Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βίωμα, από τις πρώτα αφυπνίσματά μου σε βδσμ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος anima0, στις 3 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. anima0

    anima0 Regular Member

    Είχαμε κάνει έρωτα δυό φορές μόνο ως τότε. Η σχέση ήταν παθιασμένη και ήδη είχε διαφανεί η περιέργειά μας να ερευνήσουμε όρια, να ξεφύγουμε από τα γνωστά (βανίλλα). Η προηγούμενη νύχτα ήταν η πρώτη που περάσαμε μαζί και διασχίζαμε τα σοκάκια του νησιού, επιστρέφοντας εύθυμοι στο δωμάτιό μας - ταιριάξαμε καλά, ήμασταν σε ειδυλιακό σκηνικό και είχαμε πιεί κρασί. Ο αέρας μύριζε νυχτολούλουδα κι ασβέστη κοντά στα σπίτια και πιο έξω θάλασσα και φρύγανα. Και μετά μπουγάδα! τα άσπρα απλωμένα στο απόμερο σοκάκι κόντρα στην ανυπόμονη πορεία μας για το δωμάτιο. Πήρα δύο μανταλάκια, γέλασε η Κατερίνα.

    Το βράδυ κάναμε έρωτα και πρώτη φορά έβαλα μανταλάκια στις ρώγες της. Το στήθος πλούσιο, οι θηλές απλωτές με στεφάνι ανατριχίλας, οι θηλές τσιμπημένες και κόκκινες. Η ανάσα της βαριά, απολάμβανε τον πόνο τουλάχιστον όσο τα γλυψίματα και τα χάδια ή όποια άλλη περιποίηση είχα ωστότε δώσει στα βυζιά της. Την κάρφωνα με μανία ως να τελειώσω και τα μανταλάκια βγήκαν μετά, στα χάδια.

    Τώρα πρωί ακόμη στο κρεβάτι ποθούσαμε ξανά έρωτα. Με μαντήλι που μου έδωσε, της έκλεισα τα μάτια. Ανάσκελα, με άλλο έδεσα τον δεξί της καρπό με τον δεξί αστράγαλο. Αριστερά χέρι και πόδι λυτά. Εσκυψα πάνω, της κράτησα αποφασιστικά το μπράτσο ψηλά , τοποθετήθηκα γονατιστός ανάμεσα στα πόδια. Φάνταζε -και ήταν- τόσο έκθετη! Δεξιά ανοιγμένη από τα δεσμά, το αριστερό πόδι ανοιχτό καθώς γονάτιζα ανάμεσα. Το μαντήλι της σκέπαζε μάτια και μύτη, τόνιζε τα χείλη, ανέπνεε αργά, ηδονικά. Μ'αρεσε να την κοιτάω γυμνή χωρίς να ξέρει που εστίαζε η ματιά μου. Απόλαυσα το μουνί της, τη σχισμή προς τη σούφρα που σκούραινε όμορφα, τα βυζιά με τις μεγάλες θηλές, τα σπαστά μαύρα μαλλία που άλλα σκέπαζαν τους ώμους και άλλα απλώνονταν στο μαξιλάρι- τέλος πάλι τα χείλη. Ανασηκώθηκα κάθησα κάτω από το στήθος, αρχίδια και πούτσος να ακουμπάν τα βυζιά, πήρα τα μανταλάκια και τα ξανάβαλα. Το τρέμουλο στα χείλη, το κόμπιασμα στην ανάσα, το κοκκίνισμα ήταν τόσο ερεθιστικά. Το χέρι μου πίεσε πιο δυνατά το δικό της κάτω, με το άλλο μου χούφτωσα τα μαλλιά. Πρόταξα τον πούτσο μου στο στόμα της, κρατώντας το κεφάλι όπως με βόλευε. Εψαξα κατευθείαν να τερματίσω στο λαρύγγι, απ'τα ρουθούνια ξεφυσούσε στην κοιλιά μου. Γαμούσα το στόμα της, καθόλου συναινετικά, χωρίς ευαισθησίες, ξυπνούσε ένας άγριος πρωτόγνωρος όχι μόνο στην Κατερίνα αλλά σε μένα επίσης. Σταμάτησα όταν τα σάλια της βρέχαν τα αρχίδια μου, πνιγόταν κι όμως η λαχτάρα της όταν της άδειασα το στόμα με ξάφνιασε.

    Κρατώντας ακόμη τα μαλλιά και τραβώντας τώρα το κεφάλι πίσω, και το χέρι ακόμη ακινητοποιημένο, γονάτισα ανάμεσα στα πόδια, έφερα το ελεύθερο πόδι της στον ώμο μου, και μπήκα μέσα στο μουνί της. Την γαμούσα δυνατά και σε κάθε σπρωξιά έφερνα το πόδι που στηριζόταν στον ώμο πιο πάνω κοντά στο στήθος της. Τώρα πιά κάθε σπρωξιά χτυπούσε τον τράχηλο στον πάτο της και το τριχωτό μου τριβόταν στα ανοιχτά μουνόχειλα. Τα βαριά βυζία τρέμαν σε κάθε έφοδο, οι θηλές πιασμένες με τα μανταλάκια, μακριές σαν ακροδάκτυλα. Το κεφάλι κρατημένο πίσω συνδυασμένο με την επιθυμία της, δίναν στη ράχη της σχήμα τόξου. Μούγκριξε όταν τράβηξα τα μανταλάκια, και βύθισα το στόμα μου με διάθεση να κατασπαράξω το στήθος. Γαμιόταν τόσο όμορφα που θέλησα πρώτη φορά να δώσω γυναίκα να γαμηθεί, μόνο για να βλέπω. Της ψιθύρισα κρατώντας την ακίνητη με δύναμη πως θα την δέσω τελείως ως να φέρω τυχαίους απ'τον δρόμο να την πάρουν.

    Τρόμαξε, φώναξε το όνομά μου. Η αγωνία της με ηλέκτρισε, την φίλησα και την καθησύχασα.. κι αυτό το φιλί ήταν τόσο ωραίο! Βγήκα από το μουνί της και την κοιτούσα, ξέπνεη, παραδομένη, και ανοιχτή. Πόσο ανοιχτή! με το πόδι διπλωμένο πάνω στο στήθος της και το δεξί δεμένο με τον καρπό. Ετριψα τα ζουμιά στον πούτσο μου στη σχισμή της, ως την κωλοτρυπίδα. Τον ακούμπησα στη σούφρα κι έσπρωξα. Υπέροχο, καθηλωμένο δόσιμο, ήταν δική μου. Δόθηκε από τον κώλο και τελείωσα βαθειά στο ζεστό έντερο.
     
    Last edited: 4 Σεπτεμβρίου 2010
  2. thanasis

    thanasis Contributor

    Υπέροχο αφύπνισμα, ερεθιστικότατη περιγραφή.  
     
  3. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Βίωμα, από τις πρώτα αφυπνίσματά μου σε βδσμ

    Cool!!!
     
  4. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Βίωμα, από τις πρώτα αφυπνίσματά μου σε βδσμ

    μόνο και μόνο αυτό ..!
     
  5. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Βίωμα, από τις πρώτα αφυπνίσματά μου σε βδσμ

    Πραγματικά πολύ ερεθιστική περιγραφή.... 
     
  6. Απάντηση: Βίωμα, από τις πρώτα αφυπνίσματά μου σε βδσμ

    Καλόοοοο!