Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί θέλετε κάποιον υποτακτικό ή κυριάρχο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 23 Αυγούστου 2007.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Δύσπεπτη ερώτηση,   θα επανέλθω όμως.
     
  2. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Γιατί θέλετε κάποιον υποτακτικό ή κυριάρχο;

    Για να μην υπάρχουν «παράσιτα». Ένα σωστό πρωτόκολλο επικοινωνίας προϋποθέτει τον κατάλληλο δέκτη για τον εκάστοτε πομπό, και το αντίστροφο.


    s
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Με έχει απσχολήσει πολύ αυτές τις ημέρες η τελευταία ερώτησή σου Ηλία. Διαβάζοντάς την αρχική σου ερώτηση, σκέφτηκα προς την κατεύθυνση που εγώ είχα ανάγκη να σκεφτώ, αλλά με την πρόσθεση των νέων λέξεων με υποχρεώνεις να έχω μία διαφορετική θεώρηση επί του ερωτήματος.

    Η δική μου ηθική μού υπαγορεύει μέσω της κυριαρχίας να αποζημιώνω τον έχοντα εισπράξει το σαδισμό μου, ανεξάρτητα από το αν τον επέλεξα με μοναδικό ή βασικό κριτήριο το κατά πόσο δύναται να ικανοποιήσει το σαδισμό αυτό (συμβαίνει ενίοτε), και ανεξάρτητα από το αν (στην περίπτωση που το τελευταίο ισχύει) είχα την συναίνεσή του.

    [Το θέμα της συναίνεσης, και το πώς αυτή επηρεάζει την ηθική μου θεώρηση επί του ερωτήματός σου, με προβλημάτισε, αλλά κατέληξα στο συμπέρασμα πως «πραγματική» (ειλικρινής) συναίνεση δεν υπάρχει εκ μέρους των υποτακτικών (τονίζω πως αυτό προκύπτει από τη δική μου εμπειρία). Άλλοτε η συναίνεσή τους δεν ήταν μία απόφαση που πάρθηκε υπό καθεστώς νηφαλιότητας (Κάποιοι άνθρωποι όταν έφτασε η χρονική στιγμή να διαπραγματευτούν μαζί μου τους όρους μίας σχέσης, είχαν ήδη μπει σε υποχρεωτική τροχιά γύρω μου, για συναισθηματικούς λόγους, και επομένως δεν είχαν το απαιτούμενο διαπραγματευτικό πλεονέκτημα ώστε να μην συναινέσουν.), και άλλοτε η συναίνεσή τους δόθηκε ενώ γνώριζαν το ηθικό μου υπόβαθρο (Επομένως αντιλαμβάνονταν ότι δεν υπήρχε το ενδεχόμενο να εισπράξουν από εμένα συνολικά, περισσότερη σκληρότητα από ότι τρυφερότητα.*).]

    Ως εκ των παραπάνω θα απαντήσω ότι και στην περίπτωση που περιγράφεις τώρα, βάσει της δικής μου ηθικής, είσαι ανήθικος, συνυπολογίζοντας το γεγονός πως η δική μου ηθική είναι μπολιασμένη από το ενοχικό σύνδρομο που με διακατέχει από τα οκτώ.

    Η δική σου απάντηση στην ερώτησή σου, ποια είναι;

    * Αυτό συνέβη μία φορά όταν πλήρωσα για session με επαγγελματία, το ύψος του αντίτιμου που κατέβαλα για το οποίο, μείωσε δραματικά τις τύψεις μου (Για να μηδενιστούν χρειάστηκε να δώσω και ένα γενναίο pourboire).
     
  4. cd_lia

    cd_lia New Member

    einai to idio toy giati soy aresei ayto to fai kai to allo oxi. den yparxei giati. etsi einai, eite to fxaristiese eite oxi alla to kaneis. oi edikoi tha apantoysan mazoxisths, sadisths, kati teteio.
     
  5. naida

    naida Regular Member

    Πραγματικά υπέροχο κείμενο.

    Είναι τόσα πολλά..Θα αρκεστώ σε όσα έρθουν πρώτα:
    Με αναγνωρίζω..
    ..(μπορώ να με δώ) όταν είμαι υποταγμένη
    και λατρεύω αυτό που βλέπω.
    Επειδή η ελευθερία μέσα απο την υποταγή είναι μαγεία.
    Επειδή το χαμόγελο και η ικανοποίηση Αυτού στον οποίο προσφέρω
    χαράζονται στη μνήμη, δεν ξεχνιούνται και με γεμίζουν τόσο πολύ.
    Επειδή τίποτα δεν είναι δεδομένο.
     
    Last edited: 5 Σεπτεμβρίου 2007
  6. nnds

    nnds New Member

    Γιατί απλά μια Κυρίαρχη με ''ανάβει'' !!!
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αντικειμενικά δεν είμαι ανήθικος.

    Υποκειμενικά και παλεύοντας με τον εγωισμό μου, πείθω τον εαυτό μου(ακόμα), ότι είμαι ανήθικος. Σε άλλη περίπτωση κινδυνεύω να σταματήσω να νιώθω τα συναισθήματα του άλλου και με αυτό τον δρόμο σταδιακά να χάσω την ψυχή μου.

    Ίσως για κάποιον κυνικό αυτό να είναι δείγμα ηθικής. Αν είναι έτσι, τότε χαίρομαι γιατί ακόμα ζω.
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Επίφοβη η αναφορά στον κυνισμό, λόγω Διογένη. Δεν προτιμάς να σκέπτεσαι τη Φυσιοκρατία των Στωικών; Ή καλύτερα: Αναζητάς ακόμη μία φόρμουλα που θα σε ορίσει ως ηθικό ή πείστηκες τελικά για το αντίθετο; Και η ισχύς του πρώτου ενδεχόμενου δεν προαπαιτεί την ισχύ του δεύτερου;
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Εφόσον αναζητώ ακόμα την φόρμουλά αυτό σημαίνει ότι διακατέχομαι από μία ηθική. Μία ηθική που εμπνέεται από το εγωιστικό χρώμα των αναζητήσεων μου και εξαιτίας αυτού, μπορεί να ανατρέπεται από την ανάγκη που την γεννά, για να επιτυγχάνει την μέγιστη απορρόφηση των δεδομένων που της προκύπτουν. Μία λεπτή ισορροπία που διατηρείται υγιής, από την απόλυτη πίστη μου ότι τίποτα δεν διατηρεί την αλήθεια του σε όλους του χώρους και σε όλους τους χρόνους.

    Έτσι τα πάω καλά με τον εαυτό μου και βιώνω την στερεότητα του εδάφους. Ενώ αυτοί που με περιτριγυρίζουν, συνήθως βιώνουν την ναυτία.
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Μήπως σημαίνει ότι απλώς αναγνωρίζεις την αξία της ηθικής, που όμως δεν έχεις; Δεν μπορείς να είσαι μοραλιστής (εν γένει) και ανήθικος (κατά περίπτωση) ταυτόχρονα, κατά τη διδαχή του Σωκράτη λόγου χάρη;
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Masters, σκλάβοι, submissives κλπ κλπ. Τα κίνητρα ΟΛΩΝ το "ΕΓΩ" φυσικά.... και μετά οι άλλοι....
     
  12. Mr Giannis

    Mr Giannis Regular Member

    Απάντηση: Γιατί θέλετε κάποιον υποτακτικό ή κυριάρχο;

    έτσι. πάντα το ΕΓΩ. τον υποτακτικό τον θέμε για να μας κάνει τα κέφια, και τον κυρίαρχο για να του κάνουμε τα κέφια γιατί έτσι μας αρέσει. ουμπερ άλες ηδονή.