Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sotiris, στις 18 Οκτωβρίου 2010.

  1. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    δε μου εχει ξανασυμβει :/
     
  2. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Γράφεις "αν δεν απολαμβάνω το ξύλο ή την ταπείνωση, κακοποιώ τον εαυτό μου".
    Δεν καταλαβαίνω πως βγαίνει αυτό το συμπέρασμα, της κακοποίησης.

    Δεν είναι όλα τα υ μαζοχιστες. Πολλά δε, σιχαίνονται το ξύλο. Δεν το απολαμβάνουν. Απολαμβάνουν ομως ότι το κάνει το κ τους, την χαρά του.
    Κακοποιούν τον εαυτό τους;
     
  3. να λεs MAΛΑΚΙΕΣ??
     
  4. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    ακριβως, ναι...
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Από τα καλύτερά σου ποστ, μην πω το καλυτερότερο...
    Θεμελιακά δημιουργικό και δυνάμει παραγωγικό...
     
  6. μαλλον σου εχει ξανασυμβει και δεν το καταλαβαινειs κιολαs!
     
  7. Φενριρ....

    Φενριρ.... Regular Member

       δεν νομίζω από τα καλύτερα ακριβώς έτσι με εξέφρασες εξίσου
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Απολαυστικότατο, όλο το ποστ εδώ.

    *********

    Αφού λοιπόν γαμηθήκαμε και ξαπλώσαμε και καπνίζαμε το ίδιο τσιγάρο, αγκαλιά πάνω στο βρωμόστρωμα χωρίς σεντόνι, ο Ιούδας είχε μια σατανική αναλαμπή, σημείο εκείνων των χαλεπών καιρών.

    «Εσύ έχυσες;» με ρώτησε.

    «Ε...όχι, δεν έχυσα». Αμέσως άρχισα να απολογούμαι, σαν να ήμουν ακρωτηριασμένη, ανάπηρη ή απλώς ηλίθια. «Δεν έχω κολπικούς οργασμούς. Μου αρέσει απλά να κάνω έρωτα.Το 75% των γυναικών, μπλα-μπλα, μπλα-μπλα, κλειτοριδικές, μόνο το 25%, μπλα-μπλα, μπλα-μπλα...»

    Δεν ωφελούσε. Ο μελλοντικός σκηνοθέτης έσβησε το τσιγάρο, ανασηκώθηκε, με τοποθέτησε ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια και πήρε θέση με το κεφάλι του ανάμεσα στα σκέλια μου.

    «Θα χύσεις» αποφάνθηκε.

    Νομίζω ότι αυτό ήταν αρκετό για να παγώσω. Ήταν το μόνο που δεν ήθελα να κάνω πια. Μπορούσα να φτύσω νταλικιέρη στα μούτρα, να χαστουκίσω τον Μάστερ μου, να ντυθώ σύμφωνα με την σημερινή αισθητική των Εξαρχείων, ακόμη και να συντάξω μακροσκελές δοκίμιο, άριστα τεκμηριωμένο με Καροτενούτο, Χάιντεγκερ, Νταμάσιο και Ντοστογιέφσκι, περί αναγκαιότητας της πολυγαμίας του Αφέντη και της μονογαμίας της σκλάβας, ακόμη και να το πιστέψω.

    Αλλά δεν μπορούσα να χύσω.

    Με έγλυφε μέσα σ’ εκείνο το δώμα του μαρτυρίου επί μία ώρα τουλάχιστον. Άνοιγε τα μουνόχειλά μου με τα δυο του χέρια. Με ύγραινε καλά με τα σάλια του. Έχωνε δυο δάχτυλα στο μουνί μου και τα γυρνούσε ανάποδα. Έβαζε το μικρό του δάχτυλο στο κωλαράκι μου, εξαιρετικά στενό τότε, παρθένο. Έπαιρνε την παχουλή μου κλειτορίδα στο στόμα του και την ρουφούσε μέχρι που ένιωθα να μου την ξεριζώνει. Σήκωνε το κεφάλι, με κοιτούσε και ξαναβούταγε. Το στρώμα είχε βραχεί από τα σάλια του κι εγώ παρέμενα θεόστεγνη και ξερομούνω.

    Υπέφερα σοβαρά πλέον, δεν ήταν αστείο. Η κλειτορίδα μου είχε γίνει κατακόκκινη, είχε πρηστεί και με πονούσε φοβερά κάθε φορά που την φιλούσε με λύσσα. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να σταματήσω το γλυφομούνι του Ιούδα.

    Τί άλλο μπορούσα να κάνω; Έσκαψα μέσα μου, καθώς ο Ιούδας έσκαβε το μουνί μου με τη γλώσσα του, και ανέσυρα την τελευταία μου ελπίδα: το θέατρο. Έπαιξα θέατρο για τον σκηνοθέτη μου. Αναστέναξα και βόγκηξα και φώναξα και άρχισα να σφαδάζω κάτω από τα χείλη του, όσο καλύτερα μπορούσα, προσομοιάζοντας τους σπασμούς της ηδονής και κάνοντας υπομονή μέχρι να κοπάσουν και τα τελευταία ρουφηχτά φιλιά του Ιούδα, αυτά που ρουφούσαν την τελευταία ελπίδα του να με δει ποτέ ξανά, μαζί με τα ίδια του τα σάλια, που αντί να αναβλύζουν από την πηγή των πάντων, ανέβλυζαν από αυτή την ακατανόητη επιθυμία του ανασφαλούς δίποδου όντος να καθίσει στον θρόνο του Βασιλιά.
     
  9. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Γιατι:
    1.δεν μπορούμε να έρθουμε σε οργασμό για τους Χ,ψ λόγους αλλά παρόλα αυτά θέλουμε να δείξουμε στον σύντροφό μας ότι μας ικανοποιεί
    2.Γιατι αγαπάμε τον σύντροφό μας και δεν θέλουμε να τον απογοητεύσουμε
    3.γιατι βαριόμαστε η είμαστε κουρασμένες και θέλουμε να κοιμηθούμε
    4.γιατι είμαστε αγχωμένες για τον Χ,ψ λόγο και έτσι κι αλλιώς δεν το απολαμβάνουμε οπότε τελείωνε...
    5.γιατι αύριο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς και με καθυστερείς
    6.έχει ζέστη τελείωνε....
    7.το ταβάνι θέλει βάψιμο
    8.δεν άδειασα το πλυντήριο
    9.αύριο έχω παρουσίαση στη δουλειά
    10.τον αγαπω αλλα βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια....
    11.άραγε άμα του πω να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο;Θα το δεχθεί;
     
  10. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Τι θα κάνατε όμως εάν ο σύντροφος σας δεν είναι σε θέση να σας προσφέρει οργασμό. Ας πούμε, δεν γνωρίζει, δεν το έχει η δεν αντέχει. Θα προσποιουσασταν για χάρη του, για το καλό της σχεσης η θα καταφευγατε σε πιο δραστικές λύσεις?
     
  11. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Όταν η γυναίκα έρχεται σε οργασμό το καταλαβαίνουν όλοι ....μα όλοι... ακόμα και η καμαριέρα του ξενοδοχείου ... από τα αδιάσειστα στοιχεία στον χώρο !!

    Μικρότερη σε ηλικία έχω προσποιηθεί οργανισμό ( βασικά τότε δεν ήξερα καν πως ήταν να έχω οργασμό ,μετά τα 28μου σε καινούργια σχέση το ανακάλυψα ότι είμαι ικανή να το κάνω , θελετε η χημεία , θέλετε ότι ήξερε πώς να με χειρίζεται , ότι δεν είχα πλέων αναστολές στο μυαλό μου κτλ ....)
    Έλεγα λοιπόν ότι δεν προσποιούμουν ακριβώς ,αφού δεν ήξερα πως είναι να έχεις οργασμό ,απλός σε ερωτήσεις του τύπου αν είναι όλα οκ;
    Ελεγα Ναι - Ναι με βεβαιότητα ,χωρις να θέλω να πληγώσω την τότε μου σχέση , λεγοντας του πως δεν με ικανοποίουσε σεξουαλικά .
    Τώρα μετά από μια δεκαετία μπορώ να πω,πως δεν χαρίζομαι σε κανέναν και δεν χρειάζεται να προσποιούμαι ούτε
    να απολογούμαι για κάτι !
     
  12. Φενριρ....

    Φενριρ.... Regular Member

    Μια κ μ έχει τύχει δεν προσποιήθηκα απλά όταν ήμουν μόνη αυνανίζομουν κάποιες φορές.... για μένα ο οργασμός δεν είναι κάτι που πρέπει απολαμβάνω το παιχνίδι κ χωρίς .. ..
     
    Last edited: 26 Φεβρουαρίου 2019