Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 18 Ιανουαρίου 2006.

  1. potty65

    potty65 Regular Member

    inlx ναι προσωπικά το αποκλείω. Αργά ή γρήγορα η γυναίκα θα θελήσει να βρει τον άνδρα προστάτη, που θα τις προσφέρει ασφάλεια και γαλήνη. Αυτή την στιγμή τυχαίνει να είμαι με μία γυναίκα με την οποία βρίσκομαι κυριολεκτικά στα χαρακώματα. Είναι κακομαθημένη, προσπαθεί να περνάει πάντα το δικό της και αν δεν υπήρχε αμοιβαία αγάπη στο στόρυ θα είχε τελειώσει άδοξα. Η ανάγκη της να επιβάλλεται την οδήγησε σε πλήρη αποτυχία στον γάμο της και τρέχει σε ψυχιάτρους προκειμένου να ξεδιαλύνει το κουβάρι. Ομολογώ με έχει κουράσει πάρα πολύ, αλλά εξ' ίσου πολύ την αγαπώ και την θέλω. Και αυτή λοιπόν η γυναίκα σε κάποια στιγμή μου πέταξε, ότι είχε ανάγκη να είμαι εγώ από πάνω, να κάνω εγώ κουμάντο. Μου φάνηκε τρομερά περίεργο με την συγκεκριμένη, αλλά ήρθε και έδεσε με την εμπειρία που περιέγραψα παραπάνω. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, πάντως δεν έχω γνωρίσει ποτέ καμία γυναίκα που να είμαι είναι αλλοιώς.
     
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Εν ολίγης κυρίες μου δεν είναι κακό η αποδοχή της φυσικής θέσης του θηλυκού.
    Ο potty δεν μιλά για επιλογές και για ορέξεις , περί αυτού όλοι συμφωνούμε στην «κολοκυθόπιτα » σωστά όμως επισημαίνει ότι η φυσική θέση είναι η υποταγή.
    «Είναι Νεωτερικό και in να είσαι γυναίκα και υποτακτική » ουτε κολάσιμο είναι ούτε ξεφεύγει από τις επιταγές του εγχειριδίου και του lifestyle .
     
  3. Astarty

    Astarty Contributor

    Εμείς οι γυναίκες είμαστε ωραιοπαθή άτομα...Θέλουμε να μας λατρεύουν και να δείχνουν αυτή την λατρεία τους με κάθε τρόπο τα ρσενικά.
    Θέλουμε να νιώθουμε βασίλισσες, ότι κάποιος θα βρίσκεται δίπλα μας για να μας προσέχει, να φυλάει εμάς και το παιδί μας (αν υπάρχει).
    Θέλουμε... θέλουμε.... θέλουμε.... Είμαστε απαιτητικές.

    Να για ποιο λόγο κάποια μπορεί να γίνει Mistress. Είναι ο πιο σύντομος δρόμος για να αποκτήσει αυτά που θέλει.

    Αστάρτη
     
  4. Guest05

    Guest05 Guest

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

    Λόγω της ημέεεεεεερααααααας!!!!!
    «E θα της περάσει, η ζέστη τα λόγια του παπά....»
    Λόγω της ημέεεεεεερααααααας!!!!!
    Ε που θα πάει δεν θα ξημερώσει;
     
  5. Astir

    Astir Guest

    Πολύς χαμός για το τίποτε! Το ενδεχόμενο να της αρέσει δεν υφίσταται???????????
    Α.
     
  6. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

    Τα γούστα μας έχουν ένα ψυχολογικό υπόβαθρο και γι'αυτό ομιλούμε εδώ αγαπητέ μου Astir.

    Καλώς ήρθες στο forum!

    Αστάρτη
     
  7. potty65

    potty65 Regular Member

    Ως συνήθως με καλύπτει η Αστάρτη. Αστάρτη ίσως αυτή είναι και η μόνη απάντηση. Ωστόσο σπάω το κεφάλι μου γιατί σε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις εσείς οι γυναίκες γοητεύεστε από τους άνδρες που ΔΕΝ σας προσφέρουν αυτό που θέλετε, που δεν είναι εύκολοι, που σας κάνουν την ζωή δύσκολη... Γιατί το εφήμερο είναι πάντα πιό θελτικό?
     
  8. Astarty

    Astarty Contributor

    Ρωτάς εμένα καλέ μου Potty;

    Θα ποντάρω στο εφήμερο ως αυτό που εξιτάρει γιατί δίνει στην γυναίκα την ψευδαίσθηση της ξενοιασιάς (Μα τι λες τώρα καλή μου! Έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας να αποκατασταθούμε!).
    Δίνει την ψευδαίσθηση ότι είναι ικανή να ανατρέψει την κατάσταση. Αν έχουμε να κάνουμε με κάθαρμα νομίζουμε ως καλές μητέρες πως θα τον φέρουμε στον ίσιο δρόμο.
    Μας εξιτάρει γιατί επαναστατούμε σε αυτό που λένε οι δικές μας μανάδες: Πρέπει να παντρευτείς και να αποκατασταθείς κόρη μου!
    Ίσως και εμείς να ψάχνουμε το ατίθασο άτι να δαμάσουμε ως γνήσιες Αμαζόνες

    Πιθανολογίες...πολλές! Η καθεμία μας έχει την αλήθεια μέσα της. Την ομολογουμένη στον εαυτό της και μόνο.

    Αστάρτη
     
  9. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    potty65, (welcome back!)

    σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτό που λες παραπάνω μπορεί να λέει κάτι για σένα και όχι για τις γυναίκες, που γνώρισες ή γενικότερα;

    Dream
     
  10. Astir

    Astir Guest

    Το να βάζουμε στον ίδιο παρονομαστή τις Αφέντρες, τις Γυναίκες, τους Ανθρώπους γενικότερα και να προσπαθούμε να τους δούμε μέσα απ την κοντόφθαλμη ματιά μας, δε νομίζω πως συντελεί στο να τις/τους καταλάβουμε.
    Ατό που κάνει κι εμένα Αφέντη, κάνει και τις Γυναίκες Αφέντρες, προσωπικά βιώματα, τρόπος ζωής, επιθυμίες, πόθοι, πάθη...
    Τι πιο Ανθρώπινο??????????
     
  11. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Διαβάζω τόση ώρα (πλήν κάποιων εξαιρέσεων) την μια βανιλολογία μετά την άλλη και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικών ανθρώπων το μυαλό δεν πάει πέρα από την καμπούρα τους, στις πιο απλές αιτίες, μια και δεν αφορούν τα πάντα εμάς τους ίδιους, τα δικά μας βιώματα και τις δικές μας αιτίες.

    Μια γυναίκα ξέρετε, γίνεται Αφέντρα και γιατί απλά... αυτό είναι, έτσι εκφράζεται και έτσι την βρίσκει ακριβώς όπως και άνδρας που γίνεται Αφέντης.

    Τα απωθημένα του στύλ με έδερνε ο μπαμπάς μου, η με παράτησε ο πρώτος μου γκόμενος καλοί μου άνθρωποι μπορούν να έχουν άμεση σχέση με το γιατί στήνει κάποια τον γκόμενο στο πρώτο ραντεβού και μετά κυκλοφορεί με τον καλύτερο του φίλο, ή το πάρε μου μονόπετρο άχρηστε και θέλω πρώτο τραπέζι πίστα για να με εκτιμήσεις... αλλά μήπως όλα αυτά δεν έχουν ουδεμία σχέση με το φουκαριάρικο το BDSM?
     
  12. Mparmpara

    Mparmpara New Member

    καλη ερωτησει?? προφανος εχει καταπιεστει πολυ στη ζωη της και θελει να εχει το πανω χερι .