Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί η παράδοση του ελέγχου κρύβει τόση δύναμη;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος darkmoon_o, στις 1 Οκτωβρίου 2026.

1. vanessapret

vanessapret Regular Member

Ίσως και να το έκλεινα τελείως το κρατάω μόνο για 2-3 επικοινωνίες

2. darkmoon_o

darkmoon_o Regular Member

Ούτε μπλα μπλα παίζει  

3. vanessapret

4. darkmoon_o

Πώς εξισορροπούνται οι ορμόνες που είναι στα ύψη ; Αυτή η απότομη πτώση αδρεναλίνης δεν έχει αντίκτυπο;

5. Goldie_666

Goldie_666 aka Mama Saturn Premium Member

Για εμενα εχει να κανει με το ποσο «εντος» του στοιχείου μου βρισκομαι οταν υποτασσω καποιον άλλον. Το νευρικο μου συστημα νιωθει ασφαλεια να εκφραστει κυριαρχικά/σαδιστικά και οντας σε Dom space εκτελω τις επιθυμιες/αποφασεις μου με ακριβεια, ευθυνη και απολυτη επιγνωση του τι ακριβως κανω, με ποιον τροπο το κανω και σε τι ενταση το κανω. Δεδομενου επισης του σεβασμου μου στα ορια και τις- κυριως ασυνειδητες- επιθυμίες του υ δεν τα ξεπερνω με αποτελέσμα να μην εχω συναισθήματικη απορρύθμιση επειτα. Βιωνω το BDSM απολυτα θεραπευτικα τοσο για εμενα οσο και για το υ μου. Νιωθω οτι προσφερω στο υ μου, οπως και εκεινο προσφερει σε εμενα.

6. Ritual

Ritual Premium Member

Από τη στιγμή που όλη η διάδραση είναι μελετημένη, αβίαστη και βάσει του πλάνου που έχει στο μυαλό του ο Κ, ομοίως ομαλή είναι και η αποφόρτισή του και η επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς.
    Μπορεί να υπάρξει κούραση και καταπόνηση (σωματική και ψυχική), εξαρτώμενη από το είδος και την ένταση και τον βαθμό επικινδυνότητας της κάθε πρακτικής.

Έκαστος εφ' ω ετάχθη  

Σε ότι αφορά τις δημόσιες συζητήσεις, πολλά έχουν ειπωθεί ανά τα χρόνια, κόσμος έχει έλθει και παρέλθει, εξακολουθούν παρόλα αυτά να υπάρχουν συζητήσεις όταν υπάρχει θέμα προς συζήτηση.
    Στις ιδιωτικές συνομιλίες δεν γνωρίζω τι γίνεται.

7. vanessapret

Γράφεις υπέροχα

8. darkmoon_o

@Ritual αν η διάδραση δεν πάει κατά το πλανο του Κ;
    Αν γίνει μια στραβή λέμε τώρα και δεν εξελιχθούν ομαλά τα πράγματα..:
    Πως το βιώνει ο Κ;

9. darkmoon_o

Μα αν δεν υπάρχει συμμετοχή πως θα υπάρξει συζήτηση;
    Είναι βλέπεις στη μέση και αυτά τα στερεότυπα..
    Ο δημόσιος διάλογος κρατά την κοινότητα ζωντανή και θέτει τα θεμέλια.

10. darkmoon_o

Το θέμα είναι οτι απο τη στιγμή που ο κόσμος διψά για γνώση και επιμόρφωση γιατί αυτή η πληροφορία να μένει κλειδωμένη σε ιδιωτικά μηνύματα και να στερείται η κοινότητα τη δυνατότητα να μάθει και να εξελιχθεί.

Αν το νήμα πρόκειται να ανακυκλώνεται σε κοινοτοπίες και να μην έχει ουσία θεωρώ καλύτερο να κλείσει εδώ. Ο σκοπός μου ήταν να γίνει μια ουσιαστική δημόσια επιμόρφωση γύρω από ένα σοβαρό ζήτημα καθώς ο κόσμος ζητά να μάθει και δεν υπάρχει λόγος να στερείται η κοινότητα τέτοιες αναλύσεις. Αν δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει και λόγος συνέχειας.

11. Ritual

Ritual Premium Member

Θεωρώ ότι για να φτάσουν 2 άνθρωποι να σχετίζονται (εντός bdsm στην περίπτωσή μας) έχει προηγηθεί γνωριμία, ανταλλαγή απόψεων, έχει μετρήσει ο ένας τον άλλον και θέτονται ξεκάθαρα όρια και κανόνες.
    Όταν έστω 1 από τα μέλη είναι άπειρο, το πιθανότερο είναι να υπάρξει κλιμάκωση στις πρακτικές ή ακόμα και στο επίπεδο παράδοσης ελέγχου.
    Παρόλα αυτά, στην περίπτωση που προκύψει κάτι έκτακτο (π.χ μια κρίση πανικού του υ) και όχι αμέλειες/παραβλέψεις του Κ, είναι θέμα ανθρώπου πως θα το διαχειριστεί. Είναι ο ίδιος τρόπος διαχείρισης και αυτο-ρύθμισης που έχει γενικότερα σαν προσωπικότητα, είτε μιλάμε για bdsm related σενάρια, είτε για μια έκτακτη ανάγκη που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Στο τέλος της ημέρας η συναίνεση δίνεται στον άνθρωπο, όχι στο στάτους.

Να υπάρξει συμμετοχή που?
    Υπάρχουν ένα σωρό συζητήσεις που μπορούν να αναθερμανθούν, ή να ξεκινήσουν νέες, εφόσον κάποιος νιώσει την ανάγκη να εκφραστεί.
    Τους τελευταίους μήνες έχουν ξεκινήσει αρκετά νήματα με πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις, και αν υπάρχει η δυνατότητα ευρύτερης συμμετοχής ακόμα καλύτερα.
    Σε κάθε περίπτωση δεν το βλέπω σαν αυτοσκοπό του φόρουμ, να πρέπει να υπάρχει κινητικότητα για να γίνει θελκτικό σε νέες συμμετοχές.

Σε ποια στερεότυπα αναφέρεστε?

Τα θεμέλια έχουν τεθεί χρόνια τώρα, δε χρειάζεται να ανακαλύπτουμε κάθε φορά τον τροχό.
    Όσο για το διάλογο, ναι, εφόσον δεν ξεπερνιούνται τα όρια και υπάρχει διάθεση ανταλλαγής απόψεων.
    Για παράδειγμα, το τελευταίο φρούτο που μας επισκέφτηκε θεωρούσε ότι είναι οκ να κάνεις σεξ με σκυλιά (σε ενεργητικό ρόλο), καθώς υπέθετε ότι αφού τους σηκώνεται υπάρχει συναίνεση.
    Ομοίως βρήκαν το δρόμο τους φασίστες, μισογύνηδες κοκ..

Αν η κοινότητα έχει ανάγκη τέτοια μούτρα για να παραμείνει ζωντανή (βλ. τα σχόλια για το άλλο site) κάτι πάει πάρα πολύ λάθος.

12. Goldie_666

Goldie_666 aka Mama Saturn Premium Member

Μου αρεσει τοσο η προθεση σου, οσο και η οπτική σου στο θεμα της επιμορφωσης. Μακαρι οσοι μπαίνουν σε αυτα τα «νερα» να ειχαν την ιδια προσεγγιση. Δυστυχως, παρολο που δηλώνω νεα στο χωρο, πεφτω επανω σε στενάχωρες ιστοριες καθημερινα! Η κακοποιηση (σωματικη και ψυχολογική) υποτακτικών απο αυτοονομαζόμενους Κ πάει σύννεφο. Δεν υπαρχει αραγε η πληροφορία απλετη εκει εξω;! Σαφως και υπαρχει! Με το παραπανω! Η διαθεση να μαθει κανεις ειναι το Α και το Ω. Και ακολουθουν η ενσυναισθηση, η ευθυνη και μια υγιής συγκροτημένη ψυχοσυνθεση ωστε η γνωση που θα εφαρμοστει να βοηθησει καποιον να εξελιχθει και να μπορουμε εν τελει να πουμε οτι καναμε BDSM.

Last edited: 7 Οκτωβρίου 2026 at 15:32