Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφήστε το νετ και γεμίστε εμπειρίες.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Avel, στις 25 Νοεμβρίου 2008.

  1. Avel

    Avel Regular Member

    Μιλάγαμε πολύ καιρό μέσω νέτ. Με είχε αναστατώσει η ιδέα να Τον υπηρετήσω. Με είχε παρεξηγήσει λόγω του ότι εξαφανίστηκα για λίγες μέρες λόγω προβλημάτων προσωπικών που περνούσα αυτή την περίοδο. Τελικά οι ώρες που περνάμε στο νετ και οι ψεύτες που γνωρίζουμε εδώ μέσα δεν μας αφήνουν να έχουμε όρθη κρίση για τους ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν.
    Επέμενα πολύ να μου δώσει μία ευκαιρία και τελικά κέρδισα! Κέρδισα μια αξέχαστη εμπειρία και γνώρισα έναν από τους πιο αξιόλογους Κυρίαρχους που έχω γνωρίσει στα 39 μου χρόνια.
    Νεώτερος από μένα αρκετά, αλλά πραγματικός Κυρίαρχος. Πήγα σπίτι Του και ενώ ήμουν αρκετά ταραγμένος από την αρχή με έκανε να αποκτήσω εμπιστοσύνη και να αφεθώ. Μέσα σε λίγα λεπτά είχα αποκτήσει εμπιστοσύνη που με άλλους Κυρίαρχους δεν κατάφερα να αποκτήσω μετά από χρόνια.
    Βασικό στοιχείο ελπίζω. Μου άρεσε πολύ. Δεν μπορούσε άλλωστε να μην μου αρέσει μιας και είναι αντικειμενικά ωραίος.
    Με διέταξε να γδυθώ και να ξεκινήσω να κάνω ότι ξέρω να κάνω καλύτερα. Τις δουλειές στο σπίτι. Δεν μου έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες. Ήθελε να με τσεκάρει μάλλον. Εκεί με έπιασε πάλι ταραχή. Ήθελα να προσπαθήσω να Του αποδείξω ότι αξίζω. Ότι μπορώ να κάνω σωστά τις δουλειές και ότι είμαι χρήσιμος. Γέλαγε με την ταραχή μου. Τελικά μου έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες. Αισθανόμουν απίστευτη ηδονή όταν δίπλωνα τα ρούχα του και τα τακτοποιούσα στην ντουλάπα. Γυμνός ένιωσα το όργανο μου να στάζει από ηδονή και το σκούπιζα στα μπούτια μου ώστε να μην λερώσω κάποια από τα ρούχα Του. Έστρωνα το κρεβάτι Του και η καύλα μου ήταν απερίγραπτη.
    Με φώναξε κοντά του. Ήταν υπέρτατη τιμή να Του βγάλω τα παπούτσια, να μυρίσω τις ιδρωμένες στρατιωτικές του κάλτσες και να γλύψω κάθε σπιθαμή των ποδιών Του. Και μετά..... Μετά μου επέτρεψε να Τον γδύσω και να γευτώ τον ανδρισμό του. Υπέροχος. ΄Αντρας! Έγλυφα τον αντρισμό Του και τις ξυρισμένες μπάλες Του και δεν πίστευα ότι εγώ υπηρετούσα έναν τέτοιο Άντρα.
    Με διέταξε να καθαρίσω το μπάνιο. ΄Ηθελα να το κάνω τέλεια. Έτριβα τη λεκάνη με τα νύχια μου για να μπορέσω να εξαφανίσω κάθε μικρό ξεχασμένο σημάδι που είχε αφήσει ο Κύριος μου. Δεν σιχαινόμουν. Αισθανόμουν τιμή να καθαρίζω τη λεκάνη Του. Δεν με άφησε να ολοκληρώσω.
    Με πρόσταξε να ξαπλώσω ανάσκελα στο διάδρομο κι εκεί στάθηκε όρθιος γυμνός πραγματικός Θεός εμπρός μου. Τα σάλια από το φτύσιμο Του έσκαγαν στο πρόσωπο μου κι εγώ Τον ευχαριστούσα για την υπέρτατη τιμή που μου έκανε. Όταν ένιωσα να με πλυμηρίζουν οι χυμοί Του ήθελα να κλάψω. Να κλάψω που τελείωνε η χρησιμοποίηση μου από αυτόν τον άντρα.
    Ήθελα τόσο να συνεχιστεί που εκεί τον παρακάλεσα να τελειώσω κι εγώ.
    Με πρόσταξε να τελειώσω μόνος μου και ήσυχα. Απογοητεύτηκα. πώς θα τελείωνα αφού δεν θα είχα αυτόν τον Θεό να με χρησιμοποιεί? Τον ικέτευσα για λίγα υγρά ακόμα. Γενναιόδωρος όπως ήταν μου χάρισε λίγα ακόμα σάλια Του. Αμέσως ολοκλήρωσα.
    Τώρα περιμένω μόνο και μόνο πότε θα με ξαναχρησιμοποιήσει.
    ΄Αλλωστε έχω πολύ σιδέρωμα να Του κάνω μιας και το σίδερο δεν μπόρεσε να δουλέψει εκείνη τη μέρα.
    Λέτε να με ξαναχρησιμοποιήσει????
    Είναι υπέροχος.....
     
  2. Emma

    Emma Contributor

    Χαίρομαι πολύ που είχες αυτή την όμορφη εμπειρία   Εύχομαι να έχεις πολλές παρόμοιες στο μέλλον  

    (O τίτλος του νήματος γιατί μου θυμίζει το "αφήστε τα μίση και πιάστε στο γαμήσι";   )
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Αφήστε το νετ και γεμίστε εμπειρίες.....

    μπραβο..καλη συνεχεια..
     
  4. blindfold

    blindfold Contributor

    ενδιαφέρων εμπειρία και κυρίως το πόσο γέμισε έναν άνθρωπο μία τέτοια σκηνή
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Οι εμπειρίες μας έφεραν εδώ. Ή κάνω λάθος;
     
  6. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: Re: Αφήστε το νετ και γεμίστε εμπειρίες.....

    Σίγουρα οι εμπειρίες μας έφεραν εδώ.
    Μην κολήσουμε όμως εδώ διηγόντας τις εμπειρίες που ζήσαμε και μείνουμε εδώ.
    Προσωπικά εμένα εδώ με προχώρησε. Μέσα από το community έζησα πρωτόγνωρες εμπειρίες και ελπίζω να ζήσω κι άλλες. Συμβαίνει με όλους όμως αυτό??? 
     
  7. thanasis

    thanasis Contributor

    Ωραίος, φίλε! Ξαναχρησιμοποιήθηκες από τότε από τον ίδιο;