Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Βία και η λατρεία(?) της"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Afrodyte, στις 22 Οκτωβρίου 2008.

  1. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    βία η [vía] Ο25α : 1. η (υλική ή ψυχική) πίεση που ασκεί κάποιος επάνω σε κπ. άλλο για να του επιβάλει τη δική του θέληση: Xρησιμοποιώ / ασκώ ~. H αστυνομία έκανε χρήση βίας για να διαλύσει τη συγκέντρωση. Tο φαινόμενο της βίας στα γήπεδα πήρε σοβαρές διαστάσεις. H κτηνώδης, σωματική ~ εκτόπισε κάθε λογική. (νομ.) σωματική / ψυχολογική / παράνομη ~. με τη ~ / (λόγ.) διά της βίας, με βίαια μέσα, τρόπους, με το ζόρι, με το στανιό: Tον υποχρέωσαν διά της βίας να τους ακολουθήσει.

    http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides

    Ας ανοιχτουμε λοιπον.Σωματικη και ψυχολογικη.Πολλους μας εξιταρει.Γιατι αραγε;Ποια η γνωμη σας γι αυτη σε μια bdsm σχεση;Υπαρχει συναινεση;Αν ναι υφισταται η βια;

    βιασμός ο [viazmós] Ο17 : 1. εξαναγκασμός κάποιου σε συνουσία χωρίς τη θέλησή του

    http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides

    Τι εχουμε να πουμε για το βιασμο;Σε παγκοσμια ερευνα βγηκε η νο1 φαντασιωση των γυναικων στο σεξουαλικο παιχνιδι.Τι συνειρμους κανουμε οταν το σκεφτομαστε και γιατι;Πως αντιδραμε στο ακουσμα της λεξης;Ειναι ταμπου τελικα η λατρεια της βιας;
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Η βια ,συναινετικη εστω στα πλαισια μιας βδσμ σχεσης , δεν παυει να ειναι βια ,που στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως μεσω του πονου προκαλει και ηδονη.Το χαστουκι της Μιρελλας εννοιολογικα ειναι χαστουκι,οσο και αυτο του Παπαγιαννοπουλου στην Παστα-Φλωρα,αν θυμαστε!
    Ο βιασμος,μια μορφη βιας κι'αυτος,στο βαθμο που αποτελει φαντασιωση καποιων γυναικων,δεν μπορει παρα να "υποδεικνυει" την μαζοχιστικη η υποτακτικη τους ταση.
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: "Βία και η λατρεία(?) της"

    Αναφερθηκα στον βιασμο στο βαθμο που αποτελει φαντασιωση, οχι στον πραγματικο.Εκει με βρισκεις απολυτα συμφωνο.
     
  4. fractal

    fractal Regular Member

    Απάντηση: "Βία και η λατρεία(?) της"

    Δεν υπάρχει πιο γοητευτικό πράγμα από τη βια !!
    Εξάλλου η "βία είναι το θηλυκό του βίου" . Δεν υπάρχει πιο αληθινή στιγμή από την ουσιαστική απο-ενοχοποιημενη στιγμή που θελεις να σπάσεις τα μούτρα του άλλου. Το πιο αγνό καθαρό συναίσθημα ,το μισος ,που δε περιμενεις ανταπόκριση . Τον τσακίζεις και δεν περιμένεις ανταπόδωση . Υπάρχει πιο όμορφο και άδολο δώσιμο;;;
    Την στιγμή που γίνεται το ντου οπου και να ειναι αυτό ,με οποιους και να εισαι ,νοιωθεις την αδρεναλίνη να σε κανει να πετας μεσσα στο σκοτάδι με τις φωνές και τις κραυγές ,τα σπασίματα τη φρίκη ,βλεπεις τις σκιες απεναντί σου και δεν σε νοιάζει ποιος ειναι και γιατί ,αρκεί να ειναι εκεί και να σε περιμένει . Να αρπάξεις τα μαλλιά του , να πέσεις επάνω του και να νοιώθεις το πόδι σου να βυθίζεται μαλακά στην κοιλιά του ή ακόμα καλύτερα να ακούς τα κόκαλλα να σπάνε!!!
    Βεβαια μπορεί να βρεθεις εσυ κατω και αντιστοιχα να μη ξερεις απο που σου ερχονται να λυποθυμας και να ξυπνας απο το ξύλο καθώς προσπαθείς να καλύψεις το κεφάλι σου .Τελεια!!!
    στη bdsm σχέση ειναι άλλο πράγμα εκεί υπάρχει αγαπη και πονάς τον άλλο για να λύσεις τα δεσμά ώστε να βρει την κάθαρση και αν απελευθερωθεί από τις καθημερινές βεβαιότητες .
    χμμμ
    ή κάτι τετοιο ...
     
  5. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: "Βία και η λατρεία(?) της"

    Το νημα θετει δεδομενα ερωτηματα με αναφορα σε δεδομενο πλαισιο.Θα παρακαλουσα οι απαντησεις να ειναι στο πνευμα του νηματος αποφευγοντας τις κοινωνικοπολιτικες προεκτασεις,αναφορες και παραλληλισμους.
     
  6. fractal

    fractal Regular Member

    Απάντηση: "Βία και η λατρεία(?) της"

    Ειδα αυτό που εγραψες και παρασυρθηκα "... αστυνομία έκανε χρήση βίας για να διαλύσει τη συγκέντρωση. Tο φαινόμενο της βίας στα γήπεδα πήρε σοβαρές διαστάσεις. H κτηνώδης, σωματική ~ εκτόπισε κάθε λογική. "
    Συγγνωμη
     
  7. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: "Βία και η λατρεία(?) της"

    Μακρυα απο μενα η προθεση να σε κουρασω.Αν δεν εχεις διαθεση να κουραστεις καλιστα μπορεις να το προσπερασεις.
     
  8. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: "Βία και η λατρεία(?) της"

    Εγω λεω να προτεινετε κανενα καλο site με rape video, να εχουμε οπτικο υλικο περι του τι εννοουμε και μετα να το συζητησουμε σε πιο συγκεκριμενα πλαισια.
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: "Βία και η λατρεία(?) της"

    Αν κατάλαβα καλά, μάλλον μιλάς για τη βια μέσα σε μια bdsm σχέση και για το βιασμό ως φαντασίωση ή/και ως πραγματοποίηση φαντασίωσης (!) ?
     
  10. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: "Βία και η λατρεία(?) της"

    Συγγνωμη για την αναστατωση προτιμώ να απέχω τελικά..
     
  11. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: "Βία και η λατρεία(?) της"

    Ακριβως!
     
  12. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Σαφώς και είναι συναινετική. Αλλιώς θα μιλάγαμε για βασανηστήρια και όχι για bdsm. Από εκεί ξεκινά μια μεγάλη κουβέντα για το πως γίνεται λατρεία, στην οποία (κουβέντα) θα επανέλθω σύντομα.