν τα πραγματα και οσο τελειος και να ειναι ο αντρας διπλα μου νιωθω ενα τοσο απιστευτα μεγαλο κενο μεσα μου; Γιατι τα πραγματα που μια ζωη εγω θεωρουσα αυτονοητα μεσα σε μια σχεση αντρα/γυναικας δεν ειναι τελικα τοσο αυτονοητα για ολους; Γιατι νιωθω τοσο καταπιεσμενη μεσα στην ελευθερια που μου προσφερει μια κανονικη σχεση; Γιατι μπορω να νιωσω σεξουαλικη ικανοποιηση μονο μεσα απο ενα ειδος τιμωριας; Αυτα και πολλα αλλα περνουσαν απο το μυαλο μου. Σκεφτομουν συνεχεια πως ισως απλα να ειμαι ψυχασθενης, ανωμαλη. Ενιωθα τοσο ασχημα. Εψαξα στο ιντερνετ βρηκα ερκετες γερμανικες σελιδες για το θεμα του σαδομαζοχισμου. Διαβασα μπηκα σε ενα απο αυτα τα φορουμ το πρωτο μου μυνημα τοσο δειλο μιας και ουτε εγω ηξερα τι συμβενει με τον εαυτο μου. Καλησπερα σας με λενε Elvira και νομιζω πως ειμαι υποτακτικη. Και τωρα τι κανω; Καταιγσμος μυνηματων στο θεμα. Υποστηριξης, κατανοησης, προσπαθειας να μου δειξουν ολοι πως ειναι καλο που το ανακαλυψα. Πως δεν υπαρχει τιποτα ασχημο σε αυτο που λεω. Πολλα πρωσοπικα μυνηματα. Οχι μυνηματα του στυλ σκλαβα γονατισε. Ανθρωποι που μου ελεγαν πως οτι ερωτησεις εχω μπορουν να με βοηθησουν. Μυνηματα κατανοησης μιας και ολοι καποια στιγμη περασαν απο εκει που ημουν εγω τοτε.

    Εψαξα περισσοτερο και επεσα πανω στον Κρυσταλο. Αχ ενα τελειο κειμενο λογια γραμμενα με μεγαλη σοφια. Ειχα την αναγκη να γνωρισω αυτους τους ανθρωπους να τους μιλησω. Με εμαθαν να μην ντρεπομαι. Μου εδειξαν τον κοσμο τους. Μου εδειξαν την διαφορετικη κουλτουρα του bdsm. Περασα ασχημες στιγμες αρνησης οσο πιο βαθεια εμπενα σε αυτον τον κοσμο. Κλαματα κλαματα κλαματα σκοταδι. Και μετα ηρθε η συμφιλιωση με τον εαυτο μου. Ειμαι αυτο που ειμαι και αγαπω αυτο που ειμαι και δεν με ενδειαφερει τι λενε οι αλλοι για αυτο. Στο κατω κατω δεν ειμαι εξωγηινη απλα ξεφευγω καπως της κοινωνικης νορμας. Και απλα δεν στερω σε τιποτα. Εμαθα πως η υποταγη μου ειναι ενα δωρο και μπορει μονο ετσι να δωθει σε καποιον. Σαν δωρο. Ενα δωρο που ερχεται μεσα απο δυναμη και οχι απο αδυναμια. Εμαθα πως η υποταγη μου δεν εινια δικαιολογια για οποιαδηποτε ανικανοτητα μου, αλλα υποταγη μου θα επρεπε να ειναι η κινητιρια δυναμη για ολες μου τις ικανοτητες. Εμαθα να με σεβομαι. Εμαθα πως η Κυριαρχεια εμπνεεται δεν επιβαλεται. Και με ολα αυτα ενιωσα δυνατη.

    Και μετα απο ολα αυτα σκεφτηκα δεν μπορει το bdsm να ειναι γερμανικη ανακαλυψη. Σιγουρα θα υπαρχουν καποιες ελληνικες σελιδες για το θεμα. Ηταν ο εφιαλτης καθε ανθρωπου που κανει πρωτα βηματα αυτογνωσιας. Ακομα και αν καποιος δεν εχει τασεις αυτοκτονιας μετα απο ολα αυτα που διαβαζει στις ελληνικες σελιδες μπορει μονο να αποκτησει. Τοσο μισος προς τι; Στο κατω κατω της γραφης τι καναμε; Τοση αγνοια απο ολους αυτους τους υποτιθεμενους ψυχολογους γιατρους κλπ. Και επιτελους μετα βρηκα αυτη την σελιδα. Ο ναι... Τι υπεροχα κοσμος που μπορω να μιλησω στην μητρικη μου γλωσσα για το θεμα που αγαπω. Ενας χωρος οπως κανενας αλλος στο ελληνικο ιντερνετ. Σιγουρα λοιπον οταν μπενει καποιος νεος εκει θα μπορεσει να ακουσει μεσα απο ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ των αλλων την ομορφια του να ανηκεις σε αυτο τον χωρο, χωρις φοβο αλλα με πολυ παθος. Ποσο εσφαλα. Ειναι τοσο κριμα. Δυστυχως γρηγορα καταλαβα πως ο αυτονοητος σεβασμος στον συνανθρωπο ανεξαρτητου στατους δεν ειναι και τοσο αυτονοητος για καποιους. Εμαθα πως μυνηματα του στυλ σκλαβα γονατισε ειναι πολυ περισσοτερα απο οτι μεχρι τοτε νομιζα. Ειδα ανθρωπους με πολυ παθος αλλα και με πολυ φοβο της διαφορετικοτητας τους και εμαθα πως οι συζητησεις για το αν καποιος αντεχει 100 η 101 μαστιγωματα ειναι σημαντικες. Λες και κανουμε εναν αγωνα για να διακρηθει η καλυτερη σκλαβα και ο καλυτερος Αφεντης. Βλεπω καινουργιους, φοβισμενους που μπενουν και αναζητουν απαντησεις, αλλα πολυ γρηγορα παραιτουνται και χανονται στον στροβιλο των προτοκολλων και πρεπει (ποσο περιεργο ακουγεται αυτο το πρεπει σε εναν χωρο που το μονο που δεν υπαρχει ειναι το πρεπει). Και συνεχιζουμε ολοι προσπαθοντας να παροουμε το πρωτο βραβειο. Τι θα κερδισουμε τελικα; Ισως απλα ξεχναμε πως και αυτος ο χωρος ειναι φτιαγμενος μονο απο ανθρωπους και οι σουπερσκλαβες (βλεπε σουπεργουμαν) και οι απολυτοι Αφεντες υπαρχουν μονο στην φαντασια μας και ειναι καλα ετσι. Και σαν ανθρωποι εχουμε ολοι διαφορετικες αποψεις. Μερικες φορες των ακρων. Αλλα μερικες φορες ξεχναμε απλα πως αυτο που αναζηταμε παραπανω ειναι απλα ο σεβασμος για αυτο που ειμαστε που δυστυχως η ευτυχως δεν ειναι παντου αυτονοητος, ομως σε αυτον τον χωρο θα ηταν ομορφο να ειναι αυτονοητος. Ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι με διαφορετικες ζωες. Φοραμε ολοι το πρωι τα βανιλα ρουχα μας και παμε στην δουλεια μας. Ασχολουμαστε με πραγματα που ισως μας αρεσουν ισως παλι οχι. Γυρναμε σπιτι μας και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορουμε να ειμαστε οι εαυτοι μας. Ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι με διαφορετικες αποψεις ενα πραγμα μας ενωνει και αυτο εινια η αγαπη μας για τον πονο με την μια η αλλη μορφη οσο αντεχει ο καθενας. Και αυτη την αγαπη μας την καταστρεφουμε καθημερινα σε ευτελης συζητησεις και ευτελη πρεπει, ξεχναμε πως απλα αυτο που ολοι αναζητουμε ειναι ενας τροπος να ζουμε αυτο που αισθανομαστε χωρις φοβο αλλα με πολυ παθος και ειναι τοσο κριμα...

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=7369

    http://www.lustschmerz.de/LS/Der__Kristall.179.0.html



    MasterPerris- elvira
     
  2. lalakis48

    lalakis48 New Member

    Πολύ ενδιαφέρον κείμενο συνολικά.
    Ως προς την κριτική που κάνεις πάνω στο συγκεκριμένο forum, θα μπορρόυσε κάποιος να πει πολλά πράγματα. Εγώ θα ήθελα να πω ότι σίγουρα το βασικό θέμα είναι ο σεβασμός της ιδιαιτερότητας του καθένα, αλλά από την άλλη ο ανταγωνισμός είναι εμφυτος στον άθρωπο.
    Άρα σε κάθε κλειστό club που απαρτίζεται από διάφορα μέλη τα οποία βρέθηκαν μαζί για να διαφυλάξουν την "κοινή" ιδιαιτερότητά τους, από κάποια στιγμή και μετά θα δημιουργηθούν και αντιπαλότητες και άγονοι ανταγωνισμοί και "ταξικού τύπου διακρίσεις" και γενικά ότι υπάρχει στην κοινωνία.
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Αυτο ειναι το ελληνικο bdsm για εσας;

    Γιατι να μην συμβενει και στα σαιτ του εξωτερικου αυτο φιλε, και ειδικα σε σαιτ S/M που εκει τα ατομα εχουν ξεπερασει υποτιθεται κατα πολυ τα *πρεπει* των πολλων (μαζας),γιατι εγω που δεν ανηκω στην μαζα να δεχομαι επιθεση και μεσα σε αυτο το σαιτ που δεν μιλαω με τους πολλους, αλλα υποτιθεται με τους λιγους και εκλεκτους που με καταλαβενουν και τους καταλαβενω?

    Γιατι οταν εγω γραφω οτι γουσταρω να κηκλοφορω δημοσια την σκλαβα μου με κολαρο, να μου την πεφτη ο αλλος/η λεγοντας οτι θελω να κανω επιδειξη,η οτι δεν ειναι ετιμη η Ελληνικη κοινωνια για να δεχτη κατι τετοιο, και τα εν οικο μη εν δημο,και αλλα τετοια μπιντιεσεμζιδικα......ε οχι λοιπον Κυριε/α Μαστερ...Μιστρες...σκλαβα/ε... κ.λ.π...δεν το εγραψα για να μου πειτε τι πρεπει και τι δεν πρεπει, δεν με ενδιαφερει τι δεχεται και τι δεν δεχεται η γαμημενη η κοινωνια σας, ουτε και με ενδιαφερει το τι θα πει για εμενα και την σκλαβα μου,στα αρχιδια μου (καλα μην κοκινηζετε... σας το εχω δηλωσει αλλωστε οταν προτομπηκα στο σαιτ οτι ειμαι και του σαλονιου αλλα και του λιμανιου....) αντε θα το πω σαλονιστηκα, στους ορχεις μου λοιπον το τι θα πει ο ανθρωπακος του απεναντι τραπεζιου με την γυναικουλα του και τα παιδακια του, που ενω κρινει εμενα σκεφτετε ποτε θα παρκαρει την οικογενεια στο σπιτι, για να τρεξει να φορεσει το κυλοτακι και να παει στην πληρωμενη ιμιτασιον Ρωσιδα Μιστρες που βρηκε στις αγγελιες και να κανει την *πουτανα* πισω απο τους τοιχους, ενω αυτος που προηγουμενος εκρινε εμενα δεν εχει τα αρχιδια να κυκλοφορησει δημοσια με μια πραγματικη Μιστρες οπως θα ηθελε Αυτη,γιατι λοιπον κρινεις τις αποψεις μου εσυ (δεν μιλαω για εσενα φιλε) που λες οτι εισαι του χωρου και προσπαθεις να μου την *πεις* για να βγεις απο επανω και δεν λες τις δικες σου αποψεις με πολιτισμενο τροπο,η να με ρωτησεις γιατι το κανω αυτο, και τι νιωθω μεσα απο αυτο που κανω?

    Με λιγα λογια στο Ελληνικο S/m σαιτ δεν διαβαζουν για να μαθουν ποσοι τροποι υπαρχουν για να εκφρασει ο καθενας μας το Σαδομαχισμο του,δεν θελουν να μαθουν, ουτε τους ενδιαφερει στην ουσια το S/M, η αποψεις, η διοργανωση παρτυ, μητινκ, γνωριμιες,και γενικα η αναγνωριση των ιδιετεροτητων μας απο τους αλλους,και το ανεβασμα του χωρου μας, αυτο που μας ενδιαφερει ειναι το ξεκατινιασμα, και πως θα δειξει ο ενας στον αλλον οτι ειναι καλητερος μπας και σουζαρει καμια σκλαβα, η δει χαρα στα σκελια της καμια αγαμητη *βανιλενια σκλαβα....* απο τις επιδρομες των αφενταδων που θα χρησιμοποιησουν το κορμι της, δεν μιλαω για ολλους/ες, ευτυχως υπαρχουν και οριτζιναλ S/M ατομα αλλα δυστυχως λιγα, λυπαμαι γιατι οταν μπηκα εδω αλλα περιμενα και αλλα βρηκα, ισως γεννηθηκα προορα για την Ελληνικη κοινωνια, ισως αν ξαναγεννηθω μετα απο 100 χρονια να ειναι ετιμη να με δεχτη οπως ειμαι και οχι οπως θελη αυτη να ειμαι, αυτο αφορα και τους περισσοτερους εδω μεσα δυστυχως φιλοι/ες δεν μπορειτε να δεχθητε οριτσιναλ S/M ατομα γιατι δυστυχως, η δεν ανηκετε σε αυτην την ομαδα, η ειναι τοσα πολλα τα *πρεπει* σας που και να θελεται δεν μπορειτε.
     
    Last edited: 6 Μαϊου 2007
  4. dentman

    dentman Guest

    Απάντηση: Αυτο ειναι το ελληνικο bdsm για εσας;

    Μα καλά, τώρα την μάθατε την Ελλάδα και τους Έλληνες.. Λέξεις όπως σεβασμός, αξιοπρέπεια, ήθος, εντιμότητα κλπ απλά δεν υπάρχουν στο λεξικό της συντριπτικής πλειοψηφίας των ομοεθνών μας.. Στην Ελλάδα της κλειδαρότρυπας (έχει πρηστεί το μάτι μας κοιτώντας συνέχεια μέσα από την τρύπα το τι κάνουν οι άλλοι) πήξαμε στους γιαλαντζί, τους δηθενατζήδες, τους παπαρολόγους και τους ειδικούς επί όλων των θεμάτων.. Φυσικά μια BDSM κοινότητα αποτελεί ένα κλειστό κύκλο που απαρτίζεται από άτομα που συνδέονται βάσει των ιδιαιτεροτήτων τους, πλην όμως αυτό δεν εξαιρεί τον ανταγωνισμό, τις κόντρες, τις κατινιές κλπ, γιατί πολύ απλά.. Έλληνες είμαστε. Ακόμα και το S/m που πραγματικά αποτελεί τέχνη, τείνει να ξευτιλιστεί "εκ των έσω", από άτομα που δηλώνουν "γνώστες" αλλά δεν την κατέχουν την τέχνη!! Αλλά τι λέω;; Αφού στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι. Οπότε... τα συμπεράσματα δικά σας.

    Υ.Γ. Ειδικά για τον ανταγωνισμό, αυτός είναι ένα κίνητρο (και βιολογικό μάλιστα) που αναδύεται από βαθιά ένστικτα της (ανθρώπινης) φύσης.. μην τα ρίχνω όλα στους Έλληνες!!  
     
  5. justcouple

    justcouple New Member

    Επαυξανοντας το ανωτερω..... δεν ξερω αν διαβασατε το πρωτοσελιδο "του πραγματος που θελει να λεγεται εφημεριδα" εσπρεσσο.....

    περι οργιων με σκλαβους και Αφεντρες.....

    Η κλειδαροτρυπα που λεγαμε....
     
  6. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    MasterPerris wrote"ισως γεννηθηκα προορα για την Ελληνικη κοινωνια, ισως αν ξαναγεννηθω μετα απο 100 "χρονια να ειναι ετιμη να με δεχτη οπως ειμαι και οχι οπως θελη αυτη να ειμαι, αυτο αφορα και τους περισσοτερους εδω μεσα δυστυχως φιλοι/ες δεν μπορειτε να δεχθητε οριτσιναλ S/M ατομα γιατι δυστυχως, η δεν ανηκετε σε αυτην την ομαδα, η ειναι τοσα πολλα τα *πρεπει* σας που και να θελεται δεν μπορειτε."
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Θεωρεις αυτον γνησιο, καθως πρεπει bdsmτζη που εισαι πολλα χρονια μπροστα και καλα κανεις αν αυτο σε κανει να νοιωθεις καλα.
    Το να αμφισβητείς την γνησιοτητα ανθρώπων που δεν γνωρίζεις σε τοσο μεγαλη κλίμακα ειναι το λιγοτερο αγενες.
    Φιλικη συμβουλή : προσεξε εδω και καιρο οι ψυχολογοι αναφερουν οτι οι σαδιστικές τασεις και επιθυμίες συμβαδίζουν, ερχονται σε συσκευασία δώρου 2, 3 η περισσότερα σε 1. Ενα απο αυτα ειναι η αντικοινωνική συμπεριφορά . Φιλτραρισε το μεσα σου και κρατα μονο τα καλα του σαδισμου.
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Αυτο ειναι το ελληνικο bdsm για εσας;

    Φιλε DeSade σε ευχαριστω για την φιλικη σου συμβουλη θα την κρατησω, αληθεια ποιον ψυχολογο επισκεφθηκες εση... και στα ειπε αυτα μπορεις να μου δοσεις την καρτα του......ισως τον χρειαστω και εγω οπως τον χρειαστηκες και εση...... που ξερεις αβυσος η ψυχη του ανθρωπου....?
    Τωρα αν θεωρω τον εαυτον μου γνησιο bdsmτζη αυτο ειναι δικο μου θεμα,και δεν σε αφορα νομιζω.
    Εχω ομως μια απορια εγω εσενα τουλαχιστον σε ειχα μεσα στους λιγους και εκλεκτους του bdsm γιατι τοποθετης λοιπον τον εαυτο σου στους *περισσοτερους* που γραφω στο ανωθεν κειμενο, μου και αντιδρας με τετοιο τροπο....?
    Και κατι τελευταιο ποια ειναι για εσενα τα καλα του σαδισμου και ποια οχι, μπορεις να μας κανεις ενα μαθημα να μαθουμε και εμεις οι ασχετοι... ?
    Τελος παντων επιδης ειναι συνηθες το φενομενο εδω μεσα, ολες οι αποψεις του καθενος να περνανε απο λογοκρισια του καθε παντογνωστη και κριτη εδω μεσα, δεν μου κανουν εντυπωση φιλε η δικιες σου ιατρικες ψυχολογικες γνωσεις και συμβουλες........να εισαι καλα να μας κρινεις.
    Εγω δεν εκρινα κανενα προσωπικα ειπα τις αποψεις μου που εχω για το Ελληνικο bdsm,εση ομως εκρινες εμενα εκει ειναι η διαφορα φιλε του να πεις την αποψη σου για αυτα που εγραψα, δηλαδη πως βλεπεις εση το Ελληνικο bdsm , και του ξεκατινιασματος που λεγαμε.......προς καποιον μπας και φανουμε εμεις πιο σωστοι γιατι αυτος ειναι λαθος.
     
    Last edited: 8 Μαϊου 2007
  8. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Αυτα συμβαινουν λοπον οταν αυθαιρετα χαρακτηρίζεις τους περισσοτερους ως μη σχετικους.
    Αφήνεις την αμφιβολια να αιωρέιται , την δυσπιστιία σου , την μη αποδοχη σου απεναντι στην πλειοψηφία μιας κοινοτητας. Τι αντιδραση περιμενες?
    Η λεξη¨"φιλικη" συμβουλη δεν ηταν ψευτικη ουτε ειρωνικη.
    Ξερω οτι νοιαζεσαι για το καλο του χώρου. θεωρω οτι ομως με το εν λογω ποστ δυναμιτιζεις μια κατασταση που ειναι ουτως η αλλως ειναι ασχημη και καταφερνεις ακριβως το αντιθετο του επιδιωκωμενου δηλαδη της ειρηνικης διευθετησης .
    Το καλο του σαδισμου ειναι η απολαυση που προσφερει στους εμπλεκομενους. Το κακο ειναι η επιθετικότητα που δημιουργει οταν ξεφευγει απο το στοχο του (δηλ την υπο) και απευθυνεται σε αλλους.
     
  9. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Πολύ ανθρώπινο και ως εκ τούτου πολύ συναισθηματικό.Ή μήπως το αντίστροφο...

    Έχω δει πολλά να γράφονται σ' αυτό το site αλλά έχω την εντύπωση ότι , με αυτή σου την πρόταση έχεις καταφέρει να πιάσεις όλο το νόημα είτε , ηθελημένα είτε αθέλητα , από πάρα πολλές απόψεις.



    Φίλε μου MasterPerris καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου για το καθεστώς της ανελευθερίας και του δήθεν το οποίο βοιώνουμε κάθε μέρα.Θα ήθελα να πω κάτι για το παράδειγμα που ανέφερες με τον κλασσικό οικογενειάρχη με τη γυναίκα του και τα παιδιά του που σοκάρονται βλέποντάς σε.
    Αν και συμφωνώ με το ότι θα ήταν λογικό σε κάποια στιγμή να διαμορφώνονταν τα πράγματα έτσι , ώστε να αισθανόσουν ελεύθερος να βγάλεις βόλτα τη σκλάβα σου χωρίς να γίνεις αντικείμενο σχολιασμού , νομίζω ότι μια τέτοια ενέργεια σήμερα θα ήταν άτοπη από μέρους σου για τον εξής απλό λόγο.Προσωπικά χέστηκα για τον οικογενειάρχιδα και τη γυναικούλα του.Σκέφτομαι όμως το παιδί και με προβληματίζει.Όχι για το ποιά εντύπωση θα του δώσω.Αλλά για το γεγονός ότι αυτό το παιδί όταν θα γυρίσει και θα ρωτήσει τους δικούς του τί ήταν αυτό που αντίκρυσε θα λάβει κατά πάσα πιθανότητα μια απάντηση που στην καλύτερη των περιπτώσεων θα του δημιουργήσει μια εντύπωση του ακατανόμαστου και θα του υποδαυλίσει την ούτως ή άλλως γενικότερη αίσθηση του απαγορευμένου που χαρακτηρίζει το σεξουαλικό τομέα είτε πρόκειται για vanila είτε για bdsm.
    Αναφέρω τα παραπάνω γιατί νομίζω ότι το βασικό πρόβλημα με τη φιλοσοφία του bdsm και όχι μόνο είναι το γεγονός ότι τα άτομα που το απαρτίζουν , μου δίνουν την εντύπωση ότι βοιώνουν την επιθυμία τους να εντρυφίσουν σε αυτά τα πράγματα σαν κάτι το βρώμικο , το ακόλαστο και δεν ξέρω γω τι άλλο.Κι αυτή η αίσθηση της βρωμιάς αποτελεί τον κύριο μοχλό πολλές φορές από όπου αντλούν και όλη τους τη διάθεση για να συνεχίσουν να ασχολούνται με αυτά.Κάτι τέτοιο για μένα είναι λανθασμένο από την άποψη ότι τελικώς δεν καταφέρνουν να απολαύσουν αυτό που βοιώνουν (αν βοιώνουν) σαν κατι το απλό και ανθρώπινο αλλά σαν μια απλή αντίδραση προς μια κοινωνία που έχει χαρακτηρίσει αυτό που εκείνοι επιθυμούν σαν απαγορευμένο.Το αποτέλεσμα αυτού είναι η μισή Ελλάδα να ζει τη διπλή ζωη της Βερόνικα με σχέσεις Vanilla από τη μία , τις οποίες αγωνίζονται να κρατήσουν (είτε αισθάνονται ωραία μέσα σε αυτές είτε όχι) για να μπορέσουν να νοιώσουν ότι ανήκουν στο πρότυπο του κοινωνικώς αποδεκτού.(κι όπως γνωρίζουμε , η επιθυμία του ανήκειν είναι από τις μεγαλύτερες ανάγκες του κοινωνικού ανθρώπου) και τις λεγόμενες σχέσεις της κλειδαρότρυπας από τη άλλη όπου ο καθένας βγάζει ουσιαστικά όλο του το μένος για το γεγονός ότι τον κάνουν να αισθάνεται βρωμερός και ακάθαρτος.

    Πάει πολύς καιρός που έχω πάψει να θεωρώ τον εαυτό μου "διαφορετικό" και το αποτέλεσμα αυτού είναι ότι δεν αισθάνομαι την παραμικρή επιθυμία να διαφυλάξω όπως εύστοχα παρατήρησε ο φίλος μας ο lalakis48 κάτι.Αυτός είναι και ο κυριότερος για τον οποίο αποφεύγω να συμμετάσχω σε συγκεντρώσεις bdsmάδων και πολύ περισσότερο σε οργανωμένα πάρτυ που θεωρώ ότι αποπνέουν σε μεγάλο βαθμό αυτή την αίσθηση της διαφύλαξης του διαφορετικού.Κι αν είναι να γνωρίσω ορισμένους κι ορισμένες από εσάς σε κάποια στιγμή (και θα το κάνω) αυτό θα γίνει με όρους απλής κοινωνικής συμπεριφοράς όπως θα γινόταν με τον οποιονδήποτε κι όχι για να μοιραστώ μαζί σας την κοινή μας "διαφορετικότητα".

    Και για να τελειώνω , θα προσπαθήσω να κάνω μια αναγωγή.Οι πρώτοι διδάξασες στο επίπεδο της διαφύλαξης δεν είναι άλλοι από τους φίλους μας στην άλλη πλευρά του ατλαντικού και ο περίφημος Αμερικάνικος τρόπος ζωής που αντιπροσωπεύουν για τον οποίο τόσο αίμα έχει χυθεί και εξακολουθεί να χύνεται.Ίσως θα χρειαζόταν να σκεφτούμε κάποια στιγμή αν αυτό που μας ενδιαφέρει τελικά δεν είναι τίποτε άλλο από το να διαφυλάξουμε τον αντίστοιχο δικό μας τρόπο ζωής και να μπορέσουμε να γίνουμε κάποια στιγμή χαλίφης στη θέση του χαλίφη σε όρους κοινωνικού προτύπου.
     
    Last edited: 8 Μαϊου 2007
  10. dentman

    dentman Guest

    Πόσο δίκιο έχεις..   

    Σε βρίσκω πολύ σωστό, συνειδητοποιημένο και μετρημένο. Σε συγχαίρω !!!

    Υ.Γ. Για τους Αμερικάνους.. ποιος τους γαμάει αυτούς!!!
     
    Last edited by a moderator: 8 Μαϊου 2007
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Αυτο ειναι το ελληνικο bdsm για εσας;

    Φιλε το ασχημο ειναι να απευθυνεις μια αμφιβολια η δυσπιστια προσωπικα σε καποιον, αν εκφραζεις τις δικες σου αποψεις γενικα για τον χωρο, και πως τον βλεπεις εση δεν φωτογραφιζεις κανενα, εκει ειναι η διαφορα τις *αποψης σου για κατι* και της * κατινιας προς καποιον*.
    Τελός παντων δεν θα το κανουμε θεμα οποιος καταλαβε καταλαβε τι ειναι *αποψη* και τι *κατινια*.
    Και κατι τελευταιο τα ατομα που ειναι εκ φυσεως επιθετικα και Κυριαρχα, ειναι γενικα ετσι και στην ζωη τους και οχι μονο με την υπο τους, αν εχουν καποια αποψη θα την πουν εστω και επιθετικα αμα ετσι τους βγενει ,γι' αυτο λοιπον μην τα κρινεις ετσι, αλλωστε θα ξερεις και κατ' ιδιαν απο τον εαυτο σου, τιποτα δεν μπορει να παει κοντρα στην φυση σου ουτε και μπορεις να αλλαξεις κατι σαν ατομο αν εχεις γεννηθη ετσι ..... ετσι γεννηθηκες ετσι και θα πεθανεις....., αποψη μου.     
     
  12. Kits

    Kits Contributor

    Εχω βαρεθει να διαβαζω σε ολα τα ποστ για την Ελλαδα, το ποσο ατυχοι ειμαστε που ζουμε εδω , ποσα χρονια ειμαστε πισω κτλ κτλ ....
    Δηλαδη στην υπολοιπη ευρωπη τι νομιζετε πως γινετε??? Ξυπναει ο Γαλλος Master το πρωι, βαζει μια αλυσιδα στο λαιμο της σκλαβα Του και βγαινει βολτα??? ή μηπως το κανει αυτο ο Γερμανος , ο Ολλανδος κτλ κτλ ????
    Κανεις δεν το κανει και ουτε θα το κανει!! ( τουλαχιστον τα επομενα χρονια)
    Ακουμε για φοβερες συγκεντρωσεις και απιθανα παρτυ.... Ναι γινοντε!! και μαλιστα ορισμενα απο αυτα τα εχω βιωσει και ο ιδιος. Τα φοβερα ομως και απιθανα παρτυ ειναι ενα στα εκατο.... και οχι ολα!
    Ειμαστε σε πολυ καλο επιπεδο και μαλιστα η αναπτυξει του BDSM στην Ελλαδα γινεται με πολυ γοργο ρυθμο. ( πριν μια δεκαετια το BDSM ηταν αγνωστη λεξη ....)
    Οποτε καλο ειναι να αφησουμε την γκρινια και να συνεχισουμε αυτο που γινετε...εκτος και αμα περιμενουμε τον ''απο μηχανης θεο ''να γινει το BDSM αποδεκτο απο την οποια κοινωνια...