Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γίνεται δυο άτομα να ερωτευτούν μέσα από την Greek BDSM Community

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος conner, στις 30 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Να ερωτευτουν δυο ατομα μεσα απο την Greek bdsm community ελοχευει τους ιδιους κινδυνους και δυσκολιες, οπως σε οποιαδηποτε κοινοτητα, κοινοβιο ή κλειστη κοινωνια που βασιζεται στην αμοιβαια ικανοποιηση αναγκων, συμφεροντων σε μια υποχρεωτικη συμβιωση. Θεωρω οτι αυτες οι σχεσεις θυμιζουν γαμους απο προξενια σε απομακρυσμενα χωριουδακια στο ανατολικο Τιμορ. Χαρακτηρες, ιδισυγκρασια και συμπεριφορες υποτασσονται στα πρεπει. Και οι κουτσομπολες και προξενητρες (αρσενικες και θηλυκες) χτυπανε υπερωριες.

    No, Not my cup.

    γμτ. Ξεχασα τις χαρτοριχτρες. Σορυ.
     
    Last edited: 22 Αυγούστου 2019
  2. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Πως γίνεται να έχει φτάσει η επικοινωνία σε τόσο έντονο συναισθηματικό επίπεδο και να μην έχεις νοιώσει πριν, την ανάγκη να δεις το πρόσωπο του άλλου ατόμου; Ή έχεις μπερδέψει τον ενθουσιασμό (ότι βρήκες ένα άτομο που μπορείς να επικοινωνήσεις σε ερωτικό επίπεδο σε υπερθετικό βαθμό) με τον έρωτα ή απλά έχεις μέσα σου την ανάγκη να ερωτευθείς και το πράττεις, μέσω αυθυποβολής.
    ----------------------------------------------------------------------
    Πέρα από αυτό όμως βλέποντας πολλά σχόλια τα οποία κατακρίνουν την επικοινωνία και τις γνωριμίες μέσω του φόρουμ, μου γεννάται η απορία: Αλήθεια όλοι έχετε βρει ή ψάχνετε το έτερο ήμισυ στο βανιλοκοσμο και έξω από τα bdsm forums και βρίσκεστε εδώ, απλά και μόνο, για την ανταλλαγή απόψεων, να διαβάσετε και να μάθετε; (Ήρεμα ρωτάω)
     
  3. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Το να ξεκινήσει από εδώ μέσα η γνωριμία μια χαρά γίνεται.
     
  4. conner

    conner Contributor

    Συμφωνω απόλυτα...
    Εχουμε σκεφτει ποτε πως αν δυο συντροφοι βρουν κοινη πορεια στα φετιχ τους θα μεινουν μαζι πολυ δεμενοι... περισσοτερο απο ενα "συμβατικο ζευγαρι", γιατι θα τους ενώνει μια κοινη κουλτούρα bdsm
     
  5. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Αλλα δεν παει μακρυα.  
     
  6. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Που το ξέρεις; Τους γνωρίζεις όλους εδώ μέσα και σου έχουν πει όλοι τις ιστορίες τους;
     
  7. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Φυσικα. Οι φιλοι μου με φωναζουν the Allmighty.   Εγω τους φωναζω οι πιστοι Μου.
     
  8. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Έβγαλες ένα συμπέρασμα, αιτιολόγησε το.
    Βάσει ποιών δεδομένων το στηρίζεις;
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αγαπητέ νηματοθέτη - και για να θυμηθώ παλιά κουσούρια μου: το κλασικό disclaimer, μπλα μπλα μπλα -, τόσοι άνθρωπες, άλλοι τόσοι χαρακτήρες, ακόμη περισσότερες ανάγκες, απόψεις και κοσμοθεωρίες. Εγώ τουλάχιστον - απ' τον δικό μου πολύ περιορισμένο κύκλο και δεν εννοώ βιδιεσεμικό, αλλά κύκλο αληθινών φίλων -, δεν γνωρίζω κανέναν/καμία, που έμεινε με τον/την άλλο/η και συνέχισαν επί μακρόν την όποια κοινή τους πορεία, μόνο επειδή τα έβρισκαν στο σεχουαλικό κομμάτι ( κλείνει παρένθεση ). Ένιγουει, όπως είχα ξαναγράψει σ' αυτό το νήμα - όταν οι πτεροδάκτυλες βουτούσαν στις θάλασσες για ιχθυόσαυρες να συνοδέψουν το τσιπουράκι τους -, μια επαφή μπορεί πάρα πολύ εύκολα, να ξεκινήσει εδώ μέσα. Σε κάποιους/ες ( πολλούς, λίγους, δεν ξέρω, δεν απαντώ ) τα όποια λογάκια/αφιερώσεις/μηνύματα/κλπ κλπ διαδικτυακά φτάνουν και περισσεύουν, από το να ερωτευθούν ( ή να νομίζουν ότι ερωτεύθηκαν ή να προβάλλουν σε κάποιον/α ίσως εκ των πραγμάτων "ακίνδυνο/η" λόγω και της έλλειψης στενότερης επαφής την όποια ανάγκη θα είχαν να νιώσουν ερωτευμένοι/ες ή ότι θα τους είχαν ερωτευθεί ), στο να κόβουν φλέβες ( του στυλ μη φύγεις ηλεκτρονικέ Ντορί μου, θα φαρμακωθώ με τα υγρά απ' την καμένη κάρτα γραφικών του λαπιτοπίου ). Σε κάποιους/ες άλλους/ες ( πολλούς, λίγους, δεν ξέρω, δεν απαντώ ), δεν φτάνει τίποτε από τα παραπάνω και αν δεν συναντηθούν λάϊβ ( και ίσως ξανά και ξανασυναντηθούν λάϊβ ), όχι μόνο δεν ερωτεύονται αλλά μετά από ένα σημείο ( σύντομο ή όχι, δεν ξέρω δεν απαντώ ξανά ) βαριούνται και τα μάλα από την όποια επικοινωνία εδώ και κόβουν ρόδα μυρωμένα ( άϊντε και μίλησες για βρούβες, μοχλάδες και λοιπά, μια φορά, δυο φορές, τρεις φορές. Άϊντε και είπες, όπως και σου είπαν το μακρύ και το κοντό σου/τους βιδιεσεμικό ή όχι - τα dick/teet και λοιπά "προσωπικά" pics τα παραβλέπω, γιατί τα θεωρούσα από πάντα τουλάχιστον κακόγουστα/βαρετά -, δίχως την παραμικρή επαφή εκτός οθόνης και δεν αναφέρομαι μόνο στη φωνή, ούτε σώνει και ντε σε κρεβάτια, πατώματα, ντουλάπες, μπουντρούμια και - ξανά μανά - λοιπά, το πράγμα καταντάει ανιαρό έως βαρετό μέχρι χασμουρητού που να σου σπάνε οι μασέλες ).

    Σε κάθε περίπτωση, κουβέντα να κάνουμε, να λέμε και καμιά μαλθακία ( όχι, το μαλθακία δεν είναι είδος αυτολογοκρισίας, απλά μου αρέσει περισσότερο από το μακακία ) να περνάει η ώρα. Πάντως ο έρωτας - όπως τον αντιλαμβάνεται ο καθένας - δεν είναι και τόσο τζιζ κακά, ούτε χαλάει μόστρες ( μην τον λουστείτε, πιείτε τον ). Περί ορέξεως όμως...βέβαια και οι γέροι των muppet έχουν το Je ne sais quoi τους ( υπό την εγγλέζικη έννοια του γλωσσικού δανείου ) χαχα... 
     
  10. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Για να σοβαρευτούμε.

    Σίγουρα διάβασες και την απάντηση μου, λίγο πιο πάνω. Έγραψα για τα πρακτικά προβληματα που έχει μια τέτοια κατάσταση, σύμφωνα με την άποψη μου.

    Σε κάθε τι, όπως σε αυτό το μεγαλουργημσ, υπάρχουν οι περιπτώσεις που θα πετύχει. Άλλες πάλι που δεν θα πετύχει. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ένας είναι και η τύχη. Οι άλλοι εκατό που έχω κατά νου, περιλαμβάνουν πολύ πολύ χειρότερα.

    Το δοκίμασα και είδα με ποιο τρόπο απέτυχε στην πράξη.

    Ελπίζω να σε κάλυψα.
     
  11. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Οκ, κατάλαβα. Επειδή όμως απέτυχε στην δική σου περίπτωση μην το γενικευεις.
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Σε άλλους θα πετύχει και σε άλλους δεν θα πετύχει. Αυτή η γενίκευση ισχύει.

    Θεωρητικά μπορείς να κερδίσεις και στην ρουλέτα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κερδίσει στη ρουλέτα.
     
    Last edited: 22 Αυγούστου 2019