Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βερολινο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος drstrangelove, στις 3 Δεκεμβρίου 2023.

1. drstrangelove

drstrangelove New Member

Θα ήθελα να επισημάνω προς όλους τους φίλους πως η ιστορία αποτελεί μυθοπλασία μιας προσωπικής μου φαντασίωσης, που κατά καιρούς επαναλαμβάνεται στο μυαλό μου με σχετικές παραλλαγές.
    Σε όσους δεν αρέσει, θα έλεγα πως είναι απολύτως σεβαστή η άποψη τους, όσοι εξακολουθείτε να το διαβάζετε σας ευχαριστώ. Αν μέσα σε αυτούς τους λίγους υπάρχουν και κάποιοι που νιώθετε μια σχετική ταύτιση, θα ήθελα να ακούσω περισσότερα και από εσάς

2. sfougokolarios

sfougokolarios Regular Member

Συνέχισε και μην δίνεις σημασία. Η ιστορία ειναι πολύ καλή, Προσωπικά ταυτίζομαι και δεν σου κρύβω πως θα ήταν μια εμπειρία που θα ήθελα να δοκιμασω, αν ζούσα μόνος μου. Προωπικά, βέβαια είμαι περισσότερο υποτακτικής ψυχολογίας και όχι τόσο οπαδός της σωματικής βίας και των τιμωριών.

3. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Η αστυνομία φαντασιώσεων περιπολεί κατά κανόνα σε άλλους χώρους.