Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος john, στις 2 Αυγούστου 2009.

  1. Mairoyla69

    Mairoyla69 New Member

    Απάντηση: Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

    Νομίζω ότι τις προτιμούν για διάφορους λόγους,ένας απο αυτούς είναι σίγουρα ότιδεν κουράζονται καθόλου να τις έχουν. Με μιά απλή γνωριμία οι περισσότερες crossdresser (οπως κι' εγώ) στήνονται και απολαμβάνουν να τις παίρνουν πίπα-κώλο. Επίσης δεν έχουν ενδοιασμούς γιά περισσότερους μαζί. Αντίθετα το απολαμβάνουν.
     
  2. cyprus30

    cyprus30 New Member

    Απάντηση: Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

    emena mono esorouha mou aresi na forawapo ti mesi kai kato. apla to vrisko erethistiko kai ekseftilistiko. kai sigoura den niotho gineka

    Εμένα μόνο εσώρουχα μου αρέσει να φοράω από τη μέση και κάτω. Απλά το βρίσκω ερεθιστικό και εξευτελιστικό. Και σίγουρα δεν νιώθω γυναίκα.
     
    Last edited by a moderator: 24 Σεπτεμβρίου 2013
  3. Απάντηση: Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

    Εγώ πλέον έχω αποδεχτεί το crossdressing ως μέρος του εαυτού μου και το ζω δίχως ενοχές. Αν και λατρεύω να ντύνομαι με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, σε καμία περίπτωση δεν νιώθω γυναίκα η αλλάζει ο σεξουαλικός μου προσανατολισμός όταν "ντύνομαι", παραμένοντας straight. Πολλές φορές στο παρελθόν έκανα sex με περισσότερες απο μια γυναίκες φορώντας γυναικεία εσώρουχα, γόβες η μπότες ( αυστηρά με ψιλό τακούνι ), ακόμα και ρούχα, πλήρως "μεταμορφωμένος" η στις περισσότερες περιπτώσεις σε ανδρόγυνο mode και σε καμια περίπτωση έχοντας εγώ τον παθητικό ρόλο. Και μπορώ να πώ οτι ήταν μια σεξουαλική εμπειρία άκρως ικανοποιητική και για τα δύο μέρη.
     
  4. male1

    male1 Regular Member

    Απάντηση: Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

    Όταν λεμε εσώρουχα η και ρουχα προφανως εννοουμε σεξυ και όχι βρακες, μακρυες φουστες μεχρι το γονατο κλπ, ανέκαθεν προβαλοταν η σεξυ εικονα του γυναικειου σωματος ακομη και στο κρεβατι με ζαρτιέρες, ψιλοτακουνες γοβες κλπ, κατι που ερεθιζε τους ανδρες, αυτό πιστευω κανουν απλως πολλες γυναικες δεν ντύνονται σεξυ και ετσι διεκδικουν οι ιδιοι να ντύνονται και να ερεθίζονται με την εικονα και την αισθηση αυτων που χωρουν, αλλωστε υπαρχει ένα καινο στην ανδρικη ενδυση σε αντιθεση με την γυναικεια που δεν υπαρχει κανενας περιορισμος γιαυτο και δεν χρησιμοποιείται η λεξη crossdressing αφου μπορουν να φορεσουν ότι θελουν χωρις πρόβλημα
     
  5. cyprus30

    cyprus30 New Member

    Απάντηση: Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

    προσωπικά το να ντυθώ με γυναίκεια είναι πολύ πρόστυχο και ερεθιστικό..από την άλλη το να με γαμήσι μια γυναίκα ενώ ει με έτσι είναι πολύ εκσευτελιστικο...δεν νιώθω γυναίκα αλλά το να με γαμήσι μια γυναίκα σιμενι οτι τής δίνομε ολοκληρωτικά σαν υποτακτικος της
     
  6. Απάντηση: Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

    Ειναι μια ευκαιρια για role playing games....Ετσι απλα.
     
  7. straponlady

    straponlady New Member

    Απάντηση: Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

    Γιατί το κάνουν οι άντρες, δε ξέρω, φαντάζομαι ο καθένας για το δικό του λόγο.
    Μπορώ μόνο να μιλήσω γιατί εξιτάρει εμένα και γιατί το κάνι ο δικός μου σκλάβος.
    Εμένα με απογειώνει η ταπείνωση που βλέπω στο βλέμμα του, στο πως μεταμορφώνεται ακόμη και η, ούτως ή άλλως, υπάκουη συμπεριφορά του.
    Με ξετρελαίνει η ιδέα πως τον εκπαιδεύω και σα σκλάβο αλλά και σαν γυναίκα σκλάβα.
    Από το γυναικείο όνομα, στο ντύσιμο, στις δουλειές, στο περπάτημα με τακούνια κλπ.
    Ο σκλάβος μου αντίστοιχα ήταν switch πριν γνωριστούμε και βίωνε το παθητικό ρόλο μόνο όταν φορούσε γυναικεία εσώρουχα.
    Από έντονο εγωισμό χρειαζόταν τη "δικαιολογία", το ντύσιμο, για να μετατραπεί σε σκλάβο.
    Αλλά όπως είπα και στην αρχή, αυτό είναι καθαρά προσωπικό κι έχει να κάνει με το πως βιώνει ο καθένας μας.
     
  8. ianmat

    ianmat New Member

    Πιστευω και αυτο μπορω να πω για τον εαυτο μου οτι ο cross-dresser είναι άνθρωπος με 2 ταυτότητες και 2 ζωες. Ειναι αντρας στον οποίο αρεσει να φοράει γυναικεία εσωρουχα και ρουχα σε κλειστο χωρο να συμπεριφερετε και να κινειται σαν γυναικα μημειται την γυναικα σε κινηση κάνοντας σεξ η απλά να τα φοράει .
     
  9. Το "καλό" η το " κακό " και με το crossdressing ( όπως και με πάρα πολλά πράγματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την σεξουαλική σφαίρα ) είναι ότι ο καθένας τα αντιλαμβάνεται και τα "ζει" με τον τρόπο του. Εγώ αν και με το crossdressing "διασκεδάζω" εδώ και χρόνια και το θεωρώ σημαντικό μέρος του εαυτού μου, δεν συμπεριφέρθηκα ποτέ σαν γυναίκα, ούτε προσπάθησα ποτέ να την μιμηθώ. Ίσως και να είναι "ανορθόδοξος" ο τρόπος που το αντιλαμβάνομαι και το βιώνω, χωρίς να σημαίνει ότι ο δικός μου είναι ο σωστός και των υπολοίπων λάθος. Σε κάθε περίπτωση το crossdressing δεν είναι μόνο στους 4 τοίχους....
     
  10. deppie_cd

    deppie_cd Regular Member

    Θα έλεγα (να και το νήμα δεν έχει κινηθεί για καιρό) ότι θα ήθελα να ήμουν γυναίκα και κάνω κάτι για να μου συμβεί...
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Σε κάποιους απλά αρέσει, μπορεί και να τους ερεθίζει. Ούτε ταπείνωση/εξευτελισμό νιώθουν. Ούτε γυναίκες νιώθουν/γίνονται.
    Ούτε αλλάζουν ως δια μαγείας ψυχοσύνθεση ( και γίνονται υ/switch/slave. Μετά μάλλον δεν αρέσει σ' όλους τους υ/switch/slave το crossάρισμα ). Ούτε σεχουαλικό προσανατολισμό αλλάζουν μόνο επειδή θα τους κάλυπτε ένα κομμάτι ύφασμα, μια περούκα, δυο σόλες κουλουπού κουλουπού. Δεν ξέρω γιατί οι άντρες το επιθυμούν ( και μάλλον δεν το επιθυμούν όλοι ), εγώ και ένα-δυο καλά φιλαράκια που γουστάρουμε το "άθλημα", ξέρω ότι μας αρέσει e basta. Γιατί τα γυναικεία ρούχα είναι στα μάτια μας πιο σέχυ και διασκεδαστικά ( που να φαινόμαστε σε κάποιους/ες γελοίοι ή όχι φορώντας τα ). Τώρα, αν οι επιλογές κάποιων στο ντύσιμο, θα έκρυβαν από πίσω τους λιγότερο ή περισσότερο ανομολόγητες επιθυμίες ( που θα έφταναν μέχρι και την δυσφορία του φύλου ). Αυτό είναι κάτι, που θα το ήξερε ο κάθε "αθλητής" για την πάρτη του. Τεσπα, για μένα δεν είναι καν crossdressing αλλά my way of dressing, αν και όταν μου έρχεται ( ολικό, μερικό, στα 2/3 ). Λένε ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, εγώ παπάς δεν είμαι, γιατί δεν έβγαλα την θεολογική σχολή. Τώρα αν μια φούστα ή ένα ζευγάρι τακούνια, με κάνει από λιγότερο έως καθόλου άντρα, ουδέν πρόβλημα. Μέχρι να βαρεθώ τ' "άθλημα", θα συνεχίσω να τ' απολαμβάνω δίχως ενοχές, ντροπές και λοιπές σκέψεις.
    Ο καιρός τους για μένα έχει πια περάσει. Το ίδιο που θα ίσχυε και για τις άλλες μου διαστροφές ( αποφεύγω τα εισαγωγικά στη λέξη διαστροφές συνειδητά ).  
     
    Last edited: 26 Οκτωβρίου 2016
  12. KingdomHearts

    KingdomHearts New Member

    Γιατί με εκφράζει, γιατί δεν αισθάνομαι μόνο άντρας και γιατί σε καμία περίπτωση δεν με μειώνει και εξευτελίζει. Κάτι τέτοιο θα υπονοούσε ότι θεωρώ τις γυναίκες κατώτερα όντα. Δεν έχω ανάγκη από τέτοια κόμπλεξ στη ζωή μου.