Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος john, στις 2 Αυγούστου 2009.

  1. slave_cd

    slave_cd New Member

    Απάντηση: Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

    Αν δεν το δοκιμασεις καλα για να δεις αν σου αρεσει δεν μπορεις να το δεις....
     
  2. sub_curious

    sub_curious New Member


    Lady, γιατί μας βάζετε ιδέες?  
     
  3. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor



    Δεν ήθελες,ε;  



    ^*^
     
  4. sub_curious

    sub_curious New Member

          
     
  5. sissy_boy

    sissy_boy New Member

    Απάντηση: Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

    einai kai ghamo to crossdressin nioteis alios

    Είναι και γαμώ το crossdressing, νιώθεις αλλιώς

    ---------- Post added at 01:27 ---------- Previous post was at 01:14 ----------

    yes agorakia me gynaikia royxalakia αγοράκια με γυναικεία ρουχαλάκια soyper
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

    και δηλαδη , οι Αραβες cd τι φορανε ; ... μπουρκα ; ....
     
  7. Aetos30

    Aetos30 Regular Member

    Re: Απάντηση: Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

    Η δική μου προσωπική άποψη είναι ότι κάποιοι το κάνουν επειδη αυτό τους ερεθίζει σεξουαλικά. Δεν νομίζω ότι τους ενδιαφέρει να κατανοήσουν πως αισθάνεται μια γυναίκα...

    Δεν είναι κυρίαρχη ερωτική κουλτούρα.



    Αυτά δεν είναι τίποτα...Πρόσφατα έκανα εγγραφή σε ένα φόρουμ με παρόμοια θεματολογία και βρέθηκα στην «αυλή των θαυμάτων». Εκεί να δεις!!! Από μητριαρχίες -οι οποίες υποτίθεται ότι κυριαρχούσαν στον κόσμο- μέχρι αμαζόνες και «γυναικείες ανωτερότητες»
    Μια «σούπα» αμάθειας , σαχλαμάρας και IQ ραδικιού. Φυσικά δεν έγραψα τίποτα επειδή δεν ήξερα από πού να αρχίσω και επειδή έκρινα ότι δεν θα άξιζε τον κόπο.
    Πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να χρησιμοποιούν τα πιο απίθανα σενάρια προκειμένου να φέρουν τον κόσμο στα δικά τους μέτρα




    Στην περίπτωση αυτή φαίνεται ξεκάθαρα ότι εσύ δεν δέχεσαι τίποτα άλλο εκτός από σένα. Δεν είδα κανένα να σε διώχνει ούτε να κατακρίνει την όποια διαφορετικότητα σου. Επιπλέον δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να συμφωνούν με οτιδήποτε λες, γι’ αυτό μην γίνεσαι τόσο άδικος και τόσο εριστικός. «Αποδέχομαι» δεν σημαίνει «μου αρέσει». Αν θέλεις να πω «μου αρέσει» ,για να έχει έσοδα το φόρουμ, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό.

    Διάβασα όλο το θέμα. Νομίζω ότι απαντάς σε φανταστικούς διαλόγους και δημιουργείς εντυπώσεις οι οποίες δεν έχουν καμιά βάση.
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing


    Από τα σωστότερα και αντικειμενικότερα πράγματα που έχω διαβάσει, εδώ και πολύ καιρό...




     
  9. andytsa77

    andytsa77 New Member

    Απάντηση: Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

    εγω προσωπικα θυμαμαι οτι με το που αρχισα να αυνανιζομαι,το εκανα φαντασιωνοντας τα δικα μου.εν προκειμενω δυνατες γυναικες να μου κανουν διαφορα.πολυ συντομα λοιπον αρχισα και να ντυνομαι με καποια συγκεκριμενα ρουχα της μανας μου.με τη μανα μου ΔΕΝ ειχα καμια φαντασιωση αλλα φυμαμαι οτι φοραγα συνεχως καποια ρουχα που μου θυμιζαν μια αυστηρη φιλολογο του γυμνασιου μου.μιλαω για 12-13 ετων ηλικια.ντυνομουν,ερεθιζομουνα αφανταστα,εχυνα και διπλωνα γρηγορα-γρηγορα παλι τα ρουχα να τα βαλω στη θεση τους.πολυ γρηγορα τα ρουχα της μητερας μου σταματησαν να μου ερχονται και καπου εκει σταματησα.βεβαια ρολο επαιξε και το οτι γνωρισα και το σεξ με συντροφο λιγο αργοτερα.τωρα πια δεν ντυνομαι γιατι δεν εχω ρουχα αλλα το crossdressin ειναι παντα στο μυαλο μου.δεν εχω καταφερει να εξηγησω τι ειναι αυτο που με φτιαχνει στη συγκεκριμενη πραξη αλλα στην τελικη ουτε τα αλλα μου φετιχ και φαντασιωσεις εχω ξεκαθαρισει γιατι ακριβως τα αγαπαω.
    οπως ακριβως τοτε σαν πιτσιρικι ανακαλυψα οτι κατι με κανει να ερεθιζομαι αφανταστα και απλως το ακολουθησα χωρις να ψαξω το γιατι συμβαινει αυτο,ετσι και τωρα μου φτανει που ξερω οτι κατι μου αρεσει και απλως το κανω.οχι οτι δεν θα με ενδιεφερε να μου εξηγησει καποιος ειδικος τα τι,πως και γιατι αλλα εχουμε και δουλειες μωρε που μας τρωνε ολο το χρονο..
    προσωπικα εμενα μου κανει εντυπωση οτι αν και ειμαι υποτακτικος,οταν σκεφτομαι για crossdressing παντα σκεφτομαι τον εαυτο μου να ντυνεται σαν αφεντρα.θα μου πειτε οι αφεντρες ντυνονται καπως συγκεκριμενα?εε ενταξει μωρε εννοω τη χιλιοειδωμενη εικονα της mistress με τακουνια,δερματινα,λατεξ,κορσεδες,catsuits etc.μαλιστα!μου αρεσει να ντυνομαι σαν αφεντρα και να μεταμορφωνομαι σε σκλαβο.μπερδεμα ε?

    ειλικρινα παντως εγω ξερω οτι με ερεθιζει αφανταστα να ντυνομαι σαν γυναικα,απλα δε ξερω και μαλλον δε θα μαθω ποτε το γιατι.αβυσσος η ψυχη του υποτακτικου..
     
  10. 4you

    4you Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

    Get a life!!!!!
    Καλα ρε φιλε δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις στη ζωη σου???
    Το θεμα μπαγιατεψε και εσυ ακομη ασχολεισε. Τυχαια μπηκα να δω τι εχει γραφτει γιατι εχω και κοινωνικη ζωη περαν του ιντερνετ και δεν καθομαι να ασχολουμε με ανουσια πραγματα.
    Υπαρχουν στατιστικες που λενε για χαμενα κορμια που καθονται και ασχολουνται με αλλους για να επιβεβαιονονται και να ικανοποιουν το εγω τους αν αυνανιζονται 3-4 φορες την ημερα γινονται καλυτεροι ανθρωποι.  
    φιλακιαααααααα:xyxwave:   
     
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing


    Πριν από ένα μήνα ακριβώς που ασχολήθηκα γιά τελευταία φορά δεν είχε "μπαγιατέψει" ακόμη το θέμα, φρεσκότατο ήταν...  

    Όσο γιά τα φιλάκια που μου στέλνεις, σου ξεκαθαρίζω ότι όσο κι αν προσπαθείς να φτιάξεις ατμόσφαιρα αδίκως προσπαθείς, γιατί σε σύγκριση με κάποιες ερωτικές δραστηριότητες, θα προτιμώ πάντα τον αυνανισμό...  




     
  12. Savazios

    Savazios Regular Member

    Απάντηση: Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

    Εξαρτάται για ποιό είδος "άντρα" μιλάμε..Οι gays c/d φοράνε γυναικεία είτε γιατί τους αρέσει, είτε για να προσελκήσουν ενεργητικά άτομα τα οποία θέλουν τους παθητικούς πιό "γυναικοποιημένους" κατα κάποιο τρόπο..Τώρα όσο αναφορά streight άτομα που είναι c/d, πιστεύω οτι προέρχεται λόγο της υπερβολικής εξιδανίκευσης της γυναικείας σιλουέτας και της γυναίκας γενικότερα..