Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γίναμε όλοι Mistress/Master και slave

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος pilote, στις 29 Ιουλίου 2017.

  1. Miss Sylvia

    Miss Sylvia New Member

    Ότι έγραψες το έθεσες πολύ σωστά.
    Όλοι το χουν μπερδέψει τον όρο Αφεντρα.
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Γιατι αποτελλει προυποθεση η βαθια κατανοηση του στατους που επιλεγουμε ? . Μηπως αμα πεθανω θα ερθει κανεις μαζι μου στον ταφο για παρεα και εχω καπου υποχρεωση να δωσω εξηγησεις ? Τα στατους δεν αποτελλουν παρα μια ενδειτικη προθεση που εχει καθε δικαιωμα να μεταβληθει , εξελιχθει , αντιστραφει ή να παραμεινει ιδια οπως ξεκινησε. Το bdsm ειναι πανω απο ολα ΑΠΟΛΑΥΣΗ και δεν υποκειται σε κανονες το πως θα αποδωσει καλυτερα . .......νομιζω.....
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Υπαρχει ενα τεραστιο χασμα αναμεσα στο "κατανοω" και "εφαρμοζω".

    Παμε λοιπον.

    Καθε ανθρωπος εχει χαρακτηρα, γνωσεις, εμπειριες, καποια πιστευω, κατι τελος παντων ιδιαιτερο και μοναδικο.
    Εκφραση ολων αυτων των "προϋποθεσεων" ειναι οι πραξεις. Με απλα λογια, καθενας και καθεμια πραττει κατα το δοκουν (δηλαδη οπως νομιζει).

    Ας πουμε λοιπον, οτι το BDSM ειναι αθλημα, αθλητικη δραστηριοτητα. Ετσι, μαζευονται καμια 20αρια σε μια αλανα και λενε "Ας παιξουμε. Να ξεμουδιασουμε. Να κινηθουμε. Να, ο (ταδε) εχει και μια μπαλα". Τρεχει ο καθενας, κυνηγαει τη μπαλα, με χερια και με ποδια, με νυχια και με δοντια, εχει την μπαλα, οι αλλοι ορμαν να του την παρουν, κινηση, τρεξιμο κυνηγι και χαρα. Αλλα, καποια στιγμη, σκεφτονατι καποιοι και καποιες και εχουν προτιμησεις. Αλλοι θελουν να παιξουν ποδοσφαιρο, αλλαι μπασκετ, αλλοι βολευ και αλλοι... water polo.

    Παροτι ολοι και ολες αγαπανε τον αθλητισμο και τα ομαδικα παιχνιδια με μπαλα, δημιουργηθηκαν καποιες ομαδες. Ετσι αλλοι ειναι "ποδοσφαιριστες", αλλοι "μπασκεμπολιστες",
    αλλοι "παιχτες του βολευ" και αλλοι παλι "παιχτες του water polo". Τι εχουν κοινο ? Την αγαπη για το αθλημα, την κινηση, το τρεξιμο, το κυνηγι της μπαλας. Μπορουν ολοι αυτοι να παιζουν μαζι, ταυτοχρονα σε ενα χωραφι ? Οχι. Γιατι τα παιχνιδια τους ειναι εντελως διαφορετικα. Μπορουν να μιλησουν για το αθλημα τους ? Ναι, φυσικα, και εχουν αναμεταξυ
    τους και μεγαλη κατανοηση. Ειναι σωστο να νομιζει καποιος οτι ειναι κατι "καλυτερο" επειδη προτιμα να παιζει ποδοσφαιρο, απο μια αλλη που της αρεσει το βολεϋ ? Οχι δα...

    Εαν καταλαβαινουμε τις βασικες αρχες του BDSM, που αναφερεται σε πραξεις μεταξυ συναινουντων ενηλικων, οχι απαραιτητα σεξουαλικων, και που βασιζονται στην επικοινωνια για την αποτροπη/αποφυγη κακοποιησης, μπορουμε ευκολα να καταλαβουμε οτι φυσικα και υπαρχουν κανονες, υπαρχουν ρολοι, μπορουμε να διαλεξουμε ποιο/α μας ταιριαζουν καλυτερα και με αυτα ασχολουμαστε. Οφειλουμε και να τους γνωριζουμε, και να τους κατανοουμε και πιο πολυ ακομα, να τους εφαρμοζουμε! Δεν υπαρχει κανενας λογος να κατηγορουμε ολους τους υπολοιπους και υπολοιπες που τους αρεσει κατι που δεν αρεσει σε εμας. Ειναι δικαιωμα μας να επιλεγουμε και δικαιωμα τους να διαλεγουν κατι διαφορετικο.

    Για περιορισμο απολαυσης δεν εχω βρει ολα αυτα τα χρονια που ασχολουμαι με το αθλημα, τιποτε, τιποτε απολυτως. Ο μονος περιορισμος που ισχυει ειναι, οι πραξεις να ειναι SSC safe sane and consensual. Εστω RISC που προσωπικα διατηρω καποιες επιφυλαξεις. Εαν η απολαυση που αναζηταμε καταπατει αυτο ή και την συναινεση του αλλου, τοτε απλα δεν μιλαμε για BDSM αλλα κακοποιητικη συμεριφορα.

    Απο το προσωπικο μου ημερολογιο.
     
    Last edited: 25 Ιουλίου 2019
  4. brenda

    brenda FU very much

    Βέβαια κάποιος μπορεί να είναι και καλός αμυντικός και εξαιρετικό χαφ.
    Ένας λίμπερο μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις.
    Και δεν είναι σπάνια η περίπτωση τερματοφυλάκων που μπορούν να παίξουν και στο γήπεδο, όχι μόνο κάτω απ' τα δοκάρια.
    Κοινή συνισταμένη όλων τους υποθέτω είναι πως αγαπούν το ποδόσφαιρο.
    Κανείς δεν δικαιούται να πει στον άλλον "επιθετικός γεννήθηκες, επιθετικός θα πεθάνεις", if you know what I mean...
     
  5. Raed

    Raed Dazed

    Μήπως θες να πεις RACK?
     
  6. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ναι εχεις δικιο, εγω το λεω RISC. Εχω τους λογους μου.
     
  7. moxito

    moxito Travel for the dream!!!

    Εγώ γεννήθηκα slave  ...
    Απλα το εξέλιξε αργότερα!!!  
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    και κατι ακομα που θελω να προσθεσω διαβαζοντας πιο προσεχτικα το αρχικο ποστ. Κανεις δεν είναι ΕΣΥ ... Μην κρινεις τον αλλον με την δικη σου αντιληψη και αισθητικη και κυριως αγνοώντας ποιον δρομο περπατησε μεχρι να συναντηθειτε . Φτιαξε τον κοσμο που θελεις για σενα . Χρειαζεται όμως δουλεια , μην περιμενεις να εχεις χωρις να επενδύσεις (και δεν μιλαω για χρηματα). Τα στατους ΔΕΝ λενε απολυτως τιποτα . Ειμαι Κυριαρχικος σε γενικες γραμμες και τι να λεει αυτό όμως ? . Μηπως αν γνωρισω μια Κυριαρχικη γυναικα που περναμε καλα και εχουμε χημεια , θα αποτελεσει εμποδιο ? .... Καποια πραγματα εξελισσονται ΠΟΛΥ μακρυτερα από τα στατους , τα κανεις γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ τον αλλον , γιατι θελεις να του δωσεις , να του κανεις πραγματα , να εισαι μοναδικος για εκεινον . Αλλα το ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ αυτό , εισαι ο ανθρωπος του , εκεινος που εμπιστευεται , εκεινος που είναι παντα εκει , που δεν θα τον ψαξει , δεν θα εκπληπαρισει για μια καλημέρα και ένα χαμογελο ... εκει καταρρεουν τα στατους . Μην ξεχνας ότι πανω από φετιχ , role play , 24/7 D/s-M/s κτλ , το κορυφαιο ερωτικο παιχνιδι που ποτε δεν βαριεσαι και δεν αλλαζει , είναι η αληθινη αγαπη.
     
  9. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Καπου, και δε θυμαμαι που, διαβασα το εξης κορυφαιο.

    Οι γυναικες προσφερουν σεξ για να παρουν συναισθημα,
    ενω οι αντρες πουλανε συναισθημα για να παρουν σεξ.


    Αν υπαρχει αληθινη αγαπη, τοτε αυτη εχει αφησει ιχνη.
    Προσοχη, διπλη αναγνωση. Αφορα παρελθον, παρον και μελλον.
     
    Last edited: 26 Ιουλίου 2019
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ω,τι γλυκό!   
     
  11. GRD

    GRD Great Red Dragon

    Αχ βαχ... τα αναλύετε πολύ πολύ... και πέρα του γνωστού «ότι δηλώσεις είσαι» (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου)... λόγω υπερβολικής ανάλυσης χάνουμε(γενικεύω επίτηδες μη θίγεστε...) την ουσία:

    Ξεκινάς με ένα σκοπό, γνωρίζεις τον εαυτό σου και τον απέναντι/πάνω/κάτω σου, εξελίσεσαι, επανεκτίμηση, γνωρίζεις ακόμη περισσότερα για τα παραπάνω, ξανά και ξανά... και ίσως... ανάλογα με το χαρακτήρα σου καταλήγεις κάπου - ή όχι.

    Ναι, οκ και εγώ γελάω αρχικά και αμφιβάλω με 18χρονα (και φαντάζομαι και παρακάτω) που δηλώνουν Αφέντες/ίσες και σκλάβοι/ες... αλλά σκεπτόμενος πίσω... ήξερα μια χαρά ήδη τι ήμουν (χωρίς τις σωστές γνώσεις αλλά αυτό αν το ξέρεις δε πειράζει τόσο) και τι ήθελα... στα 16. Δεν άλλαξε κάτι τρομερό από τότε... και δοκίμασα επίτηδες και το ανάποδο και τα πάντα για να το διαπιστώσω... αλλά το ήξερα μια χαρά.

    Λάθος, σωστό, αστείο ή όχι... όλοι κάπου ξεκινάμε. Πάρτε το ανάλαφρα, πειραματιστείτε (με ασφάλεια) και απολαύστε τη διαδρομή...

    Α... και όχι τόσο ανάλυση. Πλιζ!   Έχει κάνει τους πάντες να αμφιβάλουν συνεχώς για τα πάντα. Τραστ γιορ ινστινγκτς. 99% φτάνει.

    Ανδρ(ε)ας