Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 18 Ιανουαρίου 2006.

  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    εδώ https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?tid=268
     
  2. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    Πολύ καλό το εγχειρίδιο αγαπητέ Konstantinos!!! Σε ευχαριστώ!
     
  3. underHeels

    underHeels New Member

    Υπάρχει κι ένας ακόμα λόγος που μία γυναίκα γίνεται Mistress,
    πιο πρακτικός , σπάνιος μεν, αληθινός δε.
    Εγώ τον αποκαλώ......"μπας-και-δει-χαρά-στα-σκέλια-της" .

    Μετά από πολλές απορρίψεις από τον ευρύτερο "straight/normal" αντρικό πληθυσμό προσποιείται την mistress , (με λίγα ιντερνετικά μαθήματα) ,και προσεγγίζει κλειστές αντρικές ομάδες με ιδιαίτερες προτιμήσεις όπου η εξωτερική της εμφάνιση δεν παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο, και εκμεταλλευόμενη την έλλειψη αληθινών mistresses.

    Είναι νομίζω πολύ σημαντικό για μια γυναίκα να περνά μέσα σε λίγες μέρες από την απόριψη στη θεοποίηση.
     
  4. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    underHeels μου αρέσει που δηλώνεις και slave!Δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται.Νομίζεις πως για να δει χαρά στα σκέλια της μία Γυναίκα πρέπει να είναι Mistress? Έχεις καταλάβει πως όταν κάποιος άνδρας κάνει έρωτα με μία Γυναίκα ,αυτό συμβαίνει επειδή εκείνη το αποφάσισε και τον επέλεξε?Η νομίζεις πως πιάνει το "καμάκι" και οτι οι άνδρες "ρίχνετε" τις Γυναίκες στο κρεβάτι?
    Επίσης,τι πιστεύεις?Οτι μία Γυναίκα αν δεν είναι Mistress είναι για φτύσιμο ενώ αν είναι τότε είναι Θεά?
    Κάνεις μεγάλα και πολλά λάθη αγαπητέ.
    ΚΑΘΕ Γυναίκα για τον σύντροφό της είναι η Θεά του,είτε είναι στο D/s είτε όχι.
     
  5. potty65

    potty65 Regular Member

    Αγαπητή amazona δεν νομίζω ότι περιέχεται τίποτε προσβλητικό στην θέση μου. Αυτά που λέω, δεν τα λέω ως θεωρίες, τα έχω βιώσει προσωπικά και είμαι πεπεισμένος ότι ισχύουν. Πειραματιζόμενος και εγώ, έχω βρεθεί και από τις δύο όχθες του ποταμού και αυτό που διαπίστωσα είναι ότι οι επονομαζόμενες κυριαρχικές γυναίκες, και αυτές περισσότερο από τις άλλες, είχαν μία έντονη μεν, πλην όμως κρυμμένη ανάγκη να υποταχθούν σε έναν άντρα. Είχα και εγώ μία εμπειρία ανάλογη του χαίνριχ, παλαιότερα είχα συναντηθεί με μία γυναίκα που υποτίθεται ότι μπορούσε να λειτουργήσει μόνο αν ήταν dom, στην πράξη όμως αποδείχτηκε είχε μία φύση βαθιά υποτακτική την οποία καταπίεζε λόγω ανασφάλειας. Κατά τις συναντήσεις μας, δεν ήμουν εγώ αυτός που επέβαλα τήν όποια αλλαγή προγράμματος, η ίδια ήρθε σε μία μορφή αυτογνωσίας όταν αιστάνθηκε ότι δεν απειλούνταν από μένα.

    Είμαι σε θέση να φέρω πολλά ανάλογα παραδείγματα, όμως το πρόβλημα μου δεν είναι να αποδείξω ότι έχω δίκιο. Πάντως οι λίγες mistressess που έχω συναντήσει στην ζωή μου συμπτωματικά απεδείχθησαν ότι δεν ήταν καθόλου ό,τι δήλωναν. Και μία σύμπτωση που επαναλαμβάνεται δεν είναι πλέον σύμπτωση, αλλά γίνεται κανόνας. Το συμπέρασμα? Είτε προσβάλλεσθε είτε όχι, εγώ βλέπω ότι πίσω από κάθε γυναίκα που αποκαλείται mistress, υπάρχει μία αντίθεση: Πίσω από το σκληρό προσωπείο κρύβεται ένας άνθρωπος ευάλωτος, που φοβάται να εκδηλώσει τα συναισθήματα του, διότι όταν κάποτε το έπραξε, το μετάνοιωσε και πληγώθηκε. Θεωρεί έστω και υποσυνείδητα ότι θα είναι ασφαλής στο μέλλον, αν κρύβει τα συναισθήματα της και αν είνα σε θέση να εξασφαλίσει στον εαυτό της μία μορφή συναισθηματικής ανεξαρτησίας. Ωστόσο σε βάθος χρόνου παρουσιάζονται ελλείματα και αυτά δύσκολα καλύπτονται.

    Υπάρχει όμω και μία δεύτερη κατηγορία κυρίαρχων γυναικών που και σε αυτή την περίπτωση επιβεβαιώνουν την υποτακτική τους φύση: Είναι οι γυναίκες που αναλαμβάνουν να υποδηθούν αυτόν τον ρόλο, απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν την ανάγκη των αρσενικών συντρόφων τους.. Και στην δεύτερη αυτή περίπτωση λειτουργούν ως dom όχι γιατί είναι στην φύση τους, αλλά "υποτασσόμενες" και πάλι στο αρσενικό. Αυτή η κοπέλλα την οποία περιέγραψα προηγουμένως ήταν παντρεμένη με κάποιον που λειτουργούσε καθαρά υποτακτικά. Οταν αναπτύξαμε μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας, μου εκμηστηρεύτηκε ότι είχε διαλέξει τον συγκεκριμένο άνδρα, γιατί είχε εντυπωσιαστεί από το τεραστίων διαστάσεων πουλί του. Ο,τι στην συνέχεια κάποτε τον "τσάκωσε" να φοράει τα εσώρουχα της και ότι από εκείνο το σημείο και μετά εκείνη ανέλαβε ενεργητικό ρόλο και εκείνος παθητικό. Αυτός έκανε συχνά chatting με διαφόρους τραβεστί χωρίς όμως να έχει κάνει τίποτε.

    Εν ολίγοις μου είχε πει ότι εξακολουθούσαν να έχουν σχέσεις, ότι γούσταρε να τον ταπεινώνει, αλλά και ότι τον είχε εντελώς αμομυθοποιήσει ως άντρα. Περιττό βέβαια να πω ότι σε κάποια δεδομένη στιγμή, τα ψέμματα τελείωσαν και χώρισε. Γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς όταν τον άνδρα παύεις να τον βλέπεις ως άνδρα, και την γυναίκα ως γυναίκα, τίποτα πλέον δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως πρέπει σ' ένα ζευγάρι.
     
  6. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Κοιτάξτε τι έμαθα σήμερα:
    -Είμαι Κυρίαρχη στη σχέση και στον slave μου αλλά κατά βάθος θέλω να του υποταχθώ...!
    -Δηλώνω Mistress αλλά δεν είμαι...!
    -Έχω υπαρξιακά και ανασφάλειες αλλά αισθάνομαι ασφάλεια κατά βάθος επειδή κάποια μέρα θα γίνω η slave του slave μου....!
    -Είμαι σκληρή άκαρδη και χωρίς αισθήματα αλλά κατά βάθος ευάλωτη...!
    -Δεν εκδηλώνομαι γιατί κάποτε πληγώθηκα (snif-snif!)..
    -Επειδή κάποια κάπου κάποτε έπιασε τον άνδρα της με γυναικεία εσώρουχα και τον ταπείνωνε γι'αυτό και από κει και πέρα τον "ακύρωσε" σαν άνδρα,θα πάθω κι'εγώ το ίδιο!
    Απανταχού Mistresses,βγάλτε τις μάσκες λοιπόν μας λέει ο potty65.

    Προτείνω κι'εγώ όπως η Amazona,σε όλους τους "απόλυτους" και "άσχετους" να ρίξουν μια ματιά στο έρμο το εγχειρίδιο!
    Επίσης προτείνω να μη γενικεύουν καταστάσεις βασισμένοι σε αποτυχημένες δικές τους εμπειρίες,να μην κάνουν τους ξερόλες και απλά να γράφουν τη γνώμη τους.
     
  7. inlx

    inlx Regular Member

    Φίλε potty, οι εμπειρίες που είχε ο καθένας και μας διηγείται εδώ είναι σεβαστές, αλλά αυτό δεν συμβαίνει ότι επειδή συνάντησε 1,2,5,10 ανθρώπους ενός Χ τύπου στη ζωή του, πρέπει αναγκαστικά να γενικεύουμε κιόλας...

    Αλλά εκείνο που αναρωτιέμαι πάνω απ΄ όλα είναι γιατί δηλαδή μία mistress πρέπει ντε και καλά να μην είναι ευάλωτη, ή να κρύβει τα συναισθήματα της ή δεν ξέρω τι... Νομίζω ότι μια γυναίκα σε μία σχέση αφέντρας/σκλάβου δεν εμποδίζεται να αγαπάει τον σκλάβο της και γενικά να έχει συναισθήματα γι΄ αυτόν ή, ακόμη ακόμη, και να πληγώνεται αν κάτι δεν πάει καλά... Ίσα ίσα, θα έλεγα το αντίθετο ότι ίως η αγάπη σε μια τέτοια σχέση να είναι πιο έντονη, κι από τις δυο πλευρές.

    Τώρα όσο για την φίλη σου με τον τραβεστί άντρα, νομίζω ότι περιγράφεις έναν δυσλειτουργικό γάμο (dysfunctional marriage). Προφανώς άλλα ήταν τα γούστα του κυρίου, ιδίως αν έκανε τσατ με τραβεστί... Εκεί μπορώ να καταλάβω πώς μια γυναίκα μπορεί να έρθει στην θέση να παίξει τον ρόλο της mistress χωρίς ούτε να το έχει από μέσα ούτε να το θέλει. Αλλά αυτό δεν είναι παράδειγμα "υγιούς" σχέσης...
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

    Αγαπητή μου Αλίκη αντιπαρέρχομαι τους χαρακτηρισμούς δεν νομίζω ότι έχουν νόημα σε μια πολιτισμένη κουβέντα και θα μου επιτρέψεις μια μικρή παρατήρηση .

    Το «D/s by the book» νομίζω θα οδηγήσει σε ανθρώπους παπαγάλους που θα περιμένουν της πανελλήνιες εξετάσεις για εισαγωγή στον κόσμο του BDSM .
     
  9. inlx

    inlx Regular Member

    Καλά αγαπητέ Χάινριχ, potty και όποιος άλλος, μπορεί να έχετε δίκιο ότι δεν είναι λύση να παραπέμπει κανείς συνέχεια στο εγχειρίδιο. Αλλά από την άλλη, είναι λίγο περίεργο όταν έρχεται κάποια και σου λέει εγώ είμαι αφέντρα, την βρίσκω μια χαρά έτσι κι ο σκλάβος μου το ίδιο, μπορεί (αν ο σκλάβος μετέχει κι αυτός στο φόρουμ) να μας λέει κι εκείνος το ίδιο, λέω λοιπόν μου φαίνεται λίγο περίερχο σε μία τέτοια φάση να έρχονται (ή να ερχόμαστε, για να μην βγάλω τον εαυτό μου απέξω) κάποιοι τρίτοι και να λέμε σ΄ αυτούς τους ανθρώπους "στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι" ή "στην πραγματικότητα δεν είστε ευτυχισμένοι" ή στην πραγματικότητα άλλο επιθυμείτε κάτα βάθος. Ε, δηλαδή πώς στο καλό μπαίνουμε όλοι στο μυαλό του αλλουνού;

    Εγώ πάντως τα ποστ της MsAliki , και του οποιουδήποτε εδώ μέσα που γράφει για τον εαυτό του, για το πώς σκέφτεται πώς ζει και τη εμπειρίες έχει, τα αντιμετωπίζω με κάποια σεβασμό: Όταν μου λέει ότι έτσι τη βρίσκει, ότι αυτό κάνει και του βγαίνει, ποιος είμαι εγώ να ρθω και να πω το αντίθετο; Διευκρινίσεις ναι, να ρωτήσω, απορίες ναι, να έχω, ακόμη ακόμη αν υπάρχουν και αντιφάσεις να τις επισημάνω, αλλά έτσι να πιάνω μια μονοκονδυλιά και να διαγράφω ότι μου λέει κάποιος ή κάποια γιατί "εγώ ξέρω καλύτερα"... Μπορεί να μην είναι καλή ιδέα ή χαρακτηρισμοί και να πρέπει να αποφεύγονται, αλλά μερικές φορές μπορεί να καταλάβει κανείς κι από πού έρχονται...

    Μήπως τελικά Maledom και Femdom δεν μπορούν να υπάρξουν αρμονικά στο πλαίσιο ενός φόρουμ; Μ΄ αυτό δεν θέλω να πω ότι φταίει το φόρουμ ή οι διαχειριστές, αλλά αναρωτιέμαι μήπως τελικά οι ιδέες αυτών των δύο κατηγοριών είναι τόσο θεμελιακά διαφορετικές που απλούστατα δεν έχει κανένα νόημα να συζητάνε μεταξύ τους οι οπαδοί της κάθε πλευράς, γιατί απλώς καταλήγουν να τσακώνονται ή να θίγονται;
     
  10. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Αγαπητέ Χάινριχ,δεν είναι δυνατόν κάθε ένας βασισμένος στις δικιές του εμπειρίες να αποφασίζει και να προεξοφλεί τον τρόπο ζωής των άλλων.Γιάυτό οι χαρκτηρισμοί.Ας είμαστε πιο σεμνοί και ας μην προσβάλουμε τις προσωπικότητες -ειδικά ανθρώπων- που δεν ξέρουμε.
    Και για να είστε αντικειμενικός,καλύτερα ασκείστε κριτική στα σχόλια του potty65 και του underHeels και όχι στα δικά Μου τα οποία απλά υποστηρίζουν την θέση και άποψή μου.
     
  11. potty65

    potty65 Regular Member

    Απανταχού mistressess, οι agressive απαντήσεις σας, δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να επιβεβαιώνουν το βάσιμο της άποψης μου. Το εγχειρίδιο προσωπικά μου είναι αδιάφορο, δεν ανήκω πουθενά, απλά μου αρέσει να προσφέρω και να μου προσφέρουν ηδονή. Ολα είναι ένα νοητικό παιχνίδι και τίποτε άλλο. Οσο για τις εμπειρίες μου, όχι μόνο δεν ήταν αποτυχημένες, αλλά τις αναπολώ με μεγάλη νοσταλγία. Οταν μου έδειξε την φωτογραφία του δίμετρου άντρα της, σχολιάζοντας μόνη της "άνδρας είναι αυτός?" και όταν συναντούσα το βλέμμα της, αυτό μόνο μου αρκούσε να καταλάβω. Δεν το παίζω γαμιάς, ούτε και θέλω να παραστήσω κάτι. Στο φινάλε η γυναίκα είναι που σε κάνει να αισθάνεσαι βασιλιάς, και η γυναίκα είναι που σε αποκαθηλώνει. Αυτή είναι και η εξουσία της. Το θέμα για μένα είναι, είτε είσαι βασιλίας, είτε παρακατιανός, να δείχνεις χαρακτήρα, το χαρακτήρα του γνήσιου αρσενικού. Και όλα αυτά που διαβάζω σε άλλα threads περί μεγέθους πέους, οικονομικού status, κοινωνικού επιπέδου κλπ, κλπ, εγώ τα ακούω βερεσέ. Αγαπητοί μου φίλοι, είμαι πεπεισμένος ότι όλες οι γυναίκες, ό,τι και να δηλώνουν έχουν την ανάγκη ενός άντρα, να τις προστατεύει και να τις αγαπά...
     
  12. inlx

    inlx Regular Member

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

    Σ΄ αυτό το τελευταίο σύμφωνοι, αλλά αποκλείεται αυτός ο άντρας να είναι sub και να αρέσει στην γυναίκα του πού είναι έτσι;