Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γαμος και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος petr_thess, στις 6 Μαρτίου 2007.

  1. hermis

    hermis Regular Member

    Απάντηση: Re: Γαμος και BDSM

    Επιτυχημένος είναι ο ευτυχισμένος.
    Κάνε τα πάντα να γεμίσεις διότι με υπολείμματα στην ψυχή σου δεν θα αντέξεις.
    Ή μία ζωή θα είσαι κρυμμένος. Θεωρώ πως σε ένα γάμο έχουμε 50% φιλία και 50% έρωτα. Ψάξε την δική σου ζυγαριά και φέρε εσύ τα όρια. Δεν χρωστάμε εμείς οι άνθρωποι σε κανέναν φίλε μου να το θυμάσαι….

    Με εκτίμηση

    hermis
     
  2. Η δική μου άποψη συμπεριλαμβάνετε σε μια λέξη ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ.
    Τέλος με βρίσκει σύμφωνο το τελευταίο ποστ της Sm_Art_Lady (ειδωμένο και από την πλευρά του MaleDom/femsub) πρωτίστος οι επιθυμίες και τα θέλω του Εξουσιαστή της σχέσης... ποτέ το αντίθετο.
     
  3. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Γαμος και BDSM

    Δεν συμφωνώ σε αυτό οπως το θέτεις, μόνο αν το βλέπει από την πλευρά της προς Εκείνον όχι από την πλευρά Του προς Τον ίδιο.
    Διαφορετικά το βρίσκω πολύ εγωιστικό.
     
  4. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Σου απάντησες.

    Ενας φίλος λέει: "BDSM να κάνουν μόνο αυτοί που δεν μπορούν να το αποφύγουν".
     
  5. zinnia

    zinnia Contributor

    δες το αυτο σαν υποταγη στα θελω της γυναικας σου.. (μπορει να λειτουργησει και φαντασιωτικα και λειτουργικα) 
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ....... απο που να αρχισω τωρα ? ..... δωθηκαν ομως και καποιες καλες απαντησεις ...
    αγαπητε συνομηλικε petr ... παντα ειχα καποιους κανονες στην ζωη μου ... ενας απο αυτους ειναι οτι ποτε δεν επιχειρουμε να διωρθωσουμε ενα προβλημα δημιουργοντας ενα ακομα ....
    Στα οσα γραφεις εχω διακρινει οτι αυτα τα 20 χρονια του γαμου σου , εχουν "κουβαλισει" περισσοτερα απο οσα μπορουσαν να αντεξουν .... προφανως ειναι κατι που το "κατορθωσατε" μαζι .... φυσικα και υπαρχουν δυνατα συναισθηματα ... αν δεν υπηρχαν τωρα θα επινες μονος σου το 5ο ποτο σου σε ενα μπαρακι και το μυαλο σου θα ηταν κολημενο σε εκεινη ....
    Στην θεση σου (χωρις να ειμαι) θα γυριζα πισω στην ηλικια των 25-26 οπου ενιωσες την αναγκη της υποταγης .... ψαξε λιγο εκει ... κατι πρεπει να εγινε ... με αλλα λογια οπως και στα εργαλεια των Windows πηγαινε στο τελευταιο καλο σημειο της σχεσης και ψαξε τα βημματα ....
    Αν η επιθυμια σου για υποταγη ειναι γνησια και καθαρη ...(που δεν το πιστευω) τοτε μπορεις να βρεις τροπους ωστε να υπηρετησεις θαυμασια την γυναικα σου χωρις εκεινη να εχει ιδεα ή τουλαχιστο αναλυσει και συμφωνησει σε κατι τετοιο ....
    Αν παλι κατι αλλο ειχε ληψει απο την ζωη σου και η αναγκη του παρεμηνευτικε απο εσενα και θεωρηθηκε ως αναγκη υποταγης τοτε θα πρεπει να εισαι παρα πολυ ειλικρινεις με τον εαυτο σου και να ψαξεις την αιτια ...
    Η ζωη ειναι πολυ μικρη και δεν χρωσταει κανεις να την καταναλωνει μεσα σε δισταγμους αμφιβολιες και διχασμενους συντροφους ...
    Και επετρεψε μου να σου πω ... οτι αν ΕΣΥ εισαι εδω , προφανως και εκεινη ειναι καπου αλλου ... ή θα παρεις την αποφαση να παξεις με την φωτια και να λυτρωθεις στο καψιμο ή να γινετε και οι δυο σας ειλικρινεις για πρωτη φορα στα 20 χρονια , να μαζεψετε οτι κομματια σας εχουν μεινει και να συμβιβαστειτε με την ιδεα της απουσιας των εναλακτικων λυσεων .....
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Γαμος και BDSM

    Φιλε ας παμε απο την αρχη να τα αναλυσουμε ενα ενα αυτα που γραφεις.
    Με ολη την καλη διαθεση και χωρις να θελω να σε στενοχωρισω θα σου γραψω της δικες μου αποψεις για το θεμα σου.

    1ον Γραφεις οτι παιδευεσαι να βρης ακρη 12-13 χρονια και εγω σου λεω αν συνεχισεις να εισαι με την βανιλα γυναικα σου θα παιδευεσαι μια ζωη και μαζι με εσενα θα παιδευεις και αυτην,λοιπον τι κανεις μενεις με το βασικοτερο πραγμα σε ενα ζευγαρι τον ερωτα και το σεξ να ειναι παροπλισμενα ?

    2ον Θεμα χωρισμου γραφεις δεν τιθεται, γιατι αραγε θελεις να ζεις σε ενα γαμο που δεν απολαμβανεις τα βασικοτερα επιδει την αγαπας? Εγω θα το ελεγα οικτο μηπως δεν της λες να χωρισετε επιδει την ληπασε? η ληπασε τον ιδιον σου τον εαυτο?

    3ον Σας ενωνουν λες τα παντα εκτος το bdsm, δηλαδη στην ουσια εσενα ειδικα δεν σε ενωνη τιποτα κατ'εμε παντα.

    4ον Αμα νιωθεις κατασπιεσμενος οπως γραφεις απολαυσε το τουλαχιστον, εστω και τετοια καταπιεση... 

    5ον Μπορεις να ζησεις χωρις bdsm παρα χωρις εκεινη γραφεις , ε τοτε τι το κουραζεις και το εκανες θεμα? Μηπως δεν ειναι ετσι ομως φιλε και ειναι κατι που σε καιη και προσπαθεις να ξεγελασεις τον εαυτο σου με ημιμετρα ενω πρεπει να κανεις ριζικες αλλαγες ?

    6ον Παρολα αυτα λες οτι ακομα προβληματιζεσε και προσπαθεις να βρεις μιαν ακρη, εγω θα σου ελεγα να βρεις το κουραγιο να βαλεις ενα τελος και να κανεις μια κενουργια αρχη, βρησκοντας ενα ατομο που θα σε γεμιζει και θα την γεμιζεις σε ολλα και οχι κατα το ημισι, και ειδικα στα ερωτικα.

    7ον Κουραστικος δεν γινεσαι οπως αναρωτιεσε, εγω βεβαια φοβαμαι οτι μπορη να σε στενοχωρησα αλλα φιλε βλεπεις η αληθεια ποναει,και ειδικα αμα εχουμε αγαπηση ενα ατομο ασχετως αν δεν μας καλυπτει.

    Και κατι τελευταιο και εντελως δικο μου, ειχα και εγω γυναικα βανιλα και την αγαπουσα, ισως πιο πολλη απο οσο αγαπας εση την δικια σου, και ειναι και μανα του παιδιου μου, αλλα τελικα την χωρισα ηταν το καλητερο που μπορουσα να κανω γι' αυτην και για εμενα, γιατι δεν μπορουσε να με κανει ευτυχισμενο, ουτε εγω μπορουσα να κανω ευτυχισμενη αυτην.
     
    Last edited: 10 Μαρτίου 2007
  8. soft_crystal wrote:
    "Δεν συμφωνώ σε αυτό οπως το θέτεις, μόνο αν το βλέπει από την πλευρά της προς Εκείνον όχι από την πλευρά Του προς Τον ίδιο.
    Διαφορετικά το βρίσκω πολύ εγωιστικό."

    Δεν χρειάζεται να συμφωνείς αν το bdsm slavery το αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά. Ο καθένας μας έχει δικαίωμα να το αντιλαμβάνεται ως προς τον εαυτό του όπως το θέλει να θέτει στόχους και να ολοκληρώνεται μέσα σε αυτούς. Πολύ εγωιστικό από την πλευρά του Dom ή του Master??? (give me a break). Η κατηγορία Do Me Queen (βλ. Jay Wiseman) sub / slave κατέχει την προτοκαθεδρία εγωισμού (τουλάχιστον Ελλάδα).
     
    Last edited: 9 Μαρτίου 2007
  9. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Γαμος και BDSM

    Κατοπιν Αδειας Του Κυριου μου.
    Δεν εκρυψες τιποτα ειναι κατι πολυ σχετικο. Το οτι δεν λες την αληθεια ειναι επισης σχετικο  
    Νομιζω πως σε ενα ζευγαρι που ειναι εδω και χρονια μαζι το ενωνουν φυσικα χιλιαδες πραγματα, τα παιδια, η οικογενεια, οι κοινες υποχρεωσεις, το κατα πασα πιθανοτητα κοινα αγορασμενο σπιτι, οι πεθερες, το σιγουρο πλεον μελλον και πανω απο ολα οι τυψεις του μελλους που δεν ειναι ικανοποιημενο. Πολλες φορες μεσα μας αυτα ολα τα συνχεουμε με την "υποχρεωση" της αγαπης που εχουμε απεναντι του μελλους που τελικα δεν φταιει σε τιποτα αν εμεις αποφασισαμε αργα τι ειμαστε και τι εχουμε αναγκη. Και μην ξεχναμε τις ατελειωτες τυψεις και ενοχες του μελους που ανακαλυψε πως ειναι υποτακτικο στην απλη εκφραση ειτε ο αλλος το ηθελε ειτε οχι, ειτε ηξερε συνειδητοποιημενα τι κανει ειτε οχι πως την μερα που παντρευτηκε, που δωθηκε, εδωσε και μια υποσχεση "αφοσιωσης" και ουσιαστικα αυτη την αφοσιωση αρνιεται στον χωρισμο.
    Οποτε κατα τη γνωμη μου το θεμα του χωρισμου που δεν τιθεται ειναι για πολλους αλλους λογους αλλα οχι για εκεινα που σας ενωνουν γιατι ουσιαστικα δεν σας ενωνει το σημαντικοτερο και αυτο δεν λεγεται bdsm αλλα η αναγκη σου για υποταγη η οποια δεν καλυπτεται απο την αναγκη της για Κυριαρχεια η οποια δεν υφισταται. Αν αυτη ειναι αληθινη και ερχεται μεσα απο την καρδια σου αργα η γρηγορα δεν θα αντεξεις πια ενα συμβατικο γαμο, μια συμβατικη ζωη οποιοι και να ειναι οι λογοι που σε κρατανε εκει. Οσο πιο πολυ μενεις στην εποχη της φαντασιωσης απλα μεγαλωνεις την επιθυμια και οταν ερθει η στιγμη της αποκαλυψης και της πραξης τα συναισθηματα και η απελευθερωση ειναι τοσο μεγαλη που ποτε δεν θα μπορεσεις πια να γυρισεις πισω. Οι πορτες που ανοιγονται σε αυτο τον δρομο ειναι μεγαλες και δεν μπορεις να τις κλειδωσεις και να γυρισεις πισω, ειναι ενας μονορδομος.
    Φυσικα και δεν μπορεις να ζησεις χωρις εκεινη γιατι στο κατω κατω της γραφης δεν σου εκανε και τιποτα, δεν υπαρχει λογος να την μισεις η να μην την αγαπας. Ηταν παντα υποθετω μια καλη μητερα και συζυγος. Αν γινοταν κατι θα μπορουσες να φυγεις χωρις τυψεις και ενοχες κατι τετοιο ομως ειναι αδυνατον. Απλα καποια στιγμη καταλαβες μεσα στα χρονια της σχεσης σας πως η προταση "θα ειμαι κοντα σου και θα σε αγαπω μεχρι θανατου" μια αλλη σημασια εχει για σενα απο οτι για εκεινη. Δεν ειναι θεμα πως θα ζεις καταπιεσμενος απο εδω και περα η για την επομενη ζωη σου το θεμα ειναι πως δεν θα εισαι ο εαυτος σου για την υπολοιπη ζωη σου, πως η σημαντικοτερη φυσικη σου αναγκη και εκφραση δεν θα μπορει να εκδηλωθει και να αναπτυχθει. Να οδηγηθει μεσα απο τις Αποφασεις και το χερι Εκεινης(της οποιας Εκεινης). Φυσικα και εισαι ετοιμος για την αυτοθυσια να μην ζησεις τα πραγματα που αποζητας (αυτο ελειπε να μην εισαι) ομως το θεμα και η πιο βασικη ερωτηση ειναι οχι αν εσυ εισαι ευτυχισμενος σε αυτη την κατασταση αλλα κατα ποσο και για ποσο χρονικο διαστημα την κανεις εκεινη ευτυχισμενη η ακομα καλυτερα δεν της κανεις κακο.
    Το να βρεις την δυναμη και να φυγεις δεν ειναι απλο και θαυμαζω τους ανθρωπους που το εχουν καταφερει. Τα παραπανω γραφωμενα ειναι πανω κατω οι δικες μου σκεψεις μεσα απο την δικια μου εμπειρια πανω στο θεμα. Το ξερω ειναι σκληρα και δυσκολα, αλλα ειναι ετσι (τουλαχιστον για μενα). Ελπιζω να σε βοηθησα και ελπιζω για σενα να βρεις τον δρομο που επιθυμεις.
     
  10. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Είναι πολύ άσχημο να καταπιέζεσαι.Εγώ το μόνο που θα σου απαντήσω στο ερώτημά σου ειναι ότι την απάντηση μόνο εσύ θα πρέπει να την βρεις
     
  11. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    Ας παραθεσω και μια αποψη απο αλλη οπτικη γωνια. Ειχα την τυχη να γνωρισω ατομο του χωρου, εν μερει sub και κυριως kinky και οχι απολυτα pet οπως ηθελα, αγαπηθηκαμε και παντρευτηκαμε   Επελεξα την αγαπη και τη συντροφικοτητα αντι της απολυτης συμβατοτητας, ωστοσο ενοιωθα ελευθερη να ειμαι ο εαυτος μου και υπηρχαν παιχνιδια που ηταν αμοιβαια και βαθια απολαυστικα!
    Πριν βιαστειτε να με μακαρισετε , σας λεω οτι χρονια πριν ειχα γνωρισει καποιον που ειχε παντρευτει την αφεντρα του. Του ειχα πει ποσο τον ζηλεψα και με βαθυ αναστεναγμο μου δηλωσε οτι ¨το τερας της καθημερινοτητας τα καταπινει ολα". Το συνυπογραφω! Ακομα και σε αυτη την ιδεατη σχεση, η ομορφια και η μαγεια χανονται μετα απο καποιο καιρο μπροστα στην τριβη της καθημερινοτητας! Και ναι, ξαναβρισκονται ενιοτε, αλλα παλι ξαναχανονται !  
    ...Ξερω αρκετες τετοιες σχεσεις/γαμους, απο γυναικες Dommes που δεν δεχτηκαν να συμβιωσουν με αντρες vanilla (πως θα μπορουσαν αλλωστε???!!) και εψαξαν και βρηκαν το ταιρι τους στον χωρο και ζουν ικανοποιημενες και ελευθερες, χωρις να αποφευγουν ομως την ρουτινα. Ξερω επισης οτι πολλοι/ες απο εσας ονειρευονται κατι τετοιο, τους ευχομαι πραγματικα να ζησουν την τελεια σχεση  
    Στατιστικα μιλωντας παντως, ειναι πολυ πιο ευκολο για μια γυναικα bottom/slave/sub να συμβιωσει με αντρα Top/Master/Dom , διοτι οι δομες της ελληνικης κοινωνιας το επιτρεπουν πιο ανετα (οχι, δεν πιστευω οτι οι αντρες κανουν κουμαντο στην ελλαδα, αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση!).
    Προσωπικα επιλεγω τη συντροφικοτητα , ξεροντας οτι ολα τα φθειρει ο χρονος. Αλλα , ομολογω, μου λειπει το παιχνιδι  
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    τελικα ξεχωριζουν οι ανθρωποι που πραγματικα εχουν ζησει μια κατασταση απο εκεινους που φανταζονται πως ζουν η θα θελαν να ζησουν..

    Οταν η σχεση δεν ειναι μονο μεσα στο μυαλο, αλλα χτιζεται μερα τη μερα, παυει να ειναι η ονειρικα φτιαγμενη, απομυθοποιειται το ονειρικο κομματι της, ομως αποκτα ουσια και βαθος..

    Δεν υπαρχουν τελειες σχεσεις παρα μονο στο μυαλο μας..