Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατι ημαστε τοσο ευαξαπτοι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Tropical_Storm, στις 18 Μαϊου 2008.

 1. zinnia

  zinnia Contributor


  Εμ δε γίνεται..να είσαι και αβουλος και αχρωμος και άοσμος και να χεις κι επίγνωση της ποταπότητας σου..από πότε οι αμοιβάδες έχουν επίγνωση αυτού που είναι;
   
 2. Elysium

  Elysium Contributor

  Η άποψή μου είναι πως η ευέξαπτη συμπεριφορά που παρουσιάζουν πολλοί άνθρωποι του χώρου, οφείλεται στις ενοχές που αισθάνονται γι' αυτά τα οποία επιθυμούν αλλά και στις εμπειρίες τις οποίες έχουν.
   
 3. Caesar

  Caesar New Member

  Kα. zinnia,

  Εκτός από τη συνείδηση-επίγνωση υπάρχει και η συνείδηση-αυτεπίγνωση, η οποία σχετίζεται με την προσωπική φυσική και νοητική μας υπόσταση, αλλά και η αυτοβιογραφική συνείδηση, που οικοδομείται από τις μνήμες του παρελθόντος και τα μελλοντικά μας σχέδια.
  Επίσης υπάρχει η ηθική συνείδηση, το σύστημα αξιών που μας επιτρέπει ν´ αποδεχόμαστε ή να απορρίπτουμε τις πράξεις και τις σκέψεις μας.
  Η ηθική συνείδηση δεν είναι παγιωμένο σύστημα στο κοινωνικό επίπεδο. Μεταβάλλεται από εποχή σε εποχή και από πολιτισμό σε πολιτισμό, όπως και με την ηλικία σε προσωπικό επίπεδο. Πολύ δε περισσότερο γεννάται, μεταβάλλεται οριοθετείται από τις καθημερινές διαπροσωπικές επαφές κάθε τύπου.
  Η «αμοιβάδα» ξέρει την θέση της, το κοινωνικό της status και τον ρόλο της σε κάθε σχέση είτε γιατί της έχει οριοθετηθεί δια μέσω της αυτοβιογραφικής συνείδησης, είτε εν τέλει διότι έτσι της το καθορίζει το αφεντικό της (με κάθε έννοια).
   
 4. Μα καλα...!!!!!!!!!!!! Ποσα ακαουντ εχετε μερικοι???? 
   
 5. Caesar

  Caesar New Member

  Σε ποιούς αναφέρεσαι??
   
 6. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Απάντηση: Re: Γιατι ημαστε τοσο ευαξαπτοι?

  Είσαι βέβαιη; Να παραμείνω;
   
 7. Atroce_Libertina

  Atroce_Libertina Regular Member

  Re: Απάντηση: Re: Γιατι ημαστε τοσο ευαξαπτοι?

  Προφανώς ! Παρότι η δική σου εγκεφαλική και καρδιακή λειτουργία δεν χρήζει καμίας συνδρομής ..
   
 8. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Απάντηση: Γιατι ημαστε τοσο ευαξαπτοι?

  Τζάμπα αγόρασα το βηματοδότη....
   
 9. Mikra_Psemata

  Mikra_Psemata Contributor

  Απάντηση: Γιατι ημαστε τοσο ευαξαπτοι?

  Οτι έχει κανείς καλό είναι..
   
 10. Αγαπητέ Καίσαρα, επειδή τυγχάνει να έχω φίλους υποτακτικούς και υποτακτικές (ενίοτε δε κάποιοι από αυτούς παραμένουν κι εκτός του χώρου μας) τους οποίους πολύ άνθρωποι εκτιμούν βαθύτατα, θα σας έλεγα πως μπορεί η απλοϊκή καφρίλα να είναι διασκεδαστική, όταν έχουμε διάθεση παλιμπαιδισμού ή πειράγματος μεταξύ φίλων, γίνεται όμως απλούστατα προσβλητική αναίδεια στα χέρια του αφελούς, που τη χρησιμοποιεί αδιακρίτως.

  Εάν αυτή είναι η άποψη σας για τους υποτακτικούς και υποτακτικές, θα μπω στον κόπο να σας πληροφορήσω, πως τούτο οφείλεται στην χαμηλή σας αυτοεκτίμηση. Όπερ σημαίνει, οτι και ως "IMPERATOR CÆSAR DIVI FILIVS AVGVSTVS" να αυτοαναγορευθείτε η διάθεση Συγκλήτου τε και Πόπολου απέναντί σας θα παραμείνει ίδια: Γέλωτας.
  Σας εύχομαι, εκ βάθους καρδίας, να παραμείνει ως τέτοια και να μην μετατραπεί εις κλαυσίγελον.

  Άειντε και καλά υστιρνά!
   
  Last edited by a moderator: 20 Μαϊου 2008
 11. MasterPerris

  MasterPerris Contributor In Loving Memory

  Απάντηση: Γιατι ημαστε τοσο ευαξαπτοι?

  + 1
   
  Last edited: 20 Μαϊου 2008
 12. Caesar

  Caesar New Member

  Αγαπητέ Aldur

  Ευχαριστώ για τις ευχές και για την ανιδιοτελή κριτική που μου ασκείς. Κάποιος θα μπορούσε να εκλάβει το μήνυμα ως δεικτικό και κακεντρεχές. Δεν θα συμφωνήσω. Θα προτείνω όμως για τη συνέχεια και την προάσπιση του υγιούς και πρόσφορου διαλόγου να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί.

  «A person has an opinion. It's only an opinion. It's never a question of right or wrong» είπε κάποτε ένας σοφός. Όχι εγώ. Επειδή όμως είμαι αδαής, φρόντισα να το διαβάσω και να πράττω αναλόγως. Το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς.