Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί θα θέλατε να σας δέσουν;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 30 Οκτωβρίου 2007.

  1. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    Γιατί μαρεσει να νιώθω ανήμπορη και στο έλεος του άλλου.
     
  2. Relegand

    Relegand New Member

    Γιατι ειναι η τελεια ευκαιρια να σταματησει το μυαλο σου να σκεφτεται τα χιλια δυο πραγματα που μπορει να σε απασχολουν και χανεσαι σε μια στιγμη
     
  3. Teo72

    Teo72 Premium Member

    Γιατί με τρελαίνει να νιώθω έκθετος, δεμένος και ανήμπορος μπροστά στην αφέντρα ή τον αφέντη μου...
    Πραγματικά πάλλεται το κορμί μου από την καύλα όταν με δεμένα μάτια και σώμα τον ή την νιώθω να περιφέρεται γύρω μου και γω απλά να είμαι έρμαιο στις ορέξεις του...
     
  4. JohnPA

    JohnPA Regular Member

    Μπορεί να μας δείξει κάποιος κάνα καλό, σίγουρο, ασφαλές και ανώδυνο δέσιμο;;;
     
  5. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    Είχα κάτι σχοινιά στο γκαράζ και.. προσπάθησα να τα ξεμπλεξω από το κουβάρι που ήταν... στο τέλος δέθηκα κατά λάθος... αλλά μου άρεσε...  

    True story  
     
    Last edited: 9 Μαϊου 2019
  6. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Το δεσιμο, νταξ, ειναι δεσιμο.
    Αλλα οι κατσαριδες...  
     
  7. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Φυσικα. Ανοιγεις το πισι, βαζεις γιουπορν, καθεσαι αναπαυτικα και βλεπεις. Ολα τ αλλα ειναι βλαβερα κι επικινδυνα για την υγεια.  
     
  8. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Λοιπον. Υπαρχει ενα ανεκδοτο. Ειχα στο αυτοκινητο ενα ´έιδικο´´ σχοινι made in china που τραβας τ αυτοκινητο. Ελα που ετυχε να το χρειαστω, βλαβη, οκ, το εδεσα απ τη θηλια ρημουλκισης, τσανγκ, κοπηκε. Κινεζικο. Παω στο πλησιεστερο χρωματοπωλειο, πατριωτη εχεις σχοινι, εχω, δωμου δυο μετρα δωδεκαρι. Δωδεεκαρι ειναι χοντρο, ας πουμε οσο το δακτυλο. Το λες κσι τριχια. Αν και αυτα τα σχοινια ειναι πλεον ολα απο ναύ´λον,

    το ειχα λοιπον στ αυτοκινητο. Καποια στιγμη πριν καποια φεγγαρια γνωριζω μια λεπτοκαμωμενη νεανιδα, Λυκος εγω, λεπτουλα αυτη, ανοιγω το πορτ μπαγκαζ να βαλω το σακ βουαγιαζ της. Βλεπει το σχοινι και καταλαβαινετε το χρωμα που πηρε  

    Ξερεις, αυτο το εχω για να τραβαω το αυτοκινητο. Ναι, ναι, μου λεει. Δεν ξερω τι ακριβως περασε απ το μυαλο της. Σα να της ειπα, εχω παγωτο στο φουρνο....

    Παντως, για να τελειωσω την ιστορια, οταν αργοτερα, πολυ αργοτερα βρεθηκαμε στο σπιτι της, την εδεσα απ το καγκελο του κρεβατιου της με την δερματινη ζωνη μου. Δεν το ειχα ξανακανει τετοιο δεσιμο, ειχα μια μικρη αγωνια αν θα κρατησει, αλλα οκ, κρατησε τα χερακια της δεμενα πανω απ το κεφαλι της οσο ασχολιομουν με το λεπτο κορμακι της. Για τα υπολοιπα, βαλτε τη βρωμικη φαντασια σας, δε λεω τιποτα παραπανω. Γεια.  
     
  9. PowerOfLust

    PowerOfLust Lustrosity

    Θα μιλησω για τη προσωπικη μου επαφη με τον κοσμο του Shibari. Μπορει μεχρι στιγμης να ειναι περιορισμενη, ομως ειναι και θα παραμεινει καθοριστικη.  

    Αρχικα το σημαντικοτερο στοιχειο για εμενα ειναι αυτο που ονομαζουμε intimacy. Ισως να ειναι ενας απο τους πιο αμεσους τροπους για να νιωσω εντονοτερα με το καταλληλο ατομο την οικειοτητα που προυπαρχει, να ειμαι ευαλωτη, ωστε εκεινη τη στιγμη να δεθω κυριολεκτικα και μεταφορικα μαζι του. Επειτα εμφανιζεται η ηρεμια, ενας "διακοπτης" που κλεινει και βοηθα το χαοτικο μυαλο μου να αφεθει.

    Ως μαζοχιστρια βρισκω ιδιαιτερη την "βαθια" αισθηση του πονου σε δεσιματα - ειτε ειναι επιδαπεδια, ειτε αιωρησεις - που εχουν ως στοχο τον σταδιακο βασανισμο και τις αβολες θεσεις που λαμβανει το σωμα. Αλλες φορες συνδυαζεται με impact play, αλλες οχι και τοσο. Ομως παντοτε συνδυαζεται με ευφανταστες ιδεες.

    Σαφως με εχει κερδισει η καλλιτεχνικη του οψη, ιδιως οταν ξεφευγει απο την στερεοτυπικα "ομορφη" και αποκτα πιο σκοτεινη διασταση, μεσω δραστηριοτητων που μορφοποιουν το σωμα και προσωπο του/της rope bottom σε ενα γλυκο grotesque θεαμα.   (Αφηνω το μυαλο σας να δρασει, ολα ειναι θεμιτα, πιθανα και ξεχωριστα για τον καθενα.)

    Μου αρεσει επισης η εκθεση σε αλλα ατομα, η αισθηση αντικειμενοποιησης και το να παιζω με τις αντοχες μου, σωματικες και ψυχικες, παντοτε με συναινεση, νηφαλιοτητα και ασφαλεια.

    Αυτη ειναι μια γενικη εικονα για το Shibari, εντελως προσωπικη ξαναλεω. Σιγουρα εχω αφησει αρκετα πραγματα απ'εξω, δυστυχως ο χρονος περιορισμενος.. Ευχαριστω πολυ για την αναγνωση.   (Α και τους Ιαπωνες για τις σαδιστικες τους μεθοδους.)
     
  10. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    Γιατί θα θέλατε να σας δέσουν; -γιατί είμαστε σαδιστές !
     
  11. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Την πρώτη φορά που με έδεσε και με άφησε ήσυχη στο πάτωμα μου είπε:
    -Ορίστε, τώρα βρήκες τη φυσική σου θέση.

    Έτσι νοιώθω ακόμη και σήμερα.
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Μόνον όταν είστε δεμένη;