Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατι ημαστε τοσο ευαξαπτοι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Tropical_Storm, στις 18 Μαϊου 2008.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Ανάλογα το ύψος (να έχουμε κι εμείς οι... εκτός ΝΒΑ κανένα πλεονέκτημα  )
     
  2. Yiyi

    Yiyi .


    κ. Κάντε ένα ignore  
     
  3. Yiyi

    Yiyi .


    Νομίζω πως δεν έχει σχέση με το bdsmers, όσο με την δημόσια συζήτηση για πολύ προσωπικά θέματα. Δλδ, ο άλλος εδώ καταθέτει πως ζει στην προσωπική του ζωή, στην σχέση του, στις ξεπέτες του, μέχρι και στις φαντασιώσεις του ή γουατέβα, και μπορεί πχ να έρθει ο οποιοσδήποτε, και να κριτικάρει πολύ προσωπικά κι ευαίσθητα θέματα, λες και μπουκάρει στον προσωπικό χώρο κάποιου με λερωμένα παπούτσια.
    Εκεί ο άλλος θα νιώσει θιγμένος, και αν τυχόν πρόκειται για άτομα που γνωρίζονται έστω και φατσικώς, θα νιώθουν αμφότεροι πιο "εκτεθειμένοι" στους παρατηρητές.
    Βέβαια, είναι και ο χώρος, απο μόνος του ευαίσθητος, δλδ υπάρχουν κάποιοι βανίλα που χαρακτηρίζουν το bdsm ως ανωμαλία, βίτσια κλπ κλπ, άρα ο τάδε bdsmer ήδη έχει αισθανθεί το πικάρισμα απ τον εκτός φόρουμ κόσμο, οπότε "φουντώνει" ακόμη περισσότερο αν του την πει και κάποιος υποτίθεται "εκ των έσω".
     
  4. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

     
    Ισχύει πάντως ότι καλό είναι να αποκαλύπτουμε με προσοχή και φειδώ... Και σίγουρα όχι τα άγια τοις κυσί 
     
  5. rea..

    rea.. Contributor

    Δε συμφωνώ. Ο καθένας μας ορίζει πόσο χρειάζεται να γράφει/ αποκαλύπτει για τον εαυτό του/της ή για την ιδιοκτησία του/της και μέχρι εκεί που νιώθει άνετα να εκφραστεί. Και να πάν να γαμηθούν τα κομπλεξικά που δεν το αντέχουν (μπας κ ισιώσουν).

    Στο ξεκίνημα μου οι βιωματικές γραφές, οι δικές σου και άλλων με βοήθησαν πολύ.
    Προφανώς η πραγματική δουλειά γίνεται σε πιο ..πριβέ πατώματα  , αλλά σίγουρα συμβάλλουν και οι καταγραφές των ανθρώπων του χώρου.Απόλαυσα ανοιχτά ελεύθερα πνεύματα!
    Ούτε χολόσκασα ποτέ αν θα τα "φτάσω" ούτε αν είναι αληθινά ή "πόζα".
    Στη συνέχεια απόλαυσα το δικό μου μοίρασμα μέχρι εκεί που ήθελα ή που μου είχε Οριστεί άφοβα από τις όποιες αντιδράσεις. Και μόνο θετικό πρόσημο έχω από αυτήν την εμπειρία.

    Να παν γαμηθούν τα κοκοροκυριαρχάκια και οι υποντίβες. Δεν χρωστάει κανείς διαπιστευτήρια σε κανέναν για το αν το ζει αληθινά ούτε χρωστάει κανείς ντάντεμα στα υστερικά χειριστικά που δεν μπορούν αυτά που μπορούν άλλοι και αναλώνονται σε ανούσιες συγκρίσεις, λες και είναι διαγωνισμός.

    Όπως λέει και ο κυρ Καμύ "Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ' αυτό που σε συνθλίβει."

    Ο φθόνος απαιτεί να γίνεις λιγότερος άνθρωπος. Αυτή είναι η φύση του και συμβαίνει παντού και πάντα.
    Ή τον ξεπερνάς ή υποτάσσεσαι στον σκοταδισμό του.  
     
    Last edited: 29 Αυγούστου 2023
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Έξαλλη!
     
  7. rea..

    rea.. Contributor

    χαχαχα νοπ.
     
  8. MallonNai

    MallonNai Gynesexual (oχι Bi) Premium Member

    μερικοί άνθρωποι θέλουν να τα χώσουν οπότε για αυτούς δεν υπάρχει πρόταση, για να καλμάρουν. για τους υπόλοιπους, βασικά να πω για εμένα που δεν έχω σκοπό να τα χώσω σε κανέναν, αν διαβάσω κάτι που με ενοχλεί, η καλύτερη λύση θα είναι να μην απαντήσω, οπότε & να μη δώσω συνέχεια & να μη βριζόμαστε για πολλές οθόνες (αν διαβάζεστε απο το κινητό σας) ή πολλές σελίδες (αν διαβάζετε από το Η/Υ) . αν για κάποιο λόγο θέλω να απαντήσω, δλδ δε κρατιέμαι θα διαβάσω ξανά & ξανά την απάντηση μου, θα τη διορθώνω κάθε φορά ώστε να ηρεμεί (η απάντηση & ο εγκέγαλος), ίσως ακόμη να την αφήσω & για την επόμενη μέρα & θα αναφέρω ότι δε επιθυμώ να κρίνω κανέναν... μμμμμμ ζεν, γιολο, κλπ (ΥΓ στη καθημερινότητα μου δυστηχώς χώνω πολύ, αλλά αυτό είναι άλλο topic)
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Δεν είπα τίποτα παραπάνω από αυτό...
    Προφανώς και καθένας εκφράζεται στο μέτρο που θέλει και που νιώθει άνετα. Αλλά ακριβώς επειδή ισχύει για τον καθένα αυτό, είτε έχει καλή είτε κακή πρόθεση ή στόχο η έκφραση του, προσωπικά όσα νιώθω ότι τα θέλω μόνο για μένα, ανέγγιχτα, τα κρατάω μόνο για μένα. Γιατί δεν έχω κανένα τρόπο συμβατό με αυτό που θέλω να είμαι και τον κόσμο στον οποίο θα ήθελα να ζω που να αποτρέπει τον κάθε κακεντρεχή να ξεδιπλώσει το είναι του...
     
  10. MallonNai

    MallonNai Gynesexual (oχι Bi) Premium Member

    ε καμιά φορά κάνω προσπάθεια να δείξω στους ανθρώπους σε τι κόσμο θα ήθελα να ζω, αλλά μάταια & επιστρέφω στο καβούκι μου. : )
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Η βασική αρχή είναι ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις των άλλων, μπορείς ωστόσο να ελέγξεις τις δικές σου.

    Από μικρός που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήμουν πάντοτε κοντό φυτίλι. Προσπαθώ, όχι πάντα πετυχημένα¹, να το διαχειριστώ και πάντα είναι με τον ίδιο τρόπο. Take a step back και μην απαντήσω θυμωμένος.

    ¹ Δεν πιάνει αν έχω απέναντι μου φασίστα ή biggot
     
  12. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Keep trying