Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 18 Ιανουαρίου 2006.

  1. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

    Αυτό συμβαίνει rolfo. Και θα συμβαίνει οσο, από ναρκισιστική αυταρέσκεια ή από φόβο, δεν ακούμε παρά μόνο τον εαυτό μας και προβάλλουμε στους αλλους τις δικές μας σκεψεις και συναισθήματα (απωθημένα ή φανερά). Αυτή ειναι η συνταγή της συναισθηματικής μοναξιάς και αδιεξόδου. Ενα αδιεξοδο που εντείνεται με την ηλικία.

    Για πες μου? Σ' αυτό το thread ποιος πραγματικά (πλην εσού και ολίγων άλλων) ηθελε ν' ακουσει τη γνωμη των πιο καταλληλων να μιλήσουν? των ιδιων των Mistresses?
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Ηταν ρητορική ερωτηση rolfo 
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Δεν μπορώ να καταλάβω το ερώτημα όσο και καλοπροαίρετα κι αν το διαβάζω
    "Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress; "...

    Το δικαιολογώ μόνο και μόνο επειδη έρχονται απόκριες και ίσως κάποιοι θέλουν να δουν γυναίκες να μασκαρεύονται και να μεταμορφώνονται σε Μistress.

    Γίνονται Mistress επειδη κρατάνε μαστίγιο μήπως?
    Γίνονται Mistress επειδή φοράνε μαύρα δερμάτινα η γόβες στιλέτο?
    Γίνονται Mistress επειδη επειδή έχουν ζωστεί με strapon?

    Γιατί γίνονται – μεταμορφώνονται οι γυναίκες σε Mistress?

    Μα Κύριοι και Κυρίες μου ....
    Δεν νομίζω ότι μια γυναίκα ξυπνάει μια μέρα και λεει ...από σήμερα γίνομαι Μistress....
    Ούτε πιστεύω ακόμα ότι μια κακομεταχειρισμένη και κακοποιημένη γυναίκα γίνετε Μistress.
    Φυσικά ούτε για μεταμόρφωση πρόκειται ούτε για απωθημένο.

    Εγώ μιλώντας μόνο για μένα θα απαντήσω ότι :
    ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΜΙSTRESS AΛΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΜΙSTRESS!!!

    Μια ζωή από παιδί με θυμάμαι να ηγούμαι των αρσενικών συνομήλικων μου....μια ζωή ήθελα να περνάει ο λόγος μου... όπως και με θυμάμαι να παίζω ξύλο στους δρόμους με τα αγόρια της γειτονιάς για να τους δώσω να καταλάβουν ότι θα περάσει το δικό μου.

    Αλλά και αργότερα που ένοιωσα την θηλυκότητα μου, ήθελα τα αγόρια – άντρες να με λατρεύουν σαν γυναίκα, να με αποδέχονται και να υπακούν στις προσταγές μου και φυσικά πάντα ήθελα και θέλω να ξεχωρίζω

    Κέρδισα και κερδίζω την ζωή μου μόνη μου δημιουργώ μέσα σε αυτήν και πορεύομαι σαν αγωνίστρια δεκάθλου.
    Δεν θα ανεχθώ λοιπόν κανένα αρσενικό να μου κάτσει στο σβέρκο επειδη έχει μονίμως για όπλο του ένα ορθωμένο φαλλό και ίσως μυϊκή δύναμη μεγαλύτερη από την δική μου

    Δεν μιλώ έτσι επειδή μισώ τους αρσενικούς συνοδοιπόρους μου....
    ΑΠΑΠΑ σας απαγορεύω και να το σκεφθείτε αυτό!!!

    Αντίθετα με τον τρόπο μου λατρεύω τους άντρες ...δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτούς (θέλετε να πείτε σκλάβους? Πέστε το) και φυσικά δεν μπορώ να μην έχω την δική τους λατρεία.
    Αυτή η λατρεία με συντηρεί και με εμψυχώνει. Η υποταγή τους με ενδυναμώνει και το παραδομένο τους σε μένα κορμί γίνετε χαλί για να περπατάω με ασφάλεια και με σταθερότητα.

    Απλά μιλώ έτσι διότι θέλω να δέχομαι τον σεβασμό τους, την παραδοχή τους και την υποταγή τους στην προσωπικότητα μου και σε ότι εγώ έχω κερδίσει στην ζωή μου ΜΟΝΗ και με το ΣΠΑΘΙ μου.

    Κερδίζω σε όλα τα ταμπλό.
    Έτσι νιώθω ότι αναζητώ και αποδέχομαι την υποταγή των αρσενικών επειδη γεννήθηκα παρεμεινα και είμαι γυναίκα "Θεά" αλλά και γυναίκα...Μistress!!!!

    Αυτό το thread με εκφράζει απόλυτα και θα σας παραπέμψω να το διαβάσετε
    «To μανιφέστο της γυναικείας Κυριαρχίας»

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?tid=554.

    ΛΑΤΡΕΨΤΕ ΜΕ!!!
     
  4. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

    Eγώ προσωπικά συμφωνώ απόλυτα μαζί σας αγαπητή μου SM_Art_Lady !!!

    Έχετε δίκιο αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν και γυναίκες που είναι Mistress σε εισαγωγικά.
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

    Δεν εννοώ να καταλάβω την εμμονή σου να βλέπεις όλες τις γυναίκες υποτακτικές.
    Η εμμονή σου αυτή έχει καταντήσει ψύχωση τόση ώστε να την βλέπω αν όχι σε όλα αλλά στα περισσότερα τα post που προέρχονται από εσένα.

    Κατάλαβε ότι στους κανόνες υπάρχουν και εξαιρέσεις.
     
  6. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Πλάκα έχει η όλη κουβέντα. Περισσότερο θυμίζει κουβέντα καφενείου (που απεχθάνομαι) παρά σοβαρών ανθρώπων. Πολλοί λίγοι ήπαν ότι οι άνθρωποι μεταξύ τους διαφέρουν. Και αν αυτό είναι σωστό (που είναι και παρά είναι) τότε -δυστυχώς- δεν μπορεί να μπει κανόνας, εκτός και αν θέλουμε να αμπελοφιλοσοφούμε (με την κακή έννοια βέβαια).

    Στο θέμα μας τώρα. Ο πραγματικός Κυρίαρχος (άντρας ή γυναίκα) είναι ένας: αυτός που μπορεί να εξασφαλίσει τα πάντα για το υποταχτικό άτομο, μιλά από θέση ισχύος, δεν σηκώνει αντίρρηση. Όταν περνά ο κόσμος τρίζει (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Ο πραγματικός υποταχτικός (άνδρας ή γυναίκα) είναι όταν: δέχεται κάποιος άλλος να κάνει κουμάντο στη ζωή του.

    Αν δεν συμβαίνουν κατά βάθος αυτοί οι λόγοι τότε έχουμε απλά παιχνίδια ρόλων, ίσα-ίσα για να ψυχοθεραπευτούμε (βλέπε θεραπευτικές αρχαίες λιτανείες, όργια, τελετές κ.λπ. σε όλο τον κόσμο), αλλά δεν ξεπερνά αυτό το παιχνίδι ρόλων. Και εκεί θα μείνουμε!!! Δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να χαλάσω την ψυχική ισορροπία κανενός. Αλλά λίγοι είναι στην Ελλάδα οι πραγματικοί Κυρίαρχοι ή υποταχτικοί.

    Και όπως μπορεί να έλεγε και ο ποιητής: Σιχαίνομαι ακόμα και αυτόν που τώρα μιλάει έτσι (εμένα δηλαδή), σαν μια απέλπιδη προσπάθεια αυτο-ψυχανάλησης.

    Ας αφεθούμε σε αυτό το παιχνίδι και όταν τα πράγματα γίνουν σοβαρά, τότε όλα θα ξεκαθαρίσουν. Μέχρι τότε θα παίζουμε!.. Εγώ απ'όσες Αφέντρες συνάντησα μόνο δύο μπορώ να αναγνωρίσω ότι είναι πραγματικά Αφέντρες (και συνάντησα πολλές) και αυτές οι δύο δεν είναι σε αυτή την κοινότητα. Συγνώμη.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Για ποιό λόγο γίνεται μία γυναίκα Κυρίαρχη;

    Ενώ "κανονικά" πρέπει να θέλει να υποταχτεί σε έναν άντρα, ο οποίος, μιάς που αυτή θα του έχει υποταχτεί, θα την προστατεύει και θα την φροντίζει;

    Για ποιό λόγο γίνεται υποτακτικός ένας άντρας;

    Ενώ "κανονικά" θα έπρεπε να θέλει να πατάει και να "τρίζει η γή" και ο λόγος του να είναι νόμος;

    Για ποιό λόγο γίνεται Κυρίαρχος ένας άντρας;

    Ενώ "κανονικά" θα μπορούσε να θέλει λίγη ξεκούραση, όχι να αγωνίζεται να διαφεντεύει την femsub;

    Για ποιό λόγο γίνεται υποτακτική μία γυναίκα;

    Ενώ "κανονικά" θα έπρεπε να αποφεύγει να νιώθει πάνω της τον βούρδουλα και στο κάτω - κάτω υπάρχουν τόσες κενές θέσεις στις τάξεις των Κυριαρχικών γυναικών; Γιατί να μη θέλει να της γλείφουν τα πόδια, αντί να "παίρνει θέση" πειθαρχίας;

    Γιατί ζούμε στην εποχή του anything goes, φίλοι, μέλη της κοινότητας τούτης. Κάποιο μίγμα συνθηκών και προδιάθεσης, πλέον της δυνατότητας μας ωθεί εκεί που μας ωθησε και μας επιτρέπει να εκφραστούμε.

    Όχι ότι εμείς κάναμε πολλά για να έχουμε αυτή τη δυνατότητα. Απλοί χρήστες των κατακερματισμένων επιλογών που παρέχει ο 21ος αιώνας είμαστε.

    Γιατί πάντα οι γυναίκες είναι αντικείμενο ανάλυσης; Γιατί πάντα οι Κυριαρχικές γυναίκες σχολιάζονται τόσο πιό "καχύποπτα" από τους Κυριαρχικούς άντρες;

    Ενώ σε κοινωνικό επίπεδο, το θέμα της λειτουργικής ισότητας των φύλων και της ελεύθερης επιλογής, έχει στην ουσία, λυθεί εδώ και 50 χρόνια;

    Γιατί θέλουμε να ανακαλύψουμε ξανά το χλιαρό νερό;
     
    Last edited by a moderator: 23 Ιανουαρίου 2007
  8. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Μιά και είδα πως άτομα που έχουν ένα επίπεδο συνεχίζουν την κουβέντα, θα μπώ στη διαδικασία να απαντήσω (αν και κάποια threads τα θεωρώ πολύ προσβλητικά).
    Μπορεί λοιπόν κανείς να εξηγήσει να ανεξήγητα; Κάτι που αρέσει σε εμένα π.χ. τα σαλιγκάρια, πολλοί άλλοι άνθρωποι δεν θα θέλουν ούτε να τα δούν στο πιάτο τους. Γιατί λοιπόν μου αρέσουν τα σαλιγκάρια;
    Γιατί μου αρέσει να ασχολούμε με την κηπουρική;
    Γιατί μου αρέσει να διαβάζω;
    Γιατί μου αρέσει να γράφω μουσική;
    Ιδιότητες της προσωπικότητάς μου είναι. Και το ότι είμαι Mistress αποτελεί ένα μέρος της προσωπικότητας αυτής. Σαν παιδί ήθελα να μου κάνουν όλα τα χατήρια και μου τα έκαναν. Στις παρέες ήμουν πάντα ο συνδετικός κρίκος και πολλές φορές έπαιρνα το ρόλο «του αρχηγού». Οργάνωνα την εβδομαδιαία έξοδο, κανόνιζα πού θα πάμε για καφέ, πού θα πάμε για ποτό, κλπ Η πρώτη δουλειά που έπιασα αν και ήταν θέση υποστηρικτική (βασικά έβγαζα φωτοτυπίες και δακτυλογραφούσα επιστολές) πολύ γρήγορα με ανέδειξε σε στέλεχος, και μέσα σε 1,5 χρόνο είχα ανέβει τόσο ψηλά σε θέση που οι προϊστάμενοί μου είχαν γίνει υφιστάμενοί μου (εντάξει είχα και τα επαγγελματικά προσόντα για αυτό). Όσο για τις σχέσεις μου με άντρες... ΔΡΑΜΑ
    Καταρχάς κρατούσαν λίγο γιατί πολλοί δεν άντεξαν να είναι «το αδύναμο φύλο». Πάντα είχα μία τάση να προστατεύω τους συντρόφους μου και ένιωθα πολύ δυνατή ώστε να μπορώ να το κάνω αυτό. Ήθελα να δίνω διαταγές και να εκτελούντε, και όταν έλεγα ΕΛΑ ΤΩΡΑ να γινόταν. Δεν γινόταν όμως. Έτσι ήμουν δυστυχισμένη και φυσικά σεξουαλικά ΚΕΝΗ. Πολλές φορές αφηνόμουν σε σχέσεις που δεν με γέμιζαν, με συντρόφους που ήθελαν δίπλα τους μία γυναίκα «κουζίνα-παντόφλα-μπικουτί», μου μιλούσαν επιβλητικά, μου έκαναν σεξ κυριαρχικά και το μόνο που θυμάμαι μέχρι την ηλικία των 20 είναι πως ήμουν πολύ δυστυχισμένη. Τότε γνώρισα τον σκλάβο μου που μου αφιερώθηκε, που με λάτρεψε, που άφησε τον εαυτό του στα χέρια μου και αποδέχτηκε την κυριαρχία μου και επειδή ήταν και πιό πολύ «ψαγμένος» στις συζητήσεις μας μου εξήγησε BDSM, και όλους τους ορισμούς που το διέπουν. Βρήκαμε έναν Μέντορα να μας καθοδηγήσει και ήταν στο πλευρό μας μέχρι και το μήνα του μέλιτος (από το 1997 μέχρι το 2001). Εκείς ξεκαθάρισαν οι ρόλοι. Εκεί μαθήτευσα.
    Και σήμερα, στα 30 μου, μπορώ να πώ πως αν ποτέ σταματούσα να είμαι Mistress θα σταματούσα να ζώ. Καλύτερα κάποιος να με σκοτώσει, παρά να χρειαστεί να ζήσω χωρίς τον σκλάβο μου ή έναν οποιοδήποτε σκλάβο. Είμαι βαθιά εξαρτημένη από τη σχέση D/s και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό. Λατρεύω τον σκλάβο μου και όλους τους σκλάβους που έχουν περάσει από τη ζωή μου και πραγματικά τους έχω ανάγκη για να με ολοκληρώσουν σαν άτομο, όπως και αυτοί με έχουν ανάγκη για να ολοκληρωθούν.
    Κλείνοντας, να πώ πως δεν πιστεύω πως μπορεί κανείς να επιλέξει να είναι Αφέντης ή σκλάβος. Δεν επιλέγεις αυτό που είσαι. Απλά είσαι. Αν γεννιέσαι έτσι ή αν γίνεσαι λόγω προσωπικότητας έτσι δεν το ξέρω. Αλλά σίγουρα το να ζεις υπό το BDSM δεν αποτελεί πανάκια για όλα τα «Στραβά και άσχημα» που έζησες στο παρελθόν. Εξάλλου, το BDSM καθόλου δεν μοιάζει με την εικόνα ενός κακομοίρη που τον σπάνε στο ξύλο. Είναι τρυφερό, εμπεριέχει αγάπη, και φροντίδα. Και μία Mistress δεν θέλει έναν σκλάβο για τον κλωτσάει και να τον χτυπάει όλη την ώρα. Μία Mistress είναι η προστάτιδα του slave, ο οποίος αναγνωρίζοντας την ανωτερότητά της, της δίνεται και αφήνει σε Αυτήν να διαμορφώσει τη σχέση, να βάλει τα όρια που αφορούν τη ζωή τους και τη ζωή του.

    Σημείωση : Αν δώ κανένα thread τύπου της πρώτης σελίδας ας πούμε, θα διαγράψω τις απαντήσεις μου όλες, γιατί το θεωρώ άσκοπο να απαντώ σε άτομα που έχουν τέτοιες απόψεις.
     
  9. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Amazona δεν χρειάζεται να διαγράψεις τις απαντήσεις αν με κάποιο ποστ κάποιου άλλου δεν συμφωνείς. δεν γίνεται να συμφωνούνε όλοι με εσένα ούτε γίνεται να συμφωνείς εσύ με όλους. γι αυτό είναι τα threads. για να γίνεται συζήτηση και να λέει ο καθένας την άποψη του. αλλιώς με το συγκεκριμένο σκεπτικό άν ο καθένας έσβηνε τα ποστς του όταν δεν συμφωνούσε με κάποιον άλλον τότε δεν θα υπήρχαν threads
     
  10. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

    Δεν είπα πως η διαγραφεί θα γίνει επειδή δεν συμφωνώ, αλλά επειδή κάποιες απαντήσεις με προσβάλλουν. Τώρα το ότι δεν γίνεται να συμφωνούνε όλοι με εμένα είναι ένα μικρό πρόβλημα....  
     
  11. Guest05

    Guest05 Guest

    RE: RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

    Πως θα μπορούσα να διαφωνήσω μαζί σου αγαπητή Ευα . Και βέβαια σε ένα σύνολο κανόνων οι εξαιρέσεις είναι αυτές που τους επιβεβαιώνουν .
    Κατέχω την πολυτελή αίσθηση πως ως μονάδες ενός συνόλου και βέβαια είμαστε ισότιμοι μα από φυσική θέση οι ρόλοι μας είναι διακριτοί και σίγουρα όχι ισοβαρείς .
     
  12. Goddess_Persa

    Goddess_Persa Regular Member

    Δεν θυμάμαι να ήμουν ποτέ υποταγμένη σε κάποιο αρσενικό.
    Δεν μου συνέβη ποτέ και να το έχω αντιληφθεί.
    Σε κανένα τομέα της ζωής μου ακόμα και στην εργασία μου που υφιστάμενος μου είναι άντρας.

    Άρα αυτό σημαίνει ότι δεν θα ήμουν κατάλληλος ο τύπος για να είμαι sub- slave.
    Εγώ προσωπικά θαυμάζω τα υποτακτικά άτομα.
    Ίσως να ήμουν πιο ήσυχη πιο γαλήνια αφημένη στις εντολές ενός Μaster ανεχoμενη όλες του τις ιδιοτροπίες και υπηρετώντας τον με απόλυτη υποταγή και υπακοή.
    Αναρωτιέμαι πως θα ήταν αν ήμουν αλλιώς.
    Και εκεί που φτιάχνω σενάρια εκεί και τα χαλάω.

    Δεν μου κάθετε καλά και δεν με αντιπροσωπεύει.
    Δεν το επεδίωξα διότι δεν το επιθύμησα και δεν ένοιωσα καμία κούραση.
    Αναλαμβάνω την ευθύνη τον πράξεων μου και ταυτόχρονα μπορώ να αναλάβω την ευθύνη μιας άλλης ζωής κάτω από την καθοδήγηση μου.