Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφέντρες στην Αθήνα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος kp260, στις 12 Απριλίου 2005.

  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Τι εννοείς "club" ?
     
  2. evenstar

    evenstar New Member

    Εννοω ενα χωρο οπου σου ζητουσαν μια συνδρομη τριμηνιαια-για τα εξοδα-κ γινοντουσαν sessions.H ολη ιστορια ποτε δεν ξεκαθαριστηκε για μενα,καθως ξερω οτι σε καποιους εφαγαν λεφτα,εγω παλι δεν ειχα τετοια προβληματα,το ποσο ηταν μικρο,κ το εδινες οποτε μπορουσες, Πηγαινα 2 φορες την εβδομαδα(ουτε σε αυτο υπηρχε οριο).Ειναι η μονη περιπτωση που συναντησα αναμεσα σε οσες γνωρισα εκει ,αρκετες που ηταν πολυ ψαγμενες με το χωρο,πραγμα που με εντυπωσιασε καθως μονο στο εξωτερικο ειχα γνωρισει αναλογες.2-3 ελεγαν πως ειχαν περασει χρονια σε καποια απο τα "κλειστα",ας τα ονομασω ιδρυματα
    αγγλια,βελγιο,κλπ.Δεν ξερω Κωνσταντινε,ποτε δεν εβγαλα ακρη,γιατι τοτε ημουν με τις εποχες μου,χανομουνα,ξαναεβρισκα επαφη,ξαναχανομουν...απλως υπηρξε κατι πολυ ιδιαιτερο με καποια, κ θα ηθελα πολυ να μαθω κατι..Ειλικρινα δεν ξερω.Μου εδιναν την εντυπωση οτι με καποιους λειτουργουν επαγγελματικα κ με καποιους οχι.Ελπιζω να μην πειραζει που το εθεσα.
    Επ ευκαιρια μια που τοσο καιρο ημουν με αλλο nick-k ητανλαθος μου- κ ημουν απλως θεατης,τα συγχαρητηρια μου γι αυτο που κανεις-κ δεν ειναι ευκολο,οσο κ αν το αγαπας,πιστευω.αν αυτη η προσπαθεια αλλαξει πολυ η λιγο τα πραγματα,δα δειξει
    Το σιγουρο ειναι οτι θα τα αλλαξει,κ γι αυτο σου ειμαστε υποχρεοι.
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Thanx
    Σ αυτό το site δεν δίνουμε πληροφορίες για "επαγγελματίες" τέτοιου τύπου. Κάνουν ζημιά στον χώρο και εκμεταλεύοντε καταστάσεις. Ούτε είναι Αφέντρες αυτές.
     
  4. leopoldos

    leopoldos Regular Member

    Αρχικά θέλω να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που κάνετε. Επιτέλους να οργανωθούμε βρε παιδιά. Ναι πιστεύω ότι είμαστε αρκετοί και πρέπει να βγούμε απ΄το καβούκι μας, ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο να μην το εγκαταλείψουμε γιατί και στο παρελθόν έγιναν κάποιες προσπάθειες με άδοξο τέλος. Στο χέρι μας είναι.
    Εις το επανιδείν.
     
  5. readytoobey

    readytoobey New Member

    Re:Afentres stin Athina

    congratulations για το site και την όλη προσπάθεια, ήθελα όμως να εκφράσω την απογοήτευση μου για την έλλειψη Αφέντρων στην Ελλάδα. Διαβάζοντας τα σχόλια των φίλων απ την Αθήνα αντιλαμβάνομαι ότι το πρόβλημα της έλλειψης είναι μεγάλο. Μπορείται να φανταστείτε τι γίνεται στη Θεσ/νίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα!
     
  6. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    μην απογοητεύεσαι. Γι αυτό έγινε αυτή η προσπάθεια ώστε όσοι ενδιαφέρονται να οργνωθούν και όσοι δεν γνωρίζουν να μάθουν και να ασχοληθούν.
     
  7. readytoobey

    readytoobey New Member

    ευχαριστω Κonstantine,
    επιχειρησα να έρθω σε επαφή με Αφέντρες από θεσ/νικη (amateur) μέσω των προφιλ τους από άλλα sites π.χ. pathfinder αλλά όλες ήταν fake. Kαμμια αληθινή?
     
  8. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Αληθινές είναι εκείνες που το αποδυνκείουν. Δες εδώ
     
  9. readytoobey

    readytoobey New Member

    thanks Konstantine
     
  10. agori3

    agori3 New Member

  11. Petropoulos

    Petropoulos New Member

    Oλα τα καλα ειναι και σπανια
     
  12. alexandros834

    alexandros834 New Member

    καλησπερα σε ολους