Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γενικώς περί...BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος MsAliki, στις 20 Ιανουαρίου 2006.

  1. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Μιλάμε εδώ και αρκετό καιρό γενικώς για BDSM, για training techniques, για bondage,fetish κλπ κλπ κλπ.
    Ας μιλήσουμε λίγο και για 24/7 D/s lifestyle.
    Υπάρχουν μέλη που ασχολούνται με D/s σ'αυτό το community?
    Υπάρχουν Mistress/slave ζευγάρια?
    Υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο lifestyle ή εκφράζονται μόνο φαντασιώσεις και μεγάλες προσδοκίες που πηγάζουν από μία-δύο παλιότερες εμπειρίες?
     
  2. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Αγαπητή MsAliki, τέτοια ζευγάρια σίγουρα υπάρχουν, είμαι και εγώ θερμός υποστηρικτής του ΤPE ή αλλιώς 24/7 D/s (M/s στην περίπτωσή μου) lifestyle, αλλά όπως και σε κάθε κοινωνία, έτσι για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να πληρούνται πολλές προϋποθέσεις, βασική των οποίων είναι να υπάρχει μια οικονομική άνεση, έτσι ώστε τα μέλη που θα είναι σε ένα 24/7 περιβάλλον να μπορούν να το απολαύσουν με όλη του τη σημασία. Συγκεκριμένα, ο σκλάβος για να είναι σε 24/7 πρέπει να μη δουλεύει, γιατί αλλιώς μπαίνουν θέματα του ποιός φέρνει τα χρήματα στο σπίτι, και γενικά δεν είναι καλό να θες να κάνει κάποιος κάτι Α και να σου λέει δε γίνεται γιατί π.χ. έχει επαγγελματικό ραντεβού με πελάτη που θα στάξει τρελά λεφτά στην επιχείρηση που δουλεύει. Άρα μιλάμε για μικρό ποσοστό ανθρώπων που μπορούν πραγματικά να το απολαύσουν. Φυσικά, αυτά ισχύουν για τις πόλεις όπως Αθήνα και Θεσ/νίκη, για τα χωριά που υπάρχουν οι αγροί, ε, τα πράματα μπορούν να γίνουν πολύ πιο εύκολα  
     
  3. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Master Spiller καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντησή σας.
    Υπάρχει και το ενδεχόμενο το ζευγάρι να δουλεύει μαζί-σπάνια περίπτωση αλλά υπάρχει-όπως εγώ με τον slave μου και έχουμε στην κυριολεξία 24/7 D/s.Μελλοντικός μας στόχος ε'ιναι να σταματήσει να δουλεύει εκείνος και να δουλεύω μόνο εγώ ώστε να ασχολείται μόνο με housechores.
    Εσείς έχετε 24/7 D/s ή αρκείστε σε sessions όταν υπάρχει χρόνος?
     
  4. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Αγαπητή MsAliki όχι, δε διαθέτω αυτή τη στιγμή μια 24/7 σχέση, καθώς δε ζω με τη σκλάβα μου ακόμα... Σκοπός μου και μένα είναι μια 24/7 σχέση, αλλά αυτό θα αργήσει κάποια χρόνια ακόμα... Τα session, αν και απαραίτητα, τα αποφεύγω, προτιμώ όταν είμαι μαζί της να μην κάνουμε session, αλλά να είμαστε σαν 24/7 ζευγάρι, είναι πιο φυσικό και πιο ωραίο κατά την άποψή μου.
     
  5. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Ναι,συμφωνώ και επαυξάνω.Το session παραπέμπει σε κάτι προσωρινό.
    Το έγραψα με την έννοια της "πράξης" - "δραστηριότητας" σε περίπτωση μη ύπαρξης 24/7.
    Ακόμη αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που ενδιαφέρονατι πραγματικά για D/s lifestyle και όχι μόνο για BDSM activities.
    Δεν έχω κάτι με το bdsm,αντιθέτως το θεωρώ απαραίτητο συστατικό για D/s σχέση,νοιώθω όμως οτι δεν ισχύει το αντίστροφο...
     
  6. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Θα συμφωνήσω μαζί σου αγαπητή Αλίκη σε οτι αφορά το bdsm και τη σχέση του με το D/s, αν και κατά την άποψή μου, υπάρχει διαφορά μεταξύ τους, καθώς ναι μεν το bdsm σε βοηθάει με το D/s, δεν σε αναγκάζει όμως να χρησιμοποιήσεις όλα του τα μέσα... Για παράδειγμα, πάρε κάποιον Αφέντη που είναι καθαρά του D/s και δεν του αρέσει το SM, πώς θα ταίριαζε με το BDSM? Δε θα ήταν λίγο περίεργο; Το BDSM απλά κατά τη γνώμη μου, βάζει το αλατοπίπερο σε μια D/s σχέση, δεν την κάνει αυτό που πραγματικά είναι. (Όταν αναφέρομαι σε D/s εννοώ το 24/7 TPE)
     
  7. slv_hana

    slv_hana Regular Member

    RE: RE: Γενικώς περί...BDSM

    Με συγχωρειτε Αφεντη μου που θα διαφωνησω μαζι Σας.Πιστευω πως η 24/7 σχεση δεν βασιζεται τοσο στις βραδινες ωρες,γιατι τοτε οι κανονικοι ανθρωποι κοιμουνται,αλλα στις αλλες ωρες της ημερας!Αρα αφου Μ/μενουμε στην ιδια πολη και επικοινουμε (και σε προσωπικο επιπεδο και με μηνυματα) καθε μερα ,ολη μερα ,και υπακουω στις εντολες Σας και κανω ο,τι μου Πειτε, τοτε πως Λετε οτι δεν εχουμε 24/7 σχεση?Επειδη δε κοιμομαστε καθε βραδυ στο ιδιο κρεβατι?Ενταξει,ισως να μην εχουμε ολοκληρωμενη 24/7 σχεση(απ'το 24 λειπει το 8αωρο του υπνου) αλλα σιγουρα ειναι μια υποκατηγορια της 24/7 σχεσης!!Δε Νομιζετε?

    PS:Συγχωρεστε με αν Σας μιλαω με τροπο που δεν αρμοζει σε μια σκλαβα..Τι να κανω?Αφου νιωθω οτι με πνιγει το δικιο μου.
     
  8. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Νομιζω οτι ισως η εννοια του 24/7 να εχει παρανοηθει μια που δεν αφορα στην συγκατοικηση. Αυτο που την καθοριζει ειναι η εκταση του ελεγχου που ασκει η Κυριαρχος στον υποτακτικο και το αν αυτη ειναι 24 ωρες την ημερα, 7 μερες την εβδομαδα σε αντιθεση με το αν μιλαμε για scening η για καποια σχεση οπου ο ελεγχος αφορα μονο συγκεκριμενα χρονικα πλαισια. Και, αν και καποιοι εχουνε την τυχη να μην δουλευουνε οι σκλαβοι τους, ουτε και αυτο ειναι καθοριστικο στο αν κατι νοειται ως 24/7...ο ipakouos για παραδειγμα δεν μενει εδω και δουλευει αρκετες ωρες την ημερα. Ομως, ελεγχεται καθε στιγμη και ο,τι κανει, ο τροπος που σχετιζεται με τους αλλους, και γενικοτερα η νοοτροπια του ειναι δομημενα γυρω απο συγκεκριμενα πρωτοκολλα, διαδικασιες και tasks.

    Οσον αφορα το αν κοιμουνται στο ιδιο κρεββατι-πολλοι σκλαβοι ετσι κι αλλιως κοιμουνται στο πατωμα.
     
  9. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Δε νομίζω πως έχω παρανοήσει την έννοια 24/7.
    Μου αρέσει να κυριολεκτώ και όταν λέω 24/7 απαιτώ και 24/7.
    Αν δεν υπάρχει συγκατοίκηση,εντάξει, το 8ωρο του ύπνου δεν αναιρεί το 24/7. Το να ζει όμως ο ένας εδώ και ο άλλος σε άλλη πόλη η χώρα, ε τότε σαφώς και δε μιλάμε για D/s αλλά για εικονική πραγματικότητα.
     
  10. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Αγαπημένη μου hana, η απάντηση της Phaedra νομίζω είναι αυτό που περίμενες, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο... Σχετικά με το οτι δε βρισκόμαστε συνέχεια μαζί, και έγραψα αυτό που έγραψα, δεν το έκανα για να σε προσβάλλω, αντίθετα, πιστεύω οτι μια σχέση 24/7 συνεπάγεται πολλά πράγματα, όχι απλά το να κοιμόμαστε μαζί... Ξαναδιάβασε το post της απάντησής μου στην Αλίκη και προσπάθησε να καταλάβεις με ποια οπτική γωνία το εννοώ το 24/7 και το TPE (=Total Power Exchange)...
     
  11. slv_hana

    slv_hana Regular Member

    RE: RE: Γενικώς περί...BDSM

    Ενταξει!Καταλαβα τι θελετε να Πειτε..Πιστευετε πως ακομη με "προπονειτε" για 24/7 σχεση και πως ακομη δε μου Εχετε "σφιξει τα λουρια" τοσο πολυ..Ετσι δεν ειναι?
     
  12. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Θα συμφωνήσω με το Master Spiler ότι σε μια 24/7 σχέση ο/η σκλάβος/α θα πρέπει να είναι μέσα στο σπίτι και πάντως να υπακούει στις εντολές του Κυρίαρχου, άρα δεν μπορεί να δουλεύει. Για εμένα μόνο έτσι ολοκληρώνεται μια παρόμοια σχέση. Κατά συνέπεια η σχέση 24/7 είναι ακόμα για την Ελλάδα ένα μακρινό όνειρο. (Άλλωστε αυτό το θέμα, το οικονομικό, μας απασχόλησε στο παρελθόν με ομηρικούς καυγάδες.) Το κεντρικό θέμα είναι ότι ο/η σκλάβος/α αν φέρνει λεφτά στο σπίτι μόνο σκλάβος/α δεν είναι.